...Încercați un univers de dulceață cu zahărul nostru delicios aromatizat cu ciocolată albă. O combinație perfectă între dulceața zahărului din sfeclă de zahăr franceză nerafinat și bogăția cremoasă a ciocolatei albe. Acest zahăr excepțional va adăuga o notă gourmet tuturor creațiilor dumneavoastră culinare. Caracteristici : Originea zahărului : Zahăr din sfeclă de zahăr franceză nerafinat. Aromă...
...Zaharul alb cristalin este obținut din sfecla de zahăr. Procesul începe cu extracția sucului dulce, care este apoi purificat, concentrat și cristalizat. Acest lucru permite obținerea unor cristale de zahăr uniforme și strălucitoare. Zaharul, rafinat pentru a elimina impuritățile, prezintă o culoare albă strălucitoare și un gust pur, fără aftertaste. Textura sa crocantă și cristalele de dimensiuni medii până la mari îl fac un ingredient deosebit. Origine: Ucraina. Ambalare: Pungi: 1kg și 2kg / saci kraft: 5kg, 10kg, 25kg / saci din polietilenă: 40kg și 50kg. Paletizare: 750kg până la 1000kg.
Franța, Clichy
...Zahărul alb este un îndulcitor cristalizat purificat obținut din trestie de zahăr sau din sfeclă de zahăr. Este tipul de zahăr cel mai frecvent utilizat în gospodării și în industria alimentară pentru a îndulci și conserva alimentele și băuturile. Din punct de vedere chimic, zahărul alb este compus în principal din zaharoză.
... este stocat în rădăcini. Zahărul poate reprezenta între 15% și 21% din greutatea totală a rădăcinii de sfeclă de zahăr; totuși, în funcție de condițiile de cultură și de cultivator, conținutul de zahăr poate varia de la 12% la peste 20%. Sfecla de zahăr crește doar în regiunile temperate, spre deosebire de trestia de zahăr, care crește exclusiv în regiunile tropicale și subtropicale. Spre deosebire de trestia de zahăr, sfecla crește sub pământ.
Franța, Trebedan
...Descriere Potasa organică obținută din transformarea sfeclei se folosește pentru toate tipurile de plantații: pomi fructiferi, legume și flori; Legumele și fructele dumneavoastră sunt puțin productive, lipsesc de zahăr și de aromă? Potasa este esențială pentru producția de fructe și legume: numărul și calitatea fructelor în concentrația de zaharuri (roșii, ardei, vinete, fasole, mazăre, dovlecei...
Franța, Bobigny
... de atenuare Icumsa (metoda Icumsa nr. 1978) Granulație: Standard Fin Cenușă electrică: 0,04% Max. (Pe baza greutății uscate) Conductivitate Anhidridă sulfurică: 20 mg / kg Min. Sediment: niciunul Miros: Fără niciun miros Zahar reducător: 0,05% maxim din greutate Staphylococcus aureus NPH: zero AS max: 1 P.P.M. PS max: 2 P.P.M. CU max: 3 P.P.M. Substanță: cristal solid...
Franța, Saint-Gaudens
...Carouri murdare? Murdărie, urme de degete, grăsime, apă, poluare, praf, calcar pe suprafețele vitrate sau în baie? Gloss are soluția! Detergent pentru geamuri pe bază de oțet alb și alcool din sfeclă de zahăr. Soluție economică, ecologică și ultra eficientă. Curăță și degresează suprafețele vitrate fără a lăsa urme. Conținut ridicat de alcool. Redă strălucire și transparență tuturor suprafețelor...
Franța, Laval
... : Răcorește-ți băuturile de vară cu o notă de Baobab Sublimează-ți cocktailurile și mocktailurile Adaugă o notă exotică deserturilor tale Valori nutriționale / 100ml : Energie 987 KJ/233 kcal ; 56g carbohidrați din care zaharuri 56g, Fibre Alimentare 3,9g Compoziție : 55,44% Apă filtrată + Pulpa de Baobab bio brut, Zahar din sfeclă bio franceză DDM : 24 luni. De ce să alegi Siropul Nostru ? Vegan, 100% Bio și fără conservanți Fabricat în Franța Natural, fără coloranți artificiali O notă de bunăstare în fiecare înghițitură...
Franța, Paris
...Substraturi pentru activitatea de fermentație, nutriția animalelor și factorii de apetibilitate Baze de fermentație pentru drojdii și toți microorganismele din biotehnologie, zahărul este o energie ușor asimilabilă care aduce nutrienți și minerale provenite din sfecla de zahăr. Energie pentru animalele și albinele dumneavoastră. Zahărul este un excelent suport energetic în alimentația...
Franța, Mietesheim
...Sfeclă roșie bio felii. Descoperiți toată savoarea sfeclei, crocante și topite în același timp. Ingrediente: Sfeclă roșie*, apă, oțet de alcool cu ierburi fine*, zahăr din trestie*, sare marină, condimente*, chimen*. *Ingrediente provenite din agricultura biologică.
Franța, Hyères
...Pentru o hidratare de lungă durată! O cremă hidratantă care întărește epiderma datorită formulei sale exclusive cu ulei de cânepă și cristale de CBD antioxidant. De asemenea, în formulă: Acid hialuronic de origine vegetală: hidratant și lifting Extract de sfeclă: stimulează producția endogenă de acid hialuronic Fructooligosacharide: zahăr extras din fructe, extrem de hidratant Vitamina E naturală: un amestec de tocofere antioxidante derivate din uleiul de floarea-soarelui, bogat în squalen natural.
