...Pudră savuroasă pentru ciocolată caldă cu bucăți deciocolată neagră (cacao: 88% min.) cu zahăr din cocos. Intensă în ciocolată.
Originea boabelor de cacao: Republica Dominicană
Mod de utilizare
Fierbeți lapte sau o băutură vegetală într-o cratiță și adăugați 2-3 lingurițe depudră SoChoco pentru fiecare ceașcă dorită. Amestecați câteva secunde până obțineți ciocolata caldă dorită.
Ingrediente...
...K2 Garden oferă boabe de cacao naturale de cea mai înaltă calitate, livrate din Tanzania. Cacaoa își datorează popularitatea și cererea compoziției sale 100% naturale, bogate în antioxidanți, vitamine și proprietăți tonice.
Aromă bogată cu note naturale deciocolată, echilibrată de o aciditate fructată dulce naturală. Ciocolată bogată, gust dulce și clar. Cacaoa noastră de înaltă calitate este utilizată în producția de produse de cofetărie și produse de cofetărie semifinite de cea mai înaltă calitate.
...Tot aroma și forța cacao-ului sunt concentrate în această pudră fină.
Este ideală pentru prepararea ciocolatei calde pentru mic dejunuri vitaminizate.
Această pudrăde cacao poate fi, de asemenea, utilizată pentru patiserie.
Alergeni: Fabricat într-un atelier care folosește fructe cu coajă lemnoasă, ouă, lapte, soia și susan.
Ingrediente: 100% boabe de cacao...
... resigilabil pentru o conservare optimă a prospețimii și a aromei.
Ingrediente : Zahăr din sfeclă nerafinat, aromă naturală de mentă, pudrăde cacao.
Utilizare : Ideal pentru a îndulci băuturile calde, a presăra peste deserturi sau a integra în rețetele de patiserie pentru o notă deciocolată și prospețime.
Referință:SUCRE00040B...
...Sel detachant
Blanchit și detasează
Cu oxigen activ
Fabricat în Franța
Percarbonatul de sodiu este un detergent puternic multi-uz și detasant.
Activ la contactul cu apa de la 30°C.
Fără clor, fără fosfați, fără conservanți, este fabricat din apă oxigenată și carbonat de sodiu.
Foarte eficient pe petele incrustate și persistente.
Elimină toate petele organice: sânge, ceai, cafea, vin, ciocolată...
Noor International, fondată în 2016 de Nisrine BARK, se poziționează ca un actor cheie în domeniul comerțului internațional, specializată în achiziția și distribuția de mărfuri și produse diverse pentru piața africană. Datorită unei expertize deosebite în comerțul internațional și a unei rețele solide de parteneri, Noor International asigură aprovizionarea cu produse de supermarket, mărfuri și alt...
...Cacaoa este o substanță obținută din semințele uscate și complet fermentate ale arborelui de cacao, un copac tropical originar din America Centrală și de Sud, cunoscut științific sub numele de Theobroma cacao. Cacaoa este materia primă principală pentru producția deciocolată, pudrăde cacao și unt de cacao.
...Săpunul cu uleiuri prețioase deCiocolată este săpunul cocooning și gourmand prin excelență!
Îmbogățit cu unt de shea, unt de cacao și colorat cu o pudrăde cacao pură, acest săpun fabricat manual prin saponificare la rece este delicat parfumat cu ulei esențial de portocală dulce*.
Greutate: 100 Grame...
...Cacaoierul crește în țările tropicale unde ploaia și soarele sunt abundente. Poate atinge până la 15 metri înălțime în sălbăticie, iar fructul său, numit cabossă, conține până la 55 de boabe de cacao care vor fi folosite pentru fabricarea celebrei pudre deciocolată. Pudrade Cacao Slabă VIJAYA are o culoare brun-roșie profundă, un pH alcalin, cu un conținut de grăsime de 10 până la 12%. Gustul său foarte puternic, care persistă în gură, și calitățile sale aromatice, te vor purta prin experiențe cu arome intense.
...Pot de 250g de pastă tartinabilă cu ciocolată și lapte
Și ce conține?
Grăsimi vegetale (floarea-soarelui, unt de cacao), cacao pudră (zahăr, cacao) (26%), zahăr, lapte praf parțial degresat (14%), emulgator: lecitină de floarea-soarelui, aromă: vanilină.
