Franța, Paris
...Semolă de grâu dur, Ouă 30%, Pătrunjel roșu pudră, Vin Barolo DOCG 2%. Poate conține urme de moluște. Pentru aproximativ 3/4 persoane. 6/7 minute de gătire aproximativ în cantitate mare de apă clocotită sărată. Scurgeți și asezonați. Vă recomandăm o sos de trufe (albe sau negre), cu carne, cu legume. Un vin roșu (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) sau un vin alb (Roero Arneis, Gavi di Gavi) din aceeași zonă va forma un acord perfect. Ean13:3701511702359 Referință:TagliatelleBioVinItalia1...
Franța, Parnac
...Cercuri și Cahors structurat Intens și fin echilibrat. Roșu adânc și strălucitor, foarte aromatic (mure, humus...), cu taninuri bine echilibrate și o impresie finală plăcută în gură. Se servește decantat (sau deschis cu câteva ore înainte) înainte de a fi savurat la aproximativ 15-16°. Sugestie de acompaniament: păsări de curte la cuptor, carne la grătar, pește în sos de vin roșu. Premii: • Medalie de argint la Concursul Mondial de Bruxelles 2013.
Franța, Roubia
... prăjite structurează generos acest vin.\nACCORD METS-VINS\nBucată de cerb cu sos grand veneur.\nTournedos Rossini și legumele de sezon.\nBrutăria Xavier recomandă un Cantal.\n\nContență (L): 0,75\nGreutate brută (Kg): 1,5\nGrad alcool (%): 14,5"}...
Franța, Cénac
... elegante, cu un final plin de rotunjime. Impresie generală Acest vin se va potrivi foarte bine cu Tajine sau preparate în sos. Produs: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Maturat în butoaie de stejar Suprafață: 0.5 ha Culoare: 100% Merlot Terroir: sol argilo-calcaros - Platou Aspect: Roșu închis...
Franța, Boulogne-Billancourt
...Vinurile de la Kanonkop sunt celebre în toată Africa de Sud pentru garanția lor de calitate, puritate și finețe. Cabernet sauvignon-ul proprietății este închis la culoare, având arome incredibil de complexe precum tutun umed, condimente de stejar, piure de mure, ceai chai și pământ proaspăt. Palatul este la fel de variat - poți distinge note de zmeură dulce și vișină cu boabe de cafea prăjită. Taninurile sunt directe și echilibrate. Se recomandă a fi savurat alături de preparate cu sos sau o bucată frumoasă de vită.
Franța, Nîmes
...Exercițiu: Săriți cu picioarele împreună peste fiecare bară. Realizat din lemn de pin nordic roșu din Finlanda, categoria 5 (garanție de stabilitate și rezistență ridicată). Tratament autoclave sub presiune, clasa 4, soluție apoasă fără crom sau arsenic. Rondin cu diametrul de 120 mm. Modul Sărituri de broască livrat cu panoul de instrucțiuni. Zona de implantare și siguranță: 4,60 x 4,60 m...
Franța, Malataverne
...Acest vin roșu de țară poate fi pe mesele de iarnă pentru a însoți carnea roșie în sos și la sfârșitul mesei cu brânză de vacă. Se servește la 16°.
Franța, Passa
...100% Carignan Acest vin din Carignan provine din vieți centenare, cules la maturitate optimă, din soluri argilo-sablonoase, situate la poalele Albères și ale vârfului Canigou. Nas cu arome piperate. Lung în gură, rotund și echilibrat. De savurat alături de antreuri calde, carne roșie, preparate în sos și platouri cu brânzeturi. Certificare: bio...
Italia, Maruggio
...Roșu purpuriu Buchet: Delicat, foarte caracteristic Gust: Taninuri bune și structură, moale și învăluitoare Temperatura de servire (celsius): 16° - 18° C Recomandat: Carne roșie, mistreț, brânzeturi picante, carne, miel, sos de carne, carne la grătar, vită, salamă, brânzeturi.
... culoare roșu închis și sunt extrem de rezistente la crăpături. Bunul echilibru între acizi și gradul de zaharuri evidențiază caracteristicile gustative ale acestui roșii, bogat în carotenoizi (beta-caroten și licopen). Menținerea sa rămâne excelentă în faza post-recoltare, demonstrând o durată de viață pe raft foarte bună. Roșiile rotunde, netede, foarte aromate și gustoase, cu pulpă consistentă, sunt indicate atât pentru preparatele la cuptor, cât și pentru salate, pe bruschete, tăiate cubulețe pe pizza sau pentru a prepara un sos excelent. Ambalare: 500 g, 5000 g, 6000 g...
... folosit ca dip și pentru a condimenta carne, pește și legume. Baza este un curry roșu cu multă ceapă și usturoi suplimentar. Încearcă-l acum și adu acasă explozia de arome africane! Ca de obicei, făcut manual cu cele mai bune ingrediente din producția proprie. Condimente premium, ca de obicei fără gluten, vegane, fără aditivi sau arome artificiale. 100% natură pură...
Tunisia, Hammam Sousse
... salatele noastre sunt făcute manual, urmând cultura tunisiană de recoltare și preparare a produselor, care are o tradiție de mii de ani. În întreaga Tunis, harissa este adesea preparată din timp și păstrată pentru a fi folosită în diverse feluri de mâncare. Acest sos de culoare portocalie-roșie este folosit nu doar ca un condiment pentru carne și pește la grătar sau amestecat în supe și tocănițe...
