... în elaborarea acestui Merlot. Totul este pus în aplicare pentru a vă garanta un vin de calitate care respectă tipicitatea soiului său. DÉGUSTATION Robe: roșu intens cu reflexe violacee. Nez: expresiv cu note de fructe roșii confiate. Bouche: generoasă, rotundă și cărnoasă cu arome de fructe proaspete accentuate de o notă de condimente dulci. Un Merlot gurmand pe deplin! ACCORDS METS & VINS Le Star Merlot se va asorta minunat cu o farfurie de mezeluri, grătare, carne albă în sos, fish and chips și brânzeturi de caracter.
Franța, Saint-Martin-Du-Vivier
... sau lemnoase, perfecte pentru a acompania carne roșie și preparate gătite. Vinii albi, mai ușori și mai proaspeți, oferă arome fructate și florale care se combină ideal cu fructele de mare, peștii și preparatele mai ușoare.
Produse corespunzătoare
Vin
Vin
Alte produse
Tequila
Tequila
... puritatea și textura sa crocantă, această sare de mare de calitate oferă o bază perfectă pentru creația noastră. Vin Roșu de Calitate: Infuzia de vin roșu adaugă o adâncime aromatică, creând o simfonie de arome în fiecare granule de sare. Ceapă Verde Proaspătă: Ceapa verde, selectată cu atenție, aduce o notă delicioasă de ceapă subtilă în acest amestec. Utilizare Recomandată: Carne la Grătar: Presărați generos pe fripturile, grătarele și păsările de curte pentru o explozie de arome. Salate Gourmet: Adăugați o vârf de sare pentru a intensifica gustul salatelor. Referință:SEL0016...
Franța, Grigny
...Ingrediente: Făină de grâu -30%, legume (ardei, ceapă violetă) -20%, carne de vită -19%, apă, slănină -8%, sos de soia (apă, semințe de soia, grâu, sare), ulei de floarea-soarelui, sare, zahăr, vin alb, glutamat, ulei de susan, piper, ghimbir pudră, amidon de tapioca, E412 gumă de guar. Valori nutriționale medii pentru 100g de produs: Energie 820kJ /196kcal, grăsimi 8,0g (din care acizi grași...
Franța, Laissac
...Cofrul cadou 100% local. Cofrul include: 3 Popine de mezeluri (Printre care cârnați, lonzo, nucă de jambon, coppa sau carne de vită Aubrac uscată) și o sticlă de Petit Pont roșu (Țara Oc). Popinele: Mezeluri fără nitriți, feliată și ambalată sub vid într-un borcan din sticlă 100% reciclabil. 3 ingrediente unice: carne, sare de Guérande și piper de Kampot IGP. Fără conservanți, mezelurile pot fi...
Franța, Bordeaux
... butoaie de stejar timp de 6 luni, ceea ce va elibera taninurile și va optimiza conservarea sa, îmbunătățindu-l. Degustare Un vin cu o frumoasă culoare roșie intensă, cu nuanțe mai degrabă rubinii. Nasul dezvoltă arome de fructe negre pe o notă vanilată discretă și bine integrată. Are o bună structură și se prezintă ca un vin rotund și delicat lemnos. Asocieri: carne roșie și păsări mici de vânătoare. Culoare: Merlot (65%), Cabernet Sauvignon (20%), Cabernet Franc (15%) Producător: Castel Formate și ambalaje: Jumătate de sticlă (37,5cl) - Carton de 12...
Franța, Saint Emilion
...permite obținerea unui vin cu taninuri echilibrate, fructat și cu o mare prospețime în gură. 2016 : MEDALIE DE AUR GILBERT ȘI GAILLARD 2018 „Culoare granat deschis. Nas discret fructat (căpșună, coacăză). Gustul prezintă o textură fină, un fruct moale și simplu, o prospețime plăcută. Un an de recoltă gata de utilizare alături de o carne la grătar.” 2015 : Medalie de Aur Concursul de la Lyon 2019 „Culoare rubinie intensă. Nas profund, note florale și de fructe roșii mici. În gură, un Bordeaux moale, plăcut, care pune accent pe fruct.”...
Franța, Carpentras
... una dintre vedetele sărbătorilor de sfârșit de an! MEDALIE DE AUR: Suncă uscată cu ierburi de Provence MEDALIE DE ARGINT: Suncă uscată din carne de porc pur MEDALIE DE ARGINT: Suncă uscată MEDALIE DE ARGINT: Chorizo dulce UGS: 2200056000000-1 Greutate: 1.2 kg Precizare privind greutatea: Produs supus deshidratării Ingrediente: Carne de porc origine Franța, grăsime de porc, origine Franța, Tuber...
Franța, Brue Auriac
... condimente dulci și vanilie. Evoluează apoi spre note de condimente piperate și boabe roz. În gură, atacul este rotund și cărnos, cu note picante, apoi evoluează spre note delicioase de fructe negre și note lemnoase care susțin o finală frumoasă și lungă. ACORD MÂNCARE-VIN: Carne roșie, carne în sos, ciuperci, brânzeturi SERVIRE: 18-20°C CONSERVARE: De băut acum sau va continua să se îmbunătățească în următorii 5 ani...
