Spania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Sunca noastră 100% Iberică, hrănită cu ghinde, este recunoscută prin forma sa alungită, cu un copita întunecată și uzată, tipică porcilor crescuți în libertate pe pajiști. Are o culoare intensă și strălucitoare, cu o mare prezență de dâre albe în textura sa. La degustare, se apreciază un aromă intensă și persistentă, iar nuanțe de nuci sunt percepute, obținându-se un echilibru suculent între gradul de sărătură și o maturare atentă, împreună cu un postgust lung și plăcut care specifică și mai mult experiența acestei opere de maestru. SKU:611100 Greutate: 8 – 8.5 Kg...
Spania, Murcia
...Produs de carne afumată realizat din carne corespunzătoare masei musculare cu os, picior și copită a membrului anterior al jumătății de carcasă a porcului iberic, care este hrănit cu cereale și resurse naturale și va fi potrivit pentru consumul uman. Greutate: 100 gr. Greutate: 0.1 Kg...
Spania, Aracena
...Piesa din spate de porc, hrănit cu cereale și fân. Senzație, se forjează dintr-o selecție exhaustivă de Șuncă și Umeri care provin de la porci crescuți în mod tradițional. Alimentația lor a fost realizată în mod natural, ceea ce se reflectă în calitatea fiecărei dintre piesele lor.
Spania, Guijuelo
...Cele mai înalte calitate de jambon iberic hrănit cu ghinde 100% Iberico, tăiat cu cuțitul și ambalat sub vid. Furnizăm doar B2B, mai multe informații aici: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Comandă minimă: 25 cutii de carton (1.000 buc). Preț 25 cutii de carton: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spania) Durata de valabilitate: 12 luni de la data producției. Greutatea cutiei de carton: 6,55 kg. Timp de livrare: de negociat. TRANSPORT: Refrigerat 5ºC.
Spania, Alcobendas
...Această bucată provine de la un porc de rasă 50% iberică, crescut în ferme de îngrășare extensivă sau intensivă în aer liber și hrănit în principal cu furaje. Acest tip de creștere în ferme extensivă sau intensivă și alimentația sa îmbunătățesc infiltrarea grăsimii în porc, făcându-l astfel un produs caracteristic și exclusiv al creșterii animalelor și gastronomiei spaniole. Cu o maturare minimă de 24 de luni, rezultatul final este optim și recunoscut de experți și consumatori. Cu acest Jamón de Cebo de Campo te vei bucura de un gust delicat și plăcut, care nu te va lăsa indiferent.
Țările populare pentru acest termen de căutare