...Caramelele speciale sunt o familie mare de caramele, variind de la caramel de lapte la caramel cu unt sărat, vegane, cu zahăr redus... Aceste caramele oferă o textură și un gust unic fiecărui produs. Sub formă de pastă sau sclipici, o varietate de ingrediente (miere, lapte, smântână, ciocolată, unt, grăsimi vegetale...) pot fi folosite pentru a le crea.
Ele răspund tendințelor de etichete curate...
...Sachet de Nougat de Montélimar DUR, în pachet de 1 kg, apreciat pentru savoarea sa și pentru textura foarte crocantă. Nougatul dur de Montélimar de la casa Diane de Poytiers a fost creat pe baza unei rețete care, conform tradiției, este compusă în principal din miere, migdale, fistic, zahăr, albușuri bătute și vanilie.
Referință: 107302
GREUTATE (în KG): 1.000
Ambalare: 6
TVA: 20.0%...
...
- Arome empyreumatice: cafea prăjită
- Final: catifelat cu note de condimente dulci
Alianțe
- Pulă de miel friptă în stil provençal
- Iepure la regal
- Civet de mistreț
- Cotlet de vită / Cotlet de vițel la grătar
- Moale cu ciocolată neagră...
...Untul de cacao este o grăsime naturală extrasă din boabele de cacao (Theobroma cacao), același fruct folosit pentru a produce ciocolată. Este cunoscut pentru textura sa fină, punctul de topire scăzut și aroma sa ușoară de cacao. Untul de cacao este utilizat pe scară largă în industria alimentară, cosmetică și farmaceutică.
...Unul dintre cele mai bune alegeri dintre vanilia din Madagascar, vanilia noastră neagră TK se distinge prin nuanța sa brună-roșiatică și conținutul de umiditate. Descoperiți o alternativă unică la vanilia neagră gourmet cu acest ingredient excepțional și căutat.
Culoare: Roșu închis până la negru
Textură: Fină, umedă, ușor uleioasă
Aromă: Gust pronunțat de vanilie și ciocolată neagră
Dimensiune: 18-22 cm lungime
Greutate: 3-5g pe păstaie
Conținut de umiditate: 28-33%
Conținut de vanilină: 1.6% până la 2.4%...
...100% Merlot
Vinificare: Cuve de beton termoregulatoare
Îmbătrânire: 5% butoaie noi, 47.5% butoaie de un vin, 47.5% butoaie de două vinuri
Degustare: Este un vin cu mult caracter și condimente; este piperat și proaspăt la nas, cu o frumoasă atac de fructe negre și lemn dulce. În gură, textura este cremoasă, cu un bun volum și taninuri bine integrate. Finalul este lung, cu o aromă picantă și de ciocolată.
... nostru este îmbogățit cu pudră de nucă de cocos de calitate, aducând o notă tropicală și aromatică.
Sfaturi de Utilizare :
Sucre à la Noix de Coco este ideal pentru a îndulci iaurturile, deserturile, băuturile calde și multe altele. Textura sa fină și aroma exotică adaugă o notă dulce și parfumată tuturor creațiilor tale culinare.
Ideal pentru :
Îmbunătățirea deserturilor, torturilor și patiseriilor.
Îndulcirea băuturilor calde precum cafeaua, ceaiul sau ciocolata caldă.
Aducerea unei note tropicale în rețetele tale preferate.
Caracteristici ale Produsului :
Greutate : 200g
Referință:SUCRE0013B...
...4 croissante cu ciocolată, gata de copt, cu o textură tradițională în foi, crocantă și moale în același timp. O dimensiune ideală pentru mic dejun sau gustare.
Produsul este congelat și ambalat într-un sac.
Greutate: 6x(4x75g)...
...Biscuiți Canistrelli corsi cu bucăți de alune și ciocolată.
Produs nou pentru această gamă nouă cu această rețetă delicioasă de biscuiți corsi tradiționali, tăiați, cu alune și ciocolată. Prăjiturelele noastre, emblematice ale insulei frumuseții, sunt de savurat în orice moment al zilei, fie pentru micul dejun, gustare sau desert. Canistrelli noastre vă vor încânta cu gustul lor, textura...
...Pentru toți fanii ciocolatei, această rețetă completă de ciocolată vă va cuceri.
Veți adora crocanta biscuiților, textura cremoasă cu acest miez de cremă de tartinat fără ulei de palmier și această mică notă de sare de mare.
Maxi Cookie cu un Maxi Gust pentru toate dorințele voastre cele mai pofticioase.
Energie: 2165 kj / 518 kcal
Grăsimi: 28 g
Din care acizi grași saturați: 12 g
Carbohidrați: 61 g
Din care zaharuri: 42 g
Proteine: 6 g
Sare: 0.52 g...
...unt bătut cu o spumă ultra-cremoasă și topită, compoziția sa este adaptată pentru pielea feței. spuma de ciocolată vă va încânta atât prin textura sa, cât și prin compoziția sa, parfumul natural de cacao sau culoarea care va sublinia nuanța tenului dumneavoastră.
ALINE CHOCOLATIERE reinvente clasicile dulciurilor din ciocolată în stil bastiais. Este toată Corsica în delicii de ciocolată: o combinație subtilă între comorile Insulei Frumuseții și ciocolata de calitate, prin miere, citrice, alune, comorile maquis-ului și emblematicii Canistrelli care ne duc înapoi în amintirile copilăriei și promit experiențe gustative surprinzătoare și inedite.
