Franța, Saint-Didier-En-Bresse
...Mousse de Biscuiti cu Ciocolată Note Olfactive: Gourmand Note de Vârf: Miere, Acord Láctic Note de Inimă: Ciocolată, Biscuiți Note de Bază: Vanilie, Caramel...
Franța, Domjean
...Fourrage crispie riz soufflé, caramel și ciocolată albă de acoperire pur unt de cacao cu o notă de ulei de rapiță pentru a înmuia textura. Fără ulei de palmier. Avantaje : Acest insert permite combinarea texturilor deserturilor, creând un contrast : mousse-ul topit cu biscuitul moale și insertul crispie. Orezul suflat prăjit, encapsulat în ciocolată, nu se înmoaie, rămâne crocant și zgomotos...
Franța, Arles
...Maison Lesage Coffret cu un camaieu de arome, de la cele mai clasice (Căpșună, zmeură, caise, coacăze și mandarină) la cele mai originale (Pere/vanilie, cireșe/cardamom, fructul pasiunii/mango, lime/ghimbir și banană/caramel). Ingrediente pulpă de fructe (căpșună, zmeură, lime, caise, fructul pasiunii, mango, mandarină, pere, cireșe, banană), ghimbir proaspăt, cardamom, extract de vanilie, zahăr, apă, glucoză pudră, pectină galbenă, acid citric.
Franța, Bordeaux
...2 Salidou: caramel cu unt sărat - 3 dopuri cu Calvados acoperite cu ciocolată neagră - 8 măsline de ciocolată: migdale prăjite acoperite cu ciocolată - 8 alune din Sud-Vest acoperite cu ciocolată cu lapte Este posibil să modificați conținutul cutiei după preferințele dumneavoastră. Contactați-ne. Cantitate minimă: 35 cutii...
Franța, Bordeaux
... supermarketuri și distribuitori care doresc să ofere o varietate de opțiuni clienților lor. Cu peste 20 de ani de experiență în exportul de produse alimentare, ne angajăm să furnizăm produse dulci de cea mai înaltă calitate. Colaborăm cu producători de încredere pentru a vă oferi produse care respectă cele mai stricte standarde. Magazinul nostru de delicatese este conceput pentru a aduce o notă de dulceață și plăcere clienților dumneavoastră, respectând în același timp standardele de calitate pe care le așteptați.
...Deserturile noastre cremoase pentru sugari sunt special formulate pentru a susține diversificarea alimentației corecte a bebelușilor de la 6 luni: - Sursă de calciu pentru o creștere sănătoasă a oaselor - Conținut ajustat de proteine pentru o dezvoltare bună - Arome naturale - Fără conservanți - Fără coloranți artificiali Arome disponibile: Natural, căpșuni, caise, pere, banane, zmeură, vanilie, ciocolată, caramel, biscuiți Pentru mai multe informații despre capacitățile noastre, vă rugăm să vizitați site-ul nostru și să ne contactați.
Franța, Bordeaux
...Histoire : Castelul Grivière dispune de 36 hectare de vie vinicole pe un sol de pietriș în comunele Blaignan, Prignac și Ordonnac. Familia Charloux conduce cu dinamism această proprietate, ceea ce se reflectă în trecerea podgoriei la o luptă rațională. Cépages : Merlot, Cabernet Sauvignon Degustare : Roșu granat violaceu. Note de ciocolată, caramel și lemn dulce. Atac fin, fructat. Corpul este ușor cremos și dispune de taninuri bine integrate. Structura susține fructul și oferă un pic de prospețime. Un vin deja foarte accesibil. Va aduce bucurie în tinerețea sa.
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Vinul: Acest superb Porto este un amestec de vinuri care au petrecut minimum 10 ani în butoaie. Exprimă o mare complexitate, îmbinând arome de caramel, toffee, condimente (cuisoare, nucșoară) și prăjire (cacao, cafea). Echilibrul este foarte bine realizat, iar ansamblul îmbină puterea și dulceața. O adevărată delicatesă de savurat ca aperitiv sau alături de un desert delicios cu ciocolată! Tip: Porto Tawny Contență: 70cl Grad alcoolic: 20% Temperatura de servire: 16-18°C...
Franța, Poitiers
...Pe palat, este întotdeauna fructat, dar are și note de caramel și ciocolată neagră, împreună cu ușoara condimentare lemnoasă a butoaielor de Bourbon.
