Polonia, Warszawa
...100% ulei de măsline italian este obținut din măslinele soiurilor Ogliarola și Coratina: acest ulei ne fascinează cu notele sale picante și amare ale Coratinei, îmblânzite de prezența atingerii delicate a Ogliarolei, care creează un ulei cu un parfum și o fructuozitate intense, asemenea inimii Apuliei. ÎN COMBINATIE CU: Se potrivește foarte bine cu bruschetta cu roșii, carpaccio de ton, salate cu hribi, radicchio la grătar, supe de legume, preparate principale cu cârnați, caracatiță fiartă, carne roșie sau vânat, brânzeturi tari maturate.
Franța, Passa
...50% Syrah 40% Carignan 10% Grenache Noir Ce vin făcut din syrah, carignan și grenache noir a fost cules la maturitate optimă. Provine din viei vechi, situate pe soluri argilo-sablonoase, la poalele Albères și ale vârfului Canigou. Nas cu arome de fructe roșii și lemn dulce. În gură, rotund și echilibrat. Ideal pentru preparate cu sos, iepure, vânat, miel sau pentru brânzeturi maturate și, desigur, delicios alături de deserturi cu ciocolată. Certificare: bio...
Italia, Firenze
...Ingrediente: Miere, trufă albă mică (Tuber borchii Vitt. - origine Italia) 2,5%, trufă albă (Tuber magnatum Pico - origine Italia) 1%, aromă. Ideal pentru a fi asociat cu brânzeturi proaspete/mediu maturate și lardo sau pentru prepararea de deserturi.
Spania, Varea
... la palat, care surprinde consumatorul și începe deja să fie recunoscut în competiții de amploare națională. Degustare de 4 hidromele + 3 tapas: -Hidromel Damajuana Mediteranean -Hidromel Damajuana Montan -Hidromel cu Nuci și Botanice Sălbatice -Vermut de Hidromel și Botanice Sălbatice de Barrique -Tapa de avocado -Tapa de pâine prăjită și nuci. -Tapa de ciocolată acră sau brânzeturi maturate...
Italia, Dorgali
... nuanțe violacee, la nas se deschide măreț cu note de piatră de foc, grafit și mici fructe de pădure negre. Pe palat își dezvăluie căldura, urmată de o textură de taninuri moi și catifelate, dezvăluind note de cacao neagră. Vin nefiltrat, eventualele sedimente nu compromit calitatea, ci exalță tipicitatea și atestă integritatea și naturaletea procedurilor noastre enologice. Excelent în acompaniament cu preparate bogate și structurate, cum ar fi feluri principale din vânătoare, carne roșie și brânzeturi maturate.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din struguri 100% Primitivo. Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Vinificare în roșu cu condiționare termică a procesului fermentativ. Se caracterizează prin finețea taninurilor sale și persistența gust-olfactivă. La olfactie se evidențiază note de fructe roșii coapte, cum ar fi căpșuni, zmeură și mure, inclusiv sub formă de jeleuri. Ideal cu brânzeturi maturate precum Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, paste cu ragù bolognez, carne albă la cacciatora.
Italia, Marciano Della Chiana
... roșu rubiniu. Datorită gustului suculent și plin, este perfect de consumat singur sau cu ciocolată. Se potrivește excelent cu brânzeturi maturate. Format: 0,5 lt. Tip de vin: Pasit. An: 2019. Țară: Italia. Regiune: Toscana. Strugure: 100% Aleatico. Maturare: 6 luni în butoaie mici de lemn - 6 luni în sticlă. Culoare: Roșu rubiniu intens. Aromă: Căpșună, Prună, Trandafir sălbatic. Temperatură: 12° C. Ideal cu: Ciocolată, brânzeturi maturate.
Italia, Schio
...Ciliegiolo... o bere diferită din Toscana. Vizual, roșu intens, aproape impenetrabil, fructat, cu note plăcute de gem de cireșe, mure coapte, ușor condimentat, tutun alb, piper negru în prim-plan. La gust, este catifelat, echilibrat, armonios, elegant și fin, lăudabil este taninul mătăsos. O băutură foarte plăcută, se poate asocia cu vânat cu blană, un mistreț somptuos în sos cu mămăligă și brânzeturi maturate, un pecorino toscan maturat.
...Culoare: roșu rubin intens. Arome: ample și persistente, cu un pronunțat parfum de cireșe și note de vanilie. Gust: corpolent, rotund, cu taninuri moi și echilibrate. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri: excelent pentru a acompania fripturi de carne roșie, vânat și brânzeturi maturate. Vinificare: după desfacerea strugurilor, mustul rămâne în macerație cu cojile timp de 6-7 zile la o temperatură de 24-26°C. După finalizarea fermentației malolactice, o parte este maturată în barrique, iar cealaltă în oțel. Capacitate de învechire: 2 ani și mai mult, în funcție de recolta.
