... sublim cu dulceața bazei. Suprafața poate fi decorată cu o pudrăde cacao sau garnisită cu fructe de pădure proaspete pentru un strop de aciditate care echilibrează bogăția ciocolatei. Ideală ca desert de final de masă sau ca o gustare rafinată, această tartelleta promite o experiență gustativă memorabilă.
Cod:MIG007...
...%, cu un aromă excelentă, nutrienți și funcționalitate.
Pulberea de căpșuni pentru uz alimentar poate înlocui aromele artificiale, coloranții, îndulcitorii și adaugă un gust și o culoare naturală de căpșună produselor. Disponibilă atât în variantă organică, cât și convențională, pulberea noastră de căpșuni se îmbină cu alte arome, evidențiindu-se prin intensificarea culorii produselor finale. În plus, este potrivită pentru a fi adăugată la diverse produse precum prăjituri, bomboane, ciocolată, înghețată, smoothie-uri și formulări pentru băuturi.
...Ingrediente: zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de fistic 10% (fistic prăjit și rafinat, clorofilă E141, curcumină E100), pudrăde zer, emulgator: lecitina de soia, extract de vanilie...
... aliment versatil și cu un gust cu adevărat plăcut, fructat, o aromă între fructe de pădure și ciocolată. În plus, are un conținut ridicat de fibre și este o sursă de vitamina A, potasiu, calciu și fier.
Solubil și cu o culoare caracteristică violet, este potrivit pentru utilizarea în aluaturi și preparate de patiserie de diverse tipuri, de la produse de panificație la înghețată.
Industria dulciurilor. Producția deciocolată. Ouă deciocolată. La noi, prelucrarea ciocolatei se face cu dragoste și atenție, respectând tradiția și calitatea, și se adresează tuturor tipurilor deciocolată, de la cea cu lapte la cea amară, trecând prin cea albă sau cu alune. Gambarotta srl efectuează lucrările sale și pentru terți: cacao pudră, ciocolată amară, gianduiotti, turron deciocolată, ciocolată, bomboane deciocolată, ciocolată cu alune, ciocolată tartinabilă, dulciuri și zahăr, tablete deciocolată și ouă deciocolată.
Compania noastră produce și comercializează produse pentru baruri, restaurante și hoteluri, cum ar fi cafea boabe - în capsule și în plicuri - cafea măcinată, cafea aromatizată precum cafea cu ginseng - cu alune - cu amaretto și cu vanilie, orz solubil, creme reci precum cremă de cafea - cremă de nutella - cremă de fior de lapte sau smântână, cremă de alune, ciocolatăpudră în diverse arome atât...
Sanferba a fost înființată în 1991, în provincia Barletta-Andria-Trani, ca producător și distribuitor de produse alimentare și s-a îmbunătățit constant datorită investițiilor continue în cercetare și dezvoltare, puse în slujba calității.
Producem semilună pentru deserturi, semilună pentru patiserie, preparate pentru baruri, ceaiuri și infuzii, ciocolată caldă, ciocolată solidă, pudrăde cacao, granita, siropuri, băuturi răcoritoare, cafea ginseng, cafea solubilă și produse pentru patiserii în general.