... lung. Concentratul poate fi adăugat direct în preparat în timpul gătitului, diluat cu apă după preferință. De asemenea, poate fi folosit pentru a oferi mai multă consistență unui sos de roșii sau ca substitut pentru produse similare, cum ar fi bechamelul și ketchup-ul. Concentratul nu este dăunător sănătății, ci, dimpotrivă, are proprietăți antioxidante datorită conținutului său ridicat de licopen. Aceasta este o substanță naturală, unul dintre carotenoizi, și se găsește în multe alimente. De fapt, roșiile sunt cea mai mare sursă de licopen, iar gătitul îi crește efectele benefice.
Italia, Castellamare
...Pasta de roșii tradițională, fără conservanți sau aditivi, este realizată într-un mod artizanal, cu roșii cultivate și selectate cu grijă pentru a păstra intacte mirosurile și aromele culturii și tradiției italiene.
...Anelleții sunt forma de paste care identifică cel mai bine tradiția gastronomică palermitană. Ideali și versatili pentru orice tip de fel principal, vi-i propunem într-o rețetă autentică care folosește sos de roșii și mazăre. Lăsați-vă purtați de gustul Siciliei.
Italia, Imperia
...Pate Rosso – Sos gustos făcut din roșii uscate. Ușor picant datorită adăugării unui strop de ardei iute și usturoi, potrivit pentru diverse preparate gastronomice. Eticheta produsului În secțiunea 'Atașamente' veți găsi eticheta cu datele nutriționale și alte informații despre produs. Asocieri Excelent pentru aromatizarea preparatelor principale pe bază de carne, ideal pentru condimentarea...
Italia, Orbassano
..."Parmigiana di melanzane" este un fel clasic din sudul Italiei, realizat din straturi de vinete prăjite și coapte la cuptor, sos de roșii și brânză mozzarella. Este deja gătită și gata de încălzit, făcând-o o masă delicioasă și convenabilă.
Italia, Moio Della Civitella
...Sosul de roșii este un condiment pe bază de roșii gătite, care este folosit ca ingredient principal în numeroase rețete din bucătăria italiană și internațională. Prepararea acestui sos începe cu gătirea roșiilor, care sunt de obicei curățate de coajă, îndepărtate de semințe și gătite lent până când ajung la o consistență densă și omogenă.
Italia, MILANO
...mixate, filetat, mărunțite manual sau folosite întregi. Singura limită este imaginația. • Roșii 100% italiene • Ideale la crudo sau gătite • Aromă intensă • În suc ușor concentrat. CONFEZIE DE 12 1 PZ = EURO 0,90 1 PALLET 84 IMBALAJE EXPIRARE 08/2026 MINIM DE COMANDĂ 30 PALLET...
...Busuiocul este o plantă aromatică folosită în bucătărie ca un ultim touch datorită gustului său proaspăt și delicat. Este utilizat pentru legume, carne, pește, supe, paste și sos de roșii. De asemenea, este folosit împotriva indigestiei și ca vermifug. Disponibil în tavă sau polistiren de diverse greutăți.
... organoleptice ale roșiilor cherry, fără a necesita zaharuri suplimentare, datorită gradului brix deja ridicat al acestei roșii cherry speciale. În plus, imediat ce este încălzită, sosul este gata de turnat peste paste. Prin introducerea sosului "Il Moro" în gama noastră de produse, nu doar că oferim un simbol al tradiției culinare siciliene, dar asigurăm și proveniența ingredientelor și trasabilitatea roșiilor, cultivate în sere agricole certificate și monitorizate constant. Ambalaj de 300 g...
Italia, Sassello
...ardei iuți crocanți umpluți (cu cremă de ton) în ulei de măsline extravirgin, ardei iuți crocanți în ulei de măsline cu anșoa, capere și măsline, roșii uscate aranjate în ulei de măsline, ceapă amară-dulce, cepe mici la grătar în ulei de măsline, cepe mici cu oțet balsamic I.G.P. din Modena, anghinare crocante din Sardinia în ulei de măsline, vinete la grătar în ulei de măsline, ardei cu trufă, mix de aperitive în ulei de măsline, cremă de brânză topită cu trufă, pastă de măsline cu trufă, cremă de trufă.
...Produsele Gecom la conservă sunt produse în Italia cu o atenție deosebită încă din prima zi a recoltei până la maturarea lor, urmând un proces strict de control al calității. Acestea includ roșii întregi decojite, roșii tăiate cubulețe, roșii zdrobite, pastă de roșii, piure de roșii, passata, sos de pizza, sos de roșii, mazăre la conservă, fasole la conservă, mazăre verde, fasole albă, năut, fasole roșie, fasole neagră, fasole butter, fasole coaptă în sos de roșii, San Marzano, produse bio.
