Franța, Le Sen
Biolandes, Groupe familial français et sa filiale Golgemma, produc extrase vegetale de excepție (uleiuri esențiale, hidrolate, ape florale, absolute, rezinoide, extrase glicerinice, macerate…) destinate creatorilor (parfumieri, cosmeticieni, formulatori, aromaticieni, aromaterapeuți) din întreaga lume; cultivând, sursând și transformând cele mai pure materii prime naturale, respectând în același t...
Turcia, Erzurum
...Dish Petri de 90 mm | 20 ml Agar gata de utilizat IVD | Steril | pH 6.0 ± 0.2 Ambalare vid de 10 pachete Depozitare 2-12 °C Durata de valabilitate 3 luni Mediul de făină de porumb este utilizat pentru cultivarea drojdiilor din specia Candida, investigarea formării hifei sau pseudohifei, producția de clamidospori de către Candida albicans și pentru stocarea culturilor fungice. Mediile se remarcă...
Franța, Bernin
...aspicuri, terine, flanuri, sosuri, glazuri…) destinate a fi consumate reci sau încălzite. Fiindcă nu este degradat de enzimele microorganismelor, AGAR BIO poate texturiza și alimente vii (produse lactate, brânzeturi vegane…).
Țările de Jos, Dalfsen
...Explorați gama noastră de uleiuri de masaj la Phoenix Import, perfecte pentru ritualuri indulgente de îngrijire personală sau masaje profesionale. Selecția noastră include uleiuri naturale și certificate organic, ideale pentru masajul corporal, cum ar fi uleiul de migdale, uleiul de agar, uleiurile chakra, uleiul de macadamia organic și balsamul de masaj ayurvedic. În plus față de uleiurile...
Franța, Ducy-Sainte-Marguerite
...Gemurile noastre de mere se obțin prin extracția sucului din merele noastre provenite dintr-o agricultură biologică, urmată de o gătire simplă. Pectina prezentă în fructe permite gelificarea produsului. Agar-agarul întărește de asemenea acțiunea pectinei. Gemurile noastre sunt ambalate în borcane de 310g. Greutate brută: 535g Greutatea cartonului de 12: 6,5kg...
Polonia, Brzozów
... folosit în bucătăria vegană. Se dizolvă la 85-95 grade Celsius, în timp ce se îngroașă la 32-35 grade. Așadar, nu trebuie să-l puneți la frigider. Pentru a obține o consistență medie a gelului, se folosește o proporție: 1 linguriță rasă de Agar la 1 cană de lichid. Dizolvați agarul într-o cantitate mică de apă rece și adăugați-l în apă clocotită, fierbeți câteva minute. Agarul poate fi folosit și pentru a face gem. Adăugați pentru 1,5 kg de fructe și 500 g de zahăr 1-1,5 lingurițe de Agar.
Turcia, Bursa
...Romeron PRIVÉ No V Extrait de Parfum; clasice atemporale, cu formule intense, exquisite și de lungă durată pentru plăcerea pură a parfumului - cea mai înaltă formă de auto-exprimare. Parfum lemnos cu note de chihlimbar Note de vârf: Zmeură, Geranium Note de mijloc: Trandafir, Șofran Note de bază: Lemn de agar, Benzoina, Tămâie, Chihlimbar, Mesteacăn Capacitate: 50ml...
Franța, Grasse
...Îngroșători, agenți de gelifiere, agenți acidifianți, conservanți... Există mai multe categorii de aditivi utilizați în industria alimentară. Adesea, aceste produse provin din surse naturale, cum ar fi Agar Agar, care este obținut dintr-o varietate de alge. Esentiali în gătitul creativ modern, în special în bucătăria moleculară, mulți profesioniști folosesc texturizatori pentru a rafina și a...
Germania, Heidelberg
... vitaminelor, teste de difuzie, medii de cultură Aplicație: DeterminăriCultura celularăDifuzie imună Grup de produse: AgarMedii : Zaharuri CAS-Nr.: [9002-18-0] Temperatura de păstrare: 10-25°C EINECS: 232-658-1 Condiții de expediere: ambiant Sinonim: Kobe I Gum Agar-Agar Aga Aspect: pulbere albă până la crem MW: 110-160 kDa CAS Nr:[9002-18-0] Cod:1329...
