Franța, Brignais
... aluat omogen. Încălziți o tigaie ușor unsă. Cu o lingură mică, turnați aluatul în tigaie pentru a forma cercuri de aproximativ 10 cm diametru. Lăsați să se coacă prima parte până apar mici bule la suprafața clătitei. Întoarceți și lăsați să se coacă până când a doua parte este bine rumenită. Adăugați topping-uri pentru clătite după preferințele dumneavoastră: miere, sirop de arțar, cremă de tartinat..
...Cutie de ouă de Paște cu ambalaj publicitar personalizabil, umplută uniform. Ouă Ferrero Rocher - Amestec de ouă de Paște din ciocolată cu lapte, ciocolată albă și ciocolată semi-amăruie, umplute cu cremă de cacao cu alune (36,5 %), bucăți de alune (2 %) și crispuri de grâu (1,2 %). ID produs: 110109287 Unitate: Bucată Cantitate minimă de comandă: 120 Express: Nu Format: aprox. 110 x 83 x 46 mm Greutate: aprox. 112,4 g Valabilitate: aprox. 3 luni în condiții de depozitare corespunzătoare Timp de livrare: aprox. 15-20 zile lucrătoare după aprobarea tiparului Carton VE: 40...
...Monorigine 100% Arabica din Honduras – Prăjire Ușoară Povestea lui Carlos și succesul Microloturilor de producție de cafea arabica în Honduras Cafeaua cultivată de Carlos în plantația sa din Honduras are un profil aromatic și gustativ destul de bogat. Datorită fermentației naturale timp de 48 de ore, cu această cafea putem savura atât notele dulci de ciocolată cu lapte și caramel, cât și cele mai fructate de portocală și măr verde. Un amestec exploziv care rămâne întotdeauna echilibrat cu o aciditate medie.
Franța, Montelimar
...Descoperiți aceste delicioase Nougaturi moi cu Caramel și Sare de Guérande. Un amestec armonios de miere, migdale și caramel, aceste nougaturi aromatizate vor aduce bucurie celor pasionați de dulciuri. Făcut în cazan, acest nougat moale cu Caramel este elaborat conform unei rețete unice. Artisan nougater din 1920, casa Diane de Poytiers este, de asemenea, responsabilă pentru numeroase rețete de nougat cu fructe. Referință:267201 GREUTATE (în KG):2.5 Ambalare:1 TVA:20.0%...
...Informații despre produs Caju proaspăt acoperit într-un amestec fin de iaurt și ciocolată creează o adevărată delicatesă. Ciocolată super cremoasă cu dulceața nucilor de caju. O gustare care poate deveni adictivă. Ingrediente Ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, pudră de zer, emulgator: lecitina de soia E322, aromă naturală de vanilie), caju, aromă de iaurt, ulei de palmier...
... gastronomie, cafenele, în serviciul de cafea pentru birouri și retail. Conținutul de cacao al pudrelor noastre de ciocolată variază între 24 și 32 la sută. Acesta este un cacao în trei componente, format din pudră de cacao, zahăr și lapte integral. Pentru fabricare, se spray-uscă un amestec lichid al celor trei componente diferite și apoi se rafinează printr-un proces special. Pentru automate și...
Germania, Nürnberg
... Biscuit Oreo sunt fabricate dintr-o combinație de pudră de cacao, făină, zahăr și ulei vegetal. Umplutura de cremă este, de obicei, realizată dintr-un amestec de zahăr pudră, extract de vanilie și grăsime vegetală. Rețeta exactă poate varia ușor în funcție de regiune sau de variația specifică a produsului. Biscuiții Oreo sunt cunoscuți pentru designul lor distinctiv, având o margine ondulată și un logo embosat pe o parte a waferului. Aceștia sunt savurați de oameni de toate vârstele și pot fi consumați ca o gustare de sine stătătoare sau folosiți în diverse rețete de desert.
Germania, Frankfurt Am Main
...Acest produs este realizat dintr-un amestec rafinat de boabe de cacao, unt de cacao și zahăr. 50%, 70% sau 80% cacao. Ciocolata amară de 70% conține antioxidanți și teobromină, care stimulează circulația sângelui. APLICAȚII ALE PRODUSULUI Utilizarea sa principală este în cofetărie (în special biscuiți), panificație, înghețată, băuturi din ciocolată și ca glazură pentru diferite alimente. MOQ: 20kg...
