... Netă: 100 gr.
Condiții de distribuție și transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat vidat, la o temperatură mai mică de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC.
Proces de Elaborare: Tăiere la cald, răcire, tăiere în v, sărare, uscare naturală, odihnă în pivniță
Ingrediente: Jamón Ibérico de Bellota, sare și conservanți
Greutate Netă: 100 gr.
...Cunoștințele specializate ale tăietorilor noștri și proprietățile gustative ale produselor noastre din bellota iberică sunt ambalate la vid pentru a fi savurate ulterior. Tăietorii noștri experți oferă fiecărei felii dimensiunea și grosimea potrivită, astfel încât să aibă cel mai intens gust și aromă posibilă. Ușor, practic. Un mod perfect de a te bucura de simțuri.
DIN 1983
Produse Cărnicioase BRISA, S.L. este o companie de familie situată în Guijuelo, cu peste 35 de ani de experiență în elaborarea produselor iberice de cea mai înaltă calitate.
Începuturile sale datează din martie 1983, într-o mică fabrică de aproximativ o mie de metri pătrați în centrul orașului Guijuelo. Locul unde au fost construite primele instalații era o veche fabrică de foie gras num...
César Nieto este o fabrică de mezeluri și șuncă care vă pune la dispoziție următoarele produse:
Ibărici curați:
- șuncă de bellota
- mușchi de bellota
- mușchiuleț de bellota
- chorizo de bellota
- salam de bellota
- chorizo vela de bellota
- sobrasada de bellota iberică
- felii de bellota
Ibărici proaspeți:
- cap de bellota
- cotlet de bellota
- obraș de bellota
- coroană de bellota
- fani de bellota
- secret de bellota
- presa de bellota
- pluma de bellota
- mușchi de bellota
- carne de porc iberic
- carne iberică
- frigider cărnii...