Alergeni sub lupă
Lapte. Poate conține urme de alune.
Conservare ușoară
A se păstra într-un loc uscat, ferit de căldură. Închideți bine borcanul după fiecare utilizare.
Borcan și capac: de aruncat cu deșeurile menajere.
... (4,1%), amidon de cartofi, zahăr pudră, pâine neacidificată (apă, amidon, ulei de măsline), ALBUMINĂ, extract natural de vanilie.
Mod de preparare: Mierea și siropul de glucoză sunt fierte în cazan, se adaugă albușul, urmat de zahărul fiert și migdalele. Se adaugă cacao, coji de portocale și vanilie.
Alergeni: migdale, ou, posibile urme de fructe cu coajă.
Toate nougaturile noastre sunt garantat FĂRĂ GLUTEN.
...Săpunul la rece cu ciocolată la tăiere este natural și respectă cerințele chartelor Bio Earth Durable. Este saponificat la rece, îmbogățit cu unturi de Cacao și Nucă de Cocos, cu lapte de vacă din Perche, cu ulei de rapiță și cu pudrăde cacao. Saponificarea la rece permite crearea de săpunuri îmbogățite cu uleiuri prețioase, parfumate cu uleiuri esențiale și completate cu numeroase aditivi...
...Pudrade măsline din Boemia sau pudrade sinjid este o pudră obținută din fructul măslinului din Boemia, fabricată în mod artizanal.
Este naturală și nu conține conservanți sau aditivi.
Această pudră aduce, de asemenea, o notă acrișoară prăjiturilor dumneavoastră.
În Iran, la fel ca în Afganistan, această pudră este adesea combinată cu ciocolată.
Această pudră este o alternativă foarte bună la făina de grâu. Prin urmare, este ideală pentru dietele fără gluten, vegane și vegetariene.
...de origine și sanitar
disponibilitate: oferim expediere sigură, cu opțiuni de achiziție en-gros la prețuri foarte competitive. cele trei grade depudrăde cacao sunt disponibile pentru a răspunde nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră.
nu ezitați să ne contactați pentru a beneficia de oferta noastră.
... iubitorilor de Lego.
Fără conservanți, fără ulei de palmier, fără coloranți și fără aditivi. Aceste ciocolate sunt fabricate manual.
Compoziție:
Ciocolată neagră 73% cacao: pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de SOIA, aromă naturală de vanilie.
Ciocolată cu lapte 33% cacao: zahăr, pudrăde LAPTE integral, unt de cacao, pastă de cacao, emulgator: lecitină de SOIA, aromă naturală de vanilie.
Ciocolată albă 31% cacao: zahăr, unt de cacao, pudrăde LAPTE integral, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie.
... artizanală situată în regiunile Loire.
Fiecare cub deciocolată conține 10mg de CBD.
Ingrediente ciocolată neagră: masă de cacao din Papua Noua Guinee Bio și echitabil, zahăr, unt de cacao, pudrăde vanilie, izolat de CBD. Poate conține urme de gluten și fructe cu coajă lemnoasă.
gramaj: 90 grame...
...Maison Lesage
Petite palete deciocolată neagră sau cu lapte acoperite cu fructe uscate sablate (caramelizate la uscat), crocante și strălucitoare.
Ingrediente: boabe de cacao, zahăr, LAPTE degresat pudră, lecitină de SOIA, aromă naturală de vanilie, MANDORLE, NUCI, PISTACII, NUCĂ.
...Mazărea este bogată în vitamina A, o sursă bună de potasiu și fibre, și furnizează patru grame de proteine pentru 100 de grame.
Ingrediente
Proteine de Mazăre și Orez
Cacao pudră
Aromă de cacao
Sucraloză
Vitamina B12
Pentru a pierde în greutate: folosiți-o ca substitut de masă sau ca gustare.
...Ciocolată cu lapte, nuci (pudrăde lapte, lecitină de soia, sirop de fructoză)
Ciocolata cu pere este o delicioasă creație culinară care combină armonios beneficiile bogate și catifelate ale ciocolatei cu aroma dulce și suculentă a perelor. Această luxuoasă gemă deciocolată este o simfonie de gusturi contrastante, dar armonioase, seducând atât iubitorii deciocolată, cât și pe cei de fructe.