Franța, Roubia
... vanilie, arome subtile de lemn. Gust Rafinată, puternică, catifelată, taninuri subtile, moale, corp structurat, bună intensitate. Asocieri mâncare & vin Carne roșie, Carne roșie în sos, File de vită, Tournedos, Brânzeturi de vacă Temperatura de servire: 16° - 17° Culoare: Roșu Culoare strugure: Syrah Alcool: 14% Conținut: 75 cl (Sticlă)...
Franța, Malataverne
...VIN IGP DU VAR ROSE "PESQUE LUNE" BIO 2018 Sticlă 750ml Vă propunem să serviți un Vin de Pays d'Oc Rosé cu: - Chifteluțe de carne de vită în sos de roșii. - O plăcintă sărată cu măsline. - O plăcintă sărată cu măsline verzi servită călduță. - Un flan de ton în stil provençal. - Ouă poșate Bragance. - Paste (spaghete) cu sos puttanesca. - Paste cu sos arrabiata.
Franța, Brissac Loire Aubance
... NOTE DE DEGUSTARE : Culoare roșie intensă. O frumoasă expresie aromatică de fructe roșii și negre. Gust voluptuos și complex, îmbinând coacăze negre, violete și note lemnoase. ACORD MÂNCARE/VIN : Mezeluri, carne gustoasă, vânat, preparate cu sos și brânzeturi. TEMPERATURA DE SERVIRE : 17°C. Carton cu 6 sticle de 75cl...
Franța, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Age des vignes : 15 ani Terroir : Argilo-calcaros Vendange : Mașină Dégustation : • Robe : Roșu profund, reflexii violacee • 1er nez : Fructe roșii • 2ieme nez : Note picante • En bouche : Fructe roșii, echilibru și prospețime • Caudalie lungă Accord mets/vins : Plăti regionale, carne, mezeluri Garde : 4 până la 5 ani Vinification : Eraflare/Foulare. Plan de macerație 10 zile la 24° pentru a conserva prospețimea și fructul. Marc presat și adăugat la sucul de picătură. FML pe drojdie fină în timpul iernii până la îmbuteliere.
Franța, La Chapelle Heulin
Franța, Saint Cannat
... termo-reglată în jur de 16-18°C. NOTE DE DEGUSTARE Culoare roz pal, gust fructat proaspăt. Rafinat și delicat în gură, un an bun. Un vin gastronomic. Veți aprecia în mod deosebit vinul nostru rosé Bandol cu pește, carne la grătar, bouillabaisse, păsări de curte… Sau ca aperitiv. Servit la aproximativ 13°C...
Franța, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lung în gură","Conseils":"Se potrivește cu toate mesele, în special cu carne roșie și brânzeturi, se servește între 16 și 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"cutii de 6","Sol":"sol argilo-calcaros","NOTES":"Nasul se deschide cu note de fructe roșii, atacul în gură este...
Franța, Lys Haut Layon
... pneumatică pentru o presare la presiune joasă. Debourbage - Monitorizare zilnică a fermentației - Controlul temperaturilor la 16° C - Scurgere - Filtrare Îmbuteliere și fermentare în cramele noastre troglodite cu o maturare minimă de 12 luni. Presiune : 5 până la 6 bari. Note de degustare : Un nas atrăgător ușor amilic, o atac în gură proaspătă și aromatică. O bulă fină și elegantă. Accorduri : Vouvray va însoți momentele dumneavoastră de sărbătoare la aperitiv, dar și mesele cu pește sau carne albă pentru Brut și cu deserturi.
Franța, Saint-Fraimbault
...Verdadea emblemă a gastronomiei normande, tradiționalele tripes au fost reinterpretate pentru a vă oferi o versiune cu arome de fân. Gândită de chef-ul Hubert Nobis, această rețetă este din nou rezultatul unui parteneriat trilateral între chef, atelierul de transformare "les Gorronnaises" și noi. Din 1988, familia Cousin elaborează diverse produse de carne în cadrul atelierului lor din Gorron, având ca obiectiv să pună întotdeauna în valoare tradiția. Ingrediente: Stomace și picioare de vită, morcovi, vin alb, ceapă, apă, sare, piper, fân...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... alături de carne albă. O delicatesă digestibilă și fructată! Continut: 75cl Tip: Vin roșu Culoare: 100% Gamay AOC: Brouilly Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2028 Temperatura de servire: 14-16°C...
Franța, Auxerre
...Bordeaux Château De Bordes-Quancard (2016) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX Accord met-vin: carne roșie, păsări de curte Domaine: Maison Cheval Quancard Appellation: Bordeaux Millésime: 2016 Cépage: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot Culture: Biologic Label: Apelație de Origine Controlată Références: Medalie de argint...
