Franța, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Age des vignes : 15 ani Terroir : Argilo-calcaros Vendange : Mașină Dégustation : • Robe : Roșu profund, reflexii violacee • 1er nez : Fructe roșii • 2ieme nez : Note picante • En bouche : Fructe roșii, echilibru și prospețime • Caudalie lungă Accord mets/vins : Plăti regionale, carne, mezeluri Garde : 4 până la 5 ani Vinification : Eraflare/Foulare. Plan de macerație 10 zile la 24° pentru a conserva prospețimea și fructul. Marc presat și adăugat la sucul de picătură. FML pe drojdie fină în timpul iernii până la îmbuteliere.
Franța, La Chapelle Heulin
Franța, Saint Cannat
... termo-reglată în jur de 16-18°C. NOTE DE DEGUSTARE Culoare roz pal, gust fructat proaspăt. Rafinat și delicat în gură, un an bun. Un vin gastronomic. Veți aprecia în mod deosebit vinul nostru rosé Bandol cu pește, carne la grătar, bouillabaisse, păsări de curte… Sau ca aperitiv. Servit la aproximativ 13°C...
Spania, Murcia
...Vin Alb cu Denumire de Origine Protejată Jumilla Varietate: 100% Sauvignon Blanc Organic 2022 Culoare: Curată, strălucitoare, cristalină Nas: Arome profunde, fundal tropical și nuanțe de piersică. Gust: Expresiv, complex, cu accente minerale care oferă un gust de durată. Asocieri: Perfect cu sushi, fructe de mare, pește, orez, salate și, de asemenea, paste și carne albă. Alcool: 13.00%...
Spania, Olite, Navarra
...Culoare: un vin roșu rubiniu atrăgător cu o margine ușor cărămizie. - Arome: arome intense, atât de complexe încât combină toate notele tipice de învechire în stejar în armonie cu nuanțele de fructe coapte. - Gust: gustos și elegant în gură. O expresie fructată amplă cu fructe foarte coapte și taninuri dulci care se echilibrează cu notele prăjite ale învechirii în butoi. Un vin rotund, structurat, cu un final lung, perfect pentru a însoți carne roșie și brânză maturată.
Franța, Mazion
...{"PACKAGING":"750 ml","rouge boisé et charpenté":"lung în gură","Conseils":"Se potrivește cu toate mesele, în special cu carne roșie și brânzeturi, se servește între 16 și 18 °C.","Cépages":"80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON","REGION de PRODUCTION":"Bordeaux","grand vin de bordeaux":"cutii de 6","Sol":"sol argilo-calcaros","NOTES":"Nasul se deschide cu note de fructe roșii, atacul în gură este...
Franța, Lys Haut Layon
... pneumatică pentru o presare la presiune joasă. Debourbage - Monitorizare zilnică a fermentației - Controlul temperaturilor la 16° C - Scurgere - Filtrare Îmbuteliere și fermentare în cramele noastre troglodite cu o maturare minimă de 12 luni. Presiune : 5 până la 6 bari. Note de degustare : Un nas atrăgător ușor amilic, o atac în gură proaspătă și aromatică. O bulă fină și elegantă. Accorduri : Vouvray va însoți momentele dumneavoastră de sărbătoare la aperitiv, dar și mesele cu pește sau carne albă pentru Brut și cu deserturi.
Franța, Saint-Fraimbault
...Verdadea emblemă a gastronomiei normande, tradiționalele tripes au fost reinterpretate pentru a vă oferi o versiune cu arome de fân. Gândită de chef-ul Hubert Nobis, această rețetă este din nou rezultatul unui parteneriat trilateral între chef, atelierul de transformare "les Gorronnaises" și noi. Din 1988, familia Cousin elaborează diverse produse de carne în cadrul atelierului lor din Gorron, având ca obiectiv să pună întotdeauna în valoare tradiția. Ingrediente: Stomace și picioare de vită, morcovi, vin alb, ceapă, apă, sare, piper, fân...
...Preț: 16,99 € (TVA inclus la cota legală în vigoare) Denominație: Vin Verde DOC Recolta: 2017 Titlu Alcoometric: 13 % vol. Descriere: Prezintă o culoare galben deschis, cu aromă de fructe citrice și note delicate de condimente… care ne duc cu gândul la ținuturi îndepărtate… vanilie și scorțișoară… Este un vin complex, cu o bună structură în gură, persistent și cu multă plăcere de degustat. Asocieri: Excelent pentru a acompania preparate din carne albă, cum ar fi pui și rață, pește la cuptor și brânzeturi intense. Trebuie servit între 10 și 12 °C.