Franța, Saint Romain La Motte
...Pimentul d’Espelette A.O.P. este un ardei roșu cu note fructate, având un picant pronunțat, dar ușor, care este tipic pentru bucătăria franceză și, mai ales, pentru cea bască. Provenind din orașul Espelette din sud-vestul Franței, această pastă de ardei va adăuga o notă fructată și picantă preparatelor tale în sos sau poate fi folosită pur și simplu ca un condiment picant. Ardeiul este o sursă excelentă de vitamina C, dar și un adevărat impuls antioxidant. Ardeii sunt surse reale de nutrienți buni și contribuie la întărirea sistemului digestiv! Greutate netă: 100 g Origine: Franța...
Spania, Cuarte De Huerva
...% natural, fără aditivi sau conservanți. José Lou a adăugat o notă nouă și picantă unuia dintre cele mai populare pateuri ale sale, adăugând Harissa, un sos picant pe bază de ardei roșii. Gândit pentru a fi întins pe sandvișuri și tartine, dar și pentru a prepara sosuri, tocănițe etc… Greutate netă: 120 g sau 220 g Ingrediente: măsline negre de varietate „Empletre”, ardei roșu iute, ulei de măsline extravirgin, usturoi, coriandru, chimen.
Germania, Waldkirch
...Mierea aromatică de brad provine din pădurile autohtone din Baden-Württemberg și Bavaria. Mierea de brad O varietate de miere cu un gust picant-aromatic, cu arome plăcute și o culoare de obicei brună până la verde-neagră. Rețete: Cotlet de miel roz, servit cu sos fin de caise și miere Ingrediente: (pentru 2 persoane) 2 cotlete de miel proaspete de câte 120g puțin ulei de măsline 50g caise uscate 100ml vin roșu sec 1 cățel de usturoi, tocat fin 1/2 ceapă, tocată fin 150g fond de miel (alternativ fond de carne) 2 linguri de miere de brad Wernet puțin coriandru proaspăt piper cayenne sare...
Franța, Levallois Perret
...Este un amestec armonios de mai multe condimente, dintre care principalele sunt: coriandru, usturoi, turmeric, mentă, ardei roșu și sare. Utilizări ale condimentelor pentru carne în bucătărie: Indiferent dacă sunt gătite la tigaie, la cuptor, pe grătar, în preparate cu sos, supe, sau sub orice formă de gătire, acest amestec este perfect! Ungeți carnea cu ulei (de măsline) și adăugați condimentele...
Spania, Santiago De Compostela
...Culoare rubinie intensă cu nuanțe frumoase de purpură; are gust de prună, stafidă, miere și mentă. Recomandat în special pentru a fi băut cu nuci; mese cu legume uscate; pește în sos; carne precum rață sau iepure; bucăți de carne; brânză și unele deserturi.
Franța, Sos
...Culoare: Roșu Clasa 1 Dimensiuni: 50-80mm Ambalare în sac de plasă 10kg Container 40ft: 27 tone (20 paleți) Sezon: (Mai-Sep)...
Franța, Livry Gargan
Burçak Baharat este o companie turcă renumită pentru istoria sa îndelungată. Ne specializăm în fabricarea și exportul unei varietăți de condimente (de la 100 de grame la 25 kg), inclusiv piper roșu, cafea și produse de patiserie (frișcă, cacao, vanilină dulce, praf de copt, sos de ciocolată, varietăți de amidon), sirop de rodie, oțet de mere și oțet de struguri, precum și băuturi aromatizate...
Spania, Cabezo De Torres-Murcia
... formate, conform canalului de distribuție. Oțet Selecție 100% Oțet de Vin Alb Oțet de Vin Roșu Oțet de Măr Oțeturi de Jerez Oțet Balsamic de Modena Creme Balsamice Oțet de Vin cu Usturoi Oțet de Vin cu Tarhon Oțet de Alcool Incolor Oțet de Alcool Colorat Dresinguri Monodoze Oțetieră Caramel lichid Sirop de Ciocolată Sirop de Căpșuni Sirop de Vanilie Sos Picant Sos Aperitiv Ulei de Măsline Extra Virgin Oțet la vrac pentru Industrie...
Turcia, Mersin
Din ardei roșii proaspeți facem: - cea mai bună sos de chili roșu, pastă de ardei dulce și iute. Dimensiuni disponibile: 5 kg, 10 kg, 120 kg. Origine: Turcia.
Italia, Mestre
...Tetraidrogeraniol, Timol Terpeni Anis, Terpeni Citronella, Terpeni Eucalipt, Terpeni Fenicul, Terpeni Lavandă, Terpeni Lemongrass, Terpeni Litsea cubeba, Terpeni Lămâie, Terpeni Mentă, Terpeni Oregano, Terpeni Rozmarin, Terpeni Spic, Terpeni Timo, Antioxidant Natural, Acid carnosic, Carnisol, Cerneală de Sepie, Fistic Oleoresină de Paprika, Paprika, Șofran, Condimente, Cămașă naturală, Cerneală de sepie, Sos de cerneală, Sos verde, Sos Paella, Sos crustacee, Sos cu Alge. filzetă, baghetă, Fructe uscate, legume deshidratate, conserve alimentare...
Compania L’Escagotière de Warnant este specializată în melci. Aceasta oferă melci în borcane sterilizate (borcane de 24, 36 sau 48 de bucăți, borcane în sos, pot au feu de petit-gris, terrină de petit-gris cu bere „La caracole” și caviar de melci). De asemenea, oferă melci proaspeți ambalați sub vid (melci petit-gris maxima la burgundă, ciuperci umplute, profiterole și melci în unt roșu).
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play