Italia, Maruggio
...Roșu purpuriu Buchet: Delicat, foarte caracteristic Gust: Taninuri bune și structură, moale și învăluitoare Temperatura de servire (celsius): 16° - 18° C Recomandat: Carne roșie, mistreț, brânzeturi picante, carne, miel, sos de carne, carne la grătar, vită, salamă, brânzeturi.
...Culoare galben pai cu reflexii aurii, un aromă florală cu note picante de vanilie. Gust uscat, plăcut de proaspăt și persistent. Asocieri: Ideal ca aperitiv, cu carne albă, preparate din pește, arici de mare și crustacee, stridii.
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificare: fermentație în vase de inox la o temperatură de 18°C timp de 3 săptămâni. Maturare: păstrare „sur lies” în vase de inox timp de aproximativ 8 luni. Culoare: galben pai cu reflexe ușor verzi. Aromă: delicată și florală, bogată în note fructate care amintesc de măr și pară coaptă. Gust: sărat și plin, cu un final persistent. Gradul de alcool: ±13,5% Asociere gastronomică: excelent ca aperitiv; este indicat pentru antreuri, preparate principale delicate, feluri de mâncare pe bază de pește și carne albă. Se servește la o temperatură de aproximativ 8°C.
Finlanda, Turku
...COTLET DE PORC PREGĂTIT CU Oțet Balsamic De Modena „Aceto Balsamico Di Modena IGP” Ingrediente COTLET DE PORC, Oțet Balsamic De Modena 4.7% (Must de struguri gătit, Must de struguri concentrat, Oțet de vin), Sare, Condimente și Ierburi, Arome Naturale Fără Gluten, Fără Fosfați Polimerici Adăugați și Conservanți...
Emiratele Arabe Unite, Dubai
...Pulpa este una dintre tăieturile mai cărnoase ale puiului. Are un gust delicat, iar osul piciorului îi îmbunătățește aroma. Similar cu pulpele, pulpele de pui sunt o tăietură mai grasă și mai tare comparativ cu pieptul de pui slab, deși vin și cu mult mai multă aromă. Este ideală pentru preparate la grătar și prăjite ca antreu.
Spania, Murcia
...Este perfect pentru a însoți legumele la grătar și un tip de ceapă numit Calçots. Sosul Romesco este preparat după o rețetă tradițională bazată pe ulei, ceapă, roșii, nuci și oțet de vin alb. Este un sos 100% natural. Nu conține gluten. Greutate: 0.140 gr...
Franța, Brive La Gaillarde
...O delicatesă pentru Sărbători... Porc Cul Noir Limousin, foie gras și nuci, toate într-un singur pateu! Ideal de servit cu pâine de ghimbir prăjită, salată și un vin alb din Coteaux de la Vézère. Fără coloranți sau conservanți. 180 g...
Spania, Santiago De Compostela
... nuanțe de măr. De un galben pai pal, curat și strălucitor, se pot observa bulele de dioxid de carbon care denotă tinerețea sa. Parfum de struguri, cu sugestii de sirop, accente de măr și nuanțe florale subtile. Fin și grațios pe palat, echilibrat, ușor și, în cele din urmă, revigorant. Acest vin alb 0.0% se combină fără efort cu aperitive, preparate din pește și carne albă.
Franța, Saint Christol De Rodières
...Ingrediente : - 99 % Oțet de Vin Alb Vechi din Agricultura Biologică - 1 % Aromă de trufă Sfaturi de utilizare : Condiment pentru salate, carne albă, foie gras și pește. Acest produs este disponibil și în cuburi de 3-5-10 litri, în butoi de 220 litri, în container de 1000 litri la cerere. Există de asemenea și în 25 cl.
Germania, Heidesee
...Axtschlag Chips de Fumat din Lemn sunt chipsuri de fum pentru aromatizarea alimentelor la grătar. Potrivit pentru grătare pe gaz, lemn și electrice. Lemnul de stejar aromatizat cu vin roșu oferă o experiență culinară de fum și conferă alimentelor un parfum rafinat de vin. Este deosebit de potrivit pentru carne, pește și legume. Specii de lemn: Vin - Stejar Greutate: 1 kg...
