Italia, Benna
...Serviciu de de-alcoolizare a băuturilor, cu reducerea conținutului de alcool fără a compromite gustul și calitatea. Folosim tehnologii avansate pentru a menține intacte caracteristicile organoleptice ale produsului. Serviciul va fi disponibil din 2025.
Italia, Misano Adriatico
...Acest delicios vin alb Zaccagnini are o culoare galben-pai și un gust proaspăt și fructat. Cu un grad de alcool de 12%, este perfect pentru a fi asociat cu preparate din pește și fructe de mare sau pentru a fi savurat singur, pentru un moment de plăcere pură. Încearcă-l acum și lasă-te cucerit de gustul său unic și de calitatea sa excelentă.
Italia, Sizzano
...Vin pentru toate preparatele Carne albă Brânzeturi proaspete și medii CULOARE Roșu rubiniu intens AROMĂ Note picante și florale Nota tipică de piper GUST Sărat, plăcut de intens Tanini subtili și armonioși TEMPERATURA: 16-18 °C ALCOOL: 13% vol...
Italia, Trento
...Creează un brand made in Italy Oferim servicii de producție la comandă, consultanță și personalizare pe măsură. Îi ghidăm pe clienți în întregul proces de dezvoltare a produselor personalizate, creând o sincronie perfectă între know-how-ul laboratoarelor noastre Made in Italy și cerințele clientului. Dacă vrei să lași o amprentă unică în lume, poți personaliza soiul de struguri, blendul, sticla și designul. Creează-ți marca de vin fără alcool 0.0 și începe să crești.
Italia, VILLA CASTELLI
...Vin roșu de masă, obținut dintr-un amestec de struguri comuni din zona Taranto și Brindisi. Conținut de alcool 11,50% Vol.
Italia, Codognè
...Sistemul instalează o membrană care separă lichidul alcoolic de un extractant (în general apă). O acțiune comună a difuziei și osmozei naturale face ca moleculele de etanol să migreze către fluidul de extracție, eliminând conținutul de alcool. Potrivit pentru: Eliminarea alcoolului din vin, bere sau alte soluții hidroalcoolice; Restartarea unei fermentații blocate; Corectarea lichidelor „neechilibrate”. De asemenea, este posibil să se ajusteze gazul.
Italia, Gussago
...Greco di Tufo Denominație de origine controlată și garantată Zona de producție: Campania Soi de struguri: Greco Gradul de alcool: 13% vol. Culoare galben pai Aromă plăcută, intensă, fină, caracteristică Gust sec, armonios Asocieri gastronomice risotto, preparate pe bază de pește, brânzeturi Temperatura de servire 8°- 10° C.
Italia, Barletta
...Dragee umplute cu limoncello, alcool 25 %Vol, acoperite cu ciocolată galbenă, realizarea de praline cu lichioruri speciale furnizate în private label, valabilitate 24 de luni, fără gluten, vegan, disponibile: lichior Rhum (rom) ciocolată neagră, Irish cream ciocolată cu lapte, lichior Sambuca ciocolată albă și alte 40 de arome de lichior inclusiv grappa și vin italian.
Italia, San Donaci
...Vin obținut dintr-un amestec de struguri Negroamaro (50%), Cabernet (25%) și Syrah (25%) cultivate în sistem de alberello. Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. După o perioadă de șase luni în barrique, continuă să se matureze în sticlă. La olfactiv, se evidențiază note fructate de afine, coacăze roșii și vișine în alcool, condimentate cu scorțișoară, cuișoare și piper, cu o notă balsamică pronunțată. Datorită eleganței taninurilor sale, se potrivește bine cu preparate din carne, cum ar fi straccetti cu ragu de vită, carne la grătar precum vită și coaste de miel.
Italia, Maruggio
...Strugure: Autohton primitiv 100% Zona de producție: Zona estică a Taranto Tip de sol: Pământ roșu amestecat cu tuf și/sau calcar Tip de cultivare a viței de vie: Alberello susținut Vârsta medie a viei: 15 ani Producție medie / hectar: 90/100 quintale de struguri Recolta: Sfârșitul lunii august - începutul lunii septembrie Metoda de recoltare a strugurilor: Manuală Alcool: 13 % - 14% vol. Culoare...
Italia, Barberino Tavernelle
Astăzi, activitatea Distileriei Deta se concentrează în principal pe prelucrarea produselor și subproduselor vitivinicole (păcură, drojdie de vin și vin) pentru producția de Grappa, alcool pentru uz alimentar și industrial, rachiu de vin și brandy. De asemenea, se produc tartrat de calciu, care constituie materia primă pentru producția de acid tartaric natural, și sâmburii de struguri utilizați de industria oleaginoasă. Se produc și se îmb Bottles: Grappe Toscane (chianti clasic, brunello di montalcino), lichioruri (limoncello și Amaro), gin, alcool etilic și multe alte produse.
Italia, Santa'agata Sul Santerno
Activitatea Distileriilor Mazzari constă în prelucrarea materiilor prime alcoolice, cum ar fi drojdia de vin, pentru a obține alcool etilic și tartrat de calciu, iar din acesta, acid tartaric natural, din vin pentru a obține alcool și distilate de vin și din fructe pentru a obține alcool etilic și distilate de fructe. De asemenea, se produc și diferite tipuri de alcool denaturat pentru uz industrial.
Italia, Campobasso
Saporicentroitalia a creat o gamă de produse cu conținut scăzut de alcool: amari, lichioruri, elixire, folosind alcoolul ca dezinfectant și conservant al esențelor extrase din plante, precum și vehicul pentru substanțele extrase pentru corpul nostru. O companie artizanală care produce produse de înaltă calitate. Vin, lichioruri și amari oficianali fără utilizarea conservanților: - amari digestivi din plante; - lichioruri din teritoriul Italiei centrale; - lichior pentru producția de cocktailuri naturale: GRUMEN...
Italia, Zeddiani
Compania Silvio Carta a fost fondată în 1952 de către fondatorul său, care a dat numele companiei. Prima activitate a fost vinificarea și rafinarea seducătorului vin Vernaccia, care poartă numele ...
Italia, Porto Mantovano
LIVRARE LA DOMICILIU DE APĂ, BĂUTURI, BERE, VIN...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play