Portugalia, Lisbon
...Ethanol 99% (cunoscut și sub denumirile de alcool etilic, alcool din cereale, alcool de băut sau pur și simplu alcool) este un compus organic cu formula chimică CH3CH2OH. Este un alcool, formula sa fiind scrisă și ca C2H5OH sau EtOH. Ethanolul este un lichid volatil, inflamabil, incolor, cu un miros caracteristic de vin și un gust pătrunzător. Este ingredientul activ din băuturile alcoolice...
Portugalia, Celorico De Basto, Braga
...Distileria Basto este o unitate de distilare care readuce la viață metodele ancestrale de producție a băuturilor alcoolice din regiunea Basto, în special arderea vinului și a mărcului de struguri într-un alambic. Distileria Basto combină producția tradițională de alcool din vin și mărc de struguri cu producția unei mari varietăți de băuturi alcoolice, fie sub propria marcă, fie la cererea...
...Oțet de vin învechit, cu aciditate și personalitate, produs 100% natural, destinat să evidențieze aromele preparatelor delicioase, dar și pentru a fi folosit în salate sau ca aperitiv împreună cu uleiurile noastre. Acest oțet de vin roșu, învechit în lemn și produs exclusiv din struguri biologici din Alentejo, din soiurile Touriga Nacional și Tinta Roriz, se remarcă prin „buchetul” său rafinat. Este un produs certificat și de categorie superioară, cu o aciditate maximă de 6%.
Portugalia, Freixo De Espada à Cinta
... g/dm3 Zaharuri totale 3,0 g/dm3 Enologie Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira *Conține Sulfiți ISTORIE Origine Strugurii care stau la baza acestui vin provin din viile Quinta dos Castelares din Freixo de Espada à Cinta. Căutăm în acest vin o concentrare aromatică și o aciditate ridicată prin viile plantate la 700m altitudine, pentru a evidenția tot caracterul soiului.
...Preț: 3,69 € (TVA inclus la cota legală în vigoare) Se prezintă cu o culoare citrină și un parfum marcant floral, cu note de fructe citrice și de copac. Este un vin moale și armonios, cu o ușoară efervescență, excelentă prospețime și un gust intens. Alcool: 11,5% Se servește: între 6 ° și 8 ° C Asocieri: Pește, fructe de mare, mâncare asiatică și carne albă...
... proprii și mici viticultori, peste 100 ha în regiunea Bairrada. În Dão, unde CAVES DO SOLAR DE SÃO DOMINGOS au o vastă experiență, au fost, de asemenea, stabilite acorduri cu câțiva viticultori, ale căror struguri sunt monitorizați corespunzător în vie și vinificați în cramele din regiune. În 2005, Confraria Enologilor din Bairrada și Comisia Vitivinicolă din Bairrada au recunoscut munca noastră, distincționându-ne cu „CEL MAI BUN VIN ROȘU DIN BAIRRADA 2004” și „CEL MAI BUN VIU DIN BAIRRADA - 2005”, respectiv. În 2006, s-au extins instalațiile de vinificare, rămânând...
Portugalia, Vila Nova De Gaia
Cel mai bun vin al nostru, Quinta do Noval Vintage Nacional, provine dintr-o mică parcelă din inima podgoriei noastre. Toată activitatea noastră se bazează pe Quinta, în Valea Douro. QUINTA DO NOVAL este singura casă exportatoare istorică de Vin de Porto care poartă numele propriei sale podgorii. Identitatea Quinta do Noval este înrădăcinată în terroir-ul său. Consistența stilului vinurilor de...
Portugalia, Calendario Vnf
... asemenea o varietate care depășește 700 de mărci de vin din întreaga țară. Am implementat, de asemenea, un program de excelență pentru satisfacția totală a clienților noștri, care a adus imediat rezultate pozitive.
MAVAM este un cocktail aromatizat din produse vitivinicole, elaborat pe bază de vin, cu fermentație controlată. Este un vin spumant cu un conținut scăzut de alcool (doar 5,50%). Soiuri: Macabeo și Moscatel. La nivel olfactiv, are arome intense de fructe tropicale proaspete și note citrice (glaciar) și de piersici (vulcano). Se prezintă în trei referințe și culori diferite, unite printr-un efect metalic de bule fine. O mare prospețime, un fundal structurat, efervescență delicată care conferă un caracter diferit, dulce, vesel și fructat la nivel gustativ.
O afacere constă în producția de lichioruri pe bază de fructe (proprie producție) roșii, printre altele, elaborate în băutură spirtoasă de vin verde, fructele fiind în marinare în băutură spirtoasă mai mult de șase luni, iar de la producție până la îmbuteliere este un proces de 12 luni. Elaborarea lichiorurilor este artizanală și limitată la producția fructelor. Aromele variază de la zmeură, mur, măr, clementină, kiwi, afine, fructul pasiunii, cafea, afrodisiac, eucalipt, castan și lămâie.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play