Spania, Canet De Mar
...Este realizat folosind metode tradiționale de artizanat. Baza este un vin alb de calitate, iar aromele sale se datorează mai mult de 20 de extracte naturale, inclusiv ierburi, rădăcini, flori, condimente și fructe. Dintre acestea, se remarcă prezența Artemisia Absinthium -ajenjo-. Mustul de struguri folosit îi conferă un pasaj voluminos și fructat. Palatul este intens, echilibrat și foarte lung...
Franța, Saint Cannat
...CÉPAGES Chardonnay 50% Pinot Noir 20% Gamay 20% Aligoté 10% VINIFICARE Randamentul este limitat la 50 hl/ha. Recoltarea se face manual. Cuvée-ul nostru Baron Maxime Crémant de Bourgogne se realizează la temperatură controlată pentru a asigura desfășurarea corectă a vinificării. Lăsăm vinul să îmbătrânească pe drojdii timp de minimum 12 luni, ceea ce permite o fermentație naturală. Această...
Italia, Marciano Della Chiana
...Alò este un vin prețios obținut din struguri Aleatico uscați la soare în vie. După o fermentație naturală, vinul este lăsat la maturat în butoaie mici de lemn. Producția acestui pasit de recoltă târzie este limitată la 500 de sticle pe an. Vin bogat cu un profil aromatic foarte amplu, de la fructat de prun uscat la floral de trandafir, până la condimentat de scorțișoară, se prezintă cu o culoare...
Spania, San Vicente De La Sonsierra-La Rioja
...Metoda tradițională de elaborare din regiunea noastră. Ciorchinii întregi sunt introduși într-un rezervor pentru a urma o fermentație naturală într-o atmosferă de dioxid de carbon. Rezultatul sunt vinuri cu o putere aromatică fructată și culori violacee.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play