...Casta Loureiro Culoare citrină și arome citrice cu note florale. Proaspăt, cu un gust armonios. Aciditate echilibrată. Excelent pentru a acompania mâncăruri ușoare, aperitive, preparate din pește, carne albă și fructe de mare. Se servește la 8ºC și 10ºC. 12% vol. 750ml...
Spania, Granada
... recomandată de consum: 18 ℃ Asocieri recomandate: Carne de înaltă consistență: roșie, vânat, miel segureño. Se potrivește cu mezeluri iberice, pateuri și brânzeturi foarte maturate cu gust puternic. Denominație de Origine Protejată Vin de Calitate din Granada. Anchurón se află în provincia spaniolă Granada. Viile se întind pe versanții Sierra Nevada, Parcul Natural Sierra de Huétor și Parcul Natural Sierra de Baza, la o altitudine medie de 1.000 de metri deasupra nivelului mării: Alta Andaluzia. Crama este integrată în Centrul de Excelență al Sectorului Agroalimentar din Granada.
Spania, Almeria
...ALMA AZUL STILL (fără bule) este realizat din struguri 100% Chardonnay, conține 11% alcool și se prezintă în sticle de 75cl. Se potrivește perfect cu majoritatea rețetelor din Dieta Mediteraneană, cum ar fi tapas, brânzeturi, pește, fructe de mare, carne albă, paste, paella… Varietate de struguri: 100% Chardonnay Notă de degustare: Culoare albastră elegantă cu arome dulci de ananas, zmeură și...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
... alături de carne albă. O delicatesă digestibilă și fructată! Continut: 75cl Tip: Vin roșu Culoare: 100% Gamay AOC: Brouilly Păstrare: De consumat imediat și de păstrat până în 2028 Temperatura de servire: 14-16°C...
Franța, Auxerre
...Bordeaux Château De Bordes-Quancard (2016) - Maison Cheval Quancard - BORDEAUX Accord met-vin: carne roșie, păsări de curte Domaine: Maison Cheval Quancard Appellation: Bordeaux Millésime: 2016 Cépage: Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot Culture: Biologic Label: Apelație de Origine Controlată Références: Medalie de argint...
Italia, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indicatie Geografica Tipica Zona de productie: Emilia Vitigno: Lambrusco Gradatie Alcoolica: 8 % vol. Culoare rosu rubiniu Aroma vinos si fructat Gust dulce, placut si armonios Accostamente carne rosie, vanat Temperatura de servire 18°-20° C.
Serbia, Novi Sad
...Pak Sistemi este distribuitor oficial al Dry Ager. Cabinetul original german pentru maturarea uscată care combină tehnologia modernă cu o mare dragoste pentru carne. Dry Ager este singura mașină care îți oferă experiența maturării uscate fără teama de a dezvolta bacterii, ciuperci sau orice alt tip de microorganisme care ar putea dăuna cărnii tale și ar face produsul final necomestibil. Pe lângă carne, Dry Ager este, de asemenea, potrivit pentru pește, brânză, cârnați, dar și pentru paste și vin.
Franța, Passa
...100% Carignan Acest vin din Carignan provine din vieți centenare, cules la maturitate optimă, din soluri argilo-sablonoase, situate la poalele Albères și ale vârfului Canigou. Nas cu arome piperate. Lung în gură, rotund și echilibrat. De savurat alături de antreuri calde, carne roșie, preparate în sos și platouri cu brânzeturi. Certificare: bio...
Turcia, Gaziantep
...Calitate originală. Disponibil în cantități angro. Fabricat în Turcia. CURĂȚARE PUTERNICĂ ȘI EFICIENTĂ - Pe pete oxidabile (ceai, cafea, vin) datorită oxigenului activ - Pe pete de amidon (orez, paste, amidon) și pete de proteine (carne, ouă) prin acțiunea combinată a enzimelor - Pe pete încăpățânate datorită agenților alcalini STRĂLUCIRE ȘI PROTECȚIE - Acțiune anti-calcar pentru o clătire...
Franța, Guérande
...Persii și egiptenii considerau, acum 2.000 de ani, că ceapa verde este o plantă sacră. Planta cu bulbi, apropiată de ceapă și usturoi, este folosită frecvent în bucătărie, tăiată mărunt în salate sau sosuri precum béarnaise sau unt alb. Întreagă, gătită la aburi sau confiată, va fi minunată pentru a acompania pește, carne sau foie gras. Companionul ideal pentru toate rețetele dumneavoastră pe bază de vin sau pur și simplu pentru a intensifica aromele preparatelor. Ideal pentru sosuri roșii, gătirea cărnii, cartofi la aburi, preparate pe bază de roșii, supe tradiționale. SKU:SGE250...
