Bertelli Formaggi S.r.l., prezent pe piață de patru generații, propune brânzeturi maturate și proaspete de calitate excelentă. Suntem un punct de referință pentru multe activități europene în furnizarea nu doar de Parmigiano Reggiano maturat de la 12 luni până la 60 de luni, ci și de brânzeturi de capră și oaie din tradiția italiană. Suntem furnizori și de mezeluri tipice precum salame, fiocchetto...
Italia, Mesoraca
...Pancetta arrotolată este obținută din partea ventrală slabă a porcului, care este masată cu atenție manual și aromatizată cu condimentele noastre caracteristice calabreze. Este lăsată la maturat mai mult de 70 de zile într-un mediu cu temperatură și umiditate controlată. Spre deosebire de pancetta tesa, pancetta arrotolată este înfășurată pe ea însăși și legată manual. La final, se prezintă sub...
Italia, Mugnano Del Cardinale
Inițial, activitatea era de tip sezonier, în coincidență cu sărbătorile Pascale și de Crăciun, având un piață predominant locală. Se foloseau carne proaspătă și de prima calitate, preparând salam cu o mare pricepere și atenție, utilizând cele mai bune condimente, cele mai bune intestine și uscându-l cu maximă grijă, astfel încât gustul, aromele și autenticitatea acestuia să fie întotdeauna proteja...
Producția de prosciutto și culatello "Rosa dell'Angelo" este specială încă de la origine. Carnea are calități diferite, datorită tipului de creștere în aer liber și a vechii metode de lucru manual, cu doar sare și o maturare îndelungată. Porcii noștri negri din rase vechi, aproape complet dispărute, sunt liberi să pască prin păduri. Liberi sub soare, vânt și ploaie. Liberi să își exprime instinctu...
Italia, Annone Di Brianza
Compania Pozzi Proge.co se ocupă cu mașini inovatoare pentru industria alimentară. Datorită experienței de peste douăzeci de ani în domeniu, sunt proiectate intern mașini care corespund nevoilor de producție ale clienților, de la micile ateliere artizanale până la marii producători. Datorită colaborării cu mulți parteneri, adesea mașinile de la Pozzi Proge.co sunt integrate în linii automate de pr...
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Preparat din carne selectată de porc, măcinată mediu și cu slănină tăiată cubulețe, este ambalat în intestin de colagen și maturat. PROSCIUTTO - picior de porc "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Preparat din carne selectată de porc, este un tipic cârnat toscan în intestin de colagen aromatizat cu semințe de fenicul. PANCETTA din porc pur, rulat sau întins, sărat și maturat în stil toscan.
Italia, Acquaviva Picena
...Versați conținutul ambalajului într-o tigaie și adăugați 800 g de apă și o bucată de unt. Lăsați să fiarbă timp de 18 minute la foc mediu și amestecați cu o bucată de unt la sfârșitul gătitului. Variantă a rețetei: Adăugați, la sfârșitul gătitului, pancetta prăjită sau somon la grătar sau alte ingrediente preferate prăjite separat. Risotto-ul gata este pentru 2/3 porții.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique. La olfactiv, se evidențiază note de fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană. Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carne roșie la grătar.
Italia, Marciano Della Chiana
...Această versiune a Finocchione IGP are o greutate netă de aproximativ 500 g și este ambalată întreagă în intestin natural. Finocchiona IGP este produsă din tăieturi de carne de porc de cea mai bună calitate. Printre acestea se numără: umărul, șunca, scamone, coppa și pancetta. Procesul de fabricație se caracterizează prin adăugarea de semințe aromatice de fenicul sălbatic, sare, piper și usturoi...
Italia, Villafranca Piemonte
... zi pe masă toată savoarea mezelurilor italiene. Compania se ocupă cu sacrificarea, prelucrarea și comerțul cu carne de porc, garantând întotdeauna un sortiment proaspăt și autentic. Printre produse: carne de porc proaspătă și congelată, mezeluri, șuncă, salam, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta și cotechino.
Lardo di Colonnata IGP în felii, pre-tăiat și măcinat Vergazzata Pancetta Steccata...
Italia, Vaiano-Loc. La Foresta
... gastronomice selectate, cu un gust unic și inconfundabil, respectând pe deplin tradiția agricolă originală și pe cei care își desfășoară activitatea cu pasiune și dedicare. Prosciutto, salamuri, cârnați, capocollo, finocchiona, pancetta, brânzeturi de oaie și vacă sunt doar câteva dintre numeroasele specialități alimentare produse de companie. Învață să te îngrijești și redescoperă aromele de odinioară, într-o viață sănătoasă și naturală, unde cele mai autentice și emoționante momente se împletesc cu parfumul amintirii și al tradiției.
