Spania, Cuarte De Huerva
...ORIGINE: tăierea porcului care are loc în partea nordică a Aragonului. INGREDIENTE: părți slabe de porc și slănină. FORMA: în formă de potcoavă. SAPORE: gustos, ușor aromatizat cu ierburi. PRESENTARE: bucăți de calibru 28/30; umplut în intestin natural. CONFEZIONARE: în atmosferă controlată. EXPIRARE: 6 luni; data menționată pe ambalaj. PREPARARE: tăiat în felii subțiri, ușor rotunjite. DE ASORTAT: cu pâine prăjită aromată cu roșii sau usturoi sau, alternativ, fără condimente. DE PĂSTRAT: într-un loc răcoros și uscat.
Germania, Taunusstein
...24 Ambalare / Mărime: Palet/24 Doze, 120 Palete/Palet, 34 Palete pe încărcătură completă de camion PRODUCȚIE: RED BULL ENERGY DRINK 250ml ORIGINE: AUSTRIA Ambalare: •24 Doze pe palet •108 Palete pe palet •2592 Bucăți pe palet 34 Palete pe încărcătură completă de camion PRODUCȚIE: MONSTER ENERGY DRINK 500ml (Toate edițiile) Ambalare: •24 Doze pe palet •72 Palete pe palet 34 Palete pe încărcătură completă de camion WhatsApp= +491636250535...
Italia, Mesoraca
...Soppressata schiacciata este unul dintre cele mai reprezentative mezeluri calabreze. Se obține din cele mai bune părți ale pulpei de porc, care sunt măcinate în bucăți medii și amestecate cu slănină, de asemenea măcinată în bucăți medii. Se adaugă condimentele caracteristice calabreze. Totul este umplut în intestine și lăsat la maturat timp de peste 45 de zile, la o temperatură și umiditate...
Belgia, Bruxelles
... Tava din polietilenă alimentară este rotativă și glisantă, ceea ce permite ajustarea acesteia în funcție de grosimea produsului și inserarea ușoară a cărnii sub presă. În plus, aceasta este detașabilă. Astfel, este posibil să montăm o placă netedă pentru cărnuri delicate, cum ar fi păsările de curte, sau o placă texturată pentru cărnuri precum vita sau porc. Presa manuală de carne este ideală...
Italia, Bagnoli Del Trigno
...Arrosticini din carne de porc selectată, aromatizate cu condimente naturale specifice regiunii Molise, ambalate în pachete congelate stratificate, pentru a permite consumul parțial al conținutului, disponibile în două dimensiuni: 100 de bucăți și 225 de bucăți.
...Preparat din bucăți slabe selectate și carne marmorizată de porc iberic. Condimentat cu condimente selectate (boia pentru chorizo iberic roșu) și uscat într-o uscătorie naturală.
Belgia, Aalter
Într-o atmosferă familială, producem bucăți de porc complet conform dorințelor clientului și conform normelor legale.
ufs.country_names.BR, Rio
...diverse sucuri, pește, pâine cu brânză, produse lactate și altele. Aceste produse sunt exportate foarte rapid și cu grijă pentru temperatură. EXPORTĂM ÎNTREAGA LUME: zahăr, soia, cafea, porumb, fructe congelate, carne de pui, porc, vită, cacao, brânză, unt, açaí, pulbere și sirop de guaraná, pește, caju, miere, pâine cu brânză, caju etc. doar în cantități mari.
Din 1976... până în prezent ne dedicăm prelucrării intestinului de porc, în toate etapele sale, cu imperativul de a menține întotdeauna un nivel ridicat de calitate. Intestin de porc: -Stomacuri pentru uz alimentar Gentile de toate lungimile: originale, degresate, cusute și calibrate, legate și calibrate -Filzetă coadă, vârf de trandafir degresat în buchete sau în bucăți legate și calibrate...
Franța, Pleucadeuc
... TRADIȚIONALE ȘI RETEXTURIZATE: Lardécor® (grăsime de porc retexturizată), Volailledécor® (grăsime de pasăre retexturizată), GELEURI: Geléedécor®, Duodécor®, Moussedécor®. LEGUME ȘI FRUCTE RETEXTURIZATE: Végédécor®, Primdécor®, Pulpedécor®.
