...Alte ambalaje VRAC și SACHETE: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Acest zahăr integral, originar din America de Sud, este obținut prin presarea trestiei de zahăr și apoi prin evaporarea apei, înainte de a fi ras (de unde și numele său). Originar din Costa Rica, Zahărul de Trestie Rapadura VIJAYA este nerafinat și prezintă o granulometrie neregulată. Conținutul său ridicat de melasă îi conferă această culoare brun închis și un parfum ușor caramelizat. Îi trezește papilele gustative și oferă plăceri intense. Totuși, este important să nu fie consumat în exces și să fie utilizat cu moderație.
... : Ciocolată albă, pentru o experiență gustativă bogată și savuroasă. Colorant : o notă de colorant natural galben (E100). Ambalare : Borcan din PET de 200 g pentru a păstra prospețimea și aroma produsului. Utilizare : Perfect pentru a îndulci băuturile calde, a aromatiza prăjiturile sau pur și simplu a presăra peste fructe proaspete sau iaurt pentru o notă dulce și gourmet. Referință:SUCRE0026B...
... folosi aceste zaharuri în diferite moduri: pentru a îndulci un ceai, o infuzie, lapte sau chiar cafea, pentru a decora masa dumneavoastră. Zaharurile cu șofran se folosesc ca niște amestecătoare. Le puteți scoate în orice moment pentru a doza cantitatea de zahăr dorită. Dacă nu doriți să folosiți întreaga tijă, o puteți scoate înainte de a se topi complet, lăsând-o apoi să se usuce la aer pentru a o folosi din nou ulterior. Descoperiți șofranul nostru bio. Cutie de: 10 seturi...
Franța, Paray Vieille Poste
...BIOVIT AM 100% suc pur de rodie bio Fără zahăr O textură fascinantă și un gust excepțional, o plăcere pentru papilele gustative cu toate beneficiile rodiei! Acest suc pur de rodie bio este fabricat în Franța din rodii siciliene. Gustul rodiei bine coapte la soare îl face pur și simplu delicios!
...{"INGRÉDIENTS":"Ingrediente: apă carbogazoasă, zahăr, suc de mere din concentrat, acidifiant: acid citric, taurina 0,40%, corector de aciditate: citrat de sodiu, aromă naturală de fructe de pădure, suc de afine din concentrat, cafeină 0,02%, glucuronolactonă, vitamine (niacină, acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B12), suc de coacăze negre din concentrat, inozitol, colorant: Albastru...
Franța, Carpentras
... greutatea: Produs supus deshidratării Ingrediente: Carne de porc origine Franța, grăsime de porc origine Franța, sare, dextroză, condimente, arome naturale, Valori nutriționale KJ/Kcal: 1265 KJ/Kcal Grăsimi: 19,80g Din care acizi grași saturați (AGS): 7,42g Carbohidrați: 3,00g Din care zahar: 1,50g Proteine: 28,30g Ce: 5,01g Alergeni: fructe cu coajă: posibilă urme: utilizare de alune în atelier...
Franța, Privas
...conținut total de zahăr 60g la 100g Din 1885, secretele unei tinereți eterne! Crema de Castane din Ardèche este o rețetă creată de Clément Faugier în 1885 la Privas. Această rețetă a rămas neschimbată de la originea sa, folosind doar ingrediente naturale. Ingrediente: castane, zahăr, resturi de castane glazurate, apă, sirop de glucoză, aromă naturală de vanilie Preparată cu 45g de fructe la 100g, conținut total de zahăr 60g la 100g Cod: 1 Greutate Netă (g): 992 Greutate Brută (g): 1166 Preț Fără TVA: 3.54 Preț Cu TVA: 3.73...
... o experiență gustativă excepțională. Grade AA reprezintă excelența printre cafelele rwandene, garantând o calitate superioară și o ceașcă de o rară finețe. Boabele selectate pentru acest grad sunt printre cele mai bune din recolta lor, asigurând o experiență de cafea memorabilă. Specie: Arabica Altitudine: 1520 m până la 1670 m Arome: Fructe roșii, zahăr brun Regiune: Huye...
Franța, Warmeriville
...Lista ingredientelor: Fructe (mure, zmeură, afine, căpșuni), zahăr, zahăr brun din trestie, suc de lămâie concentrat și, eventual, gélifiant: pectină de fructe Valori nutriționale pentru 100g: Valoare energetică (kcal) 243 kcal / 100g Celule 0g / 100g Grăsimi 0,1g / 100g zaharuri 58g / 100g Valoare energetică (kJ) 1015kJ / 100g Fibre alimentare 1,9g / 100g Proteine 0,6g / 100g Acizi grași...
Franța, Tassin-La-Demi-Lune
...Batoanele de zahăr cu șofran sau cristalele de șofran din Iran, cunoscute sub numele de nabât în limba persană, sunt rodul unei tradiții meșteșugărești. Nabâtul este compus din zahăr candy și șofran, de unde provine culoarea sa galben-portocalie. În Iran, aceste cristale cu șofran sunt adesea consumate după o masă, într-un pahar de ceai. De fapt, nabâtul se dizolvă în ceai și permite zahărului cu șofran să se elibereze, ajutând la o bună digestie. Șofranul este, de asemenea, recunoscut pentru proprietățile sale emoliente. În plus, șofranul va aduce și mai multe arome ceaiului dumneavoastră!
