...Încercați o explozie de arome fructate cu Sucre à la Groseille, o creație delicios de naturală de la Yaya Naturellement Savoureux. Conceput cu grijă și pasiune, acest zahăr unic va adăuga o notă de prospețime și răsfăț deserturilor și băuturilor dumneavoastră preferate. Ingrediente de Calitate : Zahăr de Beterrabă Francez Ne rafinat : Zahărul nostru de calitate superioară provine din sfeclă de...
Franța, Clichy
...Zahărul alb este un îndulcitor cristalizat purificat obținut din trestie de zahăr sau din sfeclă de zahăr. Este tipul de zahăr cel mai frecvent utilizat în gospodării și în industria alimentară pentru a îndulci și conserva alimentele și băuturile. Din punct de vedere chimic, zahărul alb este compus în principal din zaharoză.
...Zaharul semolă este un zahăr alb, granulat fin, obținut din sfecla de zahăr. După extracția și purificarea sucului de sfeclă, zahărul este cristalizat și apoi cernut pentru a obține granule uniforme și foarte fine. Această finețe îl diferențiază de zahărul cristalizat, făcându-l deosebit de potrivit pentru rețetele în care este necesară o dizolvare rapidă. Zaharul semolă are o culoare albă...
Franța, Trebedan
...Descriere Potasa organică obținută din transformarea sfeclei se folosește pentru toate tipurile de plantații: pomi fructiferi, legume și flori; Legumele și fructele dumneavoastră sunt puțin productive, lipsesc de zahăr și de aromă? Potasa este esențială pentru producția de fructe și legume: numărul și calitatea fructelor în concentrația de zaharuri (roșii, ardei, vinete, fasole, mazăre, dovlecei...
Franța, Saint-Gaudens
...Carouri murdare? Murdărie, urme de degete, grăsime, apă, poluare, praf, calcar pe suprafețele vitrate sau în baie? Gloss are soluția! Detergent pentru geamuri pe bază de oțet alb și alcool din sfeclă de zahăr. Soluție economică, ecologică și ultra eficientă. Curăță și degresează suprafețele vitrate fără a lăsa urme. Conținut ridicat de alcool. Redă strălucire și transparență tuturor suprafețelor...
Franța, Warmeriville
...%), ulei de cocos complet hidrogenat, acidifiant (acid citric), amidon, arome, maltodextrină, agenți de îngroșare (guma gellan, guma de celuloză, guma arabică), emulgator (sucroesteri ai acizilor grași), agenți de glazurare (ceară de carnauba, ceară de albine), coloranți (carotenoizi, roșu de sfeclă),","Conditionnement palette:4725 UVC (soit 135 colis)":"Ambalare palet:4725 UVC (adică 135 pachete)","Fibres alimentaires 0g / 100g":"Fibre alimentare 0g / 100g"}...
Franța, Yssingeaux
...Galben: șofran Galben/portocaliu: carotenoide, annatto, paprika, luteină Maro: zahăr caramelizat, orz maltat Roșu: sfeclă, antociani Verde: clorofile Albastru: spirulină Negru: cărbune vegetal...
... este stocat în rădăcini. Zahărul poate reprezenta între 15% și 21% din greutatea totală a rădăcinii de sfeclă de zahăr; totuși, în funcție de condițiile de cultură și de cultivator, conținutul de zahăr poate varia de la 12% la peste 20%. Sfecla de zahăr crește doar în regiunile temperate, spre deosebire de trestia de zahăr, care crește exclusiv în regiunile tropicale și subtropicale. Spre deosebire de trestia de zahăr, sfecla crește sub pământ.
Franța, Ingwiller
...HIDRAULIC CU DESCĂRCARE PE BENZILE Este un recoltor combinat cu două rânduri care efectuează atât tăierea de sus, cât și extragerea, curățarea și descărcarea sfeclei de zahăr.
Franța, Geispolsheim
...piure de prune, suc de sfeclă, zahăr, regulator de aciditate - acid citric, apă potabilă Valoare energetică per 100g (kcal) - 45 kcal Carbohidrați per 100g - 11g...
Franța, Paris
...Substraturi pentru activitatea de fermentație, nutriția animalelor și factorii de apetibilitate Baze de fermentație pentru drojdii și toți microorganismele din biotehnologie, zahărul este o energie ușor asimilabilă care aduce nutrienți și minerale provenite din sfecla de zahăr. Energie pentru animalele și albinele dumneavoastră. Zahărul este un excelent suport energetic în alimentația...
