Bertelli Formaggi S.r.l., prezent pe piață de patru generații, propune brânzeturi maturate și proaspete de calitate excelentă. Suntem un punct de referință pentru multe activități europene în furnizarea nu doar de Parmigiano Reggiano maturat de la 12 luni până la 60 de luni, ci și de brânzeturi de capră și oaie din tradiția italiană. Suntem furnizori și de mezeluri tipice precum salame, fiocchetto...
Italia, Mesoraca
...Pancetta arrotolată este obținută din partea ventrală slabă a porcului, care este masată cu atenție manual și aromatizată cu condimentele noastre caracteristice calabreze. Este lăsată la maturat mai mult de 70 de zile într-un mediu cu temperatură și umiditate controlată. Spre deosebire de pancetta tesa, pancetta arrotolată este înfășurată pe ea însăși și legată manual. La final, se prezintă sub...
Italia, Marciano Della Chiana
...Această versiune a Finocchione IGP are o greutate netă de aproximativ 500 g și este ambalată întreagă în intestin natural. Finocchiona IGP este produsă din tăieturi de carne de porc de cea mai bună calitate. Printre acestea se numără: umărul, șunca, scamone, coppa și pancetta. Procesul de fabricație se caracterizează prin adăugarea de semințe aromatice de fenicul sălbatic, sare, piper și usturoi...
... varietăți de salam, oferind delicioși cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta și multe altele. O producție de delicii din alte vremuri, pentru a putea satisface gusturile clienților săi și ale mesenilor acestora.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play