Franța, Boissy Saint Leger
... Janin, chocolatier din Île-de-France, și echipa sa pregătesc bomboane de ciocolată cu o durată maximă de 15 zile. Stéphane Janin, chocolatier profesionist situat în Val de Marne și specialist în fabricarea ciocolatei, vă invită să descoperiți fabrica sa de ciocolată, în timp ce vă delectați cu delicioase ciocolate pralinate, ciocolată pură, trufe de ciocolată... Vânzare de ciocolată artizanală (colete de ciocolată, asortimente de ciocolată, ciocolată...) și crearea de ciocolate personalizate pentru companii.
...Trufe delicioase cu Cognac Fine Champagne, topite și savuroase, pudrate delicat cu cacao. Truffette de France vă oferă plăcerea cremoasă a ciocolatei asociată cu subtilitatea aromei de Cognac Fine Champagne. Prezentate într-o frumoasă cutie argintie, aceste trufe de ciocolată combină cu finețe eleganța finei champagne cu textura moale a trufei de ciocolată.
Franța, Wingles
...Exotic, floral și fructat, ciocolata de Origine Saint-Domingue are un gust rotund de cacao amar, cu o lungime excepțională în gură, îmbogățită cu note aromatice de condimente, vin și măsline. Dimensiuni - L 16 x P 8 x H 1,5 cm Cantitate pe carton:10 Cantitate minimă per comandă:10 Tip de cantitate minimă de comandă:Unitate pe carton UGS:TO-SD Țara de fabricație:Franța Precomandă:Da Cel mai bine vândut:Nu Personalizare:Da...
Franța, Biguglia
...Trufele Crunchiella Rețetă pentru 25 de trufe ● 1 borcan de Crunchiella O Mà! ● 100 g de cacao pudră Umpleți o tavă din silicon cu mini forme semisferice cu Crunchiella O Mà! Puneți la congelator pentru toată noaptea pentru ca semisferele să se solidifice. A doua zi, scoateți semisferele de Crunchiella O Mà! și asamblați-le una lângă alta. Încălziți cu degetele pentru a reuși asamblarea. Rulați în pudra de cacao. Puneți la rece înainte de a savura. Lăsați plăcerea să-și facă treaba...!
Franța, Cleron
...Împărtășiți sau oferiți fericire cu trufele de ciocolată cu lapte Lindt Lindor. Din 1845, Maeștrii Ciocolatieri Lindt combină măiestria lor și cele mai bune ingrediente pentru a produce o coajă de ciocolată perfect rotundă, cu o umplutură moale irezistibil de dulce. Lindor este ideal pentru a marca ocazii speciale, adăugând o notă de fericire oricărei sărbători și reprezintă cadoul perfect pentru a impresiona sau pentru a fi savurat alături de prieteni și cei dragi. Fabricat de maeștrii ciocolatieri Lindt Trufe cremoase cu ciocolată cu lapte Ideal pentru cadouri 600g...
Franța, Domjean
...aproape exploziv, și aduce de asemenea o notă de ușurință. Aplicații : Gata de utilizare. Se folosește ca insert în deserturi și bușteni de familie sau individuale. În ciocolaterie, în interiorul bomboanelor de ciocolată sau bilelor de trufe. În restaurante, în deserturi servite în pahare, în tiramisu și pentru decorațiuni de farfurii. Pentru a înmuia textura, produsul poate fi încălzit câteva...
Franța, Saint-Omer
...Bile de zăpadă cu ciocolată albă și unt de arahide, borcan vrac de 3 kg Bile de zăpadă cu ciocolată albă, cu un centru de trufe din unt de arahide și ciocolată cu lapte Niciun fel de luptă nu este permis cu aceste bile de zăpadă, sunt prea delicioase pentru a fi aruncate! Asigurați-vă doar că luați una înainte să dispară! Un borcan de 3 kg pe cutie. Fără gluten. Greutate netă: 3 kg...
