Lituania, Bajorai, Vilniaus R.
...Brânza de capră Frico Chevrette are un gust blând și cremos. Ideală pentru salate, ca aperitiv sau ca parte a unui platou de brânzeturi.
Italia, Venezia
...Exquisit de puternic. Bere cu fermentație înaltă, cu un corp plin și moale. Aroma sa este dulce și perfect echilibrată cu o spumă cremoasă și compactă. Patru malțuri de orz special și două varietăți de hamei nobil îi oferă note elegante de fructe uscate și lemn dulce. Excelentă alături de carne roșie gătită sau friptă, carne la grătar, pește afumat, brânzeturi maturate, brânzeturi de capră condimentate și tort Sacher.
Franța, Auxerre
...Exclusiv munca cu drojdii naturale... Îmbătrânire 100% în butoaie de stejar (fără butoaie noi)\nAccord metvin\nLa aperitiv, cu fructe de mare, dar și cu preparate din pește, în special cu platouri nordice. Absolut grandios cu brânzeturi de capră. Se potrivește de asemenea foarte bine cu preparate condimentate, cum ar fi curry și șofran.\nConditionnement preț pe unitate, vândut la cutie de 6 sticle...
Franța, Le Busseau
...La Fromagerie Cap'ré, situată în departamentul DEUX-SEVRES, este o afacere de familie atât agricultori, cât și producători. Cu aproximativ 1 600 de capre, suntem capabili să producem și să vindem 60 de tone de brânzeturi din lapte de capră. Suntem producători de brânzeturi de fermă fabricate cu laptele caprelor de la ferma noastră. Putem produce caș (brânză proaspătă) în crud, termizat sau...
...-degrătat, el creează brânzeturi care sunt mai cremoase și mai bogate în aromă decât brânzeturile standard fabricate în fabrici. După 2 săptămâni de maturare la fermă, acestea sunt mutate în depozitul nostru modern de lângă Gouda pentru o maturare suplimentară și un tratament meticulos până când sunt gata pentru livrare și vânzare – pentru dumneavoastră! În plus față de brânza tradițională Gouda...
...cuburi IQF. Toate brânzeturile sunt la LA COMTOISE și lucrăm în special cu aceste denumiri: emmental, bleu, comté, raclette, gouda, edam, cheddar, camembert, capră, maroilles, reblochon, cantal, roquefort. Situată pe o suprafață de peste 4.500 m2, LA COMTOISE dispune de un instrument de producție performant, la vârful tehnologiei, pentru a garanta clienților săi din Franța și din întreaga lume...
Franța, Hélette
...cărămidă de oaie, brânză de oaie cu ardei Espelette, tomme capră-oaie, brânză de oaie AOP Ossau-Iraty din lapte crud frecat cu ardei Espelette, tomme capră. Casa Agour oferă brânzeturi întregi, brânzeturi semidegresate, porționate, tăiate în felii.
LACTOVIL este o companie de referință în sectorul lactatelor din Portugalia, dedicată producerii și comercializării diverselor tipuri de brânzeturi: Brânzeturi din lapte de oaie, Brânzeturi din lapte de capră, Brânzeturi din lapte de vacă, Brânză de oaie. Brânzeturi tip platou, Brânzeturi maturate, Brânzeturi cremoase, Brânzeturi picante, Brânzeturi semi-grase, Brânzeturi light, Brânzeturi...
Țările de Jos, Alphen
...brânzeturi tartinabile delicioase și brânză de capră. În plus, oferim o gamă frumoasă de brânzeturi de capră maturate tradițional. Pentru clienții business to business, livrăm produsele noastre în ambalaje pentru consum mare. DeJong Cheese este, de asemenea, deschis la cerințele clienților. Produsele noastre sunt disponibile în Olanda în diverse magazine specializate în brânzeturi, supermarketuri, Horeca și en-gros, dar puteți comanda și online prin intermediul magazinului nostru virtual. În plus, specialitățile noastre din brânză și zer sunt exportate la nivel mondial.
Portugalia, São Martinho Do Porto
A Casa do Favo valorizează și oferă vizibilitate micilor producători naționali, aducând la cunoștința lumii, printr-un design diferit, ce este mai bun în Portugalia. Căutăm să inspirăm oamenii să fie catalizatori ai schimbării, provocând forma și rămânând fideli esenței lor. Comercializăm miere de rozmarin și multifloral în formatele de 250g, 350g și 500g în ambalajul nostru distinctiv de la Casa do Favo. De asemenea, oferim brânzeturi 100% capră și 100% oaie în formatul unic de la Casa do Favo.
