Spania, La Pobla De Benifassà
...Brânză artizanală elaborată din lapte pasteurizat de capră și trufă neagră. Brânza are o formă cilindrică. Pasta sa este compactă și închisă, ușor elastică. Culoarea sa este fildeș cu fulgi de trufă neagră și un gust delicat de trufă. Maturare 45 de zile. Prezintă intoleranță la lapte. Foarte delicioasă cu miere de acacia cu trufă.
Spania, Malagón
...Brânză presată din lapte de capră pasteurizat. Brânză de Capră Moale Rocinante - Afumată 7 zile. Brânză de Capră Semi-maturată Rocinante - Afumată 1 lună.
Spania, Totanes
... produce pe tot parcursul anului. Maturarea durează minimum 30 de zile, coaja este naturală și de culoare arămiu. Interiorul brânzei este de culoare albă, cu ochi distribuiți uniform. Cremozitatea, finețea și gustul sunt caracteristicile principale care identifică brânza noastră de capră Campos de Toledo. Toate brânzeturile noastre sunt fabricate fără aditivi alimentari și sunt libere de lisozimă, natamicină și sorbați. Fără gluten.
...Brânza iberică este o brânză cu pastă presată, elaborată dintr-un amestec de trei tipuri de lapte (vacă, oaie și capră). Este cea mai populară brânză din Spania și, conform proporțiilor stabilite în secțiunea 4 din anexa I a Decretului Regal 262/2011, din 28 februarie, prin care se aprobă normele de calitate pentru brânzeturi și brânzeturi topite. Orice brânză comercializată cu denumirea „Iberică” trebuie să fie elaborată din lapte proaspăt în următoarele proporții: maximum 50% lapte de vacă, minimum 15% lapte de capră și minimum 15% lapte de oaie.
Spania, Lanjarón (granada)
... crește în retro-nazal). Gustul este dulce, cu ușoare note acide și note sărate. Având o vâscozitate scăzută, prezintă o umiditate ușor ridicată. Trebuie avut în vedere că, deși avocado este o plantă cultivată în America, pe coasta tropicală a Grenadei se găsesc mari întinderi de culturi. Acest tip de miere se combină foarte bine cu preparatele din cod sărat, miel prăjit și apoi fiert cu un amestec de ierburi, porc la cuptor sau cu înghețate și brânzeturi, în special cu cele de capră, care să nu fie foarte puternice, cum ar fi cele proaspete, fragede sau chiar semi-maturate.
Spania, Campo De Criptana
DANSO DOP MANCHEGO este o companie specializată în brânza Manchego, formată din persoane cu o mare experiență. Gama noastră se completează cu brânzeturi de capră, de oaie și iberice (50% vacă, 25% capră și 25% oaie), toate elaborate din lapte de cea mai bună calitate. Brânzeturile noastre DANSO și CANTARERO sunt de pastă fermă, aroma și gustul sunt blânde la cele mai tinere (semicurate), mai...
...fiind realizată din 100% lapte de oaie local, atât în variantele crude, cât și pasteurizate, având statut de Denumire de Origine Protejată (Manchego). Prin intermediul partenerilor noștri, putem oferi cele mai cunoscute brânzeturi de capră, cum ar fi Murcia al Vino DPO, Murcia Curado și Goat Log; și brânzeturi de vacă, cum ar fi Mozzarella, Cheddar, Emmental. Piața noastră s-a extins în întreaga...
Spania, Villamartín
Quesos Pajarete produce brânzeturi artizanale de mai bine de 10 ani. 100% natural și fără conservanți. De la capra payoya și oile noastre, obținem cea mai bună lapte pentru a fabrica brânzeturile noastre într-un mod artizanal și natural. Secretul produselor noastre stă în lapte, obținut de la ferma noastră din Serranía de Cádiz. Producția brânzeturilor noastre se desfășoară în facilitățile noastre situate în Villamartin, unde fabricăm brânzeturi, creme și iaurturi.
Suntem o companie de brânzeturi, specializați în brânzeturi proaspete și Burgos. Avem o fabrică pentru a produce brânză cremă și cremă de brânză de toate tipurile. Oferim o gamă de brânzeturi în formă de cuie, cuie tăiate și tapas, de asemenea, în brânzeturi presate de brânză spaniolă în toate variantele, vacă, capră murciană și oaie, atât 100% pur cât și amestec. Ne aflăm pe locul 30 în clasamentul companiilor de brânzeturi, într-o piață de peste 3000 în Spania.
... amplasării companiei noastre în brânzeturi de capră. Recomandăm: brânzeturi proaspete Burgos, specialitatea caprei 100% brânzeturi proaspete. Brânzeturi afumate, brânzeturi în vin, brânză Gran Palancares, brânză maturată DOP. Creme de brânză special pentru Horeca și proiecte industriale.
Spania, La Puebla De Montalbán-Toledo
Suntem producători de brânzeturi din lapte de oaie, capră și vacă, sub sigiliul denumirii de origine.