Germania, Buxtehude
...Agar-Agar (E406) este fără gust și un foarte bun agent de gelifiere, care este independent de mediul înconjurător.
Franța, Paris
...Alianța subtilă dintre somonul proaspăt și somonul afumat, combinată cu frunzele de mărar proaspăt, face din acest produs un clasic de neocolit. Ingrediente : Somon proaspăt 44%, somon afumat, smântână, fumet de pește, ceapă, ulei de măsline, mărar, sare, agar agar, piper alb. Greutate netă: 90 g...
Franța, Yssingeaux
...Agar Agar Alginat de sodiu Caragenan Făină de guar Gelatină pudră Gelatină Cryogel pudră Gumă arabică Gumă xantană Făină de roșcov Pectină HM...
Franța, Astaffort
...TERRINE FORESTIERĂ VEGETALĂ. 100g Nu, nu și nu! Vă garantăm că în acest borcan frumos nu există carne, ci doar ingrediente vegetale de calitate și un amestec de ciuperci cu o intensitate delicată. Închideți ochii, sunteți în mijlocul pădurii. INGREDIENTE: ulei de cocos (35%), apă, proteine de soia, drojdie de bere bio, ciuperci, muștar, ulei de rapiță, sare, agar-agar, făină de chia bio, tamari bio, piper negru, oțet xeres, condimente, usturoi, pastă de roșii, miso de orz, ceapă.
Franța, Cavignac
... aduce aproape deloc calorii. Nu este totul, deoarece agar-agarul captează de asemenea radicalii liberi, responsabili pentru îmbătrânirea celulară. Sfaturi de utilizare 2 până la 4 capsule/zi, de înghițit cu un pahar mare de apă, ca supliment al unei alimentații variate și echilibrate. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. A se păstra departe de lumină, căldură și umiditate. Ca în cazul oricărui supliment nutrițional, consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de a-l consuma.
Germania, Hamburg
...Alga roșie, din care se obține materia primă Agar Agar, oferă numeroase proprietăți pozitive. Printre altele, hidrocoloidul solubil în apă fierbinte conținut în aceasta asigură o vâscozitate mare la gelificare și îngroșare. Acest lucru permite obținerea de geluri deosebit de stabile și termoreversibile în aplicațiile industriale.
Germania, Wörrstadt
...Simplu „mare” de la cel mai bun Lecker’s Bio Geliermittel din alge marine este ideal pentru prepararea de jeleuri, creme, gemuri și torturi, dar și pentru preparate sărate precum aspicul. Alternativa vegană la gelatina! Este, de asemenea, fără gust, fără conservanți și de origine 100% vegetală. Ingrediente: Agar Agar* *=din producție ecologică controlată Alergeni: nu conține Vegetarian: Da Vegan: Da...
... următorii agenți de îngroșare: - Gumă de guar (E412); - Carragenani (E407); - Gumă de konjac (E425); - Gumă xantan (E415); - Alginat de sodiu (E401); - CMC (E466); - Agar-agar (E406); - Pectină (E440). Agenții de îngroșare controlează umiditatea și oferă structură, flux, stabilitate și calități de consum produselor alimentare.
Spania, Barcelona
...AE-MP simplifică fluxul de lucru operațional pentru laboratoarele de microbiologie și cultură de țesuturi vegetale care prepară Agar sau medii de cultură. Un singur dispozitiv integrează prepararea, sterilizarea și distribuția de medii de cultură de înaltă calitate, cu o reproducibilitate excelentă de la un lot la altul. AE-MP sunt concepute pentru a reduce timpul total de funcționare și a...
Italia, Lacchiarella
Teknolabo A.S.S.I. S.r.l. - TKA se află în spații moderne în sudul Milanului. Din 1962, producem echipamente avansate și sofisticate pentru laboratoare și industrie. Instrumentele noastre științifice sunt distribuite în întreaga lume către cele mai importante industrii farmaceutice și laboratoare moderne de analiză. Experiența îndelungată a Teknolabo A.S.S.I. - TKA ne permite să oferim un servic...