România, Constanta
Suntem cel mai mare producător de lapte de capră și produse din lapte de capră din România (unul dintre cei mai mari producători din Europa). Este o afacere integrată și constă în: - câteva mii de hectare de teren arabil care sunt cultivate cu produse vegetale; - silozuri pentru depozitarea legumelor; - fabrică de furaje concentrate; - un număr de ferme de capre; - fabrică de producție a brânzei de capră și altor produse lactate din lapte de capră. Pentru mai multe informații, vă rugăm să primiți în atașament o prezentare generală a companiei.
Spania, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO este o companie specializată în brânza Manchego, formată din persoane cu o mare experiență. Gama noastră se completează cu brânzeturi de capră, de oaie și iberice (50% vacă, 25% capră și 25% oaie), toate elaborate din lapte de cea mai bună calitate. Brânzeturile noastre DANSO și CANTARERO sunt de pastă fermă, aroma și gustul sunt blânde la cele mai tinere (semicurate), mai...
Belgia, Halen
... Hircus - capra - este un animal care a supraviețuit chiar și în condiții extreme. Încă din Antichitate, capra a fost animalul de companie prin excelență, iar din acea vreme se făcea deja brânză din lapte de capră. Datorită îngrijirii excelente din partea crescătorilor noștri de capre și a unui proces de hrănire bine echilibrat, CAPRA primește zilnic lapte de cea mai bună calitate și reușim să producem o brânză de înaltă calitate, cu un gust moale și cremos.
Italia, Montelibretti
... favorizează consumul produselor din lapte de capră. Fabrica de brânză a companiei are marca CE (IT F8W1G CE). Compania este specializată în producția de brânzeturi proaspete, cum ar fi primul sărat, stracchino și robiola, brânzeturi maturate și ricotta. De asemenea, se produc iaurt alb și cu fructe, precum și lapte pasteurizat. Propunerea noastră comercială se concentrează pe brânza Orazio, o brânză...
Italia, Giavera Del Montello
Producem și distribuim gama de brânzeturi proaspete NONNO NANNI, ale cărei produse principale sunt stracchino, în versiunea sa clasică și în variantele de stracchino cu iaurt și stracchino cu ferment probiotic. Gama este completată de squaquerello, robiola, disponibilă și în versiunea fără lactoză și robiola de capră, primosale, fior di stracchino, o specialitate moale de stracchino în ambalaj...
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa se ocupă cu producția și distribuția de lactate și brânzeturi, inclusiv mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, de pură capră și multe alte delicatese, folosind întotdeauna doar lapte proaspăt. Una dintre specialitățile noastre sunt brânzeturile caprine, care au o digestibilitate superioară altor brânzeturi. De asemenea, producem burro și mascarpone de cea mai înaltă calitate.
...fiind realizată din 100% lapte de oaie local, atât în variantele crude, cât și pasteurizate, având statut de Denumire de Origine Protejată (Manchego). Prin intermediul partenerilor noștri, putem oferi cele mai cunoscute brânzeturi de capră, cum ar fi Murcia al Vino DPO, Murcia Curado și Goat Log; și brânzeturi de vacă, cum ar fi Mozzarella, Cheddar, Emmental. Piața noastră s-a extins în întreaga...
Spania, Villamartín
Quesos Pajarete produce brânzeturi artizanale de mai bine de 10 ani. 100% natural și fără conservanți. De la capra payoya și oile noastre, obținem cea mai bună lapte pentru a fabrica brânzeturile noastre într-un mod artizanal și natural. Secretul produselor noastre stă în lapte, obținut de la ferma noastră din Serranía de Cádiz. Producția brânzeturilor noastre se desfășoară în facilitățile noastre situate în Villamartin, unde fabricăm brânzeturi, creme și iaurturi.
Cu o echipă de zece persoane, braseria Gros-Chêne produce peste treizeci de tipuri diferite de brânză din lapte crud bio de oaie și vacă, precum și din lapte crud de capră (bio sau nu), colectat din fermele din regiune. Cu brânzeturi cu pastă tare, pastă moale, pastă presată, pastă înflorită, pastă cu mucegai sau chiar pastă proaspătă, produsele artizanale răspund tuturor gusturilor.
Ne aflăm în micuțul sat BOSIA, în inima ALTA LANGA, la câțiva pași de ALBA, BAROLO și BARBARESCO, printre NUCILE și VIȚELE... Producția noastră este rodul REȚETELOR pe care ni le transmitem din GENERAȚII, bazate pe micile ferme locale, adesea transmise oral, de brânzeturi produse din lapte mixt sau din lapte de capră. Astăzi continuăm munca bunicilor noștri, apărând aceste rețete și aducându-le...
