Franța, Astaffort
...FOIE GRAS CU TRUFĂ NEAGRĂ (5%) 100g „O bijuterie culinară” dar Vegană, inspirată de două dintre cele mai mari și mai prețioase produse ale patrimoniului nostru gastronomic francez. Foie gras și trufă neagră. O carte câștigătoare pentru aperitivele, mesele cu prietenii sau familia. INGREDIENTE: ulei de cocos (39%), apă, drojdie de bere bio, pudră de hribi, muștar, ulei de rapiță, sare, agar agar, făină de chia bio, tamari bio, piper negru, oțet xeres, condimente, făină de alune, concentrat de roșii, fragmente de trufă (5%), aromă de trufă. UGS:002...
Franța, Guérande
... raritatea sa, fac din această categorie de trufă un aliment delicat, puternic și de neuitat. Aromele sale fascinante, precum și capacitatea sa de a magnifica toate alimentele cu care este asociată, o fac cel mai frumos bijuterie al gastronomiei franceze. Trufa Neagră se potrivește perfect cu dulceața sărată a Florii de Sare naturale, care îmbracă savoarea sa pentru a oferi preparatelor tale o notă rafinată și inimitabilă. SKU:FSTN150...
Franța, Saint-Omer
...Un set de Condimente de tăiat, perfect pentru ocazii speciale. Este compus din trei creioane și un ascuțitor conform standardelor alimentare. O rețetă exclusiv vegetală gătită la Alès în Cévennes. Basilic (BIO) este ideal pentru bucătăria mediteraneană, fructe de pădure, legume crude, brânză de capră și citrice. Trufă neagră este ideală pentru legume rădăcinoase, risotto, brânzeturi, ouă și carne...
Franța, Valréas
Franța, Auros
...jambon alb franțuzesc cu trufă neagră din Périgord Jambon alb cu trufă neagră din Périgord. Un jambon cu trufă de fabricație franțuzească, artizanal și regional. Gătit la abur în sucul său pentru un plus de savoare. 1/2 jambon de 3,5 kg; DLC 20 zile. Un parfum delicat de trufă neagră din Périgord, dozată cu măiestrie. Un produs de sărbătoare care poate fi servit în chiffonnade pentru aperitivele...
Franța, Bidart
...Excelența în Coșul cadou. Trufa neagră proaspătă "Tuber Mélanosporum", calitate Extra, origine Franța, de la Casa Caudalie, oferă toată intensitatea parfumului său, fără transformare sau elaborare. O selecție strictă a celor mai frumoase trufe, prezentată în coșuri cadou de 50 sau 100G. Toate pachetele noastre sunt transportate la temperaturi controlate; calitatea este o valoare cu care Casa Caudalie nu face compromisuri!
Franța, Concarneau
...Trufa Burgundy, cunoscută și sub numele de trufa de toamnă, este recoltată în Franța, Spania, Italia și în unele țări din Europa de Est, cum ar fi Bulgaria. Are un parfum ușor mai intens și un caracter mai puternic decât verișoara sa, trufa de vară. Inițial, are un gust amar, dar acesta cedează în fața unor arome mai subtile de alune și ciuperci.
Franța, Malataverne
... producții agricole, sunt foarte solicitate de gurmanzi. Trufa neagră sau trufa din Périgord, în latină Tuber melanosporum, se găsește doar în soluri calcaroase, la o adâncime de 1 până la 15 cm, la poalele unor arbori numiți trufieri (stejar, alun, tei, carpen...). Se dezvoltă primăvara și crește începând din august pentru a ajunge la maturitate câteva luni mai târziu. Atunci este recoltată (se spune „cavée”) cu ajutorul, în general, al unui câine trufier, al unui porc sau al muștelor.
...Solutia miraculoasă pentru a ridica instantaneu pungile, cearcănele și ridurile, oferind feței tale un aspect strălucitor pentru o durată de 6 până la 8 ore. "SFÂNTUL GRAAL" este o soluție temporară îmbogățită cu extracte de Trufă Neagră, care se aplică înainte de machiaj și acționează instantaneu în timpul uscării. Zona tratată trebuie să rămână nemișcată timp de 1 minut, pentru un rezultat...
Franța, Paris
...Semolă de grâu dur, ouă proaspete, suc și aromă de trufă neagră 3,2%, trompetă a maurilor 1,5%, apă. Valori nutriționale pentru 100g : Energie : 347kcal Grăsimi : 3,5g din care saturate : 0,5g Carbohidrați : 69g din care zaharuri : 3,5g Proteine : 12g Sare : 1,3g Cum să le gătești : Pentru o textură ideală "al dente", fierbe pastele într-un volum mare de apă clocotită sărată. Scurge și păstrează la cald. Savurează cu garnitura aleasă de tine. Ean13:3701511705275 Referință:TagliatelleTruffeNoireBioFrance1...
Franța, Arles
...L'artisan Popol Preparare culinară de oțet balsamic aromatizat cu trufe. Ingrediente: oțet balsamic de Modena IGP 6% aciditate 98% (oțet de vin, must de struguri, colorant E150d, sulfiți). aromă naturală de trufă neagră 2%.
