...Un desert tradițional care a fost transmis din generație în generație.
Gustul său lăptos și cremos trebuie să fie motivul.
În gama noastră de Praf de Budincă, producem în arome de Vanilie, Ciocolată, Căpșună, Banane, Portocală, Nucă de cocos și Pishtac.
Dimensiuni disponibile:
100 g x 2 pungi x 12 cutii
250 g x 12 conserve
300 g x 24 conserve...
...%, cu un aromă excelentă, nutrienți și funcționalitate.
Pulberea de căpșuni pentru uz alimentar poate înlocui aromele artificiale, coloranții, îndulcitorii și adaugă un gust și o culoare naturală de căpșună produselor. Disponibilă atât în variantă organică, cât și convențională, pulberea noastră de căpșuni se îmbină cu alte arome, evidențiindu-se prin intensificarea culorii produselor finale. În plus, este potrivită pentru a fi adăugată la diverse produse precum prăjituri, bomboane, ciocolată, înghețată, smoothie-uri și formulări pentru băuturi.
...de la plăcintă de mere la cafea.
Ingrediente:
1 cană de frișcă
O linguriță de vanilie
Trei linguri de zahăr pudră
Instrucțiuni:
Amestecă toate ingredientele temeinic în dispenserul de frișcă. Înlocuiește capacul dispenserului, încarcă cu un cilindru de încărcător de frișcă N2O de 615g și agită bine.
Notă: Află cum să împiedici frișca să se împrăștie timp de o jumătate de oră în articolul nostru de pe blog Frișcă care Rămâne Fermă.
Frișcă deCiocolată:
Această delicatesă este pentru toți iubitorii deciocolatăde acolo.
...Chocorella este o combinație surprinzătoare de năut, curmale și cacao, oferind o cremă delicioasă pentru ungerea sandvișurilor. O excelentă alternativă la cremele deciocolată nesănătoase și populare. & Nbsp; <strong> compoziție: </strong> năut fiert 49%, curmale 19%, apă, ulei de rapiță, arahide 4.4%, cacao pudră 0.5%, sare de Himalaya & Nbsp; <strong> valori nutriționale la 100 g </strong...
...Căpșuni în ciocolată neagră belgiană cu pudrăde cacao. Este combinația perfectă între dulceața conținută în fructe și ciocolata neagră. Pudrade cacao învăluie totul, subliniind și mai mult gustul său unic.
Caracteristici ale produsului: Fără gluten, Fără sare, Vegan
Greutate: 150g...
... prăjiturile, băuturile reci, ciocolata și bomboanele; poate fi folosită și în săpun, pastă de dinți, parfum, cauciuc, plastic și produse farmaceutice.
MOQ: 1kg
număr CAS: 121-33-5
Formula moleculară: C8H8O3
Greutate moleculară: 152.15
număr EINECS: 204-465-2
Punct de topire: 81 ~ 83 ℃ (lit.)
Punct de fierbere: 170 °C (15 mm Hg) (lit.)
densitate relativă: 1.060
Analiză (%): ≥ 99
Pierdere la uscare (%): ≤ 0.50
Reziduu la ardere (%): ≤ 0.05
Metale grele (Pb): 10 ppm
Arsenic (%): ≤ 0.0003
Punct de topire (℃): 76~78
Ambalare: 25kg/drum...
... Barcelona către toți clienții noștri din Spania, Europa și o parte din Asia, cu un sistem de livrare rapid și eficient.
Tipuri de produse și derivate: Boabe de cacao, Nibs de cacao, Pastă de cacao, Pudrăde cacao, Mantecă de cacao, Încărcături deciocolată
Origini selectate: Venezuela, Madagascar, Ecuador, Ghana, alte origini
Vânzări către angrosiști, magazine cu amănuntul și persoane fizice. Toate produsele noastre sunt disponibile în magazinul nostru online https://cacaovenezueladelta.com/...
...Mazărea este bogată în vitamina A, o sursă bună de potasiu și fibre, și furnizează patru grame de proteine pentru 100 de grame.
Ingrediente
Proteine de Mazăre și Orez
Cacao pudră
Aromă de cacao
Sucraloză
Vitamina B12
Pentru a pierde în greutate: folosiți-o ca substitut de masă sau ca gustare.
...Untul de cacao este o grăsime vegetală obținută prin presarea boabelor de cacao pentru a obține pudrade cacao.
COMPOZIȚIE*
acid gras 5%
34 % acid stearic
34 % acid oleic
26 % acid palmitic
2 % acid linoleic
4 % Alte acizi grași saturați
5764 % Procent total de grăsimi saturate
CONTACT
ORIGINE COASTA DE FILDEȘ
SITE INTERNET
TEL 0032 466241698
GREUTATE NETĂ 500G
Etichete: Unt de Cacao, Cacao
Greutate: 1 kg...
