Italia, Bronte
...Ingrediente: uleiuri și grăsimi vegetale (palmier, palmier de nucă), uleiuri (floarea-soarelui), pudră de cacao slabă 32%, zahăr, alune, emulgator (E322 lecitina de soia), arome.
Slovenia, Koper-Capodistria
...Povestea noastră culinară sau de catering a început cu înghețata, așa că și astăzi îi acordăm o atenție deosebită. Avem peste 35 de arome diferite, unele foarte speciale, cum ar fi lavanda, uleiul de măsline cu lămâie, zmeura cu rozmarin, kaki. Înghețata este făcută din lapte proaspăt, smântână și unt de cacao. Folosim alune, ciocolată și fructe proaspete pentru gust. De asemenea, avem înghețate care sunt făcute exclusiv din fructe, sunt fără gluten și 100% vegane.
Produse corespunzătoare
Înghețată
Înghețată
...Biscuit cu Ciocolată (20g) Fabricat din cele mai fine tipuri de cacao și lapte Conține pastă de alune naturală...
Germania, Wangen
... untului de cacao, ajungem de data aceasta la 50%. Ingrediente: zahăr din trestie, unt de cacao, masă de cacao, crocant de migdale, alune, lapte praf integral, ulei de alune, lapte praf degresat, zahăr din trestie integral, sare de masă, păstăi de vanilie, cardamom, anason stelat.
Spania, Hospitalet De Llobregat (l'), Barcelona
... ingredientele, dacă îți poți imagina, putem să o fabricăm. Creme din nuci, cu proteine, fără gluten, cu sau fără zahăr, cu toate aromele. Cremă de alune, migdale, caju, fistic, cu cele mai bune materii prime în formatele care se potrivesc cel mai bine afacerii tale. Suntem o companie tânără, oferind calitate și flexibilitate. Deoarece facem crema pe care o cauți: cu / fără gluten, cu / fără zahăr, cu...
Germania, Eresing
... candelilla, acid caprilic, ceară de carnauba, ulei CBD, acid citric, ulei de rapiță, D-Panthenol, ulei de arahide, acid acetic, etilat de lactat, ulei de eucalipt, extracte, ulei de brad, Germaben, Germall, glucono-delta-lacton, glicerină, ulei de sâmburi de rodie, ulei de grapefruit, făină de sâmburi de guar, ulei de sâmburi de măceș, ulei de cânepă, ulei de alune, hidrolate, perle de jojoba, ulei de...
Italia, Novi Ligure
Industria dulciurilor. Producția de ciocolată. Ouă de ciocolată. La noi, prelucrarea ciocolatei se face cu dragoste și atenție, respectând tradiția și calitatea, și se adresează tuturor tipurilor de ciocolată, de la cea cu lapte la cea amară, trecând prin cea albă sau cu alune. Gambarotta srl efectuează lucrările sale și pentru terți: cacao pudră, ciocolată amară, gianduiotti, turron de ciocolată, ciocolată, bomboane de ciocolată, ciocolată cu alune, ciocolată tartinabilă, dulciuri și zahăr, tablete de ciocolată și ouă de ciocolată.
Franța, Paris
... adăugate, în afară de cea a boabelor de cacao. Astfel, orice grăsime animală este exclusă din fabricarea ciocolatei noastre. Atelierul nostru este echipat cu unelte de odinioară și mașini de ultimă tehnologie, care permit maestrului nostru ciocolatier și echipei sale să producă un lucru ce îmbină calitatea cu originalitatea. Dispunem de un spațiu de fabricație în Oise, la marginea pădurii de Chantilly...
Franța, Chazelles Sur Lyon
... cacao și materii prime, fără coloranți, conservanți sau arome. Producător de paste de tartinat fără ulei de palmă, din cacao. Producător de pastă de speculoos, umpluturi cu alune, produse fără zahăr pentru diabetici etc. Creativitate fără limite, nebunie imaginară, accent pe gust, tradiție, meșteșug și secrete de producție dau naștere unor paste de tartinat efervescente, crocante, cu piper de Espelette AOC, caramel cu unt sărat, cremă de speculoos și altele.
Italia, Torino
... variată de praline, crema tartinabilă cu 50% alune și multe alte delicii de descoperit. Sperandri pune la dispoziția publicului un punct de vânzare, bine aprovizionat și primitor, unde se pot achiziționa direct produse cu un excelent raport calitate-preț, care vor satisface gusturile fiecărui client și vor oferi un moment de mare dulceață. În plus, este disponibil și punctul de vânzare de pe Via Tripoli 72/F, unde puteți găsi toate propunerile noastre de ciocolată și înghețata realizată cu ingredientele din producția noastră. Vă așteptăm!
