Franța, Herblay-Sur-Seine
... Indice de peroxid mEq O² / kg: ≤3.2 Aciditate liberă exprimată în acid oleic mg KOH / g: ≤1.0 Drojdii UFC / g: <10² UFC / g: <10² Escherichia coli NMP / g: <10 Coliforme totale NMP / g: <10 Salmonella UFC: Absență / 25 g Aerobi mezofili CFU / g: <10⁴ Acid oleic (w / C 18:1): ≥4.93 Acid linoleic (w 6 C 18:2): ≥17.52 Acid linolenic (w3 C 18:3): ≥20.15...
Italia, Prato
<p>Toscochimica, din 1961 în comercializarea și distribuția en-gros de produse chimice, destinate clienților din diverse sectoare industriale, printre care textile, hârtie, piele, farmaceutic, bijuterii, sticlă. Industrie galvanice, produse enologice, pentru piscine.</p><p>Tratamentul metalelor, apelor și nămolurilor, în domeniul public și privat. Depozitele noastre de stocare, din Prato și Floren...
Polonia, Brzozów
... înaltă calitate, iar introducerea lor într-o dietă sustenabilă și un stil de viață activ contribuie la îmbunătățirea bunăstării noastre zilnice, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Compoziția cremei de caramel sărat include, printre altele, arahide, alune de pădure, ulei hrănitor de shea și lapte. Zaharul alb a fost înlocuit cu Maltol, care nu doar că are o valoare calorică mai mică, dar și...
Belgia, Wingene
... consumăm în principal carne musculară, care este bogată în un aminoacid, metionină, și săracă în glicină. Pentru a contracara metionina, este necesară glicina. Colagenul este bogat în aminoacizi glicină, prolina, hidroxi-prolină. Ulei de macadamia: bogat în Omega 7 (acid palmitoleic) SKU:5430002193007 care Polyol:15,6g Energie:386Kcal, 1455kJ Grăsimi totale:34,1g care Grăsimi saturate:22,1g Carbohidrați:16,5g care Zahăr:0,9g Proteine:9,5g Sare:0,7g Fibre:7,4g...
România, Baia Mare
... sodiu este considerată cea mai importantă materie primă anorganică. Este substanța de bază a unei ramuri industriale, care o procesează pentru a obține sodiu, clor, acid clorhidric, hidroxid de sodiu, carbonat de sodiu etc. În același timp, NaCl este utilizat în industria lacurilor, vopselelor, hârtiei, plasticelor, textilelor și altele. În industria metalurgică, este folosit ca reducer, iar în electronică, este utilizat în fabricarea lămpilor cu vapori de sodiu. NaCl este, de asemenea, utilizat în industria chimică organică și în industria farmaceutică.
... polipropilenă, iar anvelopele acestora sunt fabricate dintr-un material rezistent la toate tipurile de condiții meteorologice. Axul roții este fabricat din material solid galvanizat. Containerele vor fi fabricate din materiale care nu miros, au proprietăți ușor de curățat, nu vor fi afectate de căldura solară și nu vor conține alcool, drojdie, oțet, spirit sărat, acid, amoniac etc. Nu este afectat de...
Polonia, Warszawa, Poland
... sare gemă numite sare gemă. Clorura de sodiu se prezintă sub formă de o pulbere fină albă cristalină care are un miros și un gust sărat caracteristic. Prezintă proprietăți higroscopice puternice. Produsul oferit de Foodcom nu este modificat genetic. Foodcom oferă, de asemenea, sare pentru bere alimentară fără agenți antiaglomeranți.
Țările de Jos, Raalte
... utilizat ca întârziator, echilibru acid-bazic, stabilizator al calității apei, agent de curățare a suprafețelor și agent de amestecare pentru ciment, fiind utilizat pe scară largă în multe domenii diferite, cum ar fi în beton, curățare, industria textilă, forajul petrolier etc. Analiză %: 98.0MIN Substanțe reducătoare %: 0.5MAX Metale grele (pb) ppm: 10MAX Sulfat %: 0.05MAX Cl%: 0.07MAX AS ppm: 2MAX PH: 6.2-7.8...
Spania, El Puntal (murcia)
...sărat, acru și amar, și este descris ca un gust savuros, cărnos și satisfăcător. MSG este utilizat pe scară largă în industria alimentară ca un îmbunătățitor de gust pentru a îmbunătăți aroma și acceptabilitatea alimentelor procesate și conservate. În ciuda unor controverse legate de siguranța sa în cantități mari, MSG este aprobat de mai multe autorități de reglementare a alimentelor din întreaga lume și rămâne un ingredient comun în multe produse alimentare datorită capacității sale de a îmbunătăți gustul într-un mod economic și eficient. CONTAINER: 5kg, 25kg și 200kg IBC...
Franța, La Rochelle
...Sirop de glucoză (Origine: Franța), zahăr, lapte integral, unt din lapte (a.o.p. Charentes-Poitou) 9%, nuci, zahăr invertit, sorbitol, sare de pe Insula Ré 0.5%, floare de sare de pe Insula Ré 0.5%, aromă naturală de vanilie, albuș de ou; întreținere: smochine semi-confiate 24% (smochină, zahăr, aromă naturală de vanilie, antioxidant: acid ascorbic, acidifiant: acid citric) Greutate: 0.250 kg...
ufs.country_names.RU, Moscow
...emulgator - lecitina de soia, aromă naturală), boabe de arahide prăjite măcinate, bulbi de porumb, miez, caju prăjit măcinat, semințe de floarea-soarelui, făină de orez, fibre dietetice, sare de mare, antioxidanți (acid ascorbic, tocopheroli combinați), arome naturale, acerola*, nucșoară, măcinată.
Franța, Malataverne
....Ingrediente ingrediente pentru aluat făină de grâu moale, semolă de grâu dur, ouă (11,7% din produsul finit), apă. ingrediente pentru umplutură pesmet (făină de grâu moale, apă, sare) preparat din carne (carne de vită, carne de porc, sare, făină de grâu moale, arome de șuncă crudă (3% din produsul finit) (carne de porc, sare, condimente), ulei de palmier, fulgi de cartofi, zer, sare, arome, condimente și conservant acid sorbic. poate conține nuci și soia.
Italia, Monterotondo
... niveluri variate de ficocianină. Solubilă și cu un gust caracteristic umami, adică sărat și vag „marin”, este potrivită pentru utilizarea în aluaturi și preparate atât dulci, cât și sărate, de la industria de cofetărie la produsele de panificație, de la înghețată la paste, până la băuturi.
Austria, Fürnitz
... și avantaje sunt: - Bicarbonatul de sodiu 99% este cel mai popular utilizat în gătit. Utilizarea sa principală în coacere este ca agent de dospire. Acesta provoacă expansiunea și ridicarea aluatului, oferindu-i o textură caracteristică. - Este utilizat cu maia pentru a obține un produs mai ușor, cu un gust mai puțin acid. - În prezența căldurii, se ridică de la sine datorită descompunerii termice...
Grecia, Chalkidiki
...Olivele fără sâmburi au o culoare verde-aurie. Pulpa compactă și crocantă. Gust ușor acid și sărat. Se combină cu toate alimentele sau ca aperitiv, fiind în același timp o gustare delicioasă. Sunt bogate în grăsimi mononesaturate, care sunt benefice pentru sănătate. Ce le lipsește? Sâmburele. L-am îndepărtat pentru tine.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play