... faisselles din lapte de oaie. Fabricant de brânzeturi din lapte de vacă. Fabricant de brânzeturi din lapte de capră: mini capră de terroir, crottin de capră... Fabricant de brânzeturi din lapte de oaie: brebis moulé... Fabricant de crottins de Chavignol... Fabricant francez de creme desert. Fabricant de dulceață de lapte cu sare de Guérande;...
... (Mozzarella, Gorgonzola, Mascarpone, Ricotta, Pecorino, Parmesan), englezești (Cheddar). Pe lângă brânzeturi, oferă unt, smântână, iaurt, iaurt cu fructe, brânză de vaci și brânză cu fructe, deserturi, orez cu lapte, lapte bătut, brânză tartinabilă, dar și unt cu ierburi, smântână proaspătă, smântână culinară, ciocolată, ciocolată light, mousse de ciocolată, budincă din diferite mărci (Danone, De Lelie, Meylandt, Inza, Paschca, Stroobloem, Nazareth, Becel, Planta, Solo, Debic, Goudkuipje, Philadelphia).
În inima Ardenelor belgiene, Fromageria organică din Vielsalm produce brânzeturi bio delicioase cu pastă tare: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Pe lângă brânzeturile sale organice din lapte de vacă, Fromageria organică din Vielsalm produce și brânzeturi proaspete din lapte de capră sub marca ChèvrArdennes.
Franța, Montayral
...LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE este o braserie specializată în producția de brânzeturi din lapte de capră, de oaie și de vacă etichetate "agricultură ecologică". Vă oferim o gamă largă de produse: tomme, buchete, crottin, cabécou, camembert, cărămizi, brânzeturi proaspete... Braseria folosește metodele unor vechi maeștri brânzari renumiți pentru a produce produse de o calitate excelentă. LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE își comercializează produsele în marile magazine regionale, magazinele specializate și în restaurantele de lux din Franța și din străinătate.
Franța, Maulevrier
... sugerează numele, din Insulele Anglo-normande, și din lapte de capră. Producător de iaurt natural din lapte integral de vacă. Producător de lapte crud de vacă Jersiaise. Producător de iaurt natural din lapte de capră.
Cele mai bune specialități lactate artizanale din lapte de vacă și de capră.
Suntem producători de brânză feta din lapte de capră, oaie și vacă din 1957. Produse în condiții igienice în facilități moderne conform standardelor TSE, Codul Alimentar Turc, ISO 9001 și HACCP. Vă invităm la fabrica noastră.
Spania, La Puebla De Montalbán-Toledo
Suntem producători de brânzeturi din lapte de oaie, capră și vacă, sub sigiliul denumirii de origine.
Spania, Zamora
... elaborarea brânzeturilor din lapte crud, atât de oaie, cât și din amestec (oaie, capră și vacă), evidențiind brânzeturile de oaie cu Denumirea de Origine DO "Queso Zamorano" și brânza noastră CASTELLANO care deține IGP "Castellano". De asemenea, merită menționată specialitatea noastră, brânza "Ibérico". Elaborată cu un amestec special de lapte crud de oaie, capră și brânză. De asemenea, producem brânzeturi din lapte pasteurizat.
Țările de Jos, Rijen
... producție a brânzei în brânză de capră semi-tare. În plus, Amalthea achiziționează o cantitate de lapte de la parteneri strategici pentru a satisface cererea și vinde o cantitate limitată de lapte pentru a echilibra diferența dintre livrările de vară și cele de iarnă către fabrica de producție a brânzei.
Franța, MACAYE
De mai bine de 30 de ani, ONETIK este o braserie situată în Țara Bascilor. ONETIK colectează lapte de la peste 150 de producători de lapte de oaie și 200 de producători de lapte de vacă din regiunea Pirineilor, adică în total peste 33 de milioane de litri de lapte, pentru a-i transforma în brânzeturi autentice. Astfel, ONETIK produce și comercializează o gamă largă de brânzeturi, inclusiv brânzeturi din lapte de oaie, vacă și capră, dar și din lapte mixt. Braseria oferă, de asemenea, brânzeturi cu pastă presată necoaptă, modelate în diferite forme, cu diferite arome și diverse maturări.
