Spania, Malagón
...Brânză presată din lapte de capră pasteurizat, cu o coajă de rozmarin, cu o perioadă minimă de maturare de 30 de zile.
Spania, La Pobla De Benifassà
...Brânză artizanală elaborată din lapte pasteurizat de capră și trufă neagră. Brânza are o formă cilindrică. Pasta sa este compactă și închisă, ușor elastică. Culoarea sa este fildeș cu fulgi de trufă neagră și un gust delicat de trufă. Maturare 45 de zile. Prezintă intoleranță la lapte. Foarte delicioasă cu miere de acacia cu trufă.
Spania, Totanes
...Este un aliment excelent pentru copii, deoarece se digeră mai repede și mai ușor, evitând problemele gastrointestinale. Brânza de capră Campos de Toledo este fabricată din lapte de capră pasteurizat din munții Toledo și Sierra de Madrid, zone bogate în cimbru, iarbă de câmp, heather și fânețe aromatice care fac din brânza noastră de capră o delicatesă excepțională pentru papilele gustative. Se...
...Brânza iberică este o brânză cu pastă presată, elaborată dintr-un amestec de trei tipuri de lapte (vacă, oaie și capră). Este cea mai populară brânză din Spania și, conform proporțiilor stabilite în secțiunea 4 din anexa I a Decretului Regal 262/2011, din 28 februarie, prin care se aprobă normele de calitate pentru brânzeturi și brânzeturi topite. Orice brânză comercializată cu denumirea „Iberică” trebuie să fie elaborată din lapte proaspăt în următoarele proporții: maximum 50% lapte de vacă, minimum 15% lapte de capră și minimum 15% lapte de oaie.
Spania, Fresnedillas de la oliva
...Brânză de Capră Tradițională, coajă naturală, nepresată. Categoria: Brânzeturi Tradiționale din Spania. Lapte de capră 100%, culturi, cheag și sare.
Produse corespunzătoare
Brânză Tradițională 1kg
QUESOS LA CABEZUELA
Spania, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO este o companie specializată în brânza Manchego, formată din persoane cu o mare experiență. Gama noastră se completează cu brânzeturi de capră, de oaie și iberice (50% vacă, 25% capră și 25% oaie), toate elaborate din lapte de cea mai bună calitate. Brânzeturile noastre DANSO și CANTARERO sunt de pastă fermă, aroma și gustul sunt blânde la cele mai tinere (semicurate), mai...
...fiind realizată din 100% lapte de oaie local, atât în variantele crude, cât și pasteurizate, având statut de Denumire de Origine Protejată (Manchego). Prin intermediul partenerilor noștri, putem oferi cele mai cunoscute brânzeturi de capră, cum ar fi Murcia al Vino DPO, Murcia Curado și Goat Log; și brânzeturi de vacă, cum ar fi Mozzarella, Cheddar, Emmental. Piața noastră s-a extins în întreaga...
Spania, Villamartín
Quesos Pajarete produce brânzeturi artizanale de mai bine de 10 ani. 100% natural și fără conservanți. De la capra payoya și oile noastre, obținem cea mai bună lapte pentru a fabrica brânzeturile noastre într-un mod artizanal și natural. Secretul produselor noastre stă în lapte, obținut de la ferma noastră din Serranía de Cádiz. Producția brânzeturilor noastre se desfășoară în facilitățile noastre situate în Villamartin, unde fabricăm brânzeturi, creme și iaurturi.
Spania, La Puebla De Montalbán-Toledo
Suntem producători de brânzeturi din lapte de oaie, capră și vacă, sub sigiliul denumirii de origine.
Spania, Zamora
... elaborarea brânzeturilor din lapte crud, atât de oaie, cât și din amestec (oaie, capră și vacă), evidențiind brânzeturile de oaie cu Denumirea de Origine DO "Queso Zamorano" și brânza noastră CASTELLANO care deține IGP "Castellano". De asemenea, merită menționată specialitatea noastră, brânza "Ibérico". Elaborată cu un amestec special de lapte crud de oaie, capră și brânză. De asemenea, producem brânzeturi din lapte pasteurizat.
Spania, Santa Olalla
Suntem o fabrică artizanală de brânzeturi, specializați în brânza de oaie tip manchego, din lapte crud și pasteurizat. Fabricăm, de asemenea, brânză mixtă și de capră. Suntem producători de brânză manchego artizanală și, desigur, producem brânzeturi din lapte de capră și lapte mixt. Lapte crud și pasteurizat.
...Din 1999, familia Ridao Belmonte produce în fabrica lor de brânză situată în Guillena, un oraș la 20 km de Sevilla, în Ruta de la Plata, cele mai bune brânzeturi artizanale "Torrelareina" produse cu lapte selectat de capră, oaie și vacă.
Spania, Alcalá La Real (jaen)
Fabrica artizanală de brânzeturi și produse lactate. Specializați în brânzeturi de pastă presată, proaspete, semicurate și mature de capră, atât din lapte pasteurizat, cât și din lapte crud. De asemenea, brânză de capră fără lactoză, iaurt natural de capră. Produsele noastre se remarcă prin calitatea, gustul și autenticitatea lor și au fost recunoscute de-a lungul multor ani în prestigioase concursuri de caracter regional, național și internațional.
Spania, Villamayor De Santiago
O companie de familie cu o lungă tradiție în creșterea oilor și cu peste 40 de ani de experiență ca producători de brânzeturi. Activează astăzi prin cele două divizii în cele două unități din Villamayor de Santiago, Cuenca: BRÂNZETURI și GASTRONOMIE. În vechea brânzărie SANABRIA QUESOS se produce Brânza Manchego DOP și specialități din lapte de oaie, capră și amestec, așa cum s-a făcut...
Spania, Sevilla
... companii, polen, jeleu regal, muștar de miere, fructe confiate în miere, pateuri din carne de porc iberic, personalizări de produse, precum uleiuri, lichioruri etc., seturi cadou, preparate alimentare precum mezeluri din coada de taur, mezeluri din picioare de porc, mezeluri din ton și alte preparate, brânzeturi de capră nepasteurizate din lapte crud, brânzeturi cu pastă moale, brânzeturi...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play