Italia, Turin
...Oferim produse de roșii organice italiene de înaltă calitate, cum ar fi roșii tăiate, pulpe, piureuri, paste semi-concentrate și concentrate de diverse niveluri Brix, preparate din roșii organice pentru sectoarele B2B bulk, Retail și HORECA, în diverse ambalaje, utilizând umplere aseptică pentru a asigura o igienă și o conservare optimă.
Italia, Giuliano
...Făină "00", apă, lievito Madre (lievito natural din făină de grâu moale tip 0 în pulbere, lievito, făină de cereale malțate), sare, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, roșii, mozzarella, ricotta, ceapă de Tropea, ardei roșii, vinete, pecorino romano, ulei de măsline extravirgin.
Italia, Reggio Emilia
...Simplitate la cel mai înalt nivel! Cutia de Alimente Napoli, plină de adevărata esență și tradiție a Italiei: spaghetti însoțite de prospețimea și culoarea sosului de roșii cherry și aroma intensă a uleiului de măsline extravirgin. Irezistibil pentru oricine! Această Cutie de Alimente Napoli conține: - Spaghetti din semolă de grâu dur 500g - Sos de roșii cherry 690g - Ulei de măsline extravirgin 250ml.
Italia, Gravina di Catania
...Sosul „pronto alla mediterranea” biologic este realizat din roșii cherry proaspete, cultivate conform celor mai înalte standarde de agricultură biologică, și îmbogățit cu o selecție de condimente aromatice, cum ar fi oregano, busuioc și ardei iute. Condiment gata pentru paste și eventual doar de încălzit. Nu necesită gătire. După deschidere, păstrați în frigider și consumați în termen de 3/4 zile. Biologic, fără gluten și vegan. Fără conservanți și fără zaharuri adăugate. Etichetă în 4 limbi: italiană, engleză, germană și franceză. Durata de conservare: 36 de luni de la data producerii.
Italia, Fratta Todina
...Prospețimea busuiocului proaspăt și aroma roșiilor cherry prăjite dau viață unui produs unic care oferă o experiență de neuitat. Fără agenți de îngroșare - fără gluten. Toate ingredientele sunt italiene și naturale.
Italia, Roma
...Ingrediente: Ketchup (concentrat de roșii 50%, apă, zahăr, oțet de vin, sare, arome naturale, agenți de îngroșare: gumă de xantan și gumă de guar), Trufă de vară 3% (Tuber aestivum Vitt.), sare, aromă. Acidifiant: Acid lactic E270. Data de expirare: 12 luni. Mod de utilizare: Ideal pentru condimentarea cărnii, preparatelor reci, cărnii fierte, salatelor. Caracteristici organoleptice: Aspect...
...Numele provine de la Capone, care pe vremea aceea se găsea ușor în bucătăriile siciliene datorită abundenței sale. Capone era servit împreună cu roșii și vinete. La începutul secolului trecut, acest preparat a devenit parte din tradiția culinară populară, iar capone a fost înlocuit cu alte legume. Legumele, atent selectate, sunt prăjite separat și ulterior gătite cu un sos special de roșii. Ingrediente: Vinete prăjite tăiate cubulețe 37%, sos de roșii, ulei de semințe de floarea-soarelui, ulei de măsline extravirgin, ceapă, țelină, măsline, capere, zahăr, arome naturale, oțet.
Italia, Colonnata Carrara
...Ambalaj cu 100 g de Lardo di Colonnata IGP Alb ca marmura care îi îmbrățișează maturarea, parfumat cu condimente, delicat și dulce la gust. Odată, era preparat bătând Lardo în mojarul de marmură albă din Canaloni di Colonnata și folosit ca condiment de bază. Astăzi, este folosit nu doar în baza de sos pentru minestrone, paste și fasole, sos de roșii, preparate principale și risotto cu fructe de...
Italia, Rivoli
... intens fructat. O sos care unește două alimente cu adevărat speciale, două superalimente: sfecla este bogată în vitaminele din grupul B, acid folic și antioxidanți; oțetul de rodie, care poate reduce grăsimea la persoanele obeze, are o cantitate mare de potasiu, benefic pentru reglarea tensiunii arteriale și a activității cardiace. Se folosește ca un ketchup obișnuit în preparate din carne, în special albă, brânzeturi cu pastă moale, legume, seitan și tofu. Dar excelează la condimentarea preparatelor de sushi.
...Sosul nostru tradițional este produs din roșii proaspete și coapte, cu un caracter puternic și pasional, cultivate natural, fără utilizarea pesticidelor și a îngrășămintelor chimice, astfel încât să obținem un sos de culoare roșie intensă, cu o consistență moale, cremoasă și catifelată, care păstrează un gust clasic și tradițional specific Mediteranei. Greutate netă 680 gr.