...Specialitate angevină, Quernon d'Ardoise omagiază minele noastre de ardezie, imitând prin formă și culoare ardeziile care acoperă casele din oraș. Crocant și fondant, Quernon d'Ardoise te duce pe acoperișul deliciilor.
A se păstra între 14 și 22°C, ferit de lumină.
Dimensiuni
5 cm (p) x 6.5 cm (l) x 15.2 cm (h)
Greutate netă
100g
Lista ingredientelor
zahăr, ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, pudrăde lapte integral, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie), migdale, alune, zahăr brun, dextroză, concentrat de: spirulină, măr, ridiche și coacăze negre.
Greutate netă: 100g...
...Crema ayurvedică naturală "Gourmandise Chocolat" pentru corp. Ultra hrănitoare și antioxidantă pentru toate tipurile de piele, cu unt de cacao, shea, avocado, aloe vera, miere… 99,63 % din ingrediente de origine naturală. Certificată Cosmos Natural.
Beneficii: Bun venit iubitorilor deciocolată! Cu unt și pudrăde cacao, îmbogățită cu o notă de cafea și o picătură de miere, această cremă de corp...
... cacao în ciocolată. Aceasta depinde de temperatura la care este lucrată ciocolata. Dacă topești ciocolata în mod clasic, la aproximativ 40°C, și o lași să se răcească, nu vei obține un rezultat strălucitor. Factorii care joacă un rol în timpul temperării ciocolatei tale sunt: durata, temperatura și mișcarea. Pentru a obține o ciocolată strălucitoare, trebuie să folosești o tehnică specială pentru a aduce ciocolata la temperatura sa.
Utilizarea Mycryo pentru temperarea ciocolatei: Topește ciocolata la 40-45°C.
Referință: CHOCO-36
În stoc: 193 Produse
Dimensiuni: 550gr
Greutate Preț: 0.55...
...dar fără ulei de palmier !!
valori nutriționale pentru 100 g
energie(kcal)= 551
energie(Kj)=2297
grăsimi(g)= 37 din care acizi grași saturați(g)=8
carbohidrați(g)=46 din care zaharuri(g)=43
proteine(g)=9 sare(g)=1
Stare:Nou
INGREDIENTE:Caju prăjit și sărat 25%, Migdale, zahăr pudră, ciocolată cu lapte (unt de cacao, pastă
Greutate netă:220 g
Origine:Corsica...
...Ciocolata cu lapte este o ciocolată care conține de obicei între 25 % și 40 % cacao și unt de cacao, lapte, de obicei sub formă de lapte praf, precum și zahăr. Ciocolata cu lapte a fost inventată în 1875 de Daniel Peter la Vevey, în Elveția. Cum se fabrică ciocolata? Se extrag untul, lichid, care este dezodorizat și turnat în forme, și prăjitura, zdrobită pentru a deveni pudrăde cacao. Pasta de cacao și untul de cacao obținut din presare sunt amestecate pentru a obține ciocolata. Pentru ciocolata neagră, se adaugă zahăr; apoi pudrăde lapte pentru ciocolata cu lapte.
...Mulțumiți învățătoarelor micuților dumneavoastră oferindu-le un mic coș parfumate. Coș 1: O lumânare cu dulceață din copilărie, O pudră aspirator Floare de Lotus (100g), Un fondant parfumat ursuleț (vanilie sau rubarbă cu căpșuni). Coș 2: Un săculeț „fă-mă să mă topesc” vanilie sau rubarbă cu căpșuni, o lumânare Ciocolată Delicioasă. O suspendare Dressing Aloe Vera. Vă rugăm să specificați în comentarii parfumurile dorite. Este posibil să realizăm aceleași coșuri pentru ATSEM, bone, Maestru ceară de soia parfum de Grasse, fabricat artizanal.
... sunt cauza fenomenului de eutrofizare, adică algele verzi) și fără zeolită (care provoacă nămoluri la stațiile de epurare). Fără fosfonate (derivate din fosfați), fără policarboxilați, fără EDTA, fără NTA, fără agenți optici de albire.
Este un detergent complet, îmbogățit cu agenți enzimatice pentru spălarea rufelor păcătoase de pete proteice (sânge, ouă…) și murdării alimentare (sosuri, ciocolată…).
Respectă fibrele și culorile și păstrează albul rufelor.