Franța, Puyricard
...Riguroase selectate, fructele alese sunt fierte în cazan cu zahăr din trestie pentru a obține gemuri delicioase cu un gust unic. Gemurile din această gamă sunt numite „extra” deoarece sunt elaborate cu mai mult de 50g de fructe la 100g (cu excepția rețetelor pe bază de citrice). Acestea conțin o cantitate medie totală de zahăr de 60%. Noutăți delicioase în 2015! Încă de la început, aceste produse delicioase și autentice sunt apreciate de cei mai mulți. Ideale cu iaurturi, înghețate și ca umplutură pentru prăjituri și pentru a unge clătite, brioche, vafe, pâine... .
Franța, Val De Cognac
...Compoziție: Rhum Blanc Bio Francez maturat în vechi butoaie de Cognac, Fructe exotice și Condimente biologice și provenite din comerț echitabil: Ananas „Cayenne lisse” din Togo, Banane „Gros Michel” din Camerun, Mango sălbatic din Camerun (varietate neîngrijită), Papaya „Red Solo” din Camerun, Vanilie Premium din Madagascar, Scorțișoară Bio echitabilă din Sri Lanka, Ghimbir Bio echitabil din...
Franța, Trebedan
...Descriere Potasa organică obținută din transformarea sfeclei se folosește pentru toate tipurile de plantații: pomi fructiferi, legume și flori; Legumele și fructele dumneavoastră sunt puțin productive, lipsesc de zahăr și de aromă? Potasa este esențială pentru producția de fructe și legume: numărul și calitatea fructelor în concentrația de zaharuri (roșii, ardei, vinete, fasole, mazăre, dovlecei...
Franța, Saint-Pee-Sur-Nivelle
... anason (amestecul casei -> aici se află secretul EGIAZKI! secretul EGIAZKI). Acest anason de casă ne permite să controlăm echilibrul echilibrul între zahăr, anason și fructe. Acest proces durează între 6 și 8 luni. Lichiorurile noastre nu sunt filtrate, cu excepția cazului în care ajungem la finalul cuvei, pentru a elimina cât mai mult sedimente posibil. 70 cl Traducere realizată cu versiunea gratuită a translatorului...
...Teneur total în fructe: Preparată cu 55 g de fructe la 100 g de produs finit. Ingrediente și alergeni: Căpșuni, cireșe, migdale feliate, zahăr, suc de lămâie, gélifiant: pectine de măr. Valori nutriționale medii pentru 100g Energie 992/234 kJ kcal Grăsimi < 0.5 g Din care acizi grași saturați < 0.1 g Carbohidrați 56 g Din care zaharuri 54 g Proteine 0.9 g Sare 0.01 g Confitura „Panier de...
... uleiul esențial de lămâie, vor elimina impuritățile, radicalii liberi și vor lăsa pielea mai sănătoasă și mai catifelată. În plus, datorită acizilor din fructe conținuți în pudra de hibiscus, acesta favorizează regenerarea pielii dumneavoastră. Contribuind astfel la eliminarea imperfecțiunilor vizibile de pe piele. Fără apă și, prin urmare, fără conservanți, 100% ingrediente active naturale și biologice! În cele din urmă, puterea calmantă și hrănitoare a uleiului virgin de cocos completează acțiunea acestuia.
Franța, Montelimar
...Descoperiți bara noastră Nougat du Terroir, cu migdale din Montélimar și miere de lavandă din Montélimar. Ingrediente locale cu arome intense pentru un nougat moale tradițional și delicios. Mierea de lavandă adaugă o dulceață inegalabilă acestui nougat autentic. Ingrediente: Zahăr, Migdale, Miere 27,3%, Sirop de glucoză, Albușuri de ouă, Pâine azimă (Apă, amidon, ulei de măsline), Extract natural...
Franța, Auterive
...zahăr din trestie, miere), aromă naturală, rădăcină de lemn dulce, coji de portocală, flori de gălbenele, bețe de scorțișoară, caise. Cantitate recomandată per ceașcă: 15-20 g/l Temperatura de infuzare: 100°C Durata de infuzare: 10-12 min Conținut: 100 g *Alimentație organică *BIO *Tisană exotică *DLC: 24 luni...
Franța, Condom
...Primul nas este caracteristic fructului pasiunii și fructelor exotice. Gust foarte echilibrat, zahăr-aciditate care evidențiază bine aromele. Este un Punch în care vinul alb fructat se potrivește bine cu aromele exotice. Conține pulpă de fructe de pasiune, este recomandat să se agite înainte de a fi servit rece. GREUTATE: 1.4 kg STICLĂ: Sticlă 75cl SKU: BPASSHASAC075...