Franța, Pacy-Sur-Eure
...gem de prune, biscuiți cu ciocolată, corn de gazelă, cremă brulee, crumble cu fructe de pădure, fulgi de migdale, condimente de Crăciun, bob de tonka, fruct interzis, lapte de ovăz – miere, lollipop, macaron cu zmeură și violete, madeleine, malabar cu căpșuni, miere, mojito, afine delicioase, nougat, nutella, pâine de condimente, pâine prăjită, palet breton, panettone, piersică – frișcă, pina colada, fistic, măr de dragoste, popcorn, pop căpșună, pralină, speculoos, tartă cu mere, tartă tatin, tutti frutti, vanilie – scorțișoară, vanilie – căpșună, vin fiert de Crăciun...
Franța, Orléans
... dublu: - Aduce corpului cantitatea de proteine necesară menținerii masei musculare. - Forțează organismul, printr-un aport caloric redus, să caute în masa sa grasă suplimentul de energie de care are nevoie. Ești pofticios/oasă și apreciezi deserturile, cremele? Încearcă acest preparat delicios pentru deserturi, nu te vei mai putea lipsi de el! Fără complexe datorită aportului său scăzut de calorii. DE CE SUNT IMPORTANTE PREPARATELE PE BAZĂ DE PROTEINE? Restructurarea siluetei tale în profunzime Greutate: 240 g Cantitate / Capacitate: Cutie cu 7 plicuri de 25g...
Franța, Saint-Etienne
Franța, Plaisir
...Zahărul IC-45 este un zahăr granulat alb de înaltă calitate, cu un conținut de zaharoză de cel puțin 99,75%. Este produs din trestie de zahăr cultivată în Brazilia și este adesea folosit în producția de produse de patiserie, dulciuri și băuturi răcoritoare. Zahărul IC-150 este, de asemenea, un zahăr granulat de înaltă calitate, dar cu o culoare mai închisă decât IC-45. Are un conținut de zaharoză de cel puțin 99,50% și este adesea folosit în producția de caramel, ciocolată și produse de panificație.
Produse corespunzătoare
ZAHĂR - IC 45/ IC 150
ZAHĂR - IC 45/ IC 150
Alte produse
Okra
Okra
Franța, Peyruis
... pură din unt de cacao este disponibilă în peste 100 de delicii. Rețetele și tehnicile rămân tradiționale. CALISSON este celebrarea migdalei din Provence. Delicatețea sa îl face una dintre cele mai apreciate dulciuri din Provence. Descoperiți calissoanele noastre, mini, tradiționale, cu afine, cu génépi... NOUGAT-ul își găsește toată finețea în combinația dintre migdala din Provence și mierea de lavandă. O gamă largă de opțiuni vă stă la dispoziție, cu peste 70 de referințe, cu smochine confiate, zmeură, caramel... O întreagă paletă de arome de descoperit!
Franța, Chazelles Sur Lyon
... cacao și materii prime, fără coloranți, conservanți sau arome. Producător de paste de tartinat fără ulei de palmă, din cacao. Producător de pastă de speculoos, umpluturi cu alune, produse fără zahăr pentru diabetici etc. Creativitate fără limite, nebunie imaginară, accent pe gust, tradiție, meșteșug și secrete de producție dau naștere unor paste de tartinat efervescente, crocante, cu piper de Espelette AOC, caramel cu unt sărat, cremă de speculoos și altele.
Franța, Rennes
... noastră din Bretania, folosind înghețate și sorbeturi locale și artizanale. Mochi cu înghețată de la Tiliz: Găsiți gama noastră colorată de mochis cu înghețată în supermarketuri și în restaurantele dumneavoastră preferate: Ciocolată, Vanilie din Madagascar, Mango cu pasiune, Zmeură cu Litchi, Căpșună, Yuzu Lime, Sakura, Susan negru, Ceai Matcha, Caramel cu unt sărat și Pishtac. Tiliz...
Franța, Marseille
Specialități acoperite cu ciocolată (neagră, lapte, cremă de nugat, caramel, trufată etc.) și perle decorative (argintii, aurii, multicolore, umplute cu zahăr sau ciocolată), inimioare de ciocolată multicolore. Lucrăm cu migdale selectate: Avola, migdale din Franța și Spania, alese pentru originalitatea gustului lor. În ceea ce privește specialitățile noastre cu ciocolată, le preparăm cu ciocolată extra fină. Materia primă pentru drajeurile noastre cu ciocolată este pe bază de cacao 70%. Căutăm distribuitori pentru export.
