Făină obținută din măcinarea sâmburilor de măsline, Fleurette Bardon (marcă înregistrată) este un auxiliar tehnologic destinat brutăriilor pentru coac...
Carbonatul de calciu din familia de produse CALCILIT® sunt produse din marmură albă de cea mai înaltă puritate chimică.
Distribuția precisă a dimensiu...
W: 320 - 330. Făină tip '00' obținută din grău italian, european și nord-american selectat, optimizată pentru a facilita laminarea aluatului. Ideală p...
Ideale pentru a panifica, a înfăina și a prepara orice aliment de prăjit, cum ar fi pește, carne, legume. FRIGGI ORO se aderă perfect la aliment și la...
W: 250 - 260. Făină tip '00' obținută din grăunțe italiene și europene selectate, dotată de plasticitate și forță, pentru aluaturi directe cu dospire ...
W: 270 ÷ 290. Făină de grâu moale de Tip ‘0’. ROUTE36 este făina ideală pentru Pizza cu Roată de Car și toate lucrările care necesită aluaturi foarte ...
Amestec de făină integrală de grâu cu germeni și bucăți de grâu, maia deshidratată. Este ideal pentru producerea pizzei romane integrale, aerisite și ...
Făina de cocos organică cu conținut redus de grăsimi și carbohidrați îmbunătățește produsele de patiserie, deserturile și preparatele dulci. Valoroasă...
Amestec autolevitor îndulcit, potrivit pentru producția de aluaturi emulsionate. Nu conține arome adăugate. Este deosebit de potrivit pentru producția...