...Ciocolată cu lapte, nuci (pudrăde lapte, lecitină de soia, sirop de fructoză)
Ciocolata cu pere este o delicioasă creație culinară care combină armonios beneficiile bogate și catifelate ale ciocolatei cu aroma dulce și suculentă a perelor. Această luxuoasă gemă deciocolată este o simfonie de gusturi contrastante, dar armonioase, seducând atât iubitorii deciocolată, cât și pe cei de fructe.
...Pudrăde cacao delicioasă UTZ - Disponibilă pentru livrare imediată - Prețuri excelente - Calitate excelentă - Serviciu excelent. Mai multe informații disponibile la cerere.
Pentru produse organice: DE-ÖKO-006...
...Ingrediente: Zahăr, cacao pudră 25%, amidon de cartof natural, dextroză, lapte praf integral, sare de Himalaya, arome, gumă de guar [E412], gumă xantan [E415], vanilină, scorțișoară. Alergeni: Poate conține urme de lapte, gluten, nuci și sulfiți naturali din cauza prezenței în zonă.
Selecție: Pachet - 500 gr
Energie: 422 Kcal / 1783 Kj
Elemente nutriționale: Pentru 100g
Grăsimi: 8,8g
Din care saturate: 5,4g
Carbohidrați: 79,2g
Din care zaharuri: 53,6g
Proteine: 6,5g
Sare: 0,35g...
...SILO DE CACAO CRUD - PRAJITOR ȘI ELEVATOR DE CACAO - LINIE DE PRODUCȚIE A LICORULUI DE CACAO (KFM-450) - TANK DE STOCARE MASIVĂ (ST-4000) - CONCHE DE ALCALIZARE - PRESĂ DE UNT DE CACAO - TANK DE GRĂSIME PRESATĂ - FABRICĂ DEPUDRĂDE CACAO - CRUSHER DE TORT DE CACAO - RĂCITOR (C-50)...
... diferite texturi și ingrediente cu ciocolată fină din lapte din Alpi Milka.
Praline: Pralinele Milka oferă o gamă largă de mesaje și formate pentru a crea conexiuni emoționale și de zi cu zi cu prietenii și cei dragi și "spune-o cu Milka."
Ingrediente: Zahăr, Unt de cacao, Lapte praf degresat, Masă de cacao, Pudrăde zer (lapte), Grăsime din lapte, Emulsificator (lecitină de soia), Pastă de alune, Aromă naturală, Solizi de cacao 30% minim, Solizi de lapte 18% minim...
...Specialitate angevină, Quernon d'Ardoise omagiază minele noastre de ardezie, imitând prin formă și culoare ardeziile care acoperă casele din oraș. Crocant și fondant, Quernon d'Ardoise te duce pe acoperișul deliciilor.
A se păstra între 14 și 22°C, ferit de lumină.
Dimensiuni
5 cm (p) x 6.5 cm (l) x 15.2 cm (h)
Greutate netă
100g
Lista ingredientelor
zahăr, ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, pudrăde lapte integral, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), migdale, alune, zahăr brun, dextroză, concentrat de: spirulină, măr, ridiche și coacăze negre.
Greutate netă: 100g...
...Lapte cu arome DANA este fabricat din lapte proaspăt 100%. Este un produs lactat UHT de lungă durată și se livrează cu o așteptare de 11 luni de valabilitate la temperatura camerei. Produsul este ambalat în tetra pack-uri de 200ml și vine cu paiuri telescopice pentru un consum mai ușor. În prezent, oferim următoarele arome:
- Lapte cu ciocolată (Cacao în pudră autentică)
- Lapte cu aromă de...
...Gama de produse CH-MIX sunt creatori de branduri care se adaugă la o bere de bază standard cu amărăciune scăzută (10-12 EBU) ca un requisit unic pentru a obține o gamă de beri deciocolată diferite, cu note variate precum ciocolată cu lapte, ciocolată albă, ciocolată neagră, pudrăde cacao, vanilie etc. Gama de produse CH-MIX este o mixtură de extracte selective de CO2, arome și extracte naturale...
...Oferă 24g de proteină din zer pentru a susține creșterea musculară. După antrenament, corpul tău folosește proteina pentru a ajuta la repararea și reconstruirea fibrelor musculare. Fiecare porție delicioasă conține 24 g de proteină din zer de calitate superioară pentru a susține creșterea musculară și 5.5 g de BCAA-uri care apar în mod natural.
...Ciocolată amară* 80% (masă de cacao*, zahăr din trestie*, unt de cacao*, pudrăde vanilie*), Semințe de cânepă prăjite* 20% (semințe de cânepă* 72%, zahăr din trestie* 28%)...
...Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de fistic 10% (fistic prăjit și rafinat, clorofilă E141, curcumină E100), pudrăde zer, emulgator: lecitina de soia, extract de vanilie...
...Iaurt Înghețat Aromă Ciocolată. Aromele de iaurt înghețat yolibri sunt incredibil de delicioase și oferă varietate ofertei tale de iaurt înghețat.
