Italia, MILANO
...Pandoro este un desert tipic de Crăciun italian, originar din Verona. Este caracterizat prin forma sa de con cu opt vârfuri și o consistență pufoasă și ușoară. Spre deosebire de panettone, pandoro nu conține fructe confiate sau stafide, ci are un gust delicat și untos, cu o crustă aurie. În mod tradițional, este servit cu o pudră de zahăr pudră, care amintește de zăpadă, făcându-l un simbol al...
Italia, Mazara Del Vallo
...Zaharuri cristaline de curmal: dextroză și fructoză Reprezintă complexul de zaharuri prezent în mod natural în sucul de curmal, format din glucoză (aprox. 50%) și fructoză (aprox. 50%). Acesta este singurul zahăr de curmal sub formă de pulbere.
Italia, Moio Della Civitella
... manual pentru a garanta cea mai mare prospețime și integritate. Aceste fructe, suculente și aromate, ne oferă o confettură cu un gust autentic și rafinat. Am ales să păstrăm doar două ingrediente: mere roșii și zahăr din trestie, utilizat într-o cantitate minimă de 25%. Fără adăugarea de suc de lămâie, confettura noastră evidențiază puritatea și calitatea merelor, oferind un produs autentic și natural dulce. Cu textura sa catifelată și gustul inconfundabil, Confettura Extra de Mere Roșii captează esența Cilento.
...tăiere sau presare, în funcție de modul în care doriți să comercializați un produs ca fiind tocat, pastă, cubulețe sau felii. Mai puțin lichidă și mai consistentă decât piureul, pasta de roșii este folosită în multe rețete, de la sosuri reduse la focaccia umplută, de la "calzoni" la gratinuri de legume și supe. Conținutul de zahăr rezidual al fructului este, de asemenea, evaluat. Fructul este apoi spălat cu jeturi de apă și în bazine pentru a îndepărta orice materie străină rezultată din recoltare, părți verzi și fructe necorespunzătoare.
Italia, Giarre
...Producție de 30 de arome de Granita Artizanală Siciliană, metodă tradițională, doar apă, zahăr și fructe, fără agenți de îngroșare sau coloranți, doar fructe proaspete din teritoriu, deja înghețate și gata de utilizare, poate fi stocată cu o durată de valabilitate de 1 an. Distribuție în toată Europa, inclusiv Regatul Unit și Elveția.
Italia, S.spirito Di Bari
... iute, fructe dulci culese din câmpurile Văii d'Itria, amestecate cu grijă cu zahăr și supuse unei fierberi lente.","4":"MARMELADĂ DE SMochine, RUM ȘI CIOCOLATĂ\nCrema delicioasă de smochine, fructe dulci culese din câmpurile pugliese, amestecate cu grijă cu zahăr, rum și ciocolată."}...
Italia, Toscanella Di Dozza
...concentrat de suc de struguri roșii/albi - concentrat de struguri NFC - RCM (must concentrat rectificat) - zahăr din struguri - produse organice - alte preparate și concentrate din fructe...
Italia, Acerra
...LAPTE, FRUCTE CU COAJĂ, DIOXID DE SULF. FĂRĂ GLUTEN. INFORMAȚII NUTRIȚIONALE (valori medii pentru 100g)  ENERGIE 1700 kJ / 400 kcal  GRĂSIMI < 0 g   din care acizi grași saturați 0 g  CARBOHIDRATI 100 g   din care zaharuri 97 g  PROTEINE 0 g  SARE 0,08 g N.B. CAPSULELE CAFFÈ CORTESE COMPATIBILE DOLCE GUSTO SUNT ÎMPACHETATE ÎN SACI CONȚINÂND 10 CAPSULE. SOLUBILE ÎN: MOJITO...
Italia, Giarre
... India, Rodie, Mentă, Pepene de sezon, cu Ricotta, Cireșe de pe Etna. Toate produsele noastre urmează vechea rețetă de Apă, Zahăr și Fructe, fără coloranți sau conservanți chimici. În ambalajul practic de 3,30 litri, pot fi stocate în congelator la -18° și sunt gata de servire. Facem livrări în toată Europa.