Franța, Les Riceys
...CÉPAGES : 100 % PINOT NOIR VINIFICARE : Rosé obținut prin macerare. DEGUSTĂRI : Vin rar cu un gust unic. Nasul este surprinzător, bogat și complex, cu note de fructe roșii mici și condimente. Gustul său delicat, bine echilibrat, îmbină prospețimea și finețea. Este un vin de masă, se potrivește perfect cu carne albă și brânzeturi. MEDALIE : 1 stea în Ghidul Hachette al Vinurilor 2021...
... final aromatic lung. Vinul are un gust echilibrat cu note de fructe de pădure închise, coacăze negre și cireșe coapte. Vinul se potrivește perfect cu carne la grătar sau prăjită, condimentată bogat, și brânzeturi mature.
ufs.country_names.RU, Barnaul
...Un grătar de cărbune pliabil este un obiect util pentru orice activitate în aer liber. Designul simplu asigură o asamblare rapidă și ușurință în utilizare. Unele modele vin cu o geantă de transport pentru o stocare și transport confortabile. Fabricat din oțel gros și durabil, grătarul ajută la gătirea preparatelor aromate și suculente din carne, cârnați, pește și legume pe cărbune. Grătarul...
Elveția, Hendschiken
... de depozitare: min. -18°C, o dată decongelat, nu se recongelează. Informații pentru alergici: Conține gluten, lapte, ouă, soia. Produs din carne pentru consum gătit. Fabricat în Elveția cu carne elvețiană.
Italia, San Pietro Clarenza
... verzi, pinoli, stafide, zahăr, ulei de măsline extravirgin, ulei de semințe de floarea-soarelui, oțet de vin învechit 36 de luni. Poate conține fragmente de sâmbure de măslină. ALLERGENI: Țelină, pinoli. Ambalaje de: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Spania, Esplugues De Llobregat
...Instalare Cameră Frigorifică Conservare Congelată, Cheie în Mână. - Camere de Conservare pentru congelate, fructe, produse proaspete, băuturi, lactate, pește și carne. Cu instalare rapidă și întreținere 365 de zile pe an. Prețuri corecte, cu atenție personalizată și design pe măsura nevoilor tale. Fără costuri ascunse sau suplimentare, care nu sunt... Camerele noastre vin cu ușă și tavan...
Belgia, Bruxelles
... 544 de lame să lovească de două ori în același loc. Astfel, carnea rămâne fragedă și suculentă, fără a afecta aspectul original al acesteia. În acest fel, poți obține cele mai bune rezultate din bucățile de carne mai puțin atrăgătoare, oferind în același timp un produs de calitate și gustos clienților tăi. Acest tenderizator respectă standardele EC și de igienă, deoarece toate părțile care vin în...
Italia, Nave
...Expunerea excelentă a podgoriilor, care beneficiază de o bună insolatie și de briza proaspătă care vine de la lacul Garda, permite strugurilor să își exprime la maximum potențialul. Maturarea atentă în cramă oferă un vin roșu de mare eleganță și armonie, rafinat și capabil să evolueze pozitiv timp de peste un deceniu. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18°C și să se deschidă sticla cu o oră înainte de consum. Conține sulfiti. Capacitate: 0.75l Cod: 06353 Categorie: Roșii Gradatie: 14.4% vol. Națiune: Italia Regiune: Veneto Viței: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
Franța, Bordeaux
...Soiuri: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Malbec, Petit Verdot, Merlot Degustare: Un vin puternic cu un frumos echilibru între aciditate și taninuri. Acest vin se potrivește de obicei bine cu păsări, carne de vită sau vânat.
...Salam fiert produs din cele mai bune carne națională selectată, aromatizat cu vin Aleatico din regiunea noastră, Tuscia. Eliberază un parfum delicat, potrivit în special cu focaccia sau pizza prăjită.
...Cel de felino, printre cele mai multe salamuri italiene, este cel mai dulce, făcut cu puțin sare, piper în boabe și maturat în valea prosciutto-ului din Parma. Doar din porci grei italieni, începând de la "trito di banco" (carne slabă, fără nervi și cu un strat de grăsime), mai întâi măcinat la granulație medie, apoi frământat cu condimentele (sare, piper, puțin vin alb), lăsat să se odihnească...