Italia, Maruggio
... auriu Buchet: Foarte plăcut fructat Gust: Sec și răcoritor Temperatura de servire (celsius): 8° -10° C Recomandat: Aperitive, gustări, supe și carne roșie fiartă delicată, carne albă, pește, fructe de mare, brânzeturi maturate.
Spania, Lanjarón (granada)
... crește în retro-nazal). Gustul este dulce, cu ușoare note acide și note sărate. Având o vâscozitate scăzută, prezintă o umiditate ușor ridicată. Trebuie avut în vedere că, deși avocado este o plantă cultivată în America, pe coasta tropicală a Grenadei se găsesc mari întinderi de culturi. Acest tip de miere se combină foarte bine cu preparatele din cod sărat, miel prăjit și apoi fiert cu un amestec de ierburi, porc la cuptor sau cu înghețate și brânzeturi, în special cu cele de capră, care să nu fie foarte puternice, cum ar fi cele proaspete, fragede sau chiar semi-maturate.
Italia, Sant'ilario D'enza
... burrata și brânzeturi maturate potrivite și pentru vegetarieni, cum ar fi Spinoro (produs 100% italian realizat cu cheag microbian). Toate referințele sunt atent selectate de parteneri de încredere care împărtășesc aceleași valori și standarde de calitate și pe care le propunem în diferite tăieturi și ambalaje.
Italia, Aidone
... umplute, brânzeturile maturate sau pur și simplu mozzarella, care se disting prin autenticitate, gust și siguranță igienică. Compania există de mai bine de un secol. În semn de cea mai calificată tradiție, selectează cel mai bun lapte din provincia Enna și din Sicilia, "sfrutând" factorul climatic pentru maturarea naturală a produselor lactate numite "istorice", larg răspândite pe piața națională și europeană. PRODUCEM CEL MAI BUN FORMAGGIO SICILIANO.
... brânzeturile foarte maturate, aroma sa inegalabilă și prin plăcutul gust rezidual pe care îl lasă în gură laptele de oaie manchegă. Brânza manchego „Flor de San Isidro” combină calitatea și tradiția, fiind fabricată după aceeași rețetă tradițională de altădată, dar cu omogenitatea și siguranța celor mai moderne metode. „Flor de San Isidro” vă oferă o gamă largă de brânzeturi: din lapte crud, pasteurizat sau ecologic și cu diferite grade de maturare.
Italia, Montelibretti
... favorizează consumul produselor din lapte de capră. Fabrica de brânză a companiei are marca CE (IT F8W1G CE). Compania este specializată în producția de brânzeturi proaspete, cum ar fi primul sărat, stracchino și robiola, brânzeturi maturate și ricotta. De asemenea, se produc iaurt alb și cu fructe, precum și lapte pasteurizat. Propunerea noastră comercială se concentrează pe brânza Orazio, o brânză...
LACTOVIL este o companie de referință în sectorul lactatelor din Portugalia, dedicată producerii și comercializării diverselor tipuri de brânzeturi: Brânzeturi din lapte de oaie, Brânzeturi din lapte de capră, Brânzeturi din lapte de vacă, Brânză de oaie. Brânzeturi tip platou, Brânzeturi maturate, Brânzeturi cremoase, Brânzeturi picante, Brânzeturi semi-grase, Brânzeturi light, Brânzeturi...
Țările de Jos, Alphen
...brânzeturi tartinabile delicioase și brânză de capră. În plus, oferim o gamă frumoasă de brânzeturi de capră maturate tradițional. Pentru clienții business to business, livrăm produsele noastre în ambalaje pentru consum mare. DeJong Cheese este, de asemenea, deschis la cerințele clienților. Produsele noastre sunt disponibile în Olanda în diverse magazine specializate în brânzeturi, supermarketuri, Horeca și en-gros, dar puteți comanda și online prin intermediul magazinului nostru virtual. În plus, specialitățile noastre din brânză și zer sunt exportate la nivel mondial.
Franța, Maulevrier
Eleveur și producător de lapte bio din 1979 în împrejurimile orașului Cholet, Bernard Gaborit este astăzi colector de lapte în departamentele Vendée, Deux Sèvres și Maine et Loire. El produce iaurturi, deserturi lactate, unt (crud), smântână (crudă și pasteurizată), brânză de vaci și brânzeturi maturate. Toate acestea sunt realizate din lapte de Jersiaise, o frumoasă vacă originară, așa cum...
Belgia, Tourpes
Braseria Dupont este o afacere de familie și independentă, specializată în fabricarea berilor refermentate în sticlă. Beri tradiționale: Moinette, Moinette brună, Saison Dupont, Bons Vœux, bere de Beloeil, Cervesia, Monk’s Stout Dupont, Redor pils. Beri biologice: Biolégère, bere de miere bio, Blanche du HT bio, Moinette bio, Saison bio și Bio Fruits. Braseria Dupont produce, de asemenea, brânzeturi maturate în bere.
