Italia, Mesoraca
...Guanciale de porc este o tăietură de carne porcină, străbătută de vene slabe de mușchi, cu o componentă de grăsime de calitate superioară, de compoziție diferită de slănină (grăsimea de pe spate) și de bacon (grăsimea de pe burtă). Consistența este mai fermă în comparație cu baconul, iar gustul este mai caracteristic. Carnea este masată cu atenție manual și aromatizată cu condimentele noastre...
...Guanciale maturat, realizat din cea mai bună carne proaspătă italiană certificată. Perfect pentru cele mai bune paste amatriciana, carbonara și gricia. Maturat timp de cel puțin 2880 de ore pentru a oferi cel mai bun gust preparatelor tale. Unic și de neuitat.
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale este un salam obținut din obrașul porcului. Carnea este masată cu sare timp de aproximativ cinci zile. Adăugând piper și ardei iute, este aromatizată cu rozmarin și salvie pentru a face carnea și mai gustoasă. Uscarea, care durează între 60 și 90 de zile, are loc în medii cu climă și umiditate optime. Este folosit în bucătărie în diverse rețete și sosuri: paste alla carbonara, gricia și amatriciana, pentru a menționa cele mai cunoscute.
Italia, Castel Guelfo Di Bologna
... sănătății consumatorului, iar din acest motiv am dezvoltat linii de produse naturale obținute artizanal. Salumificio produce șuncă, cârnați proaspeți extra, cârnați uscați, Luganega, salam Zia Ferrarese, salam de grătar Guelfo, salam de țară și gros nostrano, salam tip Milano, Unguresc, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, Guanciale maturat, coppa di testa, ciccioli, cotechino și zampone, bondiola, cappelli del prete și alte specialități pentru vânzare cu amănuntul, GDO și restaurante.
Italia, Cerreto D'esi
... aromatizat, lonza, lonzini, guanciale și șuncă. Mezelurile noastre ecologice, realizate din ingrediente naturale, sunt obținute prin metode de prelucrare artizanală, rezultatul unor învățături transmise din generație în generație. Noua noastră unitate de procesare cu marcaj CE ne permite să combinăm tradiția cu inovația, oferind garanții igienico-sanitare fără a renunța la adevăratele arome.
Italia, Scario
...Pancetta, Capocollo, Guanciale, Paste Biologice, Vin Biologic, Măsline, Pastă, Gemuri, Marmeladă, Mastaccioli, Cantucci. Miere Artizanală, Produse din Spelta, Propolis, Caramele cu miere, Turrón de mireasă, Ulei și Făină de Canabis, Făină senator cappelli, Saragolla, Paste din Spelta, Amaro Penna, Condimente, Spumante, Grappa,...
Italia, Milano
Osteria Maurino își are originea în experiența și pasiunea proprietarului, Maurino, pentru bucătăria pământului său: Roma. Maurino oferă tuturor oaspeților săi o bucătărie romană autentică, cu reinterpretări delicioase, dar rămânând întotdeauna fidel tradiției. Printre specialități: Bucatini all’amatriciana, Tonnarelli cacio e pepe, Paccheri cu anghinare, guanciale și măsline, gnocchi românești...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play