Italia, MILANO
...Nutella este un produs iconic al Ferrero, cunoscut pentru crema sa tartinabilă pe bază de alune și cacao. Introducerea sa pentru prima dată în 1964, Nutella a devenit un simbol al dulceaței și gustului la nivel global, apreciată atât pentru mic dejun, cât și pentru gustări și deserturi. Rețeta sa include o combinație unică de alune prăjite, cacao și ingrediente selectate, menținând un echilibru...
Italia, Montoro
...8 Ciocolate Umplute cu pastă de castane și cremă de alune 8 Ciocolate Umplute cu pastă de castane și cremă de alune 8 Ciocolate Umplute cu pastă de castane și cremă de alune Carton cu 12 pachete de 200g Pachet de 12 bucăți de 200g Cutie de 12 bucăți de 200g Ref:0501292 EAN:8034125102259...
Italia, Savignano Sul Panaro
...Amestec organic de cafea Arabica, extrem de fructat, cu o aciditate ușoară și un gust de cacao amar; cafea corpolentă cu cremă de alune.
Italia, Andalo Valtellino
... corp plin și o textură grozavă. Indonezia: Un amestec perfect de Robusta, cu o aromă netedă și un parfum ușor de caramel. Honduras: Echilibrată și cu un corp plin, cu un parfum dulce și de anason. Peru: Cafea delicat structurată, cu un final imediat de fructe și cacao. Plină și cremoasă, cu un final intens. O cafea espresso cu o aromă netedă și de lungă durată, cu un parfum de alune și ciocolată.
Produse corespunzătoare
Elite
Elite
Alte produse
Cortado
Cortado
Italia, Acerra
...Crema de alune FĂRĂ GLUTEN (gluten free) ideală pentru a decora și a adăuga aromă cafelei tale, deserturilor, iaurtului și înghețatei. Agită înainte de utilizare. INGREDIENTE: zahăr, ulei vegetal (floarea-soarelui, palmier), alune (8%), lapte praf degresat, cacao slabă 10-12% unt de cacao, lactoză, emulgator: lecitină de soia, aromă, aromă naturală de vanilie, antioxidant: extract de rozmarin. Poate conține urme de alte nuci.
Italia, Mazara Del Vallo
...Torta cu șapte văluri este un desert elaborat, dar cu un gust excepțional, o tortă de încercat și savurat: o explozie de ciocolată, ideală pentru adevărații gurmanzi. Se compune din mai multe straturi cu bavareză de ciocolată, de alune, un pandișpan cu cacao, un strat crocant și o glazură de oglindă pe deasupra.
Italia, Barletta
...Cremino de gianduia organic aparține unei linii care include, de asemenea, Gianduia neagră organică cu alune întregi, Gianduia neagră organică cu migdale din Puglia și Gianduia cu lapte organic cu alune întregi.
...Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune "Piemonte" IGP. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu coji de lămâie confiate și stafide Sultanina. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de alune Piemonte IGP și cacao. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu ciocolată neagră. - Desert dospit natural în formă de pâine, acoperit cu glazură de migdale. Aluatul, de culoare galbenă, este îmbogățit cu stafide Sultanina.
...„Nocciola Piemonte I.G.P.”, zahăr din trestie, cacao, vanilie Bourbon. Poate conține urme de alte nuci, lapte și gluten. Conservați într-un loc răcoros și uscat pentru o perioadă maximă de 9 luni. Valori Nutriționale pentru 100g de produs: Energia 544 kcal / 2276 kj Grăsimi 38g din care saturate 4g Carbohidrați 45g din care zaharuri 37g Proteine 10g Fibre 7g...
Italia, Bronte
...Ingrediente: uleiuri și grăsimi vegetale (palmier, palmier de nucă), uleiuri (floarea-soarelui), pudră de cacao slabă 32%, zahăr, alune, emulgator (E322 lecitina de soia), arome.
Italia, Novi Ligure
Industria dulciurilor. Producția de ciocolată. Ouă de ciocolată. La noi, prelucrarea ciocolatei se face cu dragoste și atenție, respectând tradiția și calitatea, și se adresează tuturor tipurilor de ciocolată, de la cea cu lapte la cea amară, trecând prin cea albă sau cu alune. Gambarotta srl efectuează lucrările sale și pentru terți: cacao pudră, ciocolată amară, gianduiotti, turron de ciocolată, ciocolată, bomboane de ciocolată, ciocolată cu alune, ciocolată tartinabilă, dulciuri și zahăr, tablete de ciocolată și ouă de ciocolată.
Italia, Torino
... variată de praline, crema tartinabilă cu 50% alune și multe alte delicii de descoperit. Sperandri pune la dispoziția publicului un punct de vânzare, bine aprovizionat și primitor, unde se pot achiziționa direct produse cu un excelent raport calitate-preț, care vor satisface gusturile fiecărui client și vor oferi un moment de mare dulceață. În plus, este disponibil și punctul de vânzare de pe Via Tripoli 72/F, unde puteți găsi toate propunerile noastre de ciocolată și înghețata realizată cu ingredientele din producția noastră. Vă așteptăm!
Italia, Savona
... tartinabile fără ulei de palmier, fără lactoză cu alune și cacao, migdale. Creme tartinabile cu lapte de bivoliță și cu lapte de cămilă. Creme dulci pentru umplutură. Biscuiți extrudați umpluți cu cremă de alune sau migdale, fără gluten. Extrudate din orez, sorg, hrișcă, mei, fără gluten. Băuturi energetice și pentru sport.
Italia, Pisa
... de producție unice, cum ar fi Venezuela, Madagascar, Jamaica, Ecuador, Trinidad și Grenada. Amedei produce, de asemenea, tablete excepționale precum Porcelana, 9 și Chuao. În vechea turnătorie situată în La Rotta, acum sediul fabricii Amedei, în fiecare an zeci de saci de jute conținând boabe de cacao prețioase sosesc din întreaga lume. Sub stricta supraveghere a Ceciliei Tessieri, aceste boabe de cacao sunt transformate în ciocolată după ce au trecut prin etapele necesare. Această excelență a apărut datorită dragostei Ceciliei Tessieri pentru ciocolată și dedicării față de viziunea sa.
...rom, limoncello, gianduja, turron etc.) acoperite cu ciocolată extra cu minim 62% cacao - 12 luni - TARTUFI din pastă de ciocolată neagră și alune, pudrați cu cacao - 12 luni - CROSTATA DI MELIGA (porumb) - Delicioasă prăjitură cu făină de porumb, care se prezintă sfărâmicioasă și moale, umplută cu gem - 5 luni - PASTE DI MELIGA (porumb) - Biscuit delicios din tradiția cuneză, din unt, porumb și...
Italia, Piacenza
...-a înființat în 1985 datorită intuiției lui Aldo Scaglia, un tânăr patiser piemontese care s-a mutat la Piacenza. În produsele coapte zilnic și pregătite conform tradițiilor înalte ale patiseriei, se pune o mare pasiune și fantezie, precum și o atenție constantă la ingrediente. Astfel, sunt selectate cele mai bune boabe de cacao din Venezuela, Bolivia și insula Sao Thome, pentru a fi procesate și asociate cu migdale sau alune, realizând o ciocolată care a devenit o dulce obișnuință pentru toți piacentinii.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play