Belgia, Brugge
... făcută deoarece fondatorii au dorit să facă referire la un cub autentic de ciocolată pură. Încă de la început, dezvoltatorii au ales să lanseze simultan patru arome diferite (neagră, cu lapte, alune și Cointreau). Aceasta a fost o decizie strategică pentru a se diferenția și mai bine de alte mărci de ciocolată caldă. Între timp, deja sunt comercializate paisprezece senzații de gust Choc-o-lait și marca este vândută în peste 40 de țări. Publicul țintă al Choc-o-lait rămâne în continuare magazinele specializate, brutăriile, ciocolateriile... și acest lucru va rămâne mereu așa.
Belgia, Ghislenghien
... pentru ciocolata cu 72% cacao, cât și pentru unt, migdale bio din Murcia, alune bio din Piemonte, fistic bio din Sicilia, smântână bio (locală, desigur!), vanilie și toate celelalte ingrediente folosite în ciocolaterie. Fără conservanți, fără coloranți, fără potențiatori de gust, fără arome, fără OMG-uri, fără grăsimi hidrogenate. Produsele noastre sunt, de asemenea, fără gluten. Provocarea noastră: a dovedi că produsele bio și cele din comerț echitabil sunt la fel de bune la gust pe cât sunt pentru om și natură.
...); dragee; crocante de ciocolată (lapte, alb, amar, zmeură); varietăți de nuci (alune, fistic antep, nucă, migdale); fondanturi colorate; geluri reci; gelatină pudră halal; crocan; pudră de cacao și unt etc. ÎȚI ADUCEM PRODUSE DULCI CARE MERITĂ CALORIILE.
Spania, Villajoyosa
... Oferim tablete de ciocolată cu și fără zaharuri tradiționale, cu sau fără nuci (migdale și alune) și, de asemenea, cu biscuiți fără gluten și cu fructe (portocale, lămâi, fructe de pădure). Preparatele noastre în pulbere de cacao pentru băut sunt gata pentru a prepara ciocolată caldă, cu sau fără zaharuri. În plus, glazurile noastre de ciocolată și fulgii și fidea vermicelli servesc ca materii prime...
... - Pudră de Zer Pudră de Cacao (Naturală și Alcalinizată) / Masă de Cacao / Unt de Cacao / Ciocolată (Premium) Înlocuitor de Unt de Cacao, Substitute de Unt de Cacao Fructe și Legume Conservate Leguminoase Margarina, Înlocuitor de Ulei pentru Unt...
... calitate pentru meseria lor. De asemenea, fabricăm pentru companii renumite din industria dulciurilor și a produselor de panificație produse la comandă - rețete speciale în domeniile marzipan, marzipan bio, glazură din cacao de calitate superioară. Prin intermediul acționarului nostru unic, fundația de binefacere Friedrich Bluhme & Else Jebsen, profiturile noastre contribuie la binele comun în zona Lübeck.
Compania noastră, activă în Bursa din 1977, produce și ambalează diverse produse de patiserie, cum ar fi gem, halva, rahat, cremă de alune cu cacao, melasă și tahini.
Franța, TERRASSON
FRUISEC, filială a grupului Soparind Bongrain, este specializată în prelucrarea și transformarea fructelor uscate cu coajă sub toate formele lor. FRUISEC este recunoscută ca un furnizor de ingrediente pentru industria agro-alimentară. Câteva exemple de fructe uscate și amestecuri pe care le fabricăm: nuci, migdale, macadamia, alune, nuci pecan, pin, fistic, caju, nuci de caju, cacao, cafea...
Franța, Saumur
...lichioruri de alune, lichioruri de violete, lichioruri de castane, lichioruri de kummel. GUIGNOLET din ANJOU, supe saumuroise, creme de piersici de vie, creme de fructe roșii, creme de grapefruit, triple sec ORIGINAL COMBIER, ROYAL COMBIER. Producător de siropuri de fructe roșii, siropuri de nuci, condimente și plante, siropuri de citrice, siropuri exotice, siropuri răcoritoare. Producător de...