Spania, Santa Olalla
Suntem o fabrică artizanală de brânzeturi, specializați în brânza de oaie tip manchego, din lapte crud și pasteurizat. Fabricăm, de asemenea, brânză mixtă și de capră. Suntem producători de brânză manchego artizanală și, desigur, producem brânzeturi din lapte de capră și lapte mixt. Lapte crud și pasteurizat.
...Lapte de capră, Lapte de vacă, Lapte de oaie sau Lapte de bivoliță. Alegeți din diverse tipuri de brânză presată, cu coajă florată, cu mucegai albastru, cu coajă periată și multe altele. Vă așteptăm cu nerăbdare pentru a vă împărtăși pasiunea noastră. Angajamentele noastre Selecționăm în fiecare zi cele mai bune produse de la agricultorii și furnizorii noștri care respectă un caiet de sarcini...
Franța, Penne
...La Fromagerie du Pic: fabricarea brânzeturilor de capră din lapte crud, pastă lactică, pastă presată. Produsele noastre: Cabecou d'Autan: brânză de capră din lapte crud Rouelle du Tarn Lou Pennol Le Pavé Le rond d'Oc Le crottin La bûche La bûchette La Tome du Pic etc..
Belgia, Vielsalm
Vasedel este o companie situată în Ardeni, înființată în 1987. Specializată în producția de brânză proaspătă din lapte de vacă și de capră. Activă în Europa și Africa de Nord, brânzăria Vasedel se poziționează ca producător de brânză sănătoasă.
Germania, Roggenburg
Laptele este furnizat de 25 de fermieri din regiune, deoarece regionalitatea face parte din filosofia companiei Landkäserei Herzog, la fel ca și producția tradițională a produselor sale. Din 2007, toate produsele bio sunt comercializate sub marca „Roggenburger Bio”. Sortimentul variat include diferite tipuri de brânzeturi proaspete, de tip felii și brânzeturi tari din lapte de vacă și de capră...
...Din 1999, familia Ridao Belmonte produce în fabrica lor de brânză situată în Guillena, un oraș la 20 km de Sevilla, în Ruta de la Plata, cele mai bune brânzeturi artizanale "Torrelareina" produse cu lapte selectat de capră, oaie și vacă.
Spania, Alcalá La Real (jaen)
Fabrica artizanală de brânzeturi și produse lactate. Specializați în brânzeturi de pastă presată, proaspete, semicurate și mature de capră, atât din lapte pasteurizat, cât și din lapte crud. De asemenea, brânză de capră fără lactoză, iaurt natural de capră. Produsele noastre se remarcă prin calitatea, gustul și autenticitatea lor și au fost recunoscute de-a lungul multor ani în prestigioase concursuri de caracter regional, național și internațional.
Spania, Villamayor De Santiago
O companie de familie cu o lungă tradiție în creșterea oilor și cu peste 40 de ani de experiență ca producători de brânzeturi. Activează astăzi prin cele două divizii în cele două unități din Villamayor de Santiago, Cuenca: BRÂNZETURI și GASTRONOMIE. În vechea brânzărie SANABRIA QUESOS se produce Brânza Manchego DOP și specialități din lapte de oaie, capră și amestec, așa cum s-a făcut...
Portugalia, Vale De Cambra
...ceea ce le conferă o identitate unică. PRODUSE: Avem disponibile Brânzeturi Tradiționale Portugheze, din Lapte de Vacă, din Lapte de Oaie, din Lapte de Capră și din Amestec (Lapte de Vacă și Oaie), precum și Brânzeturi Universale (Brânză Bară și Brânză Bilă). PIAȚĂ: Pe lângă ampla implantare la nivel național, produsele Indulac / Martins & Rebello (M&R) sunt disponibile în întreaga lume, un fapt...