Nr. articol: 10206
Pudră
11,45 € / kg
Cutie de 3 kg...
...Crema ayurvedică naturală "Gourmandise Chocolat" pentru corp. Ultra hrănitoare și antioxidantă pentru toate tipurile de piele, cu unt de cacao, shea, avocado, aloe vera, miere… 99,63 % din ingrediente de origine naturală. Certificată Cosmos Natural.
Beneficii: Bun venit iubitorilor deciocolată! Cu unt și pudrăde cacao, îmbogățită cu o notă de cafea și o picătură de miere, această cremă de corp...
... cacao în ciocolată. Aceasta depinde de temperatura la care este lucrată ciocolata. Dacă topești ciocolata în mod clasic, la aproximativ 40°C, și o lași să se răcească, nu vei obține un rezultat strălucitor. Factorii care joacă un rol în timpul temperării ciocolatei tale sunt: durata, temperatura și mișcarea. Pentru a obține o ciocolată strălucitoare, trebuie să folosești o tehnică specială pentru a aduce ciocolata la temperatura sa.
Utilizarea Mycryo pentru temperarea ciocolatei: Topește ciocolata la 40-45°C.
Referință: CHOCO-36
În stoc: 193 Produse
Dimensiuni: 550gr
Greutate Preț: 0.55...
...-filtrat pentru o puritate excepțională; susține creșterea și menținerea masei musculare și menținerea oaselor normale*
Pudrade proteină din zer ON, certificată Informed Choice, conține zahăr scăzut (0.3 g), grăsimi scăzute (0.4 g) și 5.5 g de aminoacizi esențiali de origine naturală, BCAAs, per porție
Această pudră bogată în proteine este perfectă ca shake de proteine, înainte și după antrenament pentru bărbați și femei; disponibilă în arome de vanilie, ciocolată și căpșuni.
...Lapte praf degresat poate fi utilizat în mai multe produse. Poate fi folosit în diferite tipuri deciocolată, alimente pentru bebeluși și produse de patiserie. Nu conține conservanți adăugați și este o alegere mai sănătoasă. A fost ambalat igienic și respectă mai multe standarde de siguranță alimentară. Este complet liber de umiditate, insecte, umezeală, dăunători, mirosuri puternice, praf și...
...dar fără ulei de palmier !!
valori nutriționale pentru 100 g
energie(kcal)= 551
energie(Kj)=2297
grăsimi(g)= 37 din care acizi grași saturați(g)=8
carbohidrați(g)=46 din care zaharuri(g)=43
proteine(g)=9 sare(g)=1
Stare:Nou
INGREDIENTE:Caju prăjit și sărat 25%, Migdale, zahăr pudră, ciocolată cu lapte (unt de cacao, pastă
Greutate netă:220 g
Origine:Corsica...
...Ciocolata cu lapte este o ciocolată care conține de obicei între 25 % și 40 % cacao și unt de cacao, lapte, de obicei sub formă de lapte praf, precum și zahăr. Ciocolata cu lapte a fost inventată în 1875 de Daniel Peter la Vevey, în Elveția. Cum se fabrică ciocolata? Se extrag untul, lichid, care este dezodorizat și turnat în forme, și prăjitura, zdrobită pentru a deveni pudrăde cacao. Pasta de cacao și untul de cacao obținut din presare sunt amestecate pentru a obține ciocolata. Pentru ciocolata neagră, se adaugă zahăr; apoi pudrăde lapte pentru ciocolata cu lapte.
...Mulțumiți învățătoarelor micuților dumneavoastră oferindu-le un mic coș parfumate. Coș 1: O lumânare cu dulceață din copilărie, O pudră aspirator Floare de Lotus (100g), Un fondant parfumat ursuleț (vanilie sau rubarbă cu căpșuni). Coș 2: Un săculeț „fă-mă să mă topesc” vanilie sau rubarbă cu căpșuni, o lumânare Ciocolată Delicioasă. O suspendare Dressing Aloe Vera. Vă rugăm să specificați în comentarii parfumurile dorite. Este posibil să realizăm aceleași coșuri pentru ATSEM, bone, Maestru ceară de soia parfum de Grasse, fabricat artizanal.
...Pentru toți cei pasionați de o ceașcă din cel mai bun ciocolată. Format folosit în principal de churerías.
CARACTERISTICI:
fără gluten
ideal pentru churerías
LOGISTICA:
10 kg/box
48 cutii/palet...
...Ingrediente :
- Ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, pudrăde lapte integral, pastă de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie)
- uleiuri vegetale hidrogenate
- Nougat (zahăr, sirop de glucoză, migdale, miere, unt de cacao, amidon de cartofi, albuș de ou, extract natural de vanilie)
- Nuci
- Poate conține urme de lapte, gluten, ouă, soia și fructe cu coajă lemnoasă.