... Sierra de Aracena (Huelva); în catalogul nostru de produse puteți găsi brânzeturi de capră tipice din această zonă, vinuri, pateuri și alte produse tartinabile de fabricație proprie, miere sau ciuperci sălbatice.
Spania, Zamora
... elaborarea brânzeturilor din lapte crud, atât de oaie, cât și din amestec (oaie, capră și vacă), evidențiind brânzeturile de oaie cu Denumirea de Origine DO "Queso Zamorano" și brânza noastră CASTELLANO care deține IGP "Castellano". De asemenea, merită menționată specialitatea noastră, brânza "Ibérico". Elaborată cu un amestec special de lapte crud de oaie, capră și brânză. De asemenea, producem brânzeturi din lapte pasteurizat.
Spania, Santa Olalla
Suntem o fabrică artizanală de brânzeturi, specializați în brânza de oaie tip manchego, din lapte crud și pasteurizat. Fabricăm, de asemenea, brânză mixtă și de capră. Suntem producători de brânză manchego artizanală și, desigur, producem brânzeturi din lapte de capră și lapte mixt. Lapte crud și pasteurizat.
Spania, Fresnedillas de la oliva
Producție de brânză de capră 100% din Guadarrama. Producție artizanală de înaltă calitate. Pentru mai multe informații, nu ezitați să vizitați site-ul nostru.
...Din 1999, familia Ridao Belmonte produce în fabrica lor de brânză situată în Guillena, un oraș la 20 km de Sevilla, în Ruta de la Plata, cele mai bune brânzeturi artizanale "Torrelareina" produse cu lapte selectat de capră, oaie și vacă.
Spania, Alcalá La Real (jaen)
Fabrica artizanală de brânzeturi și produse lactate. Specializați în brânzeturi de pastă presată, proaspete, semicurate și mature de capră, atât din lapte pasteurizat, cât și din lapte crud. De asemenea, brânză de capră fără lactoză, iaurt natural de capră. Produsele noastre se remarcă prin calitatea, gustul și autenticitatea lor și au fost recunoscute de-a lungul multor ani în prestigioase concursuri de caracter regional, național și internațional.
Spania, Villamayor De Santiago
O companie de familie cu o lungă tradiție în creșterea oilor și cu peste 40 de ani de experiență ca producători de brânzeturi. Activează astăzi prin cele două divizii în cele două unități din Villamayor de Santiago, Cuenca: BRÂNZETURI și GASTRONOMIE. În vechea brânzărie SANABRIA QUESOS se produce Brânza Manchego DOP și specialități din lapte de oaie, capră și amestec, așa cum s-a făcut...
Spania, Sevilla
... companii, polen, jeleu regal, muștar de miere, fructe confiate în miere, pateuri din carne de porc iberic, personalizări de produse, precum uleiuri, lichioruri etc., seturi cadou, preparate alimentare precum mezeluri din coada de taur, mezeluri din picioare de porc, mezeluri din ton și alte preparate, brânzeturi de capră nepasteurizate din lapte crud, brânzeturi cu pastă moale, brânzeturi...
Spania, Córdoba
Magazin online de produse gourmet exclusive. Ulei și ambalajuri unice. Cele 7 premii internaționale fac din uleiul nostru o capodoperă a gastronomiei și meșteșugului. Vinuri deosebite, brânzeturi excelente de capră și oaie, jambon 100% iberic din Valea Pedroches, Pintxos, oțeturi gourmet și murături.
Spania, Granada
...respectând tradiția și având grijă cu atenție de toate etapele vieții brânzeturilor noastre, de la elaborare până la momentul în care ajung pe masa clienților noștri. Brânzeturi de Oaie, de Capră și de Vacă, brânzeturi proaspete, moi, maturate, urdă. Avem brânza care se potrivește cu masa dumneavoastră, cu afacerea dumneavoastră.
... Palete pure Ibérico de Bellota D.O. Jabugo. 2. Conserve de mare Cârnați, Salchichón, Chorizo, Brânzeturi de oaie, capră, File de ton, Ventresca, Midii, Bonito del Norte. 3. Pești sărați Semiconserve Uleiuri aromatizate, Miere, Creme. Mojama de ton de Almadraba, Hueva de Maruca etc... Anșoa, Cod etc... Aromatizate cu trufă, neagră, naturală etc. Printre furnizorii noștri se numără producători...
Spania, Alcázar De San Juan
GREGORIO DIAZ MIGUEL, S.A. este o companie de familie dedicată fabricării și comercializării brânzei Manchego, brânzeturilor de oaie, brânzeturilor de capră și brânzeturilor mixte. Suntem o companie dedicată satisfacerii nevoilor consumatorilor, oferind produse de calitate, prin aplicarea cunoștințelor tradiționale și a celor mai inovatoare tehnici în elaborarea brânzei.
Vânzare en vrac de legume, condimente, făinuri, paste, semințe și fructe uscate Alimente Bio, fără gluten și din Malaga Pâini la comandă: ecologice și fără gluten Brânzeturi de capră ecologice Bere artizanală Cânepă: frunze, semințe de cânepă și bere de cânepă Gust de Malaga...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play