Oșrocul de Vacanțe Sănătoase Rudawka este situat în zona de stațiune a Beskidilor Niskich. Oferim produse provenite din gospodăria noastră ecologică: lapte de capră și brânzeturi, precum și legume. Asigurăm posibilitatea de a beneficia de tăuri și saline. Relaxarea combinată cu inhalările va avea cu siguranță un impact pozitiv asupra sistemului tău nervos.
Luxemburg, Luxembourg
...jambonuri iberice, lomo și chorizo, și brânzeturi manchego din lapte de oaie sau dintr-un amestec de lapte de oaie, capră și vacă. O linie de conserve de pește și legume oferă o abordare foarte precisă a producției spaniole de legume, precum și a cultului peștelui care domnește în Spania. În cele din urmă, o selecție de preparate gătite în conserve, tipic spaniole, precum și diferite cadouri pentru toate ocaziile sunt, de asemenea, la dispoziția dumneavoastră.
Spania, Sevilla
... companii, polen, jeleu regal, muștar de miere, fructe confiate în miere, pateuri din carne de porc iberic, personalizări de produse, precum uleiuri, lichioruri etc., seturi cadou, preparate alimentare precum mezeluri din coada de taur, mezeluri din picioare de porc, mezeluri din ton și alte preparate, brânzeturi de capră nepasteurizate din lapte crud, brânzeturi cu pastă moale, brânzeturi...
Franța, Pont De Ruan
Cloche d’Or este o fabrică de lactate și brânzeturi din Pont de Ruan. Aceasta elaborează brânzeturi de capră din lapte proaspăt, modelate în conformitate cu metodele tradiționale. Brânzeturi de capră. Denumire de origine controlată. Proaspete și maturate. Din lapte crud. Din lapte proaspăt pasteurizat...
Franța, Saint Arnoult En Yvelines
Situat în Saint Arnoult în Yvelines, în departamentul Yvelines (78), Le Cellier à Fromages vă propune o selecție de brânzeturi din lapte crud A.O.P., dar și brânzeturi de fermă produse într-un mod mai confidențial. Marie Montini, brânzăriță formată de unul dintre cei mai buni meșteșugari din Franța, vă oferă de asemenea produse lactate ultra proaspete: unt, lapte crud, brânză proaspătă (fină sau...
Franța, Verdun
Cloche d’Or este o fabrică de lactate și brânzeturi din Pont de Ruan. Aceasta elaborează brânzeturi de capră din lapte proaspăt, modelate conform metodelor tradiționale. Producător de brânzeturi de capră. Denumire de origine controlată (AOC). Proaspete și maturate. Din lapte crud. Din lapte proaspăt pasteurizat.
Italia, Almenno San Salvatore
PRODUCȚIE ȘI VÂNZARE EN-GROS de brânzeturi din lapte de vacă și capră: Branzi, Formagella Valle Imagna, Delicapra...
...deoarece considerăm foarte important să procesăm doar laptele nostru, dorind să controlăm și să gestionăm întregul proces de producție. În trecut, ne-am limitat exclusiv la procesarea laptelui celor 200 de capre în diverse brânzeturi de capră crude și delicatese, dar deoarece recent 3 copii s-au alăturat afacerii pentru a continua povestea, vom începe să procesăm o parte din laptele celor 60 de...
Produsează Fior di Latte, mozzarella din lapte de bivol, brânzeturi din lapte de oaie, capră și vacă, ricotta din lapte de oaie și capră, ricotta din lapte de bivol și iaurt din lapte de vacă, bivol și capră.
Ungaria, Dombovar
... prepararea brânzei. Fabricarea diverselor brânzeturi din lapte de capră se realizează în mică noastră unitate, dotată cu echipamente unice, unde monitorizarea constantă a calității este garantată de facilități adecvate. În prezent, producem brânzeturi naturale, diferite brânzeturi condimentate și afumate, semimoale, exclusiv din lapte de capră! În timpul fabricării produselor noastre, păstrăm mereu în...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play