Italia, Lauro
...Făcută din migdale foarte bune, măcinate fin și acoperite cu un strat subțire de zahăr auriu și crocant, această granule de migdale caramelizate are o esență superlativă. Este ideală pentru decorarea și garnisirea prăjiturilor și torturilor și pentru a fi presărată pe iaurt, terci și înghețată. Este un produs de vârf pentru industria de cofetărie și laboratoarele artizanale, care subliniază...
Italia, Castel D'azzano
... mici, și la care nici măcar cei mari nu vor putea rezista! Ciocolată superioară cu lapte (cacao: 31% min.) Zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de cacao, emulgator: lecitina de soia, arome. Poate conține fructe cu coajă. Fără gluten.
Italia, Segrate
...semipreparate din pastă naturală în cremă lichidă pentru înghețată artizanală și industrială. Cercetarea noastră se bazează pe o filozofie naturală, respectând mediul și sănătatea umană. Produsele noastre Easy Fruit și Easy Cream: baze pentru înghețată fără zahăr, destinate utilizării profesionale. Neutro Cream x: neutru pentru înghețată cu cremă, destinat utilizării profesionale. Neutro Fruit Cream xs...
Italia, Monterosso Almo
Produse și transformăm fructele din teritoriul nostru în gemuri extra cu un minim de 65% până la 85% piure de fructe pur. Cultivăm în special piersici și le transformăm în Cotognata Siciliană deshidratată sau în borcane. Producție de Gemuri Extra de Fructe doar de prima calitate. Producția noastră se desfășoară la foc direct și, în special, fără adăugarea de apă, doar Fructe, Zahăr și suc de Lămâie.
Italia, Caltanissetta
... Migdale din Sicilia, Nuci italiene și Fructe de prima calitate. În acest context se încadrează Gusturile Tradiționale și Noutățile de produs pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor pentru Baruri, Patiserii, Restaurante, Catering și Hoteluri. Produsele oferite: Înghețată Artizanală Mantecata în cutii de 3kg; Bază pentru Înghețată Artizanală (UHT) în Bag in Box (diverse arome), gata de a fi Mantecată...
... doar alte 3 ingrediente: zahăr, cacao (sau lapte) și vanilie. Torturi de alune (alune, zahăr, ouă) Ciocolată și ciocolățele asociate cu alune. Praline, tablete, tablete cu alune întregi, ouă de Paște. Putem oferi ambalaje potrivite pentru vânzarea cu amănuntul sau formate mai mari pentru patiserii și gelaterii. Pentru cantități semnificative, este posibil să personalizăm rețetele adaptându-le la nevoile clienților.
Italia, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUCȚIE la comandă (private label) de produse biologice dulci și sărate, companie de producție pentru terți care furnizează cele mai mari mărci din domeniul biologic, cu peste 30 de tipuri de produse biologice: batoane cu cereale, semințe și fructe uscate, batoane de ciocolată cu cereale, preparate în pulbere (budincă de cacao și vanilie, ciocolată caldă, preparate pentru prăjituri), ambalare de zahăr din trestie, etc. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
Italia, Fontevivo
...dizolvator continuu, elevator cu șurub, dizolvator de microelemente, degazator și altele. Sectoarele noastre includ: sucuri de fructe, BRSA, băuturi carbogazoase sau plate, băuturi izotonice și sportive, băuturi energizante, apă carbogazoasă, ape aromatizate, lichioruri, piureuri, garnituri, siropuri, creme tartinabile și altele. De asemenea, suntem specializați în soluții de zahăr de înaltă concentrație, în special pentru utilizarea în industria conservelor. De asemenea, putem oferi soluții complete de linie, servicii auxiliare și instalații.
Italia, Paternò
... rezultate excepționale, astfel încât să obțină un produs sănătos, natural și în același timp artizanal, oferind clientului final un concentrat de tradiție și cunoștințe. Excelența siciliană într-un borcan: doar fructe de sezon, zahăr și suc de lămâie, un produs autentic și absolut artizanal. Concentrarea de fructe depășește 100%, fără pectină, coloranți sau conservanți. Pura tradiție siciliană realizată cu echipamente moderne pentru a garanta un produs excelent. Brunia oferă procesare pentru terți.
