Germania, Bad Bramstedt
...Amestecul nostru aromatic de condimente este ideal pentru peștele la grătar de orice fel, are un gust autentic ca la mare! Nu este nevoie de mult pentru a obține pește delicios la grătar, cu sarea noastră de iod faci deja totul corect. Combinația perfectă este cu piperul nostru pentru pește, nu ai nevoie de mai mult. Potrivit pentru toate tipurile de pește, fie că este vorba de pește întreg cu...
Franța, Avignon
...Ardeiul galben biologic este o varietate de ardei dulce cu denumirea latină Capsicum annuum. Ardeiul face parte din familia Solanaceelor. FRDP dezvoltă filiere agricole în Spania de mulți ani. După recoltarea manuală, ardeii proaspeți biologici sunt livrați la fabrică pentru a fi curățați de semințe, spălați, tăiați, prăjiți și apoi congelați IQF. Ardei galben din agricultura biologică: 100% Total energetic: 49 Kcal 204 kJ Fibre alimentare: 2,5 g Proteine: 1,6 g Sare: Urme...
Franța, Ingwiller
...Herse rotative, este o mașină de lucru a solului care funcționează cu cuțite ce se rotesc la dreapta și la stânga perpendicular pe sol. - Oferă paiele mărunțite gata de plantat dintr-o singură mișcare. - Este utilizată pentru a pregăti patul de semințe, pentru a distruge deșeurile vegetale și iarba deasă, pentru a dizolva îngrășământul în sol, pentru a aerisi solul și pentru a extinde suprafața...
...Porumbul galben este o varietate populară de porumb dulce, cunoscut pentru boabele sale vibrante de culoare galbenă. Încapsulat în coji strâns legate de nuanță lime, cu mătăsuri și un ciucure care se extinde din vârf, fiecare știulete de Porumb galben conține până la 400 de boabe aranjate în rânduri uniforme. Acest tip de porumb este versatil și poate fi gătit la grătar, aburit, piure, blanșat...
...”: acesta este toxic! Utilizare: Vă recomandăm să folosiți sumacul ca un condiment. Vă sfătuim, așadar, să nu-l gătiți pentru a-și păstra toate proprietățile și tot gustul. Sumacul se folosește ca o floare de sare presărată pe un preparat. Puteți, așadar, să-l adăugați pe carne la grătar, pe pește sau pe legume prăjite. De asemenea, puteți presăra acest condiment pe numeroase preparate. Sac: 10Kg...
Italia, MILANO
...Olio de semințe de soia 1 Sugestii în bucătărie Olio de semințe de soia 2 Caracteristici Olio de semințe de soia este obținut prin presare și extracție din semințele de soia (Glycine max L.) și rafinare ulterioară. Ideal pentru a condimenta pește și carne albă fierte sau la grătar, salate și garnituri. PACHET DE 2 BUC = 1 BUC EURO 4,80 1 PALLET 48 PACHETE DATA LIMITĂ 30/07/2025 CANTITATE MINIMĂ DE COMANDĂ 15 PALLET...
... infraroșu transmit energia utilă fără contact și la suprafața produselor alimentare. Pentru a obține o prăjire mai mult sau mai puțin uniformă, panourile cu infraroșu pot fi combinate cu conveioare vibrante sau amestecătoare concepute special pentru aceste aplicații.
Germania, Bad Bentheim
... pot fi tăiate și suspendate cu susul în jos. Semințele pot fi apoi uscate. Chimenul în bucătărie Chimenul este cunoscut ca ingredient în brânza cu chimen, dar este, de asemenea, folosit pe scară largă în preparate mediteraneene, asiatice și arabe. De asemenea, oferă acel plus de savoare preparatelor pentru grătar sau barbecue. Folosiți semințe de chimen pentru a condimenta curry, tocănițe, chili, couscous sau miel. Semințele de chimen sunt bogate în grăsimi sănătoase, proteine, fibre, vitamine B, vitamina E, fier, magneziu și mangan.
