Belgia, Nivelles
...ChèvrArdennes se prezintă sub mai multe variante de arome remarcabile: în crustă florată, în buștean proaspăt cu ierburi, cu miere, cu stafide, cu ceapă, bruschetta, cu lămâie, cu slănină. Dar și în piatră cenușie, în foietaj de capră cu miere, cu parmezan Parmigiano Reggiano, Bleu Danois și multe altele. Brânzeturile de capră concepute conform grijii noastre pentru calitate nu pot decât să valorifice reputația dumneavoastră de distribuitor exigent în alegerea brânzeturilor proaspete și exclusive pentru clienții săi.
Belgia, Halen
... Hircus - capra - este un animal care a supraviețuit chiar și în condiții extreme. Încă din Antichitate, capra a fost animalul de companie prin excelență, iar din acea vreme se făcea deja brânză din lapte de capră. Datorită îngrijirii excelente din partea crescătorilor noștri de capre și a unui proces de hrănire bine echilibrat, CAPRA primește zilnic lapte de cea mai bună calitate și reușim să producem o brânză de înaltă calitate, cu un gust moale și cremos.
Cu o echipă de zece persoane, braseria Gros-Chêne produce peste treizeci de tipuri diferite de brânză din lapte crud bio de oaie și vacă, precum și din lapte crud de capră (bio sau nu), colectat din fermele din regiune. Cu brânzeturi cu pastă tare, pastă moale, pastă presată, pastă înflorită, pastă cu mucegai sau chiar pastă proaspătă, produsele artizanale răspund tuturor gusturilor.
Gevers propune o gamă variată de brânzeturi din diferite țări; belgiene (Maredsous, Chimay, Passendale, brânză de mănăstire Postel), olandeze (Beemsterkaas, Gouda, Leerdammer, Oudendijk, Noord Holland, Goudakaas, Westlite, Edammer), franțuzești (Boursin, Brie, Camembert, brânză de capră, Munsterkaas, Roquefort, Rambol), grecești (Feta), elvețiene (Appenzeller, Gruyère, Emmental), italiene...
În inima Ardenelor belgiene, Fromageria organică din Vielsalm produce brânzeturi bio delicioase cu pastă tare: Waterloo 1815, Waterloo, Ardenner, Campagnard. Pe lângă brânzeturile sale organice din lapte de vacă, Fromageria organică din Vielsalm produce și brânzeturi proaspete din lapte de capră sub marca ChèvrArdennes.
Belgia, Izier
Singur(ă), în familie sau în grup, veniți să descoperiți sau să redescoperiți: Ciclu natural al vieții; Ferma de capre Ozo în noul său mediu; Mulgerea, alimentația automatizată (unic în Belgia); O zi la ferma de capre prin intermediul videoclipului nostru Goatstory; Degustarea produselor noastre; Micul nostru magazin (brânzeturi de la noi și din zona noastră (capră, vacă, oaie), produse alimentare și meșteșuguri din zona noastră); Și dacă nu vă puteți hotărî să ne părăsiți, vă primim cu plăcere pentru o ședere la fermă (camping sau cabană) într-un mediu privilegiat!
Belgia, Vielsalm
Vasedel este o companie situată în Ardeni, înființată în 1987. Specializată în producția de brânză proaspătă din lapte de vacă și de capră. Activă în Europa și Africa de Nord, brânzăria Vasedel se poziționează ca producător de brânză sănătoasă.
...deoarece considerăm foarte important să procesăm doar laptele nostru, dorind să controlăm și să gestionăm întregul proces de producție. În trecut, ne-am limitat exclusiv la procesarea laptelui celor 200 de capre în diverse brânzeturi de capră crude și delicatese, dar deoarece recent 3 copii s-au alăturat afacerii pentru a continua povestea, vom începe să procesăm o parte din laptele celor 60 de...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play