Spania, Guijuelo-Salamanca
... bou. 100% ingrediente naturale. Fără E-uri artificiale. Greutate: 0,280 Kg Condiții de distribuție și transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat sub vid la Tª sub 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC. Procesul de Elaborare: Selecție, tocare, frământare, umplere și maturare. Ingrediente: Carne de porc iberic de bellota, sare, zaharuri, condimente naturale, proteină vegetală Greutate: 0,280 Kg...
Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENTE: carne de porc și slănină, sare, zahăr, condimente, aromă, stabilizator E451, antioxidant E300 și potențiator de aromă E621. Cămașă naturală de miel. Poate conține proteine din lapte, soia și muștar.
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Lomo nostru de Bellota Ibérico are o culoare roșu burgund intens, cu striuri de grăsime de nuanțe perlate, o textură moale și untos, un gust intens și persistent, un aromă intensă și plăcută. Procesul lent de uscare naturală și marinada realizată din boia și condimente naturale folosite de familie timp de trei generații conferă lomo-ului nostru de bellota iberică un buchet incomparabil.
Portugalia, Santarém
... caută un gust autentic din Portugalia. Cârnațul Salpicão de la Monte Safira este perfect pentru grătar, adăugat în tocănițe sau savurat ca o gustare de sine stătătoare. Aromele sale robuste și ingredientele de înaltă calitate îl fac o adăugare versatilă la orice masă, oferind un gust din Portugalia care este atât autentic, cât și satisfăcător. Descoperiți bogata moștenire culinară a Portugaliei cu cârnațul Salpicão de la Monte Safira.
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION este o structură de certificare Halal bazată în Belgia și activă pe întregul continent european. Suntem specializați în certificarea produselor și serviciilor Halal. Certificăm atât companii mari, cât și mici întreprinderi. Certificarea Halal nu se limitează la alimentație, ci se extinde și la alte sectoare, cum ar fi cosmeticele, ambalajele, produsele chimice, supli...
Italia, Martina Franca
..."Salsiccia Martinese" este un salam tipic al tradiției pugliese, produs din carne de înaltă calitate și aromatizat cu condimente locale. Acest salam se caracterizează printr-un gust savuros și aromatic, ceea ce îl face perfect pentru a fi savurat singur sau ca parte a unui platou de mezeluri. "Salsiccia Martinese" este un produs artizanal, realizat conform metodelor tradiționale și cu ingrediente autentice. Gustul său unic și procesul său de fabricație artizanal îl fac un produs de excelență al gastronomiei pugliese.
Italia, Orsogna
...Salumi și Brânzeturi tipice din Abruzzo * Salam cu Trufe * Salam Aquilano Dulce Rotund * Salam Cigolana Dulce * Salam Cigolana Picant * Salam de Ficat de Porc tip Cigolana * Salam Picant Bastoncino * Salam Spianata Aquilana * Cârnați proaspeți Abruzzesi Brânzeturile noastre: * Caciotta vacină canestrata clasică * Caciotta cu arpagic * Caciotta cu Nuci * Caciotta cu măsline negre * Caciotta cu măsline verzi * Caciotta cu ardei iute * Caciotta cu Trufe...
Turcia, Istanbul
...Fabricăm și livrăm foliile noastre termoconformate APET/PET/PP/PS (plăci) de înaltă calitate, pentru a satisface nevoile și cerințele speciale. Folii noastre APET/PET/PP/PS (folii) sunt utilizate într-o varietate de aplicații, inclusiv ambalaje pentru alimente și non-alimente, formare în vid și cutii. Folie APET/PET/PP/PS pentru preparate gata, cutii pentru paste, ambalaje pentru sandvișuri, recipiente pentru cârnați și salam. Este un material de ambalare ideal pentru pahare de băut și alte alimente. Personalizările se fac conform plăcilor de model ale clienților noștri.