Italia, Savona
Din 1987, crearea și dezvoltarea de noi produse biologice dietetice și nutraceutice. produse fără zahăr, fără gluten, fără lactoză. Băuturi și alimente pentru sport. batoane biologice fără zahăr, cu susan, migdale, alune, fructe uscate, semințe. batoane moi 100% fructe. Batoane crocante cu cereale. batoane de cereale expandate cu ciocolată. Batoane energetice. Batoane pentru sport. Grisine fără...
Italia, Grassobbio
...Komplet Italia, cu sediul în Grassobbio (BG), este filiala italiană a multinaționalei germane Abel Schaefer din Voelklingen (D), unul dintre liderii europeni în producția de secole de semifabricate și materii prime pentru brutării și patiserii. Komplet Italia distribuie în exclusivitate produsele Unifine Food & Bake Ingredients (B) sub marca Fruibel (linie pe bază de fructe, gelatine și ciocolată...
Italia, Conversano
... noastră în domeniu ne-a permis, de asemenea, să colaborăm prin producția de private label cu unele dintre cele mai importante branduri. În scopul de a extinde și completa oferta noastră, am crescut semnificativ gama de produse cu bicarbonat de sodiu, ciocolată în discuri, picături și fulgi, fructe confiate și decorațiuni din zahăr.
Italia, Monte Sant'angelo
...În sectorul gemurilor, există gemuri de portocale, lămâi și mandarine produse fără conservanți, doar cu fructe din Gargano și zahăr. Compania este un punct de referință pentru iubitorii de mâncare autentică și tradițiile culinare italiene și pugliese.
Italia, Olbia
... ridicat de satisfacție pentru client. Ele își păstrează calitățile atât în conservare, cât și în gătire. Produse: Paste artizanale congelate: ideale pentru export și conservare. Acestea sunt congelate imediat după producție, păstrând toate calitățile produsului proaspăt făcut. Seadas congelate: paste umplute cu brânză, care pot fi gătite prăjite sau la cuptor și condimentate după preferință cu miere sau zahăr, sau savurate sărate. Dulciuri din tradiția Sarda: papassini, amaretti și tiliccas.
Italia, Altavilla Vicentina
Saracino SRL produce și comercializează produse de patiserie și înghețată. Catalogul include glazuri, paste aromatizate pentru înghețată, stabilizatori, decorațiuni din zahăr, granule, toppinguri. Saracino oferă consultanță tehnică prin demonstrații, vizite ale bucătarilor gelatieri și patiserilor, rețete și suport direct.
Italia, Somma Vesuviana
... largă de: Alimentație Biologică cu cereale, leguminoase, orez, îndulcitori, gemuri și sucuri de fructe, ciocolată și bomboane fără zahăr, lemn dulce, produse de panificație dulci și sărate, condimente și arome, băuturi din orez-soia-migdale, elixire și amari, infuzii de fructe și ceai atât vrac cât și în plicuri; Cosmetice naturale și biologice cu creme pentru față și corp, săpunuri solide și...
Suntem o cooperativă agricolă, activăm în Palermo, în zona Ciaculli, cunoscută pentru mandarina târzie pe care o cultivăm în mod natural, și pentru nespola atât albă, cât și roșie. Avem membri care cultivă portocale la Ribera (AG), piersici la Bivona, pepeni în zona Trapani etc. Toate citricele și fructele sunt de prima calitate, care ne sunt livrate. În plus, producem gemuri și confituri extra folosind doar produse proaspete, utilizând doar fructe proaspete, suc de lămâie, zahăr din trestie și pectină de fructe. În curând se va asocia și un apicultor pentru producția de miere.
Italia, Eboli
... agroturismului se desfășoară activitatea noastră agricolă, pe 15 ha și 6000 de măslini pentru producția de ulei de măsline de calitate și măsline de masă cu un parfum intens. Exclusiv pentru clienții noștri, ne dedicăm apoi producerii de legume și fructe, a căror autenticitate este garantată și posibilă datorită producției limitate. Complexul nostru este format din săli spațioase recent renovate cu gust și eleganță pentru a găzdui evenimentele dumneavoastră și din camere confortabile și private pentru sejururile dumneavoastră.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play