Belgia, Wingene
... noastră de colagen începe să scadă. Încercăm să ne creștem aportul de colagen într-un mod confortabil (prin ciocolată!) fără a fi nevoie să bem supă de oase toată ziua. Colagenul contribuie la crearea colagenului în organism și la funcționarea normală a oaselor și cartilajelor, unghiilor, pielii, țesuturilor și mult, mult mai mult! Pe lângă aceste „fraze de marketing pentru sănătate”, adevăratul...
Elveția, Wollerau
...Un espresso italian clasic cu un gust și aromă puternică, Royal este un amestec din cele mai fine Arabica din America de Sud. Procesul intens de prăjire aplicat cafelei Santos Arabica asigură un pH mediu și tonuri subtile de ciocolată. Prezentare Cel mai fin amestec constând din trei tipuri de cafea Arabica de cea mai înaltă calitate cultivate pe plantațiile din Brazilia, Columbia și Guatemala...
Italia, Giuliano
...Pan di spagna, amestec de ouă pasteurizate, zahăr, făină "00", făină americană, apă, arome. FARCITURA: Smântână proaspătă, sirop de glucoză, zahăr, tuorle de ou pasteurizat, dextroză, alcool, amidon de orez, stabilizator, aromă de lămâie. GLASSA: Smântână proaspătă, ciocolată albă 60%, tuorle de ou pasteurizat, zahăr. BAGNA: Apă, zahăr, aromă de lămâie.
Italia, Castel Volturno
...O combinație delicată, pentru a înclina balanța între arome și robustețe, de partea primelor. Fără a pierde tipica plenitudine a espresso-ului italian. Blend-ul Soave se caracterizează prin notele sale florale și de ciocolată care evocă un gust de fundal profund de tutun și tămâie.
Ucraina, Pervomaysky
...Ciocolata și portocala sunt o combinație pentru adevărații gurmanzi. Și adăugând chipsuri de banană, merișoare și un amestec de fulgi de ovăz și porumb la acest tandem, obținem un mic dejun minunat, atât de convenabil de luat cu tine oriunde. O sursă de carbohidrați complecși și un desert delicios - iată-l, noutatea noastră, bun venit!
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Amestec pentru coacerea rapidă a tortului de ciocolată. Încântați-vă cei dragi și oaspeții cu un tort făcut în casă! Acest produs nu conține gluten. Produsul este testat pentru gluten în fiecare etapă a producției. Garnec a fost primul în Rusia care a primit dreptul de a-și eticheta produsele cu marca „Grăunțe Tăiate”. Această marcă este un semn de siguranță pentru produsele fără gluten al Asociației Societăților Europene de Coeliac, recunoscută în cele mai multe țări dezvoltate. Greutate: 500 g...
Austria, Gerasdorf
...Ritonka Ciocolată cu Lapte - Amestec de Nuci cu 33,6% Conținut de Cacao. Duo-ul perfect cu un gust clasic, nuci crocante și ciocolată cu lapte unică. Un gust echilibrat de boabe de cacao, lapte și caramel, creează o compoziție unică. Informațiile nutriționale sunt supuse fluctuațiilor cauzate de materii prime și procese de producție. Poate conține urme de lapte și nuci. A se păstra într-un loc uscat și ferit de lumină, de preferință la o temperatură de 12-20 °C. 95g: Tabletă de ciocolată...
Italia, Andalo Valtellino
...Amestec italian clasic cu un gust foarte plin și bogat. Uganda: Cafea Robusta cu un corp plin și dens și o textură bogată. Când este prăjită, dezvăluie un aromă puternică și persistentă, cu o frumos parfum de ciocolată. Indonezia: Robusta bogată și fină, cu un parfum ușor de caramel, ideală chiar și pentru cei mai exigenți cunoscători de cafea. Un gust puternic și distinctiv, cu un final...
Produse corespunzătoare
Intens
Intens
Alte produse
Cortado
Cortado
Franța, Boissy Saint Leger
Franța, Vourles
... vegană. Compoziție: Făină de grâu*, zahăr*, bucăți de ciocolată* (23%), făină de drojdie brună (provenită din malț de cereale)* (13%), praf de copt* (amidon de porumb*, bicarbonat de sodiu, acid tartaric), sare de Guérande AOP. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologică). Valori nutriționale medii pentru 100 g: Energie 407,1 kcal/1713,7 kJ - Grăsimi 10,4 g - din care grăsimi saturate 5,8 g...
Italia, Savignano Sul Panaro
...Cafea proaspătă și delicată, extrem de aromatică și corpolentă, cu un ușor gust de ciocolată și nuanțe de fructe uscate. Crema sa este persistentă și de culoare caramel.