...Sunteți un profesionist în domeniul alimentar, fie că sunteți un angrosist, un distribuitor, un legumicultor, un patiser sau o centrală de achiziții? Și căutați semințe de dovleac prăjite și sărate în pachet de 300g? Semințele de dovleac sunt bogate în: Proteine Vitamine (A, B1, B2, B9, C, E) Fier Zinc Cupru Calciu Magneziu Potasiu Cu semințele de dovleac prăjite și sărate, aduceți o aromă...
Turcia, Sakarya
...BBQ - CONDIMENT PENTRU GRĂTAR Grătarele tale sunt acum mult mai gustoase și plăcute ... Nu vei renunța la acest gust unic. Conținut : Cimbru, ardei dulce roșu, măghiran, pătrunjel, coriandru, piper negru, chimen, ceapă, usturoi și semințe de muștar...
...spulberate de vânturile marine ale golfului Siam, aflat în apropiere. Fructul acestui copac este recoltat în ciorchini, la diferite grade de maturitate. Piperul alb este recoltat verde (la fel ca piperul negru), apoi este scufundat într-o baie de apă limpede care permite epicarpiului (coaja) să se desprindă, păstrând astfel doar miezul boabelor. Greutate netă: 120 gr Ingrediente: Specie botanică Piper nigrum: Februarie - aprilie...
Franța, Biguglia
De origine corsicană, chef-ul Jean-Michel Querci dorește, prin creațiile sale, să împărtășească dragostea sa pentru produsele insulei sale. Inventator al gemului pe bază de Brocciu (brânză proaspătă corsicană), chef-ul ne propune o călătorie culinară în rădăcinile sale. Gama "O Mà" este foarte variată și include plăceri dulci (gemuri, creme de tartinat, zaharuri aromatizate, prăjituri) și plăceri ...
Franța, Marseille Cedex 14
...amestecuri, alune, nuci de caju, fistic, semințe de dovleac, semințe de floarea-soarelui, năut. Vânzăm produsele noastre exclusiv profesioniștilor. Comenzile pot fi efectuate în diferite moduri: o Prin telefon: 04.91.21.40.25 o Prin email: opadistribution@wanadoo.fr o Prin Fax: 04.91.21.40.28...
ufs.country_names.RU, Moscow
... ca topping pentru grătar, fripturi și carne gătită acasă: în tigaie, la cuptor și în cuptorul cu microunde. Ingrediente Sare de mare, coriandru, zira, paprika roșie măcinată, muștar (semințe), piper negru, usturoi uscat, roșii uscate, ardei iute roșu. Utilizare pentru Folosiți condimentul pentru a pregăti marinada și ca topping pentru grătar, fripturi și carne gătită acasă: în tigaie, la cuptor și în cuptorul cu microunde. Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 34,0 Grăsimi (g / 100g)… 5,9 Carbohidrați (g / 100g)… 10,6 Valoare energetică (kcal / 100g)… 232...
Franța, Ham
... aduce o dimensiune unică acestor preparate și le conferă o notă răcoritoare. Idee de rețetă: Somon la Grătar cu Mărar Ingredient: 4 fileuri de somon 2 linguri de semințe de mărar Sucul unei lămâi Sare și piper după gust 2 linguri de ulei de măsline Referință: AR803824 Ean13: 3760306803824...
Franța, Saint Christol De Rodières
...Ingrediente: - Semințe de muștar* - Oțet de mere* - Sare - 4 % măsline negre* - Apă * produse provenite din agricultura ecologică Sfaturi de utilizare: Vinaigretă, carne la grătar și carne albă. Acest produs este disponibil și în borcan de 100 g.
...iar când aceștia dispar, datorită mecanismului cu arc, continuă să funcționeze. Permite amestecarea diferitelor tipuri de îngrășăminte în sol. Goble cu arc ajunge mai ușor la o adâncime de lucru mai mare decât celelalte goble. Asigură un consum mai mic de putere de tracțiune și o utilizare mai redusă a energiei.
Austria, Wien
... oțet de ierburi făcut în casă din estragon proaspăt, iar gustul este picant, dar nu prea iute. Ca un muștar versatil, muștarul Ramsa cu estragon se potrivește cu mâncăruri consistente și cu toate tipurile de carne, fie că este prăjită, la grătar sau afumată. Tartarul de vită primește, de asemenea, o notă specială și picantă. Muștarul nostru cu estragon este, de asemenea, foarte potrivit pentru a îmbunătăți multe sosuri sau maioneză. Marinadele pentru salate primesc un gust special, fin și picant cu estragonul nostru. Distincție: Vegan...
