Italia, Imperia
...Ardei italieni delicați și crocanți. Însoțiți de ulei de măsline și ierburi aromatice. Eticheta produsului În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs. Asocieri Gata de a fi savurată ca aperitiv sau antreu, sau pentru a fi folosită ca bază proaspătă pentru rețete excelente. Metoda de păstrare Se păstrează într-un loc uscat și răcoros, departe de sursele de căldură. Odată deschis, se păstrează în frigider (+4°C), menținând produsul acoperit în ulei și consumându-se în termen de 3 zile. Cod: PEP 280...
...Oferim clienților o gestionare profesională și de încredere a călătoriilor rezervate, vehicule cu un standard înalt de confort și siguranță, precum și șoferi experimentați, conform motto-ului nostru "urcați - bucurați-vă - ajungeți". Neoplan Autobuzele noastre de călătorie sunt foarte confortabile, dotate cu climatizare automată, scaune de dormit, toaletă, frigider, TV - DVD - sistem HIFI, cameră de vedere pentru șofer etc. Autobuzele au 52 de locuri. Călătorii de mai multe zile, excursii, excursii școlare, excursii, călătorii de grup și transferuri cu autobuzul în întreaga Europă.
Italia, Marmirolo
...W: 310 ÷ 330. Făină de tip '1' cu rafinare scăzută, bogată în fibre și minerale. Este ideală pentru aluaturi cu fermentare medie/lungă și poate fi păstrată până la 2 zile în frigider. 25 KG...
Italia, Teramo
...Ingrediente: apă, infuzie de cafea 12% zahăr, cafeină (0,032%), dioxid de carbon, colorant: caramel E150d, îndulcitor: 0% sucraloză. Cantitate de cafeină (32 mg/100 ml). Pront pentru consum. Produsul trebuie păstrat la temperatura camerei max 25°, odată deschis păstrați în frigider pentru un maximum de 3-4 zile. Păstrați într-un loc răcoros și uscat. Reduce capacitatea de a dormi în cantități...
Italia, Sassello
...Crema noastră de ciuperci cu trufe este un produs unic. Perfectă pentru a fi întinsă pe canapele sau crutoane ca aperitiv, ca condiment pentru paste, risotto, legume fierte / prăjite, pe carne sau în multe alte rețete. Se păstrează într-un loc răcoros, ferit de lumina directă. Odată deschisă, se păstrează la frigider acoperită cu ulei și se folosește în câteva zile. INGREDIENTE: Ciuperci, Trufe, ulei de măsline extra virgin, sare, arome naturale Durata de valabilitate: 30 de luni, formate diferite disponibile.
Italia, Orsogna
... preparate sărate, carpaccio de carne și pește, omlete și frittate, prepararea sosurilor și sosurilor. tartine, aperitive, garnituri, pizza și calzone. Termen maxim de conservare: 24 de luni de la data producerii. Disponibilitate: de obicei, întotdeauna disponibil. Mod de conservare: Odată deschis, acoperiți cu ulei de măsline extravirgin, păstrați în frigider și consumați în câteva zile. INGREDIENTE: Trufă neagră de vară (Tuber Aestivum); Ulei EVO; Sare; Arome; Antioxidant: Acid Ascorbic. cutie cu 6 bucăți...
Italia, Treviso
... lapte, fără gluten și non-OGM. AMBALARE: vacuum, în plastic alimentar. GREUTATE MEDIE PEȚATURĂ: 1 / 1,8 kg TERMEN DE VALABILITATE: 7 luni CONSERVARE: la 4°C, odată deschis ambalajul, se păstrează la frigider și se consumă în termen de câteva zile.
Italia, Gravina di Catania
...Sosul „pronto alla mediterranea” biologic este realizat din roșii cherry proaspete, cultivate conform celor mai înalte standarde de agricultură biologică, și îmbogățit cu o selecție de condimente aromatice, cum ar fi oregano, busuioc și ardei iute. Condiment gata pentru paste și eventual doar de încălzit. Nu necesită gătire. După deschidere, păstrați în frigider și consumați în termen de 3/4 zile. Biologic, fără gluten și vegan. Fără conservanți și fără zaharuri adăugate. Etichetă în 4 limbi: italiană, engleză, germană și franceză. Durata de conservare: 36 de luni de la data producerii.
Italia, Palagonia
... parfumată, cu sâmbure liber și coajă catifelată; nectarina sau numită și "piersica nucă", cu coajă netedă și roșiatică, cu sâmbure liber. Fructul, fiind bogat în apă și suc, trebuie consumat în termen de câteva zile de la achiziție, deoarece temperaturile calde de vară pot deteriora calitățile sale organoleptice. Se recomandă păstrarea fructelor închise într-un sac de hârtie la temperatura camerei timp de 2 sau 3 zile. În acest fel, vor fi gata pentru a fi consumate la momentul potrivit, dulci și coapte exact cum trebuie. Nu pune sacul în frigider înainte ca procesul de...
Italia, Foligno
... și în ATP, cu o durată de 10, 23 și până la 90 de zile, pentru a fi mai aproape de nevoile clientului. Cele trei linii de produse acoperă, în GDO și DO, atât vânzarea în liberul serviciu, cât și utilizarea în gastronomia-patiserie ca materie primă pentru prepararea pizzei în punctul de vânzare; în canalul Catering avem referințe care pot satisface cele mai diverse cerințe de piață...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play