Italia, San Stino Di Livenza
Compania agricolă CASERE este perfect integrată în zona D.O.C. Lison - Pramaggiore, situată în comuna San Stino di Livenza (Veneția). Conformarea particulară a terenului a permis obținerea unui produs de înaltă calitate atât în vinurile albe, cât și în cele roșii, având nu mai puțin de opt calități reprezentate în Consorțiul Voluntar Vini doc Lison - Pramaggiore. Datorită experienței îndelungate a...
Italia, Misano Adriatico
...Vinul roșu J.P. CHENET cabernet syrah este un amestec elegant și rafinat de soiuri de struguri, cu un corp plin și un gust intens. Fiecare sticlă de 75 cl oferă o experiență de gust unică și o gradare alcoolică perfectă. Perfect pentru a fi asociat cu preparate din carne sau brânzeturi maturate.
Italia, Sizzano
...Vin pentru toate preparatele Carne albă Brânzeturi proaspete și medii CULOARE Roșu rubiniu intens AROMĂ Note picante și florale Nota tipică de piper GUST Sărat, plăcut de intens Tanini subtili și armonioși TEMPERATURA: 16-18 °C ALCOOL: 13% vol...
Italia, MILANO
... struguri exclusiv autohtoni se naște acest Amarone della Valpolicella, un vin intens, catifelat și cu o persistență lungă care, datorită calităților sale de finețe și eleganță, nu se teme de trecerea timpului. Roșu rubiniu închis cu o ușoară nuanță la marginea paharului, la nas prezintă arome intense de mure în gem și prune uscate, note condimentate de anason stelat și piper negru, cu accente...
Italia, Marciano Della Chiana
... roșu rubiniu. Datorită gustului suculent și plin, este perfect de consumat singur sau cu ciocolată. Se potrivește excelent cu brânzeturi maturate. Format: 0,5 lt. Tip de vin: Pasit. An: 2019. Țară: Italia. Regiune: Toscana. Strugure: 100% Aleatico. Maturare: 6 luni în butoaie mici de lemn - 6 luni în sticlă. Culoare: Roșu rubiniu intens. Aromă: Căpșună, Prună, Trandafir sălbatic. Temperatură: 12° C. Ideal cu: Ciocolată, brânzeturi maturate.
...%). Aspect senzorial: Vin de culoare roșu rubin intens. Are un gust cu note de fructe, de cireșe, prune, cu un miros și un gust puternic de mandorlă amară. Produse personalizate pentru linii aeriene, nave, căi ferate etc. Pentru formate diferite, contactați biroul comercial: +39 3477240044.
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificare: fermentație în tonneaux din stejar francez și acacia. Maturare: păstrare „sur lies” în tonneaux până la următoarea recoltă. Culoare: galben pai intens. Aromă: elegantă și complexă, cu note de fructe mature bine îmbinate cu nuanțe de miere de acacia și condimente dulci. Gust: sărat și plin, cu un final lung și persistent. Grad de alcool: ±13,5%. Asociere gastronomică: este recomandat pentru aperitive, preparate principale delicate, feluri de mâncare pe bază de pește și carne albă. Se servește la o temperatură de aproximativ 8°C.
Italia, Piglio
...Culoare roșu intens, cu reflexii de rubin. La nas ies în evidență fructe roșii coapte, vișine și cireșe, în special. În gură, puternic și în același timp catifelat, cu note de lemn dulce. În final, extrem de lung, tonurile exprimate de nas revin cu coerență și echilibru.
Italia, Noci
...Caciocavallo este un brânză semi-maturată, cu pastă filată, produsă exclusiv din lapte de vacă, formată tradițional manual. Numele său „caciocavallo” provine din faptul că acest produs este maturat în pereche „pe cal” de grinzi de lemn timp de cel puțin 45 de zile. Se prezintă cu o culoare galben intens, are o consistență pastoasă și un gust plăcut și ușor intens, excelent dacă este consumat singur sau cu pâine, chiar și prăjită pe grătar sau însoțit de un pahar excelent de vin din Puglia.
Italia, Schio
...Ciliegiolo... o bere diferită din Toscana. Vizual, roșu intens, aproape impenetrabil, fructat, cu note plăcute de gem de cireșe, mure coapte, ușor condimentat, tutun alb, piper negru în prim-plan. La gust, este catifelat, echilibrat, armonios, elegant și fin, lăudabil este taninul mătăsos. O băutură foarte plăcută, se poate asocia cu vânat cu blană, un mistreț somptuos în sos cu mămăligă și brânzeturi maturate, un pecorino toscan maturat.
... controlată de 24-26°C. La finalul fermentației, vinul se odihnește în barrique timp de 16-18 luni. Urmează o maturare suplimentară în sticlă pentru cel puțin 3 luni. Capacitate de învechire: 4 ani și mai mult, în funcție de recolta. Culoare: roșu rubiniu intens. Arome: ample și persistente, cu note de fructe roșii bine coapte.
...Vin roșu adânc, cu o aromă pronunțată de ierburi și condimente. Corpul său puternic și matur se face simțit la prima degustare, netezit de aciditatea potrivită și de taninurile moi. Vinul oferă o aromă catifelată și bine rotunjită, iar pe palat gustul este echilibrat, intens, dar complex. El eliberează o aromă lungă și un gust de tutun, bine amestecat cu arome lemnoase.
...VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DE PRODUCȚIE: Strugurii provin din prima zonă de teren argilos-calcaros de pe malul Lacului Garda din mitica Sirmione, altitudine 68 m deasupra nivelului mării SESTO DE PLANTARE: Îngrijire în rânduri cu tăiere în stil guyot AFINARE ȘI FERMENTARE: În oțel la temperatură controlată CULOARE: Galben intens cu reflexe verzui NAS: Bouquet plăcut de pepene și...
...având un buchet lung, deosebit de rafinat, cu note de vișine și fructe de pădure; la gust se prezintă amplu, sec, proaspăt, și de lungă durată. - Lakana, care își ia numele de la zona în care se află viile, se diferențiază de mamuthone prin tipul de prelucrare; de fapt, după prima fermentare în silozuri de oțel, urmează o altă fermentare în butoaie de stejar. - Ilisi este un vin baricat, maturat în butoaie de stejar timp de 12 luni.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play