Franța, Passa
...100% Carignan Acest vin din Carignan provine din vieți centenare, cules la maturitate optimă, din soluri argilo-sablonoase, situate la poalele Albères și ale vârfului Canigou. Nas cu arome piperate. Lung în gură, rotund și echilibrat. De savurat alături de antreuri calde, carne roșie, preparate în sos și platouri cu brânzeturi. Certificare: bio...
Franța, Guérande
...Persii și egiptenii considerau, acum 2.000 de ani, că ceapa verde este o plantă sacră. Planta cu bulbi, apropiată de ceapă și usturoi, este folosită frecvent în bucătărie, tăiată mărunt în salate sau sosuri precum béarnaise sau unt alb. Întreagă, gătită la aburi sau confiată, va fi minunată pentru a acompania pește, carne sau foie gras. Companionul ideal pentru toate rețetele dumneavoastră pe bază de vin sau pur și simplu pentru a intensifica aromele preparatelor. Ideal pentru sosuri roșii, gătirea cărnii, cartofi la aburi, preparate pe bază de roșii, supe tradiționale. SKU:SGE250...
Franța, Castelnaudary
...Carne de porc, ficat de pasăre (pui) 33%, OUĂ, sare, piper. Carne de origine Franța. CONSEIL DU CHEF : Serviți rece cu pâine, castraveți murați și puțin vin bun… Am descoperit această pateu la Soustons, în Landes, la bunica Alberte. M-am îndrăgostit imediat de el! Bunica mi-a lăsat cu amabilitate rețeta minunatelor gustări din tinerețea mea. Acum e rândul vostru să gustați din această plăcere vinovată!
Franța, Paris
...Semolă de grâu dur, Ouă 30%, Pătrunjel roșu pudră, Vin Barolo DOCG 2%. Poate conține urme de moluște. Pentru aproximativ 3/4 persoane. 6/7 minute de gătire aproximativ în cantitate mare de apă clocotită sărată. Scurgeți și asezonați. Vă recomandăm o sos de trufe (albe sau negre), cu carne, cu legume. Un vin roșu (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) sau un vin alb (Roero Arneis, Gavi di Gavi) din aceeași zonă va forma un acord perfect. Ean13:3701511702359 Referință:TagliatelleBioVinItalia1...
Franța, Ascain
...Le SAGARNO (literalmente vin de măr) de Txopinondo este o băutură fermentată pe bază de măr, maturată pe drojdie în butoi timp de minimum 6 luni. Răcoritoare și fructată, de savurat bine rece (aprox. 12°C) alături de grătare de pește sau carne. O producem conform unei metode artizanale ancestrale din mere locale și din alte regiuni. PUNCTELE CHEIE Caracteristici Băutură fermentată pe bază de...
Franța, Pantin
... senzație ușor alcoolică. O cuvée atât de elegantă, cât și de delicioasă. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. O culoare purpurie foarte frumoasă. Nasul complex se exprimă prin note de fructe roșii confiate, condimente, nucă de cocos și vanilie. Notele de lemn sunt integrate și atrăgătoare. În gură, acest an se dezvăluie prin taninuri fine, o textură lungă și delicată, lăsând să persiste note complexe de fructe de cireș, vanilie și cacao. Foto non-contractuală - Pot apărea taxe de ambalare - vă rugăm să ne contactați. Accorduri Mâncare-vin: -Apéritif -Magret de Rață -Carne în...
Franța, Parnac
...Cercuri și Cahors structurat Intens și fin echilibrat. Roșu adânc și strălucitor, foarte aromatic (mure, humus...), cu taninuri bine echilibrate și o impresie finală plăcută în gură. Se servește decantat (sau deschis cu câteva ore înainte) înainte de a fi savurat la aproximativ 15-16°. Sugestie de acompaniament: păsări de curte la cuptor, carne la grătar, pește în sos de vin roșu. Premii: • Medalie de argint la Concursul Mondial de Bruxelles 2013.
Franța, Cénac
... structură tanică, catifelată, cu note de lemn dulce și cireșe confiate. Un vin frumos care ne va încânta imediat după un decantare de 10 până la 12 ore. Se recomandă a fi degustat alături de carne friptă sau brânză cu pastă tare. Produs: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Suprafață: 30 ha Aspect: o frumoasă rochie susținută, profundă, rubinie...
Franța, Sète
...1 Pachet de Tuburi de Calmar, usturoi, ceapă, umplutură (carne sau pește la alegere), sare, piper, pătrunjel, sos de roșii, ulei de măsline, "aioli" și vin alb. Vă recomandăm să decongelați tuburile de calmar sub apă chiar înainte de preparare. Umpleți tuburile cu umplutura aleasă și închideți extremitatea tubului cu un scobitor. Soteți usturoiul, ceapa și pătrunjelul. Adăugați sosul de roșii și vinul alb. Încorporați tuburile umplute și lăsați să fiarbă 25-35 de minute la foc mic. În momentul servirii, amestecați aioli cu sosul. Serviți cu paste sau orez.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play