Franța, Paris
Franța, Parnac
...Cahors intens și complex Acest vin de culoare profundă este expresiv și armonios; nasul său complex evocă coacăze negre, condimente și fructe prăjite. Este cărnos și puternic în gură, iar calitatea sa catifelată este dovada stăpânirii perfecte a tehnicilor de învechire în stejar. Aromele de fructe negre, lemn dulce și ciocolată completează expresia plină a vinului. Se servește decantat (sau deschis cu câteva ore înainte) înainte de a fi savurat la 15-16°. Sugestii de acompaniament: foie gras de vânat, trufe, ciuperci de pădure, tournedos, miel hrănit cu lapte.
Franța, Arles
...Maison Lesage Noișoare din Piémont prăjite și acoperite cu pralină gianduja din noișoare și migdale din Provence, cu feuilletine crocantă și ciocolată. Conservare într-un loc uscat între 16 și 20°c Ingrediente: noișoare din Piémont, zahăr, ciocolată de acoperire neagră 62%, ciocolată albă 32%, biscuit sfărâmat, unt de cacao, ciocolată albă 32%, migdale din Provence, ciocolată cu lapte 33%, lapte praf integral, pastă de cacao (boabe de cacao), lapte praf degresat, agent de acoperire gumă laque, gumă arabică, pudră de cacao, unt, extract de vanilie cu boabe.
Franța, Bellême
... ciocolate pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră: ciocolată de acoperire, bomboane de ciocolată, tablete, praline, trufe și multe altele. De asemenea, suntem capabili să personalizăm produsele noastre pentru a le adapta la nevoile dumneavoastră specifice. Acordăm o mare importanță calității și autenticității produselor noastre. Selectăm cu atenție materiile noastre prime și colaborăm cu producători...
Franța, Les Trois Ilets
... calitatea lor superioară. În plus față de tabletele de ciocolată, vă oferim o varietate de produse din ciocolată, cum ar fi trufe negre de ciocolată, drajeuri de ciocolată și palete de ciocolată. Toate produsele sunt fabricate cu aceeași grijă pentru calitate și inovație. Ciocolateria artizanală Les Chocolats de Balata oferă, de asemenea, tururi ghidate ale atelierului lor de producție de ciocolată...
Franța, Chimilin
La chocolaterie DE MARLIEU, fondată în 1906, continuă să încânte papilele gustative ale gurmanzilor. Răsfățând deja 4 generații de iubitori de ciocolată și dulciuri DE MARLIEU, această ciocolaterie de familie își continuă drumul, respectând aromele și tradițiile artisanale. De la ciocolata Malakoff la ciocul albastru, trecând prin excelentele trufe cu ciocolată neagră, gama de delicii DE MARLIEU...
...- Estetică: Dincolo de calitatea lor gustativă și olfactivă, ciocolata noastră se distinge prin faptul că este fin decorată cu unt de cacao. Fabricăm, de asemenea, trufe, palete de ciocolată și oferim cutii de degustare.
Franța, Souillac
...mirabelle, kirsch. De asemenea, propunem aperitive pe bază de vin, fructe, nuci, ratafia, lichioruri de nuci, castane, zmeură, caramel, ciocolată cu vanilie, mentă, precum și creme de fructe. Fructe în alcool, babas, cannelés, dulciuri cu ciocolată și condimente din sud-vest, muștar și oțet cu trufe sunt de asemenea disponibile. Suntem prezenți la vinării, magazine fine precum Hédiard și Fauchon, precum și pe mesele unui număr mare de restaurante cu stele în Franța și în străinătate.
Franța, Paris
... de caviar de ronțăit, feliile de „presat” de adăugat într-un croque-monsieur sau CaviarCream, un tarama „îmbunătățit”. O altă inovație: floarea de caviar uscată, de consumat măcinată sau întreagă pe un risotto sau ouă jumări... Dincolo de ouă și pești afumați, PETROSSIAN își extinde treptat sortimentul la alte produse festive: foie gras, trufe, ciocolată, precum și la anumite specialități rusești...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play