Franța, Mietesheim
...Delicată, dulce și subtil aromatizată, această muștară este ideală pentru vinaigrete fine sau maioneză și ca acompaniament pentru carne albă sau păsări de curte reci. În mod special savuroasă cu porc sau vițel la grătar, sau pentru deglazarea tigăii cu smântână, ... subtilul aromă de nuci nu va înceta să te surprindă. Ingrediente: Semințe de muștar, apă, oțet, pastă de nuci (nuci fierte: 63%, apă, ulei de floarea-soarelui, aromă): 5%, sare, zahăr, aromă (nuci), conservant: bisulfit de sodiu Există și în găleată de 1,1 kg...
ufs.country_names.RU, Yaroslavl
... de nuci de pin, scoarță de stejar și ace de pin. Postgustul este lung, astringent. Se recomandă a fi servit ca băutură independentă alături de fripturi și preparate din pește la grătar, precum și utilizat ca bază pentru cocktailuri.
Italia, Palagonia
...Ingrediente: Ciuperci cultivate 65% (Agaricus Bisporus), ulei de semințe de floarea-soarelui 35%, oțet de vin, sare, arome naturale în proporții variabile (mentă, usturoi, piper roșu măcinat, fulgi de piper roșu, paprika). Acid citric, acid L-ascorbic. Ambalaje disponibile: 212g/620g/1kg/3kg...
Franța, Saint Ouen L'aumône
...Veți adora cocktailurile făcute din fructe de pasiune! Fructul de pasiune, cunoscut și sub numele de grenadillă, este o mică baie tropicală de mărimea unui ou. Pulpa sa parfumată conține numeroase semințe negre mici, care reprezintă o sursă foarte bună de fibre alimentare. Se poate savura în salată cu papaya, mango și ananas. De asemenea, se potrivește perfect cu bezeaua într-un desert bine cunoscut, pavlova. În variantă sărată, se asociază ideal cu peștele la grătar.
Franța, Levallois Perret
...Nigella este o semință foarte mică, de culoare neagră intensă și inodoră. Utilizări ale semințelor de Nigella în bucătărie: Semințele de nigella se presară întregi sau măcinate la finalul gătitului, pentru a intensifica gustul legumelor prăjite, peștelui, cărnii la grătar sau orezului. De asemenea, sunt perfecte pentru a îmbunătăți sosurile reci, cum ar fi maioneza sau un sos pe bază de iaurt. Beneficiile semințelor de Nigella: Digestive, carminative, antispasmodice, antihelmintice…...
Polonia, Myślenice
... și o gamă completă de semințe. Ne străduim să oferim o abordare complexă, așa că, pe lângă vegetație, oferim și mobilier pentru grădină. Suntem siguri că citirea unei cărți preferate sau savurarea unei cafele aromate pe un scaun confortabil este modul ideal de a petrece după-amiaza. Mobilierul va fi de asemenea util în timpul organizării unui grătar în compania familiei sau prietenilor. În centrul...
...Produse brichete de cărbune pentru grătar din diverse semințe și coji de fructe. Cărbunele pentru grătar Yakut are un conținut de carbon fix între 77,75% - 85,20% (original - uscat) și oferă rezultate excelente cu un caloric de 6994 - 7664 kcal/kg. Conținutul de cenușă al cărbunelui Yakut este măsurat la doar 2,9% - 3,2% (original - uscat). Aceste cifre sunt rezultate speciale, mult sub...
Italia, Atripalda
Vânzare de subproduse din 1946, de la producător la consumator. Specialități gastronomice în ulei de măsline și semințe de floarea-soarelui, preparate artizanal și multe alte specialități la grătar. Gama produselor noastre include ciuperci spontane: hribi, ouă, ciuperci de pădure, trufe, fructe de pădure etc. (uscate, congelate, proaspete, în ulei și similare) Calitatea și fiabilitatea produselor noastre sunt dovedite prin proceduri de control conform legislației în vigoare, precum și prin experiența noastră de mai mulți ani în domeniu.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play