...Cerdo ibérico mai mare de 10 luni. Bilă mică de carne slabă, extrasă din maxilarul inferior al capului. Piesa nu depășește 150 g. Carrillera de cerdo ibérico este o piesă excepțională de carne slabă, obținută din maxilarul inferior al porcului iberic de peste 10 luni. Această tăietură, cu o greutate aproximativă de 150 de grame, se remarcă prin frăgezimea și gustul său profund, ideal pentru...
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Realizat din cele mai selecte carne slabă provenită din exemplarele noastre iberice, Chorizo-ul nostru „Natural” hrănit cu ghinde prezintă ochiului o culoare intensă portocalie-roșie, care este moale la atingere și cu o duritate medie, având un aromă intensă în care paprika folosită în preparare se evidențiază delicat. Cu un gust intens și pătrunzător dat de carnea de porc iberic pe care o folosim în elaborare, Chorizo-ul nostru cucerește cele mai exigente palate. Acum, feliat în format blister, ideal ca dar. SKU:245003 Greutate la expediere:0.2 kg...
Spania, Guijuelo-Salamanca
... conservanți, vin alb, îmbuteliat în intestin natural. Greutate Netă: 0.350 gr. Condiții de distribuție și transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat vid, la o temperatură mai mică de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC. Proces de Elaborare: Selectare, tocare, frământare, îmbuteliere, maturare, feliere și ambalare. Ingrediente: Carne slabă de Porc Iberic, Paprika D.O la Vera (Cáceres), sare, usturoi, oregano și conservanți. Greutate Netă: 0.350 gr.
...Este este partea porcului cea mai apropiată de cap. Este considerată o parte slabă (cu mai puțină grăsime) și este ideală pentru a fi coaptă întreagă cu condimente și slănină pentru a forma o crustă crocantă și delicioasă. Trebuie gătită foarte bine pentru a nu rămâne crudă în interior. Odată coaptă, se lasă să se răcească înainte de a fi tăiată, pentru a nu se rupe în bucăți mici și a avea o prezentare perfectă. Se recomandă gătirea fără decongelare. Ca toate produsele noastre, nu conține alergeni și doar ingrediente naturale.
Spania, Guijuelo
...Șunca de umăr FISAN hrănită cu ghinde este relativ slabă și intens savuroasă. Punctul său perfect de maturare, atins după mai mult de treizeci și patru de luni în crame naturale, contribuie la infiltrarea uniformă a gazului și la un gust de o profunzime unică.
Spania, Murcia
Spania, Guijuelo (salamanca)
... subspecie mediteraneană a Sus Scrofa Mediterraneus, autohtoni din celebrele deheșe spaniole, localizate în principal în Salamanca. Procesul de Sărare La Ibéricos Brisa, toate piesele sunt acoperite cu sare marină pentru a favoriza deshidratarea și conservarea acestora, contribuind astfel la dezvoltarea culorii și aromelor tipice ale produselor maturate. Acestea rămân în camera de sărare o zi pentru...
...Salchichón, un produs din carne care provine de la porci iberici hrăniți cu furaje compuse din cereale și leguminoase și crescuți în grajduri sau ferme, în regim intensiv. Elaborat din carne slabă și grăsime de porc iberic măcinate în bucăți foarte fine, condimentate cu sare, piper, nucșoară, oregano și usturoi, și umplute în intestine naturale de porc. Procesul tradițional realizat se...
Spania, Perín, Cartagena
Rational Food elaborează preparate de a cincea gamă, rețete tradiționale gătite cu o atenție deosebită la detalii, printre care se numără: Salată Rusească, Salată de Ardei Piquillo cu Cod, Carne slabă cu Roșii, Paella și Orezuri, Obraz cu Ceapă Caramelizată, Ciolan la Cuptor, Cartofi Ali Oli, Pui în Stil Chilindrón, Aripioare în Sos Barbecue, Preparat pentru Salată de Crab și Creveți, Ratatouille de Legume, Vită în Sos, Chifteluțe cu Roșii, Ton cu Roșii și Ardei, Obraz de Porc Ibăresc Gătit, Față Gătită cu Năut, Sos Bolognese, etc...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play