... și în versiuni de vid și cu admisie de CO2. Folosite în general pentru a obține producții de calitate, acestea sunt echipate cu un sistem de descărcare prin hote glisante situate pe fundul rezervorului. Sistemul permite un amestec perfect al diferitelor componente și o descărcare rapidă. Acest tip de mixere este utilizat în principal pentru a produce cârnați, salam și tipica mortadella italiană.
Belgia, Bruxelles
... ideal pentru bucătăriile profesionale și cele de acasă. Ambalajul său practic asigură o manipulare ușoară și o conservare optimă. Indiferent dacă sunteți un bucătar profesionist sau un amator, acest Saucisson este o alegere esențială pentru rezultate culinare de calitate.
Italia, Mesoraca
... originală pe care o cunoaștem cu toții. Maturarea are loc în medii cu umiditate și temperatură controlată timp de cel puțin 45 de zile. Recomandată ca antreu și ca ingredient pentru preparate principale (ex. Paste la cuptor). Categorie: Mezeluri Calabreze GREUTATE: 300/350 g INGREDIENTE: Carne de porc, Sare, Arome naturale și condimente Zaharuri: dextroză și zaharoză Antioxidanți: E301 Conservanți: E250-E252 Greutate: 0.350 kg...
Franța, Saint-André-Le-Puy
...Alegem cele mai bune bucăți pentru a realiza cârnații noștri. Provenind din umăr, piept sau jambon de porci, în principal originari din Auvergne sau Rhône-Alpes, fiecare carne selectată intră într-un amestec savant. Astfel, asigurăm caracteristici de frăgezime și putere aromatică fiecărei rețete. Umplerea în membrană naturală se face manual.
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Peso 0,6 kg Ingredienti: Carne de porc, Sare, Dextroză, Arome naturale, Condimente, Antioxidanți, E301, Conservanți, E252 Valori nutriționale și energetice pentru 100 gr de produs Valoare energetică 278 kcal 1158 kj Grăsimi 20,1 gr dintre care grăsimi saturate 6,9 gr Carbohidrați 1,2 gr dintre care zaharuri 1,1 gr Proteine 24 gr fibre alimentare 0,02 gr sare 4,7...
...Salam fiert produs din cele mai bune carne națională selectată, aromatizat cu vin Aleatico din regiunea noastră, Tuscia. Eliberază un parfum delicat, potrivit în special cu focaccia sau pizza prăjită.
Italia, Treviso
...PESO: 350 grame INGREDIENTE: Carne bovină italiană halal, sare, condimente, ardei iute, fenicul, E252, E250. CARACTERISTICI: fără lactoză și alte derivate din lapte, fără gluten și non-OMG. AMBALARE: vidată, în plastic alimentar. EXPIRARE: 6 luni. CONSERVARE: 4°C.
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale este un salam obținut din obrașul porcului. Carnea este masată cu sare timp de aproximativ cinci zile. Adăugând piper și ardei iute, este aromatizată cu rozmarin și salvie pentru a face carnea și mai gustoasă. Uscarea, care durează între 60 și 90 de zile, are loc în medii cu climă și umiditate optime. Este folosit în bucătărie în diverse rețete și sosuri: paste alla carbonara, gricia și amatriciana, pentru a menționa cele mai cunoscute.
Italia, Codogno
...Salamul Felino este un produs de carne delicat, preparat din carne de porc. Își ia numele din localitatea de origine, un sat din Provincia Parma. Salamul Felino are un conținut mai ridicat de proteine și o cantitate mai mică de grăsime în comparație cu alte salamuri de tip similar. În mod tradițional, este tăiat în diagonală, creând astfel felii ovale, cu o lungime de aproximativ două ori mai mare decât diametrul salamului.
Spania, Murcia
...Cârnați de înaltă calitate, fabricați din cele mai bune materii prime, carne de porc iberică nobilă hrănită cu produse naturale, cum ar fi cerealele și ierburile. Greutate aproximativă pe bucată: 1 kg. Greutate: 1,2 kg...
