Spania, La Llagosta-Barcelona
... este un dozator cu care dozăm caramelul la o temperatură de 170°C. •Tăvile trec printr-un tunel dotat cu mai multe ventilatoare pentru a răci caramelul. •Ulterior, dozăm crema. •În cele din urmă, unitatea de termosigilare a recipientelor. AVANTAJE: •Producție automatizată pentru elaborări de volum mare. •Se finalizează șase elaborări într-un spațiu restrâns. •Siguranță în procesul de lucru.
Spania, San Vicente Del Raspeig-Alicante
Originea acestei companii se află în 1923, când Vicente Llopis Espinos pune în funcțiune o afacere de migdale spaniole în Alicante. "Almendras Llopis", așa cum este cunoscută astăzi, a fost înființată în 1974, moment în care se mută în Polígono Industrial de Canastell din San Vicente del Raspeig. În anii '80 începe exportul într-un mediu mondial, care și astăzi se menține. Și este că, dispunem ...
Spania, Tafalla
...Paste crocante la care nu adăugăm zahăr. Doar cu ulei de floarea-soarelui și maltitol. Sunt perfecte pentru gustări și cafele, o gustare ideală în orice moment al zilei. Le poți da o altă aromă întinzându-le cu gem, unt sau cremă de cacao, după cum îți place. Sunt fără lapte (fără lactoză, fără proteine din lapte) și fără nuci. Poate conține urme de soia și muștar.
Spania, Granada
... ca aperitiv cu foie, brânzeturi albastre, pateuri și plăcinte morune. De asemenea, se potrivește bine cu deserturi, pionono, patiserie, prăjituri și cremă catalană. Anchurón se află în provincia spaniolă Granada. Viile se întind pe versanții Sierra Nevada, Parcul Natural Sierra de Huétor și Parcul Natural Sierra de Baza, la o altitudine medie de 1.000 de metri deasupra nivelului mării, făcând parte din Înaltă Andaluzie. Procesele de elaborare combină tradiția spaniolă cu cele mai recente progrese tehnologice, resurse energetice regenerabile și practici respectuoase cu mediul.
Spania, Torrent
...Pigmenții principali sunt Norbixin, solubil în apă, și Bixin, solubil în ulei. Puncte de notat: Annatto se precipită la pH acid, dar versiuni rezistente la acid sunt disponibile în gama Roha. Annatto poate fi amestecat cu E100 Turmeric pentru a oferi o nuanță galbenă mai naturală. Aplicații: Grăsimi și uleiuri, margarine, acoperiri pe bază de grăsime și umpluturi de cremă, brânză, produse de gustare, înghețată și conuri de înghețată, membrane pentru cârnați, preparate din fructe, produse de patiserie, amestecuri uscate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play