Franța, Castelnaudary
...Carne de porc, ficat de pasăre (pui) 33%, OUĂ, sare, piper. Carne de origine Franța. CONSEIL DU CHEF : Serviți rece cu pâine, castraveți murați și puțin vin bun… Am descoperit această pateu la Soustons, în Landes, la bunica Alberte. M-am îndrăgostit imediat de el! Bunica mi-a lăsat cu amabilitate rețeta minunatelor gustări din tinerețea mea. Acum e rândul vostru să gustați din această plăcere vinovată!
Italia, Crotone
...Vin roșu organic Excelent cu carne roșie, brânzeturi. Gaglioppo 90% cabernet sauvignon 10% Grad. alc. 13,50°/14,50°...
Franța, Paris
...Semolă de grâu dur, Ouă 30%, Pătrunjel roșu pudră, Vin Barolo DOCG 2%. Poate conține urme de moluște. Pentru aproximativ 3/4 persoane. 6/7 minute de gătire aproximativ în cantitate mare de apă clocotită sărată. Scurgeți și asezonați. Vă recomandăm o sos de trufe (albe sau negre), cu carne, cu legume. Un vin roșu (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) sau un vin alb (Roero Arneis, Gavi di Gavi) din aceeași zonă va forma un acord perfect. Ean13:3701511702359 Referință:TagliatelleBioVinItalia1...
Franța, Ascain
...Le SAGARNO (literalmente vin de măr) de Txopinondo este o băutură fermentată pe bază de măr, maturată pe drojdie în butoi timp de minimum 6 luni. Răcoritoare și fructată, de savurat bine rece (aprox. 12°C) alături de grătare de pește sau carne. O producem conform unei metode artizanale ancestrale din mere locale și din alte regiuni. PUNCTELE CHEIE Caracteristici Băutură fermentată pe bază de...
Franța, Pantin
... senzație ușor alcoolică. O cuvée atât de elegantă, cât și de delicioasă. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. O culoare purpurie foarte frumoasă. Nasul complex se exprimă prin note de fructe roșii confiate, condimente, nucă de cocos și vanilie. Notele de lemn sunt integrate și atrăgătoare. În gură, acest an se dezvăluie prin taninuri fine, o textură lungă și delicată, lăsând să persiste note complexe de fructe de cireș, vanilie și cacao. Foto non-contractuală - Pot apărea taxe de ambalare - vă rugăm să ne contactați. Accorduri Mâncare-vin: -Apéritif -Magret de Rață -Carne în...
Franța, Parnac
...Cercuri și Cahors structurat Intens și fin echilibrat. Roșu adânc și strălucitor, foarte aromatic (mure, humus...), cu taninuri bine echilibrate și o impresie finală plăcută în gură. Se servește decantat (sau deschis cu câteva ore înainte) înainte de a fi savurat la aproximativ 15-16°. Sugestie de acompaniament: păsări de curte la cuptor, carne la grătar, pește în sos de vin roșu. Premii: • Medalie de argint la Concursul Mondial de Bruxelles 2013.
Franța, Cénac
... structură tanică, catifelată, cu note de lemn dulce și cireșe confiate. Un vin frumos care ne va încânta imediat după un decantare de 10 până la 12 ore. Se recomandă a fi degustat alături de carne friptă sau brânză cu pastă tare. Produs: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Suprafață: 30 ha Aspect: o frumoasă rochie susținută, profundă, rubinie...
Franța, Sète
...1 Pachet de Tuburi de Calmar, usturoi, ceapă, umplutură (carne sau pește la alegere), sare, piper, pătrunjel, sos de roșii, ulei de măsline, "aioli" și vin alb. Vă recomandăm să decongelați tuburile de calmar sub apă chiar înainte de preparare. Umpleți tuburile cu umplutura aleasă și închideți extremitatea tubului cu un scobitor. Soteți usturoiul, ceapa și pătrunjelul. Adăugați sosul de roșii și vinul alb. Încorporați tuburile umplute și lăsați să fiarbă 25-35 de minute la foc mic. În momentul servirii, amestecați aioli cu sosul. Serviți cu paste sau orez.
Italia, Dorgali
... nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu note de piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre. Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind note de cacao neagră. Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carne roșie și brânzeturi maturate.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique. La olfactiv, se evidențiază note de fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană. Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carne roșie la grătar.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play