Spania, Alhama De Murcia
...Pregătite pentru producția tuturor tipurilor de chorizo, atât dulce, cât și picant, conform nevoilor clienților noștri. Aceste preparate conțin toate componentele necesare pentru a obține un chorizo de calitate excelentă.
...SALUMI SEMIARTIZANALI: CARNAT FRESC ȘI MURAT, PROSCIUTTO CRU, NDUJA, SPIANATA DULCE ȘI PICANTĂ, COPPA, CAPOCOLLO.
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Suncă și Mezeluri Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Parcul Industrial Bierzo, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Spania www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
LUIS OLIVERAS S.A. este o companie de familie specializată în producția de mezeluri uscate din 1933. Ne aflăm în nord-estul Spaniei, foarte aproape de granița franceză, lângă principalele porturi și aeroporturi. Combinația dintre expertiza noastră și cele mai bune materii prime ne permite să producem mezeluri de cea mai înaltă calitate din carne de porc, precum și mezeluri Halal din curcan și vită...
Franța, Saint-Etienne
CENTRALE D, un magazin situat în Saint-Etienne, este un grossist alimentar pentru profesioniști și particulari. CENTRALE D vă oferă o gamă largă de produse alimentare și ambalaje atât pentru profesioniști, cât și pentru particulari. La CENTRALE D, veți găsi o întreagă gamă de produse alimentare: - în Spațiul nostru Proaspăt: brânzeturi, produse lactate, fructe și legume, carne și pește, mezeluri...
...Consumando această carne spui nu colesterolului și da unui conținut de fier dublu față de celelalte cărnuri. Anemia, dieta de slăbire, antrenamentul sportiv sau pur și simplu dorința de a gusta arome noi și locale, motivele pentru a alege această carne sunt multe și toate în beneficiul sănătății. Carnea de măgar este un produs sicilian. Carne de măgar (80%), carne de porc (20%), dextroză, zaharoză, piper negru, antioxidant: E300, conservanți: E252, E250, arome naturale. Toate produsele noastre sunt ambalate în intestine naturale. A se păstra la + 4 º C...
...Căptușeală cu elasticitate ridicată pentru producția de cârnați fierți, afumați, semi-fierți, cruzi și afumați, cruzi și maturati, produse din carne afumate și cârnați cu aditivi vegetali.
Produse corespunzătoare
OKY
OKY
Alte produse
LC
LC
Franța, Pessac
...Sosete, salamuri, lonza, șuncă de oaie, șuncă de capră, specialități locale, guanciale, pancetta, șuncă crudă, coppa, șuncă de Desulo, mistreț, cârnați cu ciuperci, salam cannonau, salam cu măsline...
Italia, Guidonia
...Salam tipic calabrez din carne de porc pur, măcinat gros, amestecat cu sare, arome naturale și ardei iute de calitate, îndesat și maturat în intestin natural timp de aproximativ 45 de zile. Greutate de aproximativ 300 gr în intestin natural. Ambalare: A.T.M. - S.V Fără Conservanți Fără Gluten Fără Lactoză Fără Coloranți...
Franța, Carquefou
...Raion proaspăt ambalat * Chipolatas naturale fără colorant 55g X6 * Chipolatas cu ierburi fără colorant 55g X6 * Cârnați fără colorant 125g X4 * Salam cu usturoi X1 * Șuncă fiartă superioară cu șorici * Șuncă fiartă superioară fără șorici * Răcitură fiartă X4 felii * Pate de țară felie * Pate de ficat felie * Piept fiert X4 felii * Piept afumat în stil vechi Raion tradițional * Salam cu usturoi...
Suntem o companie de familie care își începe parcursul în secolul XX. Am moștenit cele mai tradiționale și artizanale valori, atât gastronomice, cât și culturale, care ne-au permis să creștem și să devenim compania care suntem astăzi. Chiar aceste valori și respectul pentru rădăcinile noastre ne impulsionează să INOVĂM, SĂ EVOLUĂM ȘI SĂ NE ADAPTĂM la noile vremuri. Evoluția fără a ne pierde esența...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play