...Amestec cremos, rotund și catifelat, cu un gust robust și pronunțat, nuanțe de condimente și ciocolată și o notă plăcută de fum. Gust persistent de cacao.
Spania, Tarragona
...Parfum Componente principale: Iris, paciuli, ciocolată, vanilie, tonka. O amestec exotic de Iris, paciuli și Tonka puternic, cu o ușoară notă de ciocolată și totul însoțit de vanilie dulce, face ca aroma orientală să fie de neuitat și unisex. "Spicy Tonka" este creat pentru cei care au o personalitate puternică, cărora le plac aromele orientale și nu se tem de gusturi diferite. Irisul este o...
...Sac Kraft de 10 KG. Utilizare: 1 kg amestec pentru tort Sudem, adăugați 250 ml apă, 300 ml ulei și 250 g (5 ouă) bătute în mixer timp de 5 minute. Produsul obținut se coace la 180 °C timp de 40-45 minute. 1 an de depozitare într-un loc răcoros și uscat.
Franța, Objat
...Ingrediente: Trimolină, gelatina, zahăr, apă, ciocolată neagră 66% (cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de rapiță), aromă naturală (căpșună, banană, zmeură, vișine, ghimbir, mandarină, mentă, vanilie), colorant: coșenilă, clorofilină, curcumină.
Țările de Jos, Groningen
... amestec de Smorredrop de la Kindlys conține, așadar, o mulțime de dulciuri tari diferite, cu salmiac sau aromă de fructe, în stilul unui amestec de dulciuri vechi-holandeze. Pune-le într-un borcan pe masă, la birou sau la recepție: aceste dulciuri delicioase nu vor rezista mult timp. Și mai bine: acum poți comanda și un pachet avantajos. Dulciurile noastre rămân proaspete pentru mult timp, deoarece livrăm toate produsele într-un ambalaj sigilat. Acesta este, de asemenea, resigilabil! Ideal pentru a completa. Comandă-ți smorredrop-ul astăzi de la Dropgigant!
ufs.country_names.RU, Smolensk
...Un amestec rafinat de varietăți nobile de Arabica, recoltat pe plantațiile din înălțimile africane, vă va oferi un gust bogat cu note de aromă fructată. Aroma moale și catifelată a CAFEALEI LALIBELA RICH AROMA încântă cu profunzimea și delicatețea topită a aromelor de ciocolată. Greutate netă: 250 Greutate brută: 262 Temperatura maximă: 27 Cerințe de depozitare: A se păstra la o temperatură care să nu depășească 27 °C și umiditate relativă maximă de 75% Grad de prăjire: Mediu Intensitate a gustului: Medie...
ufs.country_names.RU, Moscow
... cacao, emulsificator - lecitina de soia, aromă naturală), bile de porumb, migdale prăjite măcinate, pudră de cacao, făină de orez, căpșuni liofilizate (pudră), antioxidanți (acid ascorbic, un amestec de tocopheroli), scorțișoară măcinată (pudră), acerola*, arome naturale. * Acerola este o sursă naturală de vitamina C...
Italia, Lauro
...Nucile noastre decojite și prăjite sunt selectate cu atenție pentru a garanta cea mai bună calitate alimentară. În acest sens, deținem certificarea BRCGS, esențială pentru a putea exporta produsele și pentru a promova siguranța alimentară pe întreaga filieră. Delicioasa glazură de ciocolată mix face ca nucile noastre acoperite cu ciocolată să fie foarte gustoase. Poți folosi acest produs pentru a pregăti o confetă modernă, fiind o alternativă valoroasă la confetti tradiționali, sau le poți consuma ca gustare, fie singure, fie alături de iaurt.
...Cacaoa este ingredientul cheie în produsele de ciocolată, batoanele de ciocolată, ciocolata la cutie sau vrac, multe tipuri de biscuiți și prăjituri. De asemenea, este utilizată pe scară largă în produsele cosmetice, cum ar fi cremele hidratante și săpunurile. Odată ce boabele au fost fermentate și uscate, ele pot fi procesate pentru a produce o varietate de produse, de exemplu: •Unt de cacao...
Franța, Arles
...Maison Lesage Mini pătrățele de ciocolată neagră, cu lapte, blondă și ivorie, cu un amestec de fructe uscate și fructe deshidratate, ideale pentru a însoți cafeaua sau ceaiul dumneavoastră. Ingrediente Ciocolată neagră 61% cacao (boabe de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator lecitina de SOIA, extract natural de vanilie), ciocolată cu lapte 34% cacao (boabe de cacao, zahăr, unt de cacao, LAPTE...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play