Franța, Montelimar
...Crema de migdale și ciocolată cu nougat Montélimar este un amestec subtil al migdalelor noastre prăjite și al nougatului Montélimar. Autenticitatea nougatului se îmbină cu deliciul ciocolatei și al migdalelor pentru a crea o patiserie fină și gustoasă. Fără ulei de palmier, crema noastră este o adevărată plăcere. Întindeți fără moderație!
... provine din sfeclă de zahăr franceză, garantând o dulceață naturală și un gust autentic. Aromă de Pop-Corn : Folosim doar arome pentru a păstra deliciul și autenticitatea pop-cornului, oferind astfel o experiență gustativă excepțională. Utilizări Versatile : Patiserie : Adăugați o notă de fantezie deserturilor, prăjiturilor, brioșelor și biscuiților dumneavoastră presărând Sucre au Pop-Corn pe glazură sau cremă. Băuturi : Sublimați băuturile calde și reci, cafelele, ceaiurile și ciocolata caldă cu o atingere de dulceață de pop-corn. Referință:SUCRE00077B...
...În patiserie, poate fi, de asemenea, infuzat într-o ganache, o frișcă, o cremă patiseră sau o cremă engleză. Poate fi folosit pentru a infuza apă minerală sau cocktailuri. Idei de rețete: Infuzie, frișcă cu mușețel Beneficii: Mușețelul are proprietăți calmante și relaxante pentru o noapte bună. Această varietate de mușețel sălbatic favorizează o bună digestie. Este, de asemenea, utilizat în infuzie pentru a limita ciclurile menstruale dureroase. Sac: 15Kg...
Franța, Paris
...O pastă de tartinat cremoasă cu adevărat bună la gust, cu alune și hrișcă. Crocantă și delicioasă, este unică. Toată lumea o adoră pe clătite, vafe, brioșe sau chiar în rețete de patiserie. Face parte din cele mai bine vândute produse la Mademoiselle Breizh. Greutate netă: 250g Volum: 250g...
Franța, Montauroux
...Mașină automată pentru producția de biscuiți umpluți cu gem sau cremă, de diferite dimensiuni și greutăți. Structura solidă este construită din aluminiu anodizat și oțel inoxidabil. Fiecare mișcare este acționată de motoare controlate prin convertor pentru a avea o gamă foarte largă de setări posibile. Poziționarea produsului pe banda cuptorului este precisă datorită utilizării unei came mecanice...
Franța, Le Lauzet Ubaye
... arome. În prezent, găsim diverse specialități alimentare cu aromatizare. Lichiorul nostru, elaborat prin macerarea tulpinilor și florilor în alcool, se consumă foarte rece la sfârșitul mesei. De asemenea, este foarte apreciat în preparate culinare dulci (macarons, sabayon, cremă patiserie), ca glazură pe înghețate, în preparate pentru cocktailuri. Un strop de lichior de lavandă în vin alb va face un excelent kir „Provençal”! ...
Franța, Yssingeaux
...Cacao Vanilie, cacaotat Cafea Caramel/Corsé/Întreagă prăjită Cappuccino Caramel Lapte/Unt Ciocolată Notă cacaotată, cu miere Crème brûlée Arțar Malț Castan Miere Calisson Nougatine Pralină de Nuci, caramel Truffons Cacao, cremă Note Patiserie: Tartă Tatin, Tartă Meringue-Lămâie Vanilie, extracte de vanilie, vanilie de origine...
Franța, Paris
... intens va adăuga o notă excepțională creațiilor dumneavoastră culinare. Pentru a o păstra, plasați-o într-un recipient etanș în compartimentul pentru fructe și legume al frigiderului. Lăsați-o câteva minute la temperatura camerei pentru a-și recăpăta calitățile aromatice și vizuale. Aspect: Păstăile sunt grase, uleioase, strălucitoare, flexibile. Parfum și gust: Vanilie cu note de ciocolată, intensă și fructată. Utilizare: La infuzie, cremă, patiserie, înghețată, iaurt, ciocolată, rețete sărate și dulci.
Franța, Guignicourt
...Coajă de aluat choux umplută cu o delicioasă cremă caldă aromatizată cu cacao și glazurată cu un adevărat fondant aplicat manual •Fără ulei de palmier •Cod produs: 643 •Cod de bare: 3660133006439 •Greutate pe unitate: 90 g •Unități pe carton: 18 •Paletizare a cartonului: 8 cartoane x 18 straturi •Bucăți pe palet: 2 592 Sfaturi de utilizare: Imediat după scoaterea din congelator, îndepărtați filmul de protecție și lăsați produsul să se decongeleze pe o grilă de patiserie, în cameră rece pozitivă timp de aproximativ 3H30.
Franța, Bayonne
...Ciabatta este unul dintre cele mai emblematice tipuri de pâine de la OKIN. Este o pâine cu un caracter rustic foarte pronunțat, cu o crustă crocantă și o textură bine definită. Coaptă într-un cuptor cu piatră și cu un timp de fermentare și dospire adecvat, este o pâine foarte hidratată, care se păstrează astfel pe parcursul întregii zile. Are o miez alveolat de culoare cremă, cu o elasticitate...
Franța, Soreze
... o pungă de patiserie, această seringă vă permite să depuneți cu precizie cantitatea de aluat, cremă sau spumă pe care ați ales-o. Tubul are o rezistență la temperatură de 100°C / 212°F. REF:GATUBP75 Material principal: plastic alimentar fără BPA Alt material: inox Capacitate (l.): 0,75 Fabricat în: Franța Lungime: 38,4 cm Lățime: 10,5 cm Înălțime: 7,5 cm Greutate netă: 440 g...
Franța, Talant
...Panna cotta, bezea cu vanilie arsă, burrata cu roșii, dressing de citrice cu vanilie, gogoși cu cremă patiseră, chiffonnade de ananas cu lemongrass. Referință: BELI05 În stoc: 7 Produse Dimensiuni: 128 Pagini - Fr Limba: Franceză...
Franța, Olivet
... ciocolată (fondant, cremă…) Sfaturi de degustare Ciocolată de acoperire pentru patiserie. A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumină. Ingrediente Zahăr din trestie*, pastă de cacao*, unt de cacao* *provenit din Agricultura Ecologică...
Franța, Ham
... ingredientul secret care va adăuga o dimensiune gustativă unică creațiilor tale dulci. Idee de rețetă: Cremă brûlée cu regina pădurii Ingrediente: 500 ml de smântână lichidă 4 gălbenușuri de ou 80 g de zahăr 1 linguriță de vanilie lichidă 1 lingură de flori de regina pădurii în fulgi Referință: AR805125 Ean13: 3760306805125...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play