Franța, Rillieux La Pape
... într-o abordare de calitate riguroasă pentru a oferi produse realizate cu cea mai mare grijă, conform unor rețete tradiționale vechi. Pentru a vă împărtăși excelența, cele mai nobile bucăți de porc și vită sunt riguros selectate și sortate. Condimentele sunt rezultatul unor preparate unice și amestecuri fabricate complet manual. Laboratorul nostru de fabricație deține un certificat sanitar...
Belgia, Liege
...Piron & Gotta propune o ofertă extinsă de carne proaspătă și congelată (Carne de taur, vițel, vițel cu sau fără etichetă, Carne de porc și purcel cu sau fără etichetă, Carne de miel, Carne de pasăre, iepure, Carne de vânat, Preparări din carne, Mezeluri artizanale: șuncă, bacon, slănină etc.) sub diferite forme (Carcasă, bucăți, gata de feliat, porții pentru consumatori) și ambalaje sub film, sub vid, sub atmosferă modificată.
Spania, El Viso Del Alcor
Distribuim carne de calitate de vită, porc alb și iberic, precum și miel, în toate formatele: canale, porționare, bucăți dezosate ambalate la vid, feliate și tăieturi speciale etc. Domeniul nostru de distribuție este regional, prin logistică proprie. Din 1980, ne desfășurăm această activitate cu rezultate excelente atât în calitatea produselor, cât și în relația cu clienții noștri.
Petite TPE situată în Fontanes, în sud-vestul Franței, suntem producători de produse din carne, pe bază de rață și porc din sud-vest, suntem o conseră de foie gras gestionată de Michel Monteil, un maestru artizan. Lucrăm cu produse nobile (cele mai bune bucăți de porc cu etichetă roșie, trufa neagră din Périgord, piperul de Sichuan, sarea de Guérande, sau produse AOP și AOC pentru brânză și vin...
Instalată în Spania din 1730, compania de familie Domecq s-a specializat în elaborarea și fabricarea produselor derivate din carne de porc de rasă 100% iberică Lampiña, hrănite cu ghinde și crescute în libertate în inima proprietății noastre. În cramă, un „maestru jambonier” se ocupă de maturarea corespunzătoare a fiecărei bucăți de carne timp de 3 ani. Atât crescători, cât și producători...
Franța, Carquefou
...* Terine: Terină de foie gras de rață cu girolles, terină de obraz de porc confiat cu bucăți de foie gras de rață cu girolles, terină de ris de vițel cu morcovi. * Boudin alb în stil vechi cu ciuperci, foie gras, somon, St-Jacques Gama de iarnă: * Mezeluri în stil vechi: cârnați de Toulouse * Jumătate sărat: gambă, piept, paletă * Afumare în stil vechi: cârnați, gambă, piept, paletă...
Spania, Fuente De Cantos
... și a-și dezvolta tot gustul. JAMÓN IBÉRICO Noua reglementare privind jambonul iberic, aprobată pe 10 ianuarie 2014, face această clasificare: În ceea ce privește rasa: Jambon 100% Ibérico: Provine de la un porc fiu de părinți 100% iberici înscriși în cartea rasei. % Ibérico: În acest caz, trebuie să fie însoțit de % de încrucișare pe care îl are cu rasa Duroc. De exemplu: „75 % iberic” ar fi...
Belgia, Jabbeke
Doriți un carcasă întreagă, un carré, minioni sau mai degrabă bucăți dezosate și degresate? Spiering, burtă, coaste, cozi, obraji, carne slabă, șold sau iepurași? Nicio problemă pentru măcelarii noștri experimentați. Deoarece avem un sistem de autocontrol validat, procesăm comanda dumneavoastră în cel mai scurt timp. Pentru că carnea este meseria noastră!
Regatul Unit, Crediton
... pentru întreaga familie, pentru cei care mănâncă sănătos sau pentru cei flămânzi, alegerea este a ta. Fie că este vorba de o cutie mixtă, carne de vită, miel, pui, porc, rață, cerb sau cutia noastră super gustoasă cu friptură, tu alegi și noi livrăm la ușa ta a doua zi. Fără cozi sau rafturi goale, doar cele mai fine și mai gustoase cărnuri. Deși se depun toate eforturile pentru a obține animale crescute local, uneori, în perioade de cerere excesivă, poate fi necesar să obținem carne din zone mai îndepărtate, dar aceasta va rămâne întotdeauna de cea mai înaltă calitate și va fi complet trasabilă.