Turcia, Istanbul
Aycan Kozmetik este o firmă producătoare care oferă o gamă largă de cosmetice și parfumuri de înaltă calitate la prețuri accesibile. De asemenea, producem produse inovatoare care combină sănătatea și îngrijirea personală. Suntem specializați în producția de îngrijire a părului, îngrijire a pielii și parfumuri sub mărcile noastre: BIO CLINIC, FIJI, SUPER WAX, HAIRMATE, XTREME GEL, SAROS, SECTOR, SA...
Germania, Garstedt
... elastic în stare umedă și fragil în stare uscată. Pulberea de Agar-Agar este albă până la galben-albă sau galben deschis. Forța gelului poate fi standardizată prin adăugarea de dextroză și maltodextrine sau zaharoză. Proprietăți: - termoreversibil - stabil la pH - stabil la căldură până la 90 °C - gelifică după răcire - vegetarian - potrivit pentru o dietă vegană - potrivit pentru o dietă lacto...
Germania, Hamburg
... poți folosi fără griji în rețetele tale dulci. Folosește-l în gemul făcut în casă, glazurează-ți prăjiturile și torturile cu un sos delicios sau leagă supele și sosurile într-un mod complet natural. Caracteristici ale produsului: Fără gluten, Fără lactoză, Vegan Etichetarea alimentelor: E406 Producție: Agar Agar este obținut din pereții celulari ai algelor roșii.
Germania, Hamburg
...Un agent de solidificare în care materia străină, porțiunile pigmentate și sărurile au fost reduse la minimum. Bacto Agar este folosit la prepararea mediilor de cultură microbiologice. Preț promoțional SUA: 1 lb (454g)...
Franța, Pont-De-Labeaume
...Din șofran de foarte bună calitate, o jeleu care surprinde pe brânzeturi. Ca finisaj pe carne, cum ar fi pieptul de rață, accentuează fără a masca. De asemenea, se poate asocia cu deserturi cremoase sau lactate: prăjitură de orez, brânză de vaci… Din punct de vedere vizual, este un produs foarte frumos, deoarece stigmatele rămân suspendate în jeleu. Compoziție: zahăr din trestie bio, suc de lămâie, stigmate de șofran, agar-agar. Conservare: 3 ani. Borcan de 215g.
...Oferim: Agar Agar Caragenan Gelatină etc. Glicerină Guma guar Guma de roșcov Mannitol Pectin Sorbitol Tragacant Xantan...
Franța, Venissieux
...Verdadea imn al Orientului, Rose du Desert este o parfum unisex. Roba sa condimentată dă naștere unui buchet floral de trandafir și patchouli. Urmează note ambrate pentru o semnătură originală. Note de vârf: Șofran, ghimbir, scorțișoară, piper roz Note de mijloc: Trandafir, floare de portocal, violet, patchouli, lemn de agar Note de bază: Ambră, mosc fructat, Gaiac, vanilie Greutate: 0.400 kg...
Germania, Bohmte
...Masă de dublare de înaltă calitate și reversibilă (15-20 de ori) pe bază de Agar Agar, în găleată de 6 kg, direct de la producător pentru fabricarea modelelor, masă de încorporare, gips și tehnica de turnare din plastic. Pentru dublarea modelelor destinate fabricării protezelor totale și parțiale, precum și lucrărilor de turnare a modelelor în combinație cu masele de încorporare legate de fosfat. După topire și răcire ulterioară la o temperatură de procesare de 45 ºC, se poate prelucra continuu.
Coreea de Sud, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
... / materiale de frumusețe / materiale cosmetice / materiale medicale, prin utilizarea caracteristicilor relevante. [Introducerea produsului] Nanoceluloză fabricată din agar [Capacitatea produsului] 10L ~ (*Vă rugăm să ne contactați separat pentru capacitate mare.)...
Polonia, Wrocław
...Ingrediente: sirop de glucoză-fructoză, ciocolată 25% (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, grăsime vegetală (palmier), grăsime din lapte, emulsificatori: lecitină (soia) și E 476; aromă), zahăr, apă, grăsime vegetală (grăsime de palmier, grăsime de palmier parțial hidrogenată, emulsificator: E471), lapte praf degresat, agent de gelifiere: agar, albumină cu spumă înaltă (albuș de ou, stabilizator...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play