Franța, Wingles
...Trufe ciocolată neagră ganache neagră 64% 1000 g Quantitate per carton: 1 Quantitate minimă per comandă: 1 Tip de cantitate minimă de comandă: Unitate per carton UGS: BBC-32-P Țara de fabricație: Franța Precomandă: Da Cel mai vândut: Nu Personalizare: Da Greutate (lbs): 2.20 Lungime (inches): 9.21 Lățime (inches): 6.81 Înălțime (inches): 2.76...
Franța, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Ulei de măsline extravirgin cu aromă de trufă neagră. Bucăți de trufă albă de vară (tuber aestivum) 1% Ulei de măsline extravirgin de categorie superioară, obținut exclusiv prin procese mecanice. Sticlă de sticlă 200ml Data limită de consum 15.05.2019...
Franța, Mietesheim
...Diamantul negru aduce acestei muștar un parfum delicat care are tot ce îi trebuie pentru a vă încânta. Parfumat delicat cu fragmente de trufă, acest muștar cu trufă răsfață iubitorii de trufe. Îmbunătățește carnea, legumele, pastele și sosurile, la fel ca și preparatele reci! Ingrediente: Apă, semințe de muștar, oțet, trufă și suc de trufă neagră (4,2%), sare, zahăr, aromă, conservant: bisulfit de sodiu (E222). Există, de asemenea, în borcan de 55g și în borcan de 200g.
Franța, Auxerre
... însoțește antreurile (pateu în crustă sau o gustare la regină), carne (cotlet de miel, un filet mignon sau o pulardă la cuptor), pește (lampreia à la bordelaise) și preparate vegetariene (pe bază de ciuperci precum hribul și trufa). Œil: purpuriu granat profund Consiliul oenologului: a se servi la 16-18°C Grad de alcool: 14% Timp de păstrare: 22 de ani Ambalare: Carton cu 6 sticle de 75cl Domeniu: Château Haut-Brion Apelație: Pessac-Léognan An de recoltă: 2018 Cultură: Tradițională Etichetă: Apelație de Origine Controlată...
Franța, Roubia
...elegant, fructat. Gust Harmonios, delicat, catifelat, note subtile de trufă neagră, note de mur, note de pâine prăjită, note generoase de lemn, taninuri fine, taninuri precise, rotund, ușor mineral, corp structurat, persistență lungă. Asocieri mâncare & vin Carne roșie în sos, Cassoulet Temperatura de servire: 8° - 10° Culoare: Roșu Strugure: Grenache, Syrah Alcool: 14,5% Capacitate: 75 cl (Sticlă)...
Petite TPE situată în Fontanes, în sud-vestul Franței, suntem producători de produse din carne, pe bază de rață și porc din sud-vest, suntem o conseră de foie gras gestionată de Michel Monteil, un maestru artizan. Lucrăm cu produse nobile (cele mai bune bucăți de porc cu etichetă roșie, trufa neagră din Périgord, piperul de Sichuan, sarea de Guérande, sau produse AOP și AOC pentru brânză și vin...
Franța, Cahors
... specialitățile din regiune, inclusiv trufe, foie gras, ciuperci cèpe, în toată Franța. Recoltate între noiembrie și martie, trufele sunt cumpărate „din pământ” de pe piețe. Toate trufele sunt supuse la trei selecții succesive înainte de a fi vândute ca trufe proaspete sau trufe în conserve. Casa oferă Trufa Neagră de iarnă, alte specii de trufe precum Trufa Albă din Italia – Tuber Magmatum, tuber Brumale, trufa albă de vară, trufa din China, trufa numită de Bourgogne, Trufa din Lorraine, trufa proaspătă, Trufa neagră de iarnă, trufele în conserve.
Franța, Puymeras
... Produse esențiale ale Casei Printre trufele proaspete, Trufa Neagră, în latină Tuber Melanosporum: această faimoasă trufă, cunoscută și sub numele de „Diamantul Negru al Bucătăriei”, este cu mult cea mai apreciată de gastronomi. Ea face astăzi renumele Casei Plantin. Combinația dintre un parfum delicat și o textură crocantă îi conferă un gust și un caracter excepțional. Produsul de bază al gamei de trufe în conserve, Trufa Neagră 1ère Ebullition, atunci când este gătită corect, dezvăluie un parfum aproape la fel de puternic ca cel al unei trufe proaspete și încântă cele mai rafinate palate.
Franța, Saint-Quentin
... lanțului de producție, spre deosebire de produsele industriale care abundă pe rafturile marilor magazine. O abordare responsabilă și cetățenească în slujba papilelor noastre. Găsiți foie gras din Aisne, preparate gătite din Nord (carbonnade), terrine și rillettes de pește din Bretania, rillettes din Picardia, trufa neagră din Périgord și toate vinurile franceze. Să nu uităm nici condimentele, muștarul cu trufă, sarea de Guérande, uleiurile și oțeturile, oțetul balsamic și uleiul de măsline, gemurile din fructe proaspete.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play