Belgia, Gosselies
...Se folosesc doar ingrediente de calitate superioară și 100% unt de cacao pur pentru a le elabora. Perfecțiunea, diversitatea formelor și delicatețea excepțională a aromelor create au contribuit la renumele național și internațional al produselor sale, întotdeauna fabricate cu cel mai mare respect pentru tradiție, calitate și servicii. Ciocolățile BRUYERRE nu conțin conservanți. Pentru a satisface gusturile cele mai îndrăznețe ale iubitorilor de ciocolată, maeștrii ciocolatieri sunt constant în căutarea unor noi asocieri de arome. Bruyerre sau pasiunea pentru ciocolată.
Belgia, Manaihant-Battice
... și la interior, punem tot sufletul și expertiza noastră pentru a oferi clienților noștri delicii excepționale pentru palate rafinate… sau pur și simplu pentru cei care apreciază „VERITABILUL”. Gust, arome, parfumuri, amestecuri subtile, ingrediente nobile (unt, alune, nuci, pastă de migdale, smântână proaspătă, …), toate orchestrate cu inimă, respect și pasiune pentru a vă oferi o gamă imensă de...
Italia, Savona
... tartinabile fără ulei de palmier, fără lactoză cu alune și cacao, migdale. Creme tartinabile cu lapte de bivoliță și cu lapte de cămilă. Creme dulci pentru umplutură. Biscuiți extrudați umpluți cu cremă de alune sau migdale, fără gluten. Extrudate din orez, sorg, hrișcă, mei, fără gluten. Băuturi energetice și pentru sport.
Belgia, Lokeren
...Pralin'Art produce praline de cea mai bună calitate pe bază de ciocolată belgiană cu 100% unt de cacao, vanilie naturală și fără grăsimi adăugate. Umplutura noastră de alune de pădure conține minimum 35% alune, iar în celelalte umpluturi nu se folosesc grăsimi hidrogenate, care sunt de asemenea libere de acizi grași trans. Toate aromele adăugate sunt naturale. Compania lucrează din 2005 conform standardelor de calitate ale 'standardului internațional pentru alimente' (IFS).
Producător de amestecuri de bază bio pentru fabricarea artizanală a înghețatei. Furnizor de ingrediente aromatice bio, cum ar fi alune, fistic, nuci, pastă de migdale. Piureuri de fructe bio, seminarii și tehnici de înghețată. Componentele de înghețată bio ale mărcii 32°Fahrenheit oferă producătorului de înghețată artizanală o modalitate simplă de a crea înghețată naturală de cea mai bună calitate bio. Bazele și pastele bio 32°Fahrenheit sunt perfect armonizate și garantează o înghețată plină de gust și stabilă - natural, fără emulgatori, fără potențiatori de aromă și fără coloranți.
Belgia, Sint-Gillis-Waas
Producător de confiserie din ciocolată în mod artizanal, fără conservanți: o gamă variată de trufe, alune de pădure glazurate și coji de portocale, mixuri pentru studenți, manons, praline moi, marțipan, figurine umplute, 30 de arome de ouă de Paște,…...
Turcia, Kazan/ankara
... cacao, pastă de alune cu crocant, unt de arahide, halva, tahini de susan, melasă, miere, unt, margarină, brânză procesată în diferite ambalaje și greutăți între 10g și 25000g. Avem 3 mărci diferite. Acestea sunt "LOKMAN", "PAŞABEY" și "ARINUR".
Belgia, Malle
Natra allcrump are o reputație foarte bună ca specialist în dezvoltarea și producția de ciocolată și pastă de alune de pădure. În plus, Natra allcrump produce, de asemenea, umpluturi industriale de înaltă calitate sau semifabricate. Începând cu mijlocul anului 2010, Natra allcrump și-a extins activitatea cu producția de trufe.
... și melasă. În gama noastră de producție se regăsesc gemuri, marmeladă, rahat turcesc, halva, tahini, melasă, cremă de alune cu cacao, zahăr pudră, cacao, nucă de cocos, susan și amidon. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru și să ne contactați.
Turcia, Yenimahalle
...HFFR, PVC, PP, PE, silice, pudră, zahăr, sare, amidon, carbon, sodă ușoară - grea, barit, barium, cupru, borax, brom, pământ, argilă, nisip, cocs, praf de marmură, polipropilenă, polietilenă, mangan, magneziu, sodiu, oxid de zinc, potasiu, nitrat, sulfat, clorură, grâu, orz, năut, orez, fasole, bob, semințe, fistic, alune, leguminoase, filler, tinkal, cacao, lapte praf, cafea, brânză.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play