Franța, Pornic
... sfeclă, acerola și lămâie (roșie), cremă de tartar (acidifiant), CBD, zahăr pudră, amidon de porumb. – CBD : 10mg de CBD per bomboană. – Posibile urme de lapte și nuci. Greutate netă : 140g (din care 300mg de CBD) Ambalaj : – Borcane din sticlă etanșe și reciclabile – Conține ± 30 de bomboane...
Franța, Bohas-Meyriat-Rignat
...Rooibos*, honeybush*, hibiscus*, coajă de lămâie*, papaya*, mango*, mentă piperată*, boabe de Goji*, aromă naturală de mango, lemon grass*, sfeclă*. *Produse provenite din agricultura biologică Sfaturi de preparare pentru 1 L de ceai rece 15-20 g/L de ceai 1 litru de apă Zahăr sau miere pentru un plus de savoare Fructe proaspete și/sau mentă proaspătă pentru un plus de prospețime Pentru un ceai...
Franța, Toulon
... ușor pe părul vostru. Cu notele sale de citrice și busuioc, este o adevărată plăcere sub duș și oferă senzația de a ieși de la frizer după utilizare! Vă însoțește timp de 7 luni, cu 2 utilizări pe săptămână. Ingredientele Balsamul de păr (Archidyl/behenyl betainate esylate (și) arachidyl/behenyl alcool) este 100% bio, obținut din sfeclă de zahăr și rapiță, și fabricat în Franța.
Franța, Reignac
...Nutrimel este o melasă de zahăr din sfeclă de zahăr, energizată printr-un proces special. Valoarea energetică ridicată a NUTRIMEL® permite garantarea unei bune nutriții a solului și a plantei. NUTRIMEL® asigură o nutriție fragmentată, în doze mici, pe parcursul întregului ciclu de vegetație. Este combustibilul ideal pentru bacterii. Se recomandă o aplicare la fiecare 15 zile, având următoarele...
Franța, Saint-Cannat
...Scrub-ul nostru exfoliant artizanal cu uleiuri esențiale de Geranium Rosa, argilă roz și zahăr din sfeclă de zahăr franceză, este bogat în unt de shea și ulei vegetal din sâmburi de caise. 100% din volumul total al ingredientelor de origine vegetală, dintre care 26,48% de origine biologică. A partir de :5 Reducere:10 %...
Franța, Villarembert
... naturale: violete, zmeură, afine, piersică/verveină, génépi - ulei esențial: Melèze - sau chiar: Miere de Munte din Savoie provenind de la un mic apicultor local Toate bomboanele sunt realizate cu zahăr francez provenind din sfeclă de zahăr franceză. Toate confiseriile noastre sunt fabricate în mod artizanal și sunt ambalate de meșteșugarul vostru confiseur. Cu bomboanele de la confiseria Spagnolo...
Franța, Cestas
...SUCRE DISTRIBUTION este specializată în importul și comerțul de zaharuri, oferind o gamă completă de zaharuri uscate fabricate din trestie de zahăr și sfeclă de zahăr. De asemenea, comercializează zaharuri "speciale" precum zahărul pudră sau zahărul granulat, precum și cele provenite din agricultură ecologică și comerț echitabil. Gama este adaptată nevoilor companiilor agro-alimentare și meșteșugarilor din sectoare precum patiseria, cofetăria, băuturile spirtoase și multe altele.
Franța, Lille
Grupul agro-industrial cooperativ TEREOS transformă sfecla, trestia de zahăr și cerealele în zaharuri, alcool și amidon. TEREOS produce zahăr cuburi, zahăr pudră, zahăr cristalin și zahăr extra-fin, zaharuri cristalizate, amidon de porumb, de grâu, glucoză, alcool agricol, bioetanol din sfeclă, grâu și trestie. TEREOS este primul grup de zahăr din Franța și al treilea grup de zahăr din Brazilia...
Franța, Domont
... ofertă personalizată. Oferim de asemenea zahăr alb (din sfeclă), zahăr brun (din trestie), ecologic și îndulcitori cu diferite ambalaje (bucăți, pungi, cutii) și gramaje posibile (între 2 și 10 grame, în funcție de ambalaj). Posibilitatea de a personaliza toate ambalajele individuale cu logo-ul și alte specificații ale brandului dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați pentru a obține oferta dumneavoastră personalizată. LE PETIT PAUL este o marcă înregistrată la INPI și proprietatea societății TOMA IMPEX.
SUCOSA este specializată în imprimare, ambalare și distribuție de zahăr din sfeclă și trestie în doze (pungi, bețișoare și diferite alte formate) și alte produse sub formă de pulbere (sare, piper), precum și șervețele umede personalizate. Dispunem de o capacitate de producție de 6.000.000 de unități lunar pentru fiecare format.
Franța, Charmes
MAGUIN a diversificat domeniile și competențele sale orientate spre industria zahărului. MAGUIN oferă o gamă completă de procese și echipamente industriale, de la proiectare până la punerea în funcțiune, în patru activități principale: fabrica de zahăr din sfeclă, uscarea și sortarea produselor organice și minerale, alcoolul și etanolul ca biocombustibil, mediul înconjurător, axat în principal pe...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play