Acum câțiva ...
...Această înghețată exotică provine din ingeniozitatea și originalitatea noastră. Rețeta noastră artizanală combină o aromă exotică cu o textură familiară și oferă o experiență unică consumatorului.
Înghețatele și sorbeturile noastre sunt elaborate în atelierul nostru conform rețetelor originale, folosind exclusiv ingrediente nobile și selectate. Nu folosim coloranți sau arome. Veți regăsi, așadar...
...Trufe delicioase cu Cognac Fine Champagne, topite și savuroase, pudrate delicat cu cacao. Truffette de France vă oferă plăcerea cremoasă a ciocolatei asociată cu subtilitatea aromei de Cognac Fine Champagne.
Prezentate într-o frumoasă cutie argintie, aceste trufe de ciocolată combină cu finețe eleganța finei champagne cu textura moale a trufei de ciocolată.
...Broașca de cacao este concepută pentru bucătari sau patiseri și permite pregătirea unor cantități mici de paste în comparație cu rafinările industriale.
Cu ajutorul ei, puteți realiza ciocolată "Bean to Bar" cu o capacitate de rafinare de până la 20 de microni, o textură perfect rafinată și impalpabilă, fluidă și elastică, care vă va permite să umpleți perfect formele.
... glazură, umplutură, incluziune și marmorat „ripple”. Este un caramel pe care îl alegem căutând o textură și un gust pentru a caracteriza și a oferi o identitate puternică produsului finit.
Utilizări posibile:
CREME ÎNGHEȚATE
DESERTURI LACTATE
CIOCOLATE
BISCUITI
PÂNTECI
BARURI CU CIocolată ȘI CEREALE
SPECIALITĂȚI DE BRASERIE...
...Ciocolată 70% COCOA
O ciocolată cu caracter, 70% solide de cacao, realizată din boabe de cacao din diferite origini. Textura sa este bogată și persistentă, cu o aciditate ușoară. Foarte plăcută!
INGREDIENTE: 0
POATE CONTINE URME DE FRUCTE CU COAJĂ, GLUTEN ȘI LAPTE. A se păstra departe de umiditate și căldură, între 15 și 18°C.
... o cuvée rară și excepțională, caracterizată printr-o textură catifelată și o paletă aromatică complexă, marcată de note de cireș negru, cuișoare, piper și lemn dulce. În gură, dezvăluie arome delicate de portocală, ciocolată și condimente lemnoase.
'’The Old Garden' oferă o experiență gustativă unică și se potrivește perfect cu un miel la grătar cu rozmarin, un risotto cu ciuperci sălbatice sau ciocolată neagră cu flori de sare.
...Culoare: Mahon cu reflexii de cupru
Nas: Un buchet care combină armonios note fine de flori uscate, iris și liliac cu căldura fructelor confiate, marmeladei și crème brûlée. O dulceață picantă care dezvăluie arome lemnoase de stejar prăjit și cutie de țigări.
Gust: O intensitate remarcabilă și o complexitate aromatică pentru un Cognac gourmet, o textură catifelată și o amplitudine surprinzătoare.
Vârstă de degustare: aproximativ 15 ani.
Sugestii de degustare: Pur ca digestiv (între 20 ° și 25 °), în acord cu deserturi din ciocolată sau cu un trabuc bun.
... prăjită, vanilie, piper alb și ciocolată. O sticlă intoxicantă care constituie o minunată alegere!
Contență: 75cl
Tip: Vin roșu
Culoare: 100% Syrah
IGP: Côtes Catalanes
Păstrare: De băut imediat și de păstrat până în 2030
Temperatura de servire: 16-18°C...
...Nez
note exuberante de cireșe negre coapte, gem de prune și zmeură neagră, precum și sugestii de lemn dulce, violete confiate și frunze uscate cu o notă de ciocolată topită
Bouche
microscopie la corpolență, gura oferă saci de fructe negre tinere cu scântei serios condimentate și o textură magnific moale, încheind îndelung cu o atingere minerală convingătoare
Accord metvin brânzeturi, vânat...
... of Origin ne dezvăluie arome clare de coji de portocală. Vanilia, care aduce o notă de dulceață indispensabilă, completează aceste arome pentru un nas deosebit de fructat.
Degustarea: Caracterizat prin textura sa cremoasă, acest prim capitol se exprimă cu poftă, dezvăluind arome de condimente, ciocolată prăjită și prăjitură.
...La alună (cunoscută și sub numele de alun) are o textură crocantă și o aromă atrăgătoare care se potrivește de minune cu ciocolata și este folosită pe scară largă în cofetărie. Untul său este astăzi prezentat ca o pastă de tartinat mai nutritivă decât untul de arahide.
Uleiul de alun este, de asemenea, foarte aromat și folosit ca ulei de gătit. Alunele sunt bogate în proteine, grăsimi nesaturate...
... înghețatei soft, precum și pentru producția de granita. Selecția noastră de echipamente și produse garantează calitatea și prospețimea produselor finite. În plus, furnizăm preparate, mixere și forme concepute special pentru industria înghețatei, ajutând la crearea deserturilor înghețate perfecte în textură și aromă.
Dincolo de înghețate, catalogul nostru include mașini pentru ciocolată...