Lituania, Kaunas
... lichidul de cacao este presat, untul de cacao iese primul în stare naturală, păstrând întreaga aromă a cacao-ului. Un proces suplimentar este realizat pentru a obține unt de cacao deodorat, astfel încât să poată fi utilizat în fabricarea ciocolatei fără a afecta mirosul și aroma ciocolatei. Untul de cacao este folosit pentru a face ciocolată fie singur, fie amestecat cu lichid de cacao. Pe lângă utilizarea alimentară, untul de cacao este folosit în produse farmaceutice și cosmetice datorită proprietăților sale antioxidante și naturii sale lubrifiante.
Polonia, Warszawa, Poland
...Lactoza este unul dintre cele mai bune ingrediente lactate pentru aplicații alimentare și furajere datorită gustului său delicat, culorii albe și conținutului scăzut de calorii. Rentabilitatea sa, higroscopicitatea scăzută și solubilitatea în apă contribuie la popularitatea sa. Poate fi utilizată în fabricarea produselor de patiserie, dulciurilor și ciocolatei ca potențiator de aromă și îndulcitor. Lactoza este un ingredient important în utilizarea farmaceutică și nutrițională.
Elveția, Langnau Im Emmental
...Încălzitorul de gemuri KASAG este utilizat pe liniile de gătit industriale pentru prepararea gemurilor și jeleurilor. Gemul sau jeleul este transportat printr-o pompă în conducte rigide încălzite. Amestecătoarele statice asigură o excelentă transmitere a căldurii și timpi de proces foarte scurți. Dispozitiv de încălzire pentru ciocolată Dispozitivul de încălzire KASAG este utilizat pentru încălzirea, răcirea, menținerea omogenității ciocolatei și pentru optimizarea proceselor de producție care implică ciocolata.
Franța, Objat
Prin intermediul companiei LIMOUZI SAVEURS, pasiunea noastră este să vă facem să descoperiți minunile terroir-ului corrézien, imaginând rețete capabile să vă surprindă și să vă încânte. Întotdeauna în căutare de noutăți, punem la dispoziția dumneavoastră know-how-ul nostru pentru a oferi produse rafinate și delicioase. Suntem mândri de angajamentul nostru de a elabora toate produsele în atelierul...
...Drajeurile sunt concepute pentru a automatiza procesul manual de acoperire cu ciocolată realizat în cuptoarele de acoperire. Procesul de pompare a produsului se realizează cu ajutorul aerului comprimat. Recomandăm utilizarea unui filtru de particule, filtru de deshidratare, filtru de ulei și filtru de carbon activ. Datorită comutatorului de presiune cu arc mecanic, rezervorul este sigur împotriva presiunii excesive. Senzorii de nivel oferă avertizări pentru rezervorul plin sau gol. Mașina de pulverizare a ciocolatei este controlată prin PLC și HMI.
... alimentare precum hoteluri, patiserii și restaurante. De asemenea, are o gamă largă de utilizare în bucătărie, de la mic dejunuri la rețete de deserturi, de la produse de patiserie la diverse delicii precum croissante și baghete. Puteți achiziționa produsul în găleți de 10 kilograme, facilitând utilizarea cantității potrivite pentru nevoile afacerii dumneavoastră. Cremă Joynut Gold cu Nuci, produsă de Zirve Gıda, a fost testată cu rigurozitate pentru conformitatea cu standardele de calitate, utilizând tehnologii moderne.
Italia, Monterotondo
... aromatică, ideală pentru utilizarea în prepararea produselor alimentare, lichide, semilichide și solide, datorită solubilității excelente. Potrivit pentru prepararea băuturilor, înghețatei, ciocolatei, produselor de panificație, pastelor și multe altele.
Franța, Talant
... cacao în ciocolată. Aceasta depinde de temperatura la care este lucrată ciocolata. Dacă topești ciocolata în mod clasic, la aproximativ 40°C, și o lași să se răcească, nu vei obține un rezultat strălucitor. Factorii care joacă un rol în timpul temperării ciocolatei tale sunt: durata, temperatura și mișcarea. Pentru a obține o ciocolată strălucitoare, trebuie să folosești o tehnică specială pentru a aduce ciocolata la temperatura sa. Utilizarea Mycryo pentru temperarea ciocolatei: Topește ciocolata la 40-45°C. Referință: CHOCO-36 În stoc: 193 Produse Dimensiuni: 550gr Greutate Preț: 0.55...
Italia, Lauro
... mai mult gustul cremelor, deserturilor la lingură sau umpluturilor de torturi și eclere. Îți recomandăm să folosești pasta noastră de alune și pentru a adăuga o notă specială cafelei sau ciocolatei! Aliata supremă a sănătății noastre, aluna este un aliment bogat în "grăsimi bune", printre care omega-6 și omega-3. În plus, aceasta se dovedește a fi o sursă importantă de nutrienți, precum calciu, cupru, mangan, fier, vitamina E și B. Să te răsfeți din când în când cu această delicioasă pasta de alune într-o preparare dulce nu poate decât să îți îmbunătățească starea de spirit!
China, Dongguan
... clientului. Caracteristică specială - UV spot, embosare, timbru cu folie sunt disponibile la cerere. Există, de asemenea, opțiuni ecologice - laminare biodegradabilă, material reciclabil cu acoperire pe bază de apă, orificiu decupat pentru a înlocui panglica pentru a fi luat în considerare de clienți. Design unic pentru utilizarea în ambalarea cosmeticelor, ambalarea bijuteriilor, ambalarea monedelor, ambalarea medaliilor, ambalarea ciocolatei, ambalarea bomboanelor și multe altele.
Ungaria, Budapest
... disponibile rapid din stoc. Suntem un furnizor de încredere și rapid de role de folie de aluminiu personalizate, acceptăm de asemenea cantități foarte mici de comenzi, de câteva kg. Benzile noastre de aluminiu autoadezive au o rezistență ridicată la căldură, permițând utilizarea sigură în multe aplicații. Aceste benzi sunt disponibile cu lățimi de până la 1000-1200 mm. În 2007, am creat propria...
Germania, Norderstedt
... funcțională și compuși pentru utilizarea în înghețată, granola, amestecuri pentru coacere, produse de patiserie și produse lactate, și toate acestea într-o varietate de forme și variante. Batoane funcționale pentru Private Label: Indiferent dacă este vorba despre domeniul „Sport”, „Sănătate” sau „Snack” – fabricăm batoane personalizate și soluții de produse pentru mărci și mărci proprii. Dezvoltarea și...