Franța, Villegouge
...Concentrat de suc de struguri albi 65° clarificat S/25 Kg Concentrat de suc de struguri roșii 65° clarificat S/25 Kg Struguri uscați bio C/1 Kg Struguri sultana C/12,5 Kg Zahăr din struguri 63° B/27 Kg Zahăr din struguri 63° C/1312 Kg C/2x5 Kg...
Franța, Brignais
...Cereale integrale Rich în fibre Copt lent în cuptor Crocanți și delicioși Ciocolată albă Mure și afine uscate, fără fructe liofilizate. Listă scurtă de ingrediente Mod de utilizare Se toarnă într-un bol cu lapte sau se presară unde doriți (iaurt, compot, desert). Ingrediente Ingrediente: Fulgi de ovăz*, zahăr din trestie de zahăr nerafinat*, ciocolată albă* 6% (unt de cacao*, zahăr din trestie...
Franța, Charbonnières-Les-Bains
... pachetul de ceai. Adăugați 40 ml de sirop de fructe la alegere sau 20 ml de sirop de zahăr brun până se dizolvă, apoi adăugați fructoză pentru a obține gustul dulce dorit în cazul în care ați ales să adăugați sirop de fructe. Nu uitați să adăugați perlele de boba (aici) pentru o adevărată experiență de bubble tea! Puteți cumpăra ceaiurile de fructe (aici) și fructoza (aici) separat.
Franța, Paris
...Teneur en CBD: Fiecare pachet conține 200mg de CBD în total, iar fiecare ursuleț oferă 16.6mg de CBD. Quantité d’Ours: Pachetul conține 12 ursuleți, permițând o dozare ușoară și personalizată. Ingrédients: Produs cu spectru larg pe bază de CBDdiol (CBD) derivat din cânepă, asociat cu diverse alte ingrediente precum concentrate de suc de fructe și arome naturale. Formule Polyvalente: Pe lângă CBD...
Franța, Saint Martin Belle Roche
... glucoză. Poate conține: alune, fructe cu coajă lemnoasă și ouă. Alergeni sub lupă Lapte, grâu, soia. Păstrarea corectă nu e complicată Régilait Confitură de Lapte cu aromă de speculoos se păstrează 15 luni înainte de deschidere și 1 lună după deschidere, la temperatura camerei. Nu se pune la frigider după deschidere. Tub din plastic, capac: de aruncat cu deșeurile menajere.
Franța, Yssingeaux
...Nuci: Pastă pură, pastă de pralină cu nuci și zahăr Coconut: Pastă de pralină cu pulpă de cocos și zahăr 50/50, paste preparate și aromatizate Nuci caju: Pastă pură Nuci pecan: Pastă pură...
Franța, Saint Orens De Gameville
... 100g): Energie: 2174 kJ / 527 kcal; Lipide 43g din care saturate 26g și colesterol 1,7 mg; Carbohidrați 37g din care zaharuri <0,5 g, amidon 3,5g. Greutate Netă (G): 100 g. Referință: Tabletă Ciocolată Neagră Fără Zahăr.
Franța, Villarembert
...Bomboane din zahăr fiert cu aromă de zmeură Ingrediente: zahăr, glucoză, aromă naturală de zmeură, acid tartaric, colorant. A se păstra departe de căldură și umiditate. Bomboane fabricate manual și ambalate de meșteșugarul dumneavoastră cofetar.
Franța, Biguglia
...Această mică delicatesă a primit premiul întâi din partea Ordinului Maeștrilor Confiturieri din Franța, prin trofeul "papa gemului Francis Miot". valori nutriționale pentru 100 g energie(kcal)= 209 energie(Kj)= 886 grăsimi(g)= 0.1 din care acizi grași saturați(g)=0 carbohidrați(g)=50 din care zaharuri(g)=48 proteine(g)=0.7 sare(g)=0.1 Stare:Nou INGREDIENTE:Banane 60 %, zahăr, apă, suc de lămâie, Vanilie din Madagascar 0.04%, Rom alb din MARTINICA Greutate netă:220 g Origine:Corsica...
Franța, Vallieres
...Suc pur de mere cu zmeură re-carbonatat. Fără alcool - Fără zahăr* - Fără conservanți *Excluzând zaharurile care apar natural în fructe Producem o gamă de 4 băuturi carbogazoase fără alcool: Măr, Măr Păr, Măr Coacăză neagră, Măr Zmeură.
...Această cuvée poartă numele gemenilor noștri născuți în 1995. Vin alb mândru, viril, de mare rasă, cu un fructat excepțional și un buchet delicat. Este Regele vinurilor din Alsacia. Este ideal alături de pește, fructe de mare, carne albă și mai ales cu varza murată din Alsacia. Producție 5% Culoare: 100% Riesling Precipitații: 550 mm/an Vârstă: 40 de ani Îmbătrânire: 8 până la 9 luni în butoaie de o sută de ani Alcool: 12% Zahăr: 11,8 g/L Aciditate totală: 4,78 g/L Temperatura de servire: 8-10°C Păstrare: 7 ani...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play