Germania, Waldkirch
...Mierea aromatică de brad provine din pădurile autohtone din Baden-Württemberg și Bavaria. Mierea de brad O varietate de miere cu un gust picant-aromatic, cu arome plăcute și o culoare de obicei brună până la verde-neagră. Rețete: Cotlet de miel roz, servit cu sos fin de caise și miere Ingrediente: (pentru 2 persoane) 2 cotlete de miel proaspete de câte 120g puțin ulei de măsline 50g caise uscate 100ml vin roșu sec 1 cățel de usturoi, tocat fin 1/2 ceapă, tocată fin 150g fond de miel (alternativ fond de carne) 2 linguri de miere de brad Wernet puțin coriandru proaspăt piper cayenne sare...
ufs.country_names.RU, Moscow
... și Ceylonului. În gătit, condimentul este folosit în prepararea: supelor, sosurilor și tocanelor, în preparate din carne, pește și orez, în deserturi și produse de patiserie. În Orientul Mijlociu și India, este obișnuit să fie adăugat la cafea și ceai. Utilizare pentru Utilizare pentru preparate indiene și asiatice, produse de panificație și patiserie, în supe picante, deserturi, vin fiert, cafea și ceai. Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 40,0 Grăsimi (g / 100g)… 6,5 Carbohidrați (g / 100g)… 11,0 Valoare energetică (kcal / 100g)… 260...
Belgia, Zwijndrecht
.../legătură/PE Pungă, Bag-in-box, folie de protecție PE/legătură/EVALâ„¢/legătură/PE Suc, vin, sosuri, pastă de roșii PE/legătură/EVALâ„¢/legătură/EVA Ce oferă un strat de barieră EVALâ„¢: - Barieră excelentă la oxigen pentru a proteja ingredientele valoroase ale alimentelor - Durată de valabilitate extinsă pentru MAP (Ambalare în atmosferă modificată) - Posibilitatea de imprimare cu grafică de înaltă calitate și atrăgătoare...
Spania, Valencia
... A ÎNDEPLINI EVENIMENTUL DUMNEAVOASTRĂ ÎN ORICE PUNCT DIN SPANIA CU TOATE GARANȚIILE DE SUCCES. RELAȚIA NOASTRĂ CALITATE - PREȚ ESTE INSUPERABILĂ. SOM PROFESIONISTI. cu sare grosieră și ulei de usturoi. 2 ore de gătire. -Cotele și Michanas, condimentate cu sare și piper. PORC: - Purcei întregi, la cruce sau la grătar, condimentate cu saramură, vin, lămâie și ierburi aromatice. 4 ore de gătire. •-Coaste iberice la grătar, condimentate cu sare și piper și chimi churri. 3 ore de gătire. -Picior la grătar, umplut cu slănină și condimentat cu sare, piper și condimente.
Germania, Hamburg
... asemenea, este folosit cu plăcere de industria alimentară pentru conserve, amestecuri de prăjituri, pâine, produse din carne, conserve de fructe și legume, sucuri și nectaruri de fructe, gemuri și marmelade, precum și în bere și vin. Produse caracteristici: Fără gluten, Fără lactoză, Vegan Etichetarea alimentelor: E 301 Producție: Natriumascorbatul este sintetizat din acidul ascorbic.
... - Cosmetică și Farmacie - Dulciuri - Produse din carne - Horticultură și fructe - Conserve și murături - Chimie Industrială și pentru Acasă - Pentru Reimprimare - Pliante - Standard - Gourmet și Calitate Superioară - Promoționale...
... mandarină cu nuanțe de mentă și câteva note florale GUST: Se simte o anumită astringență, dar aproape inexistentă și cu o fructuozitate excelentă MANCARE: Toate preparatele pe bază de pește, supe, paste și orez, carne albă GRAD ALCOOLIC: 13% vol TEMPERATURA DE SERVIRE: 10/12° C...
Germania, Stuttgart
...Bag in Box (BiB) 10 Lit. Struguri: Merlot 11,5% Alc. Sec. Culoare roșu rubiniu. Aromă captivantă și gust tipic. Cu robinet. Bag in Box (BiB) 10 Lit. Struguri: Merlot 11,5% Alc. Sec. Producător: Parol Vini S.r.l., Via Casona 11, 36056 Tezze sul Brenta, Veneto, Italia Vin de culoare roșu rubiniu. Cu aromă captivantă și gust tipic. Se potrivește cel mai bine cu carne, în special albă sau...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play