Spania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
... și un gust profund și inconfundabil. Fiecare bucată, de între 100 și 150 de grame aproximativ, este extrasă cu grijă între os și os, ceea ce o face o opțiune ideală pentru fripturi și preparate la grătar. Crescuți în libertate și hrăniți în mod natural, porcii iberici oferă o carne de cea mai înaltă calitate, ideală pentru papilele gustative cele mai exigente care caută autenticitate și gust în fiecare îmbucătură.
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Bucurați-vă de excelentul nostru jambon iberic 75% hrănit cu ghinde, tăiat manual în pachete de 80 g vacuumate, care păstrează tot aroma și gustul. SKU:501000...
Spania, Murcia
Spania, Aracena
...Piesa din spate de porc, hrănit cu cereale și fân. Senzație, se forjează dintr-o selecție exhaustivă de Șuncă și Umeri care provin de la porci crescuți în mod tradițional. Alimentația lor a fost realizată în mod natural, ceea ce se reflectă în calitatea fiecărei dintre piesele lor.
Spania, Guijuelo
...Cele mai înalte calitate de jambon iberic hrănit cu ghinde 100% Iberico, tăiat cu cuțitul și ambalat sub vid. Furnizăm doar B2B, mai multe informații aici: https://blackpork.es/product/hand-cut-sliced-black-label-pata-negra-acorn-fed-100-iberico-black-pork-ham/ Comandă minimă: 25 cutii de carton (1.000 buc). Preț 25 cutii de carton: 14.500€ – Exwork Guijuelo, Salamanca (Spania) Durata de valabilitate: 12 luni de la data producției. Greutatea cutiei de carton: 6,55 kg. Timp de livrare: de negociat. TRANSPORT: Refrigerat 5ºC.
Franța, Auros
...IGP (fără os) 18 luni de maturare, RACE DE PORC MANEX 8 kg Un jambon Excepțional. Rolls Royce al Bayonne-ului. Un produs rar. De o calitate care se apropie de Porcul Negru de BIGORRE, la un preț net superior. Porcul MANEX este un porc greu tradițional din Țara Bascilor. Este crescut și hrănit timp de cel puțin 9 luni doar cu cereale produse de ferma de creștere. Acestea sunt ferme care respectă normele de mediu și bunăstarea animalelor, datorită efectivelor limitate. PLV afișaj plastifiat și prețuri furnizate împreună cu produsul.
Spania, Alcobendas
...Această bucată provine de la un porc de rasă 50% iberică, crescut în ferme de îngrășare extensivă sau intensivă în aer liber și hrănit în principal cu furaje. Acest tip de creștere în ferme extensivă sau intensivă și alimentația sa îmbunătățesc infiltrarea grăsimii în porc, făcându-l astfel un produs caracteristic și exclusiv al creșterii animalelor și gastronomiei spaniole. Cu o maturare minimă de 24 de luni, rezultatul final este optim și recunoscut de experți și consumatori. Cu acest Jamón de Cebo de Campo te vei bucura de un gust delicat și plăcut, care nu te va lăsa indiferent.
...Prosciutto spaniol, crescut în sălbăticie și hrănit cu ghinde.
...Prosciutto spaniol, crescut în sălbăticie și hrănit cu ghinde.
Italia, Milano
...Prosciutto spaniol, crescut în sălbăticie și hrănit cu ghinde.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play