Patiserie și ciocolaterie de lux, situată în Nantes. Există din 1948. Specialități din Nantes: prăjituri cu orez, armoricain, prăjituri Nantes, colecția călătoriei la Nantes, ciocolate cu vin din viile nantese, caramel cu unt sărat etc. Patiserii: tarte, eclere, prăjituri, choux pentru toate ocaziile: nunți, aniversări, gustări, mese etc. Produse oferite: macarons, cutie de macarons, ciocolată...
Franța, Guerquesalles
ALFALFA SAS este specializat în vânzarea de produse alimentare, cum ar fi: produse cerealiere (fulgi, ovăz, flakes, crisps, fibre, făinuri..); ingrediente lactate (lapte concentrat, pulberi de lapte...); ingrediente dulci (ciocolată, biscuiți, caramel, creme, umpluturi, fructe cu coajă..); ingrediente din fructe (fructe uscate, fructe confiate..); ingrediente texturizante (făină de porumb, făinuri tehnice, orez pre-gătit..); nutriție animală.
Franța, Quiberon
...cum ar fi pralinele, ganache-urile, caramelele, nougatinele, marțipanul… Vizitați magazinul online Henri Le Roux pentru a descoperi finețea și rafinamentul acestora! Acolo veți găsi asortimentele noastre de ciocolată neagră sau cu lapte, tabletele de ciocolată din boabe de cacao de mari origini! Lăsați-vă seduși și de caramelele Henri Le Roux, pe lângă deliciosul CBS®, există peste 10 arome fructate de descoperit! Fără a menționa celelalte delicii: Caramélier®, pastă tartinabilă cu CBS® (Caramel cu Unt Sărat), sau Bonsoncoeur®, o pastă tartinabilă fină din ciocolată.
ciocolatier artisan în Quimper, Bretania, fabricăm o gamă de aproximativ 35 de tipuri de bomboane de ciocolată de înaltă calitate: praline cu alune, migdale, ganache realizate cu cacao de mare calitate, pastă de migdale, caramel cu unt sărat, caramel cu unt sărat pentru întins, vânzare către profesioniștii din domeniul ciocolatei, reduceri pentru comitetele de întreprindere, livrare în toată Franța, magazin online.
Franța, Souillac
...mirabelle, kirsch. De asemenea, propunem aperitive pe bază de vin, fructe, nuci, ratafia, lichioruri de nuci, castane, zmeură, caramel, ciocolată cu vanilie, mentă, precum și creme de fructe. Fructe în alcool, babas, cannelés, dulciuri cu ciocolată și condimente din sud-vest, muștar și oțet cu trufe sunt de asemenea disponibile. Suntem prezenți la vinării, magazine fine precum Hédiard și Fauchon, precum și pe mesele unui număr mare de restaurante cu stele în Franța și în străinătate.
Franța, Nice
AMSud este specializată în vânzarea de produse pentru Distribuția Automată. Vă oferim o gamă de băuturi selectate de calitate pentru distribuitoarele dumneavoastră. Cafea boabe sau liofilizată, ciocolată, cappuccino, vanilie, caramel, macaron cu fistic, ceaiuri, supe, băuturi răcoritoare și dulciuri. Avem dorința de a răspunde nevoilor dumneavoastră, oferindu-vă o soluție adaptată, de aceea...
Franța, Saint Maur Des Fossees
Sté Médicis, specialist în dulciuri și bomboane de ciocolată cu migdale, crocant de nugat, în formă de dragee. Arome noi: caramel cu sare de Guérande, gianduja, cremă de nugat, cappuccino din arabica pură.
Franța, Flagey
... pasteurizare urmat de congelare, iar preparatele sale sunt lipsite de conservanți. Agrodoubs este certificat IFS nivel superior și dezvoltă rețete bio. Umpluturi de afine sau caramel pentru ciocolatieri, amestecuri pentru tarte cu lămâie sau ciocolată, creme brulee sau creme de patiserie sunt câteva dintre specialitățile fabricii construite în satul Flagey. AGRODOUBS a mizat pe produse de fabricație...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play