... faisselles din lapte de oaie. Fabricant de brânzeturi din lapte de vacă. Fabricant de brânzeturi din lapte de capră: mini capră de terroir, crottin de capră... Fabricant de brânzeturi din lapte de oaie: brebis moulé... Fabricant de crottins de Chavignol... Fabricant francez de creme desert. Fabricant de dulceață de lapte cu sare de Guérande;...
Franța, Maison Feyne
CHAVEGRAND : Producător de brânzeturi. Compania de familie Chavegrand colectează laptele de la 135 de producători locali de lapte de vacă și 20 de producători de lapte de capră. Este specializată în fabricarea brânzeturilor cu pastă moale, cum ar fi camembert, coulommiers și brie. Lucrăm în principal pentru mărci de distribuitori și producem peste 8000 de tone de brânză pe an. Ne adaptăm...
Franța, Condé-Sur-Vire
Cheese Ingredients, filială a Grupului Savencia, comercializează și dezvoltă o gamă largă de brânzeturi, atât proaspete, cât și congelate: emmental, mozzarella, brânzeturi proaspete, brânză de capră, creme de brânză, brânză topită. Utilizate ca ingrediente funcționale, produsele noastre sunt destinate BtoB (IAA, distribuitori…) în Europa și în întreaga lume. Oferim, de asemenea, un serviciu...
Gevers propune o gamă variată de brânzeturi din diferite țări; belgiene (Maredsous, Chimay, Passendale, brânză de mănăstire Postel), olandeze (Beemsterkaas, Gouda, Leerdammer, Oudendijk, Noord Holland, Goudakaas, Westlite, Edammer), franțuzești (Boursin, Brie, Camembert, brânză de capră, Munsterkaas, Roquefort, Rambol), grecești (Feta), elvețiene (Appenzeller, Gruyère, Emmental), italiene...
Suntem o companie de brânzeturi, specializați în brânzeturi proaspete și Burgos. Avem o fabrică pentru a produce brânză cremă și cremă de brânză de toate tipurile. Oferim o gamă de brânzeturi în formă de cuie, cuie tăiate și tapas, de asemenea, în brânzeturi presate de brânză spaniolă în toate variantele, vacă, capră murciană și oaie, atât 100% pur cât și amestec. Ne aflăm pe locul 30 în clasamentul companiilor de brânzeturi, într-o piață de peste 3000 în Spania.
În inima Ardenelor belgiene, Fromageria organică din Vielsalm produce brânzeturi bio delicioase cu pastă tare: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Pe lângă brânzeturile sale organice din lapte de vacă, Fromageria organică din Vielsalm produce și brânzeturi proaspete din lapte de capră sub marca ChèvrArdennes.
Franța, Montayral
...LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE este o braserie specializată în producția de brânzeturi din lapte de capră, de oaie și de vacă etichetate "agricultură ecologică". Vă oferim o gamă largă de produse: tomme, buchete, crottin, cabécou, camembert, cărămizi, brânzeturi proaspete... Braseria folosește metodele unor vechi maeștri brânzari renumiți pentru a produce produse de o calitate excelentă. LA FROMAGERIE DE LA LEMANCE își comercializează produsele în marile magazine regionale, magazinele specializate și în restaurantele de lux din Franța și din străinătate.
Franța, Banon
...La Fromagerie de Banon este o companie specializată în fabricarea și comercializarea în sectorul brânzeturilor. "Banon" este un brânză cu Denumire de Origine Protejată, precum și o gamă largă de brânzeturi de capră proaspete și maturate. Elaborarea brânzeturilor noastre beneficiază de o atenție constantă și atentă din partea companiei, având grijă să păstreze autenticitatea, gustul și aroma brânzeturilor de altădată, pentru cea mai mare bucurie a clienților săi. Compania își propune să transmită prin gust, o tradiție și o anumită calitate clienților săi.
... amplasării companiei noastre în brânzeturi de capră. Recomandăm: brânzeturi proaspete Burgos, specialitatea caprei 100% brânzeturi proaspete. Brânzeturi afumate, brânzeturi în vin, brânză Gran Palancares, brânză maturată DOP. Creme de brânză special pentru Horeca și proiecte industriale.
Franța, Maulevrier
... sugerează numele, din Insulele Anglo-normande, și din lapte de capră. Producător de iaurt natural din lapte integral de vacă. Producător de lapte crud de vacă Jersiaise. Producător de iaurt natural din lapte de capră.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play