Italia, Marmirolo
...W: 120 - 130. Făină tip '00' obținută din grâu italian și european selectat. Ideală pentru aluaturi rapide. Permite obținerea unei crustă fragede și gustoase. Recomandată pentru toate preparatele pe bază de aluat fraged: tarte, fursecuri, canestrelli și patiserie mică, biscuiți uscați, vafe. 10KG...
Italia, Roma
... cosmetice, precum și pentru ambalaje și electronice. Umidificatorul cu ultrasunete utilizează generatoare piezoelectrice care transformă energia electrică în energie de vibrații mecanice. Generatoarele sunt scufundate în apă deionizată și o fragmentează în picături foarte mici care sunt pulverizate uniform în interiorul camerei. - Creșterea plantelor și ciupercilor - Germinarea semințelor - Creșterea microorganismelor și insectelor - Teste de fotostabilitate - Teste de conservare alimentară - Orice tip de cercetare care necesită un mediu cu temperatură și umiditate stabile - Teste de materiale...
Italia, S.spirito Di Bari
...Migdalele din Puglia sunt obținute din semințele migdalului (prunus dulcis), supuse procesului de decojire, selecție atentă și calibrare. Migdalele sunt utilizate pe scară largă în prepararea dulciurilor precum: turroni, confetti, torturi, biscuiți, amaretti. Sunt bogate în proteine, vitamine (în special din grupul B și vitamina E), aminoacizi esențiali, acizi grași nesaturați și săruri minerale...
Italia, Conegliano
...Poate fi savurat atât în timpul aperitivelor, asociat cu focaccia sărată și biscuiți, cât și servit alături de feluri întâi pe bază de legume sau cu feluri principale de pește la grătar sau carne albă la cuptor.
Italia, Forlì
... dospire, cauzată de procentajul scăzut de proteine. Făina de orez este utilizată în unele rețete sau se amestecă cu făina de grâu, mei sau alte cereale pentru variante mai bogate. Există multe preparate pe bază de acest tip de făină, în special potrivite pentru cei intoleranți la gluten, printre care se numără tăițeii de orez, ravioli la abur și diverse dulciuri, cum ar fi mochi-ul japonez. Este ideală pentru a înfăina alimentele prăjite și în prepararea unor biscuiți.
Italia, Ventimiglia Di Sicilia
...mediu-intens, cu note de anghinare, migdale și iarbă proaspătă. Acest ulei lasă un gust balsamic și proaspăt, fiind ideal pentru utilizarea la rece, asociindu-se cu aperitive din pește, supe și carne roșie. Uleiul de măsline extravirgin este, de asemenea, folosit, în loc de unt, și pentru preparate de patiserie în biscuiți, prăjituri și torturi.
... (magneziu, fosfor, potasiu și fier). Ambalaje disponibile: SACI DE 25 KG CUTII DE 12.5 AMBALAJE DE 10 sau 5 KG, DE asemenea, SUB VACUUM AMBALAJE DE 1 KG sau 500 g, DE asemenea, SUB VACUUM Posibilitate de cod EAN și etichete personalizate Alte Produse Alune prăjite 13/15 Nuci uscate de tip B – Sorrento Migdale dulci decojite Migdale din Puglia decojite dulci...
Italia, Torino
... complexități, inclusiv „cheie în mână”, pentru gestionarea și ambalarea unei mari varietăți de produse diferite în sectorul alimentelor și FMCG: de la produsele de panificație la biscuiți, ciocolată și produse de cofetărie în general, fără a uita produsele uscate, proaspete, refrigerate și congelate, produsele în pulbere și granulate, până la produsele pentru igiena personală și a casei și multe altele.
Italia, Caltagirone
Barul patiserie Zagara este răspunsul perfect pentru cei care doresc prăjituri delicioase, preparate cu ingrediente naturale. Torturi pentru ceremonii, patiserie pentru bufet și multe altele, pentru orice tip de eveniment. Vânzăm în Italia și în străinătate produsele noastre tipice siciliene: Paste de migdale, colorelle, biscuiți artizanali și multe altele. Oferim servicii de catering pentru...
Italia, Prato Sesia
... se numără în primul rând sectorul alimentar (patiserie industrială monotipo și asortată, biscuiți, ciocolată, produse pentru micul dejun, snack-uri dulci și sărate, substituente de pâine, cafea în capsule pentru mașini automate și semiautomate, brânzeturi porționate, produse congelate) dar și sectorul non-food, cosmetic și farmaceutic.
Compania noastră se ocupă cu cultivarea legumelor de sezon, furnizând atât magazinului nostru, cât și restaurantelor și hotelurilor. În plus, în magazinul nostru veți găsi gastronomii de tip take-away, paste cu legume, gemuri naturale fără aditivi sau conservanți, biscuiți artizanali produși de noi, inclusiv biscuiți integrali, tot de producție proprie. De asemenea, la cerere, oferim torturi pentru orice eveniment, cu o cheltuială minimă de 25 de euro. Facem și livrări la domiciliu. Magazinul nostru garantează calitate și prospețime zilnic pentru clienții noștri.
... cerealele cultivate și măcinate cu piatra. La realitatea de producție se adaugă cea didactică, care se desfășoară pe două fronturi: presa și bucătăria. Este posibil să vizitați presa printr-un parcurs care ghidează copiii în cunoașterea procesului de extracție a uleiului. La aceasta se adaugă școala de gătit pentru copii, unde se organizează cursuri în care elevii pregătesc preparate din tradiția toscană, cum ar fi pâine, paste făcute în casă și biscuiți, folosind ingrediente autentice provenite de la ferma agricolă.
Italia, Tocco Da Casauria
... nevoilor clienților noștri, toate acestea fiind realizate cu respect pentru cea mai autentică tradiție abruzzese. Realizăm în principal produse din tradiția abruzzese cu materii prime de calitate. Producția noastră se concentrează pe ferratelle crocante, moi și umplute cu ciocolată sau gem de struguri Montepulciano. De asemenea, realizăm cantuccini crocante, biscuiți din lapte riguros artizanal tip tăiați, savoiardi și biscuiți ai bunicii. Am fost premiați la showroom-ul Conad adriatico ca cele mai bune produse disponibile.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play