Polonia, Międzyrzec Podlaski
... afumături, cârnați, produse din organe și delicatese. Materia primă selectată cu atenție și execuția perfectă a produsului au contribuit la obținerea succesului pe piață. Pe lângă vânzarea și producția de produse, desfășurăm vânzarea de carne de porc în bucăți și carne de pasăre sub formă proaspătă și congelată. Motto-ul nostru „Special pentru tine” definește obiectivul nostru principal. Ne dorim ca...
Franța, Amancy
... originale ale rețetelor locale tradiționale „vechi”, vânzare online, raportul calitate/preț autentic… Fără secrete, doar bunul simț al gustului, pas cu pas. La bază, cele mai bune materii prime, carne exclusiv franceză. Alegerea celor mai gustoase bucăți de porc, cu puțin grăsime, umeri, șuncă, piept… Fără a adăuga apă care să umfle balanțele! Condimente „de casă”, cele care respiră mirodeniile și...
Regatul Unit, London
... (cultivatori spanioli 7-9 bucăți per cutie, 70 de cutii per palet) Ceapă spaniolă (sac de 20 kg) Ardei roșu (calitate premium GG și standard) Ardei verde (calitate premium GG și standard) Vânătă Castravete Porc spaniol (proaspăt și congelat) Inimi Gât Picioare Coaste Orez cu bob lung spaniol 20 kg...
Belgia, Mouscron
Ets W.Strobbe dispune de ferme atât în Flandra, cât și în Valonia, pentru a garanta aprovizionarea cu carne de cea mai bună calitate: preparate din carne de vită, porc, vițel și miel. De asemenea, oferim toate bucățile de carne: de vită, porc, vițel și miel. Sala de tăiere, care respectă cele mai stricte cerințe, ne permite să oferim carne de cea mai bună calitate. Oferta noastră se extinde de la jumătate de vită în bucăți din față sau din spate până la întreaga gamă de bucăți posibile.
Belgia, Sankt Vith
... (Limousin și Alb-Albastru Belgian) sau tineri bovini selectați din programul nostru Premium, veți găsi întotdeauna un produs de calitate adecvat. Oferim aceste animale nu doar în jumătăți, ci și în bucăți. Ne-am specializat în producția de materii prime, cum ar fi, de exemplu, gulaș de vită tăiat, secțiuni 60/40, 70/30, 90/10, precum și coaste de vită, tauri și grăsime de vită.
Producători. Despicare, feliere a cărnii congelate de porc, vită și pui. Cumpărăm carcase proaspete pentru a le despica și a le ultracongela, obținând astfel carne proaspătă ultracongelată. Avem o varietate de peste 100 de referințe de despicare în bucăți întregi și feliate, pe care le vindem în formate de cutii de 2, 4 și 8 kilograme și avem formate mai mici, speciale pentru companii care se...
Italia, San Pietro Al Tanagro
kebab en-gros și distribuție, bucăți începând de la 5 kg, 7, 10, 15, 20, 25, 30, până la 60 kg de carne de pui, pui și curcan, vițel și curcan și gyros grecesc de porc, pâine arabă, pita grecească, tortillas, puccia panpizza, sosuri pentru kebab, șervețele pentru sandvișuri. echipamente pentru gătit și tăiat kebab. amenajare kebabpoint. închiriere cu opțiune de cumpărare a echipamentelor pentru...
Polonia, Jutrosin
Polski Koncern Mięsny DUDA este una dintre cele mai mari companii din Polonia în industria tăierii și ambalării cărnii roșii. Capacitatea noastră de tăiere este de 20.000 de bucăți pe săptămână și dezosăm 3.500 de porci pe zi. Suntem una dintre principalele companii de pe piața cărnii din Polonia de 20 de ani. Din 2002, PKM DUDA S.A. este listată la Bursa de Valori din Varșovia.
Slovacia, Hrnciarske Zaluzany
... porc, atent selectată și de înaltă calitate. Prețul oferit depinde de cantitatea de bunuri comandate. MOQ este de obicei 1000 de bucăți. Cataloagele de produse vor fi furnizate la cerere. Pentru mai multe detalii, contactați-ne prin email sau mobil.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play