Italia, Giarre
...La parmigiana de vinete, cunoscută și sub denumirea de vinete la parmigiana sau pur și simplu parmigiana, este un preparat pe bază de vinete prăjite și gratinate la cuptor cu sos de roșii, busuioc, usturoi și unul sau mai multe tipuri de brânză, inclusiv parmezan și mozzarella, în tăvi convenabile de 3,00 kg pentru 9/12 porții. Produs congelat, gata de utilizare.
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Carne de porc, arome, sare marină, zahăr din trestie, sos de roșii, pudră de cafea, arome naturale, condimente Conține alergeni: Muștar, fără conservanți și Polifosfați Valori nutriționale și energetice pentru 100 gr de produs Valoare energetică 283kcal 1177kj Grăsimi 15,0gr din care grăsimi saturate 6,3gr Carbohidrați 1,8gr din care zaharuri 1,8gr Proteine 25gr fibre alimentare 0,01gr sare 1,3...
Italia, Orsogna
Suntem în Abruzzo, o regiune verde. Suntem specializați în comerțul cu TARTUFI FRESCI, tip și calitate în funcție de sezon. Selectați cu atenție. Furnizăm trufele cu următoarele termene: • 24h Italia (It) și Europa (EU) • 24h America de Nord și Canada • 36/48h Asia • 48h Australia În plus, am realizat o unitate de producție atât pentru produse pe bază de trufă, cât și pentru produse clasice ale ga...
Italia, Maruggio
...Roșu purpuriu Buchet: Delicat, foarte caracteristic Gust: Taninuri bune și structură, moale și învăluitoare Temperatura de servire (celsius): 16° - 18° C Recomandat: Carne roșie, mistreț, brânzeturi picante, carne, miel, sos de carne, carne la grătar, vită, salamă, brânzeturi.
Italia, Fisciano
La Nova Frutta Srl este una dintre cele mai importante companii italiene producătoare de conserve alimentare. Situată în Fisciano, compania deține o fabrică de aproximativ 30.000 mp, dintre care 15.000 sunt destinați producției și ambalării de roșii decojite, pulpă de roșii, pastă de roșii, sos de roșii și legume la conservă. Ascensiunea neîncetată a Nova Frutta Srl a permis companiei să își facă...
Italia, Ceglie Messapica
... orecchiette, adevăratul bijuterie al companiei, a cucerit pe toată lumea, obținute cu tehnici de producție de vârf, respectând cea mai veche tradiție. Fusilli, cavatelli și orecchiette integrale și din semolă, evidențiate de un sos simplu de roșii sau de sos de carne sau alte sosuri, vă vor încânta papilele gustative. Vârful de diamant al producției celei mai variate și noutate absolută pe piață este Pasta alla Malvasia, obținută din amestecarea semolei de grâu dur și vin autohton din struguri malvasia, fără nicio adăugare de apă.
o companie italiană care se ocupă cu distribuția unor dintre cele mai importante excelențe ale scenei agroalimentare italiene principalele produse puse la dispoziția clienților sunt: mozzarella, brânză de bivol DOP, brânzeturi de vacă și de oaie, ulei de măsline extravirgin 100% made in Italy, paste, sos de roșii, conserve ..... și alte produse alimentare compania caută clienți și parteneri clienți care pot fi, de asemenea, distribuitori alimentari.
... producție, pentru a satisface consumatorul final cu un produs de calitate în fiecare colț al lumii. Măsline pentru ulei și pentru consum, roșii pentru sos și roșii uscate, prelucrate într-o serie de specialități gastronomice tipice, de la creme, până la conserve în ulei; și încă piure de roșii și ardei uscați. Produse combustibile de calitate garantată: lemn de foc și sâmburi de măsline virgină, cu livrări la domiciliu pe parcursul întregului an; serviciu de tăiere a măslinilor și a vegetației publice conform normelor, cu echipamente speciale conforme legii.
Italia, Città Di Castello
...paste cu trufe, piure cu trufe, pate de măsline negre, sos picant, roșii cu trufe sau ciuperci. De asemenea, trufe uscate în borcan. Pentru sectorul HoReCa, oferim ciuperci porcini și trufe congelate. Vinuri din Umbria și Toscana. Din 1990, Tartufi Bianconi produce specialități cu trufe și condimente cu trufe, cum ar fi uleiul de trufe și risotto. De asemenea, avem ciuperci și trufe uscate/congelate. Oferim, de asemenea, vinuri și ulei de măsline extravirgin. Ne-ar face plăcere să vă trimitem catalogul nostru!
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play