Franța, Rungis Cedex
...meseria noastră este de distribuitor de produse fermiere, avicole și brânzeturi maturate. Livrăm în fiecare zi aproximativ 250 de clienți: restaurante publice sau de firme, catering și hoteluri. Pentru aceasta, avem o flotă de aproximativ douăzeci de camioane frigorifice care străbat Parisul și împrejurimile sale în fiecare zi. ALAZARD, mica fermă pariziană este SPECIALIST ÎN PRODUSE LACTATE PENTRU...
Spania, Daimiel
Quesería artizanală situată la 15 km de Daimiel (Ciudad Real). Brânzeturile de Zacatena sunt foarte apreciate de tot felul de oameni, având un succes deosebit atât în sectorul HoReCa, cât și în consumul familial, de la copii până la adulți. Dispunem de brânzeturi de oaie maturate, semimaturate și proaspete.
Franța, Banon
...La Fromagerie de Banon este o companie specializată în fabricarea și comercializarea în sectorul brânzeturilor. "Banon" este un brânză cu Denumire de Origine Protejată, precum și o gamă largă de brânzeturi de capră proaspete și maturate. Elaborarea brânzeturilor noastre beneficiază de o atenție constantă și atentă din partea companiei, având grijă să păstreze autenticitatea, gustul și aroma brânzeturilor de altădată, pentru cea mai mare bucurie a clienților săi. Compania își propune să transmită prin gust, o tradiție și o anumită calitate clienților săi.
Italia, Paina Di Giussano
... piemontesi, fiind selectate direct de noi, bazându-ne pe experiența acumulată în ani de activitate în domeniu. Mai jos, câteva produse pe care le veți găsi întotdeauna în magazia noastră: Gorgonzola d.o.p. la lingură și felii, peste 30 de tipuri diferite de Erborinati pe bază de Gorgonzola; mezeluri de calitate superioară, brânzeturi proaspete din Valsassina (LC), brânzeturi maturate de vacă și capră...
Companie de Distribuție și Export de produse alimentare cu o elaborare artizanală de foarte înaltă calitate. Exportăm în întreaga UE: Morcilla de Burgos, Chorizo Riojano (dulce și picant), Brânzeturi Maturate de Oaie, Hamburgeri de Wagyu, Hamburgeri de Vită, Vinuri din Ribera del Duero, Vinuri din Rioja.
Italia, Cornegliano Laudense
...Născută în anii '80, compania a progresat constant, datorită angajamentului neîntrerupt al muncitorilor îndreptați spre căutarea continuă de soluții în conformitate cu tehnologiile specifice menite să îmbunătățească continuu produsele lactate, respectând în același timp tradiția și specificitatea. BIOTEC FERMENTI S.R.L asigură o gamă largă de fermenti lactici capabili să satisfacă toate cerințele de producție pentru brânzeturi moi, maturate, paste filate și lapte fermentat; în plus, promovează și furnizează medii de cultură, cheag natural, polimeri și aditivi alimentari.
... micii producători locali, creând o colaborare activă cu consumatorii. Excelențele lor gastronomice de înaltă calitate trebuie să supraviețuiască pentru a menține vie tradiția. Propunem gustul artei brânzeturilor cu brânzeturi maturate și proaspete și bunătatea rețetelor făcute în mod tradițional, pentru a fi împărtășite acasă cu cei dragi. Bbuono a selectat companii care produc produse tipice...
... congelate, și alta în care se ambalează ouă proaspete din ferme proprii, ambalate în cutii sau la vrac. În portofoliul nostru de produse autohtone avem, de asemenea, o linie de brânzeturi (proaspete, semi-maturate și maturate), iaurturi și kefir.
Italia, Cosio Valtellino
Bongetta Formaggi este specializată în maturarea și porționarea brânzeturilor italiene și nu numai. Suntem capabili să oferim un pachet complet de brânzeturi: Grana Padano Dop și Parmigiano Reggiano Dop în diverse maturări, porționări și rase. Multe DOP italiene: Il Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio, DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, brânzeturi elvețiene, brânzeturi tari, brânzeturi moi, brânzeturi de capră și oaie, Provoloni, brânzeturi de lăptă tinere, semi și super maturate.
...Pește, Legume și Creme de tartinat, Conserve de Ceafă, Chorizo și Carne de Vânătoare în Ulei, Brânzeturi artizanale, Ciocolată și Gemuri cu Arome, Miere pură, Polen de albine și Plante și Condimente Ecologice. Nu ezitați să vă bucurați de produsele noastre artizanale cu cel mai bun gust și cosmetice care vor ajuta la îngrijirea pielii dumneavoastră.
Spania, Sevilla
... maturate atât din lapte de oaie, cât și din lapte de capră, creme de brânză și, în cele din urmă, din mare avem anșoa, plăcintă de cabracho, centollo și anșoa, sardine și toate aduse din Cantabrica, unde se obține cea mai bună anșoa din lume. Iar produsele noastre deosebite sunt derivatele din gâscă, precum confit de gâscă, gât de gâscă, fioe de gâscă, micuit.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play