...Transglutaminaza este un aditiv alimentar, fiind o enzimă care formează legături între moleculele de proteină. Grupurile principale de produse care utilizează Transglutaminaza: produse din carne, produse din cârnați/șuncă, produse din fructe de mare, produse de panificație, produse lactate și produse vegane. Există beneficii ale utilizării TG: * Îmbunătățește textura cărnii și legătura între...
Polonia, Warszawa
...{"EC amylases 3.2.1.1":"Amilaze EC 3.2.1.1","Glucose oxidase":"Glucoză oxidază","Protease EC 3.4.21.112":"Protează EC 3.4.21.112","Cellulases EC 3.2.1.4":"Celulaze EC 3.2.1.4","Chymosin EC 3.4.23.4":"Chimosină EC 3.4.23.4","BAKETY ENZYMES:":"ENZIME BAKETY:","DAIRY ENZYMES:":"ENZIME LACTATE:","Transglutaminase":"Transglutaminază","Lipases EC 3.1.1.3":"Lipaze EC 3.1.1.3","Lipoxygenase":"Lipoxigenază","Lactase EC 3.2.1.23.":"Lactază EC 3.2.1.23.","Pepsin EC 3.4.23.1":"Pepsină EC 3.4.23.1"}...
Germania, Rosshaupten
...Transglutaminază, aditivi alimentari și substanțe auxiliare Transglutaminază, cunoscută în general sub abrevierea TG, este o enzimă naturală cu capacitatea de a modifica funcționalitatea proteinelor prin rețele de legături de glutamină și lizină. TG este un adeziv proteic eficient, precum și un agent de îmbunătățire a texturii. Grupul C&P extrage transglutaminază dintr-un proces natural de fermentație. Produse cu transglutaminază: Lichid Ambalare: Container IBC, Canistre...
Germania, Weinheim
...Transglutaminază microbiană cu un interval larg de activitate de 100-2000 unități pentru industria cărnii, lactate și panificație.
Produse corespunzătoare
Enzimă transglutaminază
Enzimă transglutaminază
Germania, Koblenz
...Transglutaminaza conferă brânzei tale vegane o textură fermă și stabilă, cu milioane de microbi. Leagă proteinele pentru ca brânza să obțină o consistență autentică.
...Guma konjac, Carragenan, Enzimă, Transglutaminază, Guma guar, Xantan, Fosfat, Proteină, Agenți de gelifiere, Agenți de îngroșare, Emulsifianți, CMC, Celuloză.
Spania, La Creueta ( Gerona )
... piața națională și internațională ne permite să oferim clientului cel mai bun serviciu comercial și un consiliere tehnică adaptată nevoilor sale. În prezent, oferim clienților noștri o gamă variată de produse incluse în diferite categorii: Probind: Formulări funcționale pe bază de enzima transglutaminază. Funnatur: Ingrediente pentru fabricarea produselor din carne mai sănătoase. Binder: Formulări funcționale pe bază de alginați. Lyoculture: Culturi starter de înaltă viabilitate pentru industria cărnii și a lactatelor.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play