Spania, Guijuelo-Salamanca
... Netă: 100 gr. Condiții de distribuție și transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat vidat, la o temperatură mai mică de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC. Proces de Elaborare: Tăiere la cald, răcire, tăiere în v, sărare, uscare naturală, odihnă în pivniță Ingrediente: Jamón Ibérico de Bellota, sare și conservanți Greutate Netă: 100 gr.
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Cunoștințele specializate ale tăietorilor noștri și proprietățile gustative ale produselor noastre din bellota iberică sunt ambalate la vid pentru a fi savurate ulterior. Tăietorii noștri experți oferă fiecărei felii dimensiunea și grosimea potrivită, astfel încât să aibă cel mai intens gust și aromă posibilă. Ușor, practic. Un mod perfect de a te bucura de simțuri.
Spania, Guijuelo (salamanca)
DIN 1983 Produse Cărnicioase BRISA, S.L. este o companie de familie situată în Guijuelo, cu peste 35 de ani de experiență în elaborarea produselor iberice de cea mai înaltă calitate. Începuturile sale datează din martie 1983, într-o mică fabrică de aproximativ o mie de metri pătrați în centrul orașului Guijuelo. Locul unde au fost construite primele instalații era o veche fabrică de foie gras num...
Spania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto este o fabrică de mezeluri și șuncă care vă pune la dispoziție următoarele produse: Ibărici curați: - șuncă de bellota - mușchi de bellota - mușchiuleț de bellota - chorizo de bellota - salam de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota iberică - felii de bellota Ibărici proaspeți: - cap de bellota - cotlet de bellota - obraș de bellota - coroană de bellota - fani de bellota - secret de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - mușchi de bellota - carne de porc iberic - carne iberică - frigider cărnii...
Țările populare pentru acest termen de căutare