Spania, Guijuelo (salamanca)
...Loinul nostru de porc iberic hrănit cu ghinde, cu 75% carne, prezentat într-o conservă, conține două bucăți. Este de un roșu burgund intens, cu striuri de grăsime de nuanță perlata, atingere netedă și unctuoasă, aromă intensă și persistentă, și un parfum plăcut. Procesul lent de uscare naturală și marinada din paprika și condimente naturale folosită de familie timp de trei generații, oferă Lomo-ului nostru un buchet incomparabil. SKU: 637000 Greutate la expediere: 3 kg...
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Embutido în bucăți întregi sau jumătăți, elaborat din carne de porc iberic selectat, condimentat cu condimente naturale, sare, usturoi și oregano. Cu un gust delicat și un aromă caracteristică. Cu o maturare minimă de 4-5 luni, cu un gust delicat și un aromă caracteristică. Procesul de Elaborare: Selecție, tocare, frământare, umplere și maturare. Ingrediente: Carne de porc iberic de bellota...
Spania, Murcia
...Este este partea porcului cea mai apropiată de cap. Este considerată o parte slabă (cu mai puțină grăsime) și este ideală pentru a fi coaptă întreagă cu condimente și slănină pentru a forma o crustă crocantă și delicioasă. Trebuie gătită foarte bine pentru a nu rămâne crudă în interior. Odată coaptă, se lasă să se răcească înainte de a fi tăiată, pentru a nu se rupe în bucăți mici și a avea o prezentare perfectă. Se recomandă gătirea fără decongelare. Ca toate produsele noastre, nu conține alergeni și doar ingrediente naturale.
Spania, Valencia
...Oferim bucăți întregi sau serviciu de ambalare la vid în pungi de 150g. Min. Comandă Ambalată la Vid: 3 Bucăți; 4-5kg fiecare.
Spania, Guijuelo
...Șunca de umăr alimentată cu ghinde Alta Gastronomía debordează de arome intense și de prospețimea pajiștilor. Culoarea și aroma sa intense ne transportă direct în pivnița naturală unde șuncile de umăr au fost lăsate să se odihnească timp de mai mult de trei ani și jumătate, pregătite să încânte cele mai experimentate palate cu atingerea sa absolut perfectă de sare. Numai cele mai excepționale bucăți sunt clasificate ca Alta Gastronomía.
Spania, Cuarte De Huerva
...ORIGINE: tăierea porcului care are loc în partea nordică a Aragonului. INGREDIENTE: părți slabe de porc și slănină. FORMA: în formă de potcoavă. SAPORE: gustos, ușor aromatizat cu ierburi. PRESENTARE: bucăți de calibru 28/30; umplut în intestin natural. CONFEZIONARE: în atmosferă controlată. EXPIRARE: 6 luni; data menționată pe ambalaj. PREPARARE: tăiat în felii subțiri, ușor rotunjite. DE ASORTAT: cu pâine prăjită aromată cu roșii sau usturoi sau, alternativ, fără condimente. DE PĂSTRAT: într-un loc răcoros și uscat.
...Preparat din bucăți slabe selectate și carne marmorizată de porc iberic. Condimentat cu condimente selectate (boia pentru chorizo iberic roșu) și uscat într-o uscătorie naturală.
Spania, El Viso Del Alcor
Distribuim carne de calitate de vită, porc alb și iberic, precum și miel, în toate formatele: canale, porționare, bucăți dezosate ambalate la vid, feliate și tăieturi speciale etc. Domeniul nostru de distribuție este regional, prin logistică proprie. Din 1980, ne desfășurăm această activitate cu rezultate excelente atât în calitatea produselor, cât și în relația cu clienții noștri.
Instalată în Spania din 1730, compania de familie Domecq s-a specializat în elaborarea și fabricarea produselor derivate din carne de porc de rasă 100% iberică Lampiña, hrănite cu ghinde și crescute în libertate în inima proprietății noastre. În cramă, un „maestru jambonier” se ocupă de maturarea corespunzătoare a fiecărei bucăți de carne timp de 3 ani. Atât crescători, cât și producători...
Spania, Fuente De Cantos
... și a-și dezvolta tot gustul. JAMÓN IBÉRICO Noua reglementare privind jambonul iberic, aprobată pe 10 ianuarie 2014, face această clasificare: În ceea ce privește rasa: Jambon 100% Ibérico: Provine de la un porc fiu de părinți 100% iberici înscriși în cartea rasei. % Ibérico: În acest caz, trebuie să fie însoțit de % de încrucișare pe care îl are cu rasa Duroc. De exemplu: „75 % iberic” ar fi...
Producători. Despicare, feliere a cărnii congelate de porc, vită și pui. Cumpărăm carcase proaspete pentru a le despica și a le ultracongela, obținând astfel carne proaspătă ultracongelată. Avem o varietate de peste 100 de referințe de despicare în bucăți întregi și feliate, pe care le vindem în formate de cutii de 2, 4 și 8 kilograme și avem formate mai mici, speciale pentru companii care se...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play