Italia, Cerreto D'esi
În ferma noastră ecologică, creștem porci în semi-libertate prin metode biologice, punând accent pe bunăstarea animalelor. Porcii sunt hrăniți exclusiv cu cereale din fermă și nu li se administrează antibiotice. Toate animalele sunt procesate în fermă, care dispune de un laborator de procesare a mezelurilor cu marcaj CE. Produse de noi includ diverse tipuri de salam, pancetta maturată, lardo...
Italia, Scario
...Pancetta, Capocollo, Guanciale, Paste Biologice, Vin Biologic, Măsline, Pastă, Gemuri, Marmeladă, Mastaccioli, Cantucci. Miere Artizanală, Produse din Spelta, Propolis, Caramele cu miere, Turrón de mireasă, Ulei și Făină de Canabis, Făină senator cappelli, Saragolla, Paste din Spelta, Amaro Penna, Condimente, Spumante, Grappa,...
Italia, Fasano
... prime de calitate, atenție și multă pasiune pentru produsele noastre, cum ar fi Capocollo, Salam, Pancetta sărată și steccata, adăugând mezeluri de nivel național precum Bresaola, Speak, Würstel, Mortadella și Prosciutto Cotto. Mezelurile noastre provin din carne locală de la pășunile pugliese, la KM 0.
... varietăți de salam, oferind delicioși cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta și multe altele. O producție de delicii din alte vremuri, pentru a putea satisface gusturile clienților săi și ale mesenilor acestora.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino pregătește mezeluri de peste patruzeci de ani. Printre produsele caracteristice ale zonei se numără carnea sărată și speck-ul; compania produce, de asemenea, cele mai clasice mezeluri ale tradiției italiene, cum ar fi șunca fiartă, șunca crudă, salamurile și pancetta. Marca Salumificio Trentino este exemplul unei companii moderne și dinamice care a reușit să îmbine tradiția cu diferitele modele alimentare. Întotdeauna atentă la obținerea calității, din 2006 a certificat propriul Sistem de Management al Calității conform normei UNI EN ISO 9001:2008.
Italia, Bagnolo San Vito
... cărămidă - Mezeluri în general: speck, mortadella, bresaola vârful de șold, salam Milano, salam Napoli dulce și salam Napoli picant, spianata romana picantă, pancetta - Creme de brânză: cu ciuperci, cu trufe, cu oțet balsamic, cu 4 brânzeturi, cu Parmigiano Reggiano În ceea ce privește băuturile, comercializăm vinuri provenite din diferite regiuni italiene: - Veneto: Prosecco și Amarone - Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese și Pignoletto - Marche: Passerina...
Italia, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi este specializat din 1923 în producția de Mezeluri Tipice Toscane, în special Sărmăluțe proaspete, Salam Toscano, Finocchiona Toscana, Salam picant, Pancetta Toscana; compania își demonstrează capacitatea de adaptare la noile piețe, comercializând mezeluri de diverse tipuri și formate pentru a satisface toate cerințele actuale și viitoare ale actorilor din GDO și Comerțul...
Italia, Spilamberto
Suntem specializați în prelucrarea șuncilor proaspete. O specializare pe care am diversificat-o cu alte produse proaspete, cum ar fi umerii, fileurile, coppa, pancetta etc.
Italia, San Demetrio Corone
Nata special pentru producția de mezeluri, cum ar fi capocollo și pancetta D.O.P., Madeo Industria Alimentare se ocupă și cu producția de șuncă și salam din porcul negru din Calabria. Tehnicile utilizate sunt în principal artizanale, cum ar fi sărarea, care este încă realizată manual în saramuri tipice, la fel ca odinioară. Totuși, acolo unde este necesar, nu se ezită să se recurgă la cele mai moderne tehnologii, astfel încât uscarea este încredințată unor mașini entalpice, care profită de condițiile climatice externe pentru a reproduce în interior ventilația ideală.
Italia, Castelnuovo Rangone
IL SALUMIFICIO SRL Ciccioli Moi și Crocanți, Cupe de Cap, Pancetta, Lardi Aromatizați, Strutti și orice fel de Mezeluri tipice din tradiția Modenese.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play