Franța, Bobigny
... de atenuare Icumsa (metoda Icumsa nr. 1978) Granulație: Standard Fin Cenușă electrică: 0,04% Max. (Pe baza greutății uscate) Conductivitate Anhidridă sulfurică: 20 mg / kg Min. Sediment: niciunul Miros: Fără niciun miros Zahar reducător: 0,05% maxim din greutate Staphylococcus aureus NPH: zero AS max: 1 P.P.M. PS max: 2 P.P.M. CU max: 3 P.P.M. Substanță: cristal solid...
Franța, Bohas-Meyriat-Rignat
...Rooibos*, honeybush*, hibiscus*, coajă de lămâie*, papaya*, mango*, mentă piperată*, boabe de Goji*, aromă naturală de mango, lemon grass*, sfeclă*. *Produse provenite din agricultura biologică Sfaturi de preparare pentru 1 L de ceai rece 15-20 g/L de ceai 1 litru de apă Zahăr sau miere pentru un plus de savoare Fructe proaspete și/sau mentă proaspătă pentru un plus de prospețime Pentru un ceai...
Franța, Objat
... : 18€ în cutie transparentă sau 20 de bucăți în cutii metalice 20€ (cutie pentru zahăr) Ingrediente: pudră de migdale, zahăr pudră, albuș de ou, pudră de cacao, cocos ras, arome naturale: fistic, căpșuni, zmeură, pară, lămâie, lychee, violetă, afine, speculoos, caramel cu unt sărat, pastă de nuci, coloranți: sfeclă, beta-caroten, clorofilină.
Franța, Hyères
...Pentru o hidratare de lungă durată! O cremă hidratantă care întărește epiderma datorită formulei sale exclusive cu ulei de cânepă și cristale de CBD antioxidant. De asemenea, în formulă: Acid hialuronic de origine vegetală: hidratant și lifting Extract de sfeclă: stimulează producția endogenă de acid hialuronic Fructooligosacharide: zahăr extras din fructe, extrem de hidratant Vitamina E naturală: un amestec de tocofere antioxidante derivate din uleiul de floarea-soarelui, bogat în squalen natural.
Franța, Laval
... Creați cocktailuri unice, Intensificați-vă aromele după activitățile fizice. · Valori nutriționale / 100ml: Energie 1004 KJ/237 kcal; 57g carbohidrați din care zaharuri 56g, Fibre Alimentare 3,9g Compoziție: 55,31% Apă filtrată + Pulpa de Baobab bio brut, Zahar din sfeclă bio franceză, Suc de Ghimbir proaspăt bio DDM: 24 luni. Vegan, 100% Bio, fără conservanți / Fabricat în Franța Natural, fără coloranți artificiali Treziți-vă vitalitatea la fiecare înghițitură...
Franța, Pornic
... sfeclă, acerola și lămâie (roșie), cremă de tartar (acidifiant), CBD, zahăr pudră, amidon de porumb. – CBD : 10mg de CBD per bomboană. – Posibile urme de lapte și nuci. Greutate netă : 140g (din care 300mg de CBD) Ambalaj : – Borcane din sticlă etanșe și reciclabile – Conține ± 30 de bomboane...
Franța, Mietesheim
...Sfeclă roșie tăiată felii, gătită în sos dulce-acrișor conform tradiției alsaciene. Acest gust dulce caracteristic îmblânzește și sublimează gustul sfeclei. Ingrediente: Sfeclă roșie, oțet de alcool, zahăr, sare, condimente. Există și în borcan de 720ml.
Franța, Toulon
... ușor pe părul vostru. Cu notele sale de citrice și busuioc, este o adevărată plăcere sub duș și oferă senzația de a ieși de la frizer după utilizare! Vă însoțește timp de 7 luni, cu 2 utilizări pe săptămână. Ingredientele Balsamul de păr (Archidyl/behenyl betainate esylate (și) arachidyl/behenyl alcool) este 100% bio, obținut din sfeclă de zahăr și rapiță, și fabricat în Franța.
Franța, Reignac
...Nutrimel este o melasă de zahăr din sfeclă de zahăr, energizată printr-un proces special. Valoarea energetică ridicată a NUTRIMEL® permite garantarea unei bune nutriții a solului și a plantei. NUTRIMEL® asigură o nutriție fragmentată, în doze mici, pe parcursul întregului ciclu de vegetație. Este combustibilul ideal pentru bacterii. Se recomandă o aplicare la fiecare 15 zile, având următoarele...
Franța, Saint-Cannat
...Scrub-ul nostru exfoliant artizanal cu uleiuri esențiale de Geranium Rosa, argilă roz și zahăr din sfeclă de zahăr franceză, este bogat în unt de shea și ulei vegetal din sâmburi de caise. 100% din volumul total al ingredientelor de origine vegetală, dintre care 26,48% de origine biologică. A partir de :5 Reducere:10 %...
... noastră este un actor major în comerțul de uleiuri vegetale. Oferim ulei de floarea-soarelui rafinat și ulei de floarea-soarelui nerafinat, ideale pentru toate utilizările culinare. Uleiurile noastre de floarea-soarelui sunt apreciate pentru calitatea lor superioară. Importăm și exportăm, de asemenea, zahăr din sfeclă și zahăr granulat, esențiale pentru numeroase industrii alimentare, respectând...
SAINT LOUIS SUCRE este specialistul gustului dulce și membru al grupului Südzucker, cel mai mare producător de zahăr din Europa. SAINT LOUIS SUCRE produce și comercializează zaharurile din sfeclă și din trestie pentru consumatori, industrie și sectorul HoReCa, în Franța, Europa și în întreaga lume. Compania este prezentă pe aceste piețe cu mărcile Saint Louis și Tutti Free, oferind produse pentru...
Franța, Villarembert
... naturale: violete, zmeură, afine, piersică/verveină, génépi - ulei esențial: Melèze - sau chiar: Miere de Munte din Savoie provenind de la un mic apicultor local Toate bomboanele sunt realizate cu zahăr francez provenind din sfeclă de zahăr franceză. Toate confiseriile noastre sunt fabricate în mod artizanal și sunt ambalate de meșteșugarul vostru confiseur. Cu bomboanele de la confiseria Spagnolo...
Franța, Cestas
...SUCRE DISTRIBUTION este specializată în importul și comerțul de zaharuri, oferind o gamă completă de zaharuri uscate fabricate din trestie de zahăr și sfeclă de zahăr. De asemenea, comercializează zaharuri "speciale" precum zahărul pudră sau zahărul granulat, precum și cele provenite din agricultură ecologică și comerț echitabil. Gama este adaptată nevoilor companiilor agro-alimentare și meșteșugarilor din sectoare precum patiseria, cofetăria, băuturile spirtoase și multe altele.
Franța, Villette-Sur-Aube
... vânzările sale în străinătate. Cei 10.000 de asociați cooperatori ai CRISTAL UNION sunt prezenți în 20 din cele 29 de departamente cultivatoare de sfeclă de zahăr din Franța. Această complementaritate geografică, alături de diversitatea climatică, permite securizarea producției de sfeclă.
Franța, Lille
Grupul agro-industrial cooperativ TEREOS transformă sfecla, trestia de zahăr și cerealele în zaharuri, alcool și amidon. TEREOS produce zahăr cuburi, zahăr pudră, zahăr cristalin și zahăr extra-fin, zaharuri cristalizate, amidon de porumb, de grâu, glucoză, alcool agricol, bioetanol din sfeclă, grâu și trestie. TEREOS este primul grup de zahăr din Franța și al treilea grup de zahăr din Brazilia...
Franța, Domont
... ofertă personalizată. Oferim de asemenea zahăr alb (din sfeclă), zahăr brun (din trestie), ecologic și îndulcitori cu diferite ambalaje (bucăți, pungi, cutii) și gramaje posibile (între 2 și 10 grame, în funcție de ambalaj). Posibilitatea de a personaliza toate ambalajele individuale cu logo-ul și alte specificații ale brandului dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați pentru a obține oferta dumneavoastră personalizată. LE PETIT PAUL este o marcă înregistrată la INPI și proprietatea societății TOMA IMPEX.
SUCOSA este specializată în imprimare, ambalare și distribuție de zahăr din sfeclă și trestie în doze (pungi, bețișoare și diferite alte formate) și alte produse sub formă de pulbere (sare, piper), precum și șervețele umede personalizate. Dispunem de o capacitate de producție de 6.000.000 de unități lunar pentru fiecare format.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play