Slovacia, Dolný Ohaj
...Sirop de glucoză-fructoză F9 COD:D00902 Recipient protector:640 l Recipient Mauser:1000 l Incoterms:FCA, DAP...
Austria, Gmünd
...AGRANA oferă o gamă de produse pentru industria farmaceutică: - Pulbere pentru produse din latex medical - Excipienți și substanțe de suport pentru tablete, pastile și tablete acoperite cu zahăr (amidonuri native) - Maltodextrină, siropuri de glucoză (uscate) și dextroză...
Spania, Tarragona
... ajuta părinții să facă față diverselor situații provocatoare pentru copii de toate vârstele. Mod de utilizare: Lăsați ca bomboana să se dizolve lent în gură. Se recomandă 1-3 bomboane pe zi. Ingrediente: Zahăr, sirop de glucoză, corector de aciditate (acid citric), arome, vitamina C (acid ascorbic), niacină (nicotinamidă), vitamina E (acetat de D,L-alfa-tocoferil), acid pantotenic (D-pantotenat de calciu), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B2 (riboflavină), acid folic (pteroilmonoglutamic)...
Spania, Sant Vicent Del Raspeig ( Alicante)
... dezvoltare până la comercializarea produselor tale. *Putem gestiona întregul proces sau doar partea necesară: formulare, fabricare, ambalare și etichetare. Dispunem de următoarele linii de produse în gama de suplimente alimentare: alge, articulații, circulație, imunitate, odihnă, digestie, glucoză, intelect, femeie, relații, sănătate urinară, sănătate oculară-auditivă, siluetă, tensiune...
Austria, Wien
...Siropuri de glucoză uscate diverse DE diverse granulații Ambalare: sac, sac mare, vrac...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Produs din semințe de porumb printr-un proces de hidroliză a amidonului, utilizând substanțe fermentative amilolitice, urmat de filtrarea hidrolizatului, demineralizare și fierbere până la un anumit raport de greutate a substanțelor uscate. Substanțe uscate în 100g, nu mai puțin77,6g/g Carbohidrați, %, nu mai puțin100 Grăsimi, %0 Proteine, %0 Valoare energetică, kcal/100 g310,4 CompozițiePăcura 100% / Sirop 100% Substanțe uscate, %, min:78,0 pH:3,5 – 5,0 SO2, ppm, max:10mg/kg Ash total, % max:0,40 Fructoză %:9,0 - 12,0 Maltoză %:18.0 - 35,0 Glucoză, %:36,0 - 42,0...
...precum și de lungimea lanțului: legăturile alpha-1,4 sunt mai ușor hidrolizate decât legăturile alpha-1,6. SCOPURI Producția de siropuri de glucoză. Creșterea fermentabilității mustului (limita aparentă de atenuare); aproximativ 25% din totalul carbohidraților din must este nefermentabil. Adăugarea Glucosilazei în fermentor transformă dextrinele nefermentabile în glucoză, care la rândul ei este...
Regatul Unit, London
... înghețat. Pentru a primi eticheta „ridicat”, siropul trebuie să conțină cel puțin 50% maltoză. De obicei, conține între 40-50% maltoză, deși unele au un conținut de până la 70%. Prin utilizarea β-amilazei sau a α-amilazei fungice, se pot produce siropuri de glucoză care conțin peste 50% maltoză, sau chiar peste 70% maltoză (sirop de maltoză extra-ridicat). Acest lucru este posibil deoarece aceste enzime elimină două unități de glucoză, adică o moleculă de maltoză la un moment dat, de la capătul moleculei de amidon.
Franța, Objat
...Ingrediente: Migdale, albușuri de ou (făină de cartofi), apă, zahăr, zahăr pudră, miere de lavandă, ulei de floarea-soarelui, extract natural de floare de portocal, coji de portocal confiate, gem de afine (afină, zahăr, pectină); siropuri de glucoză-fructoză, corector de aciditate acid citric, sirop de zahăr invertit, pâine azimă, conservant: E202, corector de aciditate. Colorant: E 120. E161 concentrat de morcov-afine și spirulină.
...Glucoză și siropuri de glucoză-fructoză din porumb și grâu - diverse valori DE și vâscozitate - de asemenea, sirop de glucoză-fructoză - produse la butoi, IBC sau în vrac în cisternă - produse certificate, Halal și Kosher, fără OMG...
Italia, Reggio Emilia
...În gama de carbohidrați disponibili există diverse tipuri de zaharuri și siropuri. Printre referințele care fac parte din această categorie găsim și un sortiment bogat de fibre alimentare de origine vegetală. Lactoză alimentară Dextroză cristalină Fructoză Sucroză CAT. II Zahăr pudră Zahăr din trestie brut Trehaloză Maltodextrine și sirop de glucoză în pulbere 21 DE, 30 DE, 38-40 DE Sirop de...
...Vă oferim, printre altele, Aeromyl (pulbere voluminoasă, modificată din amidon de cartofi), dextrine în diverse vâscozități și multe altele. Dextroză, monohidrat și anhidru, diverse granulații Amidon de mazăre Siropuri de glucoză în diverse configurații Amidon de cartofi, fulgi de cartofi, griș de cartofi, pudră de cartofi, făină de cartofi Amidon de porumb, amidon de porumb umflat Maltodextrine...
Portugalia, Sao Joao Da Talha
COPAM produce și comercializează produse amidonoase. Materia primă este porumbul. Produse principale fabricate: amidon de porumb, siropuri de glucoză, siropuri de glucoză-fructoză și dextroză. Co-produse obținute: furaje din gluten de porumb, masă de gluten de porumb și germeni de porumb. Toată producția este vândută altor industrii: băuturi răcoritoare, antibiotice, beri, hârtie, cofetărie, carton ondulat, uleiuri, furaje pentru animale.
... - conceptul conform căruia o echipă de încredere produce și distribuie siropuri de zahăr invertit, siropuri mixte, soluții de zahăr, siropuri de glucoză și culori. Punctul nostru forte constă în producția și umplerea de ambalaje mici începând de la 5 kg. Cu mărcile proprii "Golden Rocks", "Wibine" și "Hamburger Kuchensirup", Hellmi comercializează cu succes produse tradiționale precum zahărul din...
Belgia, Herve
Meurens Natural este specializat în procesele naturale pentru transformarea cerealelor și a fructelor uscate în ingrediente. Ei oferă o gamă largă de ingrediente naturale, cum ar fi concentrate pentru băuturi și deserturi vegetale, extracte de cereale și fructe uscate, ingrediente biologice și ingrediente personalizate, cum ar fi siropuri de cereale, sucuri concentrate de fructe, siropuri de glucoză.
Cehia, Zvoleneves
Oferim soluții personalizate de îndulcitori, precum și o gamă largă de produse standard de îndulcitori, inclusiv zahăr lichid și zahăr invertit, amestecuri cu siropuri de glucoză și fructoză, fructoză lichidă, zahăr din trestie, siropuri de furaje, siropuri specializate pentru patiserie, siropuri aurii, melasă, fondante și amestecuri cu Stevia și Neotame, inclusiv amestecuri uscate pentru...
Franța, Lille
... Bourbon în Reunion. TEREOS transformă de asemenea porumbul, grâul, cartoful și maniocul pentru a produce o gamă largă de produse cu valoare adăugată ridicată (amidonuri native și modificate, siropuri de glucoză, dextroză, maltodextrine, polioli și alcool) pentru industriile alimentară, farmaceutică, chimia vegetală, hrana animalelor, hârtie și carton. TEREOS produce de asemenea alcooluri...
Belgia, Beernem
...Belgosuc produce semifabricate pe bază de zaharuri naturale selectate, care sunt vândute atât en-gros, în containere, cât și în ambalaje mici. Cu o gamă proprie și produse personalizate, Belgosuc se adresează industriei alimentare artizanale și industriale din întreaga Europă: fondant, zaharuri lichide, zaharuri invertite, candie, caramel colorat, hrană pentru homari și albine, caramele, fructoză, siropuri de glucoză, polioli / glicerină, praline, specialități uscate, biosiropuri și -zaharuri și siropuri mixte.
Croația, Split
Activăm în industria alimentară și non-alimentară a diverselor materii prime, amidonuri, siropuri de glucoză-fructoză, gluten și perlit ca aditiv pentru furaje. De asemenea, vindem preforme pentru industria băuturilor. Avem prețuri competitive pentru distilate de fructe de țuică de prune, pere, gutui, caise, distilat de vin. Avem concentrat de mere, piure de mere, aseptic sau pe calea tank.
Spania, Murchante
Suntem producători de zaharuri lichide și siropuri de glucoză. Produsele noastre sunt destinate în principal industriilor de conserve, de băuturi alcoolice și, în general, domeniului